Digidexo.com

Rense blodårene

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene


Våre arterier fører blod og næringsstoffer i hele kroppen vår. Inne i blodet er stoffer som for eksempel fett, kalsium og kolesterol, noe som utgjør plakk. Plakk fester seg til veggene i blodårene og fører til en tilstand som kalles aterosklerose, som er en innsnevring eller tilstopping av blodårene. Visse aktiviteter som å spise riktig, regelmessig mosjon og tar medisiner kan bidra til å rense plakk og kalsium fra blodårene.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

•  Spis en diett rik på frukt og grønne grønnsaker og omega 3 fettsyrer. Omega-3-fettsyrer finnes i fisk som for eksempel tunfisk og laks. Begrense eller unngå trans-fatty eller mettet fett som stekt mat.

Øvelse daglig i minst 20 til 30 minutter. Ta trappen i stedet for heisen, gå på pausene på jobb eller gjør verksted eller hagearbeid kan alle legge opp til din daglige øvelse diett uten å måtte sette av en egen øvelse rutine.

•  Slutte å røyke. Røyking bidrar til overmål plakk i blodårene, noe som kan resultere i tilstoppede arterier.

Senk stressnivået ditt. Stress kan bidra til høyere nivåer av plakk og kalsium i arteriene. Lytt til velvære bånd, ta rolige spaserturer, sitte på verandaen og nyte naturen, ta opp en ny hobby som omsorg for innendørs blomster, strikke eller lese en morsom bok.

Ta noen medisiner legen råder å fjerne overflødig plakk og kalsium fra arteriene. Kolesterol medisiner kan reversere LDL, eller dårlig kolesterol, som bygger seg opp i blodårene dine. Høyt blodtrykk medisiner kan også bidra til å redusere fett bygge opp på blodårene.

Snakk med legen din om en angioplastikk hvis legen din anbefaler prosedyren for å hjelpe til med blokkering fra plakk og kalkavleiringer. En angioplasti omfatter et tynt rør som er satt inn blokkerte arterier med ledninger gjennom røret og en deflatert ballong festet til enden av ledningen. Ballongen er oppblåst på det området av blokkeringen, klemme på fettavleiringer mot blodåreveggen, og en stent er på plass for å holde arterien åpen.

Hva som forårsaker plakk i blodårene?

Plakk i blodårene dine er en medisinsk tilstand også kalt åreforkalkning, som er forebygges og behandles. Å ha plakk i blodårene dine setter deg på et høyere risiko for sykdommer, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser, hjerteinfarkt og hjerneslag. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til plakk i blodårene dine inkluderer kosttilskudd og personlige vaner.

Blood Pressure

Hvis blodtrykket ditt er større enn det ideelle nivået av 120/80 mm / Hg, kan blodårene dine utvikle plakk raskere enn hvis du hadde normalt blodtrykk.

Diabetes

Type 2 diabetes kan føre til at blodårene til å bli betent, noe som kan gjøre det lettere for plakk å holde seg til innsiden av dem og bygge opp.

Diet

Hvis du spiser en diett som er høy i kolesterol, spesielt "dårlig" kolesterol (low-density lipoprotein), kan overflødig kolesterol i blodet føre til en økning av plakk i blodårene dine.

Genetikk

Hvis du har et nært familiemedlem som en forelder, besteforelder eller søsken med aterosklerose, er du mer utsatt for å utvikle denne tilstanden også.

Overvekt

Å være overvektig, spesielt hvis du er også inaktive, kan forårsake plakk å bygge opp i blodårene dine på grunn av en større mengde blod i kroppen din.

Røyking

Den nikotin du inhalerer når røyke tobakk kan skade blodårene dine, samt begrense dem, slik at plakk å bygge opp og potensielt blokkere en arterie.

Hvordan holde blodårene dine klar av plakk

Arteriell plakk er et stoff som består av en rekke elementer (LDL kolesterol er en av de viktigste de) som holder deg til veggene i blodårene. En oppbygging av plakk i arteriene kan begrense eller helt blokkere passasjer som fører blod gjennom kroppen, noe som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag, blant andre store plager. Holde arteriene klar av plakk er det viktigste skrittet for å forebygge disse livstruende tilstander.

Bruksanvisning

Har kolesterolnivået testet av helsepersonell. Mange leger har tilgang til en enhet som måler kolesterolnivået i blodet. Innhenting av resultatene av en personlig kolesterol test kan bidra til å kartlegge hvilke skritt må tas for å hindre eller redusere arterie blokkering. En kolesterol test vil vanligvis kreve at du går uten mat i ca 12 timer på forhånd, og vil kreve en finger stikk for å få en liten blodprøve. Testen vil gi informasjon om din nåværende nivåer av LDL (såkalt "dårlig" kolesterol), HDL (kjent som "gode" kolesterolet), total kolesterol (HDL og LDL-tall kombinert), triglyserider (i utgangspunktet fettstoffer i blodet som kan også bidra til hjertesykdom), og blodsukkeret. Legen din vil fortelle deg hva nivåene av hver av disse anses optimal. Det er vanligvis best, men å ha et lavere nivå av LDL (dårlig) kolesterol og et høyere nivå av HDL (bra) kolesterol.

Opprett en ernæring plan og hold deg til den. Legen din kan hjelpe deg med å finne den beste ernæring plan for dine spesifikke behov, men generelt er det en rekke matvarer for å unngå og mange matvarer du ønsker å spise når opprettholde gode kolesterolet. Unngå transfett er en veldig viktig måte å senke LDL kolesterol. Se på ingredienslister og ernæring fakta på noe mat du tar i til kroppen din. Alt som inneholder en hydrogenert eller delvis hydrogenert olje inneholder i det minste en viss mengde av trans fett. Transfett har vist seg å dramatisk øke nivået av dårlig kolesterol, og dermed øke sjansene for arteriell plakk betydelig. Mettet fett, slik som de som finnes i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, kan også bidra til høye nivåer av dårlig kolesterol. Prøv å holde disse matvarene til et minimum når du oppretter en ernæring plan.

Tren regelmessig. Studier har vist at trening bidrar til å redusere LDL kolesterol. Hvis du er for tiden overvektig, selv bare av noen få pounds, er risikoen for tilstoppede arterier forhøyet i det minste til en viss grad. De fleste helsepersonell anbefaler minst 30 minutter med moderat til kraftig mosjon (som løping, gange eller sykling) for å opprettholde gode kolesterolet og eventuelt initiere vekttap (gir en riktig ernæring plan har også blitt implementert). Sjekk med legen din for en passende øvelse diett som passer din helse omstendigheter.

Hint

  • The USDA anbefaler å spise bare 5 oz. av kjøtt en dag for folk flest, som er omtrent samme størrelse som en standard kortstokk.
  • Umettet og flerumettet fett som finnes i oliven, raps og soyabønner oljer har vist seg å bidra til å øke gode kolesterolet.

Mat du kan spise som hjelper blodårene utvider seg

Hjertesykdom og relaterte tilstander som forårsaker begrensning av blodårene er et stort problem i USA --- en person dør av hjertesykdom hvert 34 sekund. Fordi begrenset blodårer er slik en helserisiko, er det en god idé å spise mat som holder blodårene åpne, som alle er enklere enn du kanskje tror.

Arginin

Kjemikalier i kroppen kontroll om en blodåre constricts eller dilates. Den primære kjemiske assosiert med blodkar dilatasjon er nitrogenoksid; mer nitrogenoksid vanligvis betyr utvidelse av blodårene. En spesiell aminosyre, arginin, blir brukt til produksjon av nitrogenoksid, slik spise mat som er rik på arginin kan holde blodårer fra å bli begrenset.

Matvarer som inneholder store mengder av arginin inkluderer bønner, laks, valnøtter og havre. Som en bonus, mange av disse matvarene inneholder omega-3 fettsyrer og "gode" fett som er kjent for å redusere dårlig kolesterol, eller LDL.

Flavonoider

Flavonoider er antioksidantpigment forbindelser som finnes i planter. Disse kraftige midler hindre celleskader og bidra til å styrke blodårene i kroppen. Jo sterkere fartøyene er, jo lettere er det for dem å åpne og bo på den måten.

For å få flavonoider, spise en diett rik på frukt og grønnsaker som salat, hvitløk, løk, tyttebær, appelsiner og asparges. Visse urter, for eksempel basilikum, inneholder høye nivåer av flavonoider, som gjør de fleste te. Hvis alle disse frukt og grønnsaker la deg følelsen fratatt, kan du unne deg et stykke mørk sjokolade, som også er tett i denne antioksidant.

Varme Foods

Spise varm eller varm mat som varmer blodet; denne varme blodet deretter reiser til hypothalamus, kroppens termostat. Kroppen "tror" det er for varmt, og dermed meldingen sendes til blodårene utvider seg for å kvitte seg med overskuddsvarmen. Dette betyr at praktisk talt en hvilken som helst mat kan bidra til å åpne blodårene dersom det spises varmt, forutsatt at de kjemiske forbindelser i maten ikke fremmer innsnevring så mye at denne termiske effekt er overstyrt.

Matvarer for å unngå

Hvis du ikke ønsker å motvirke effekten av dine varme flavonoid- og arginin-rik mat, holde seg borte fra matvarer som har et høyt innhold av natrium. Også unngå bananer, ost, svinekjøtt, kalkun og mat som er syltet. Disse matvarene har andre næringsstoffer som er bra for deg, så ikke helt droppe dem, men vær klar over deres effekt på det kardiovaskulære systemet.

Hva er behandlingen for plakk i blodårene?

Plakk i arteriene er ansvarlig for tilstanden kalles aterosklerose. Over tid kan aterosklerose betydelig begrense blodstrøm og skape forhold som fører til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Plakk kan forekomme i alle arterie, men felles problemområder omfatter hjertet, hjernen, lunger, nyrer, armer og ben. Behandlinger for plakk i arteriene inkluderer livsstilsendringer, medisiner og kirurgi.

Livsstil Modifikasjon

Behandling gjennom livsstil endringen er en typisk første alternativet for aterosklerose. Hensiktsmessige tiltak i dette området kan bremse eller stanse utviklingen av sykdommen. Med legen din godkjenning, begynner et program med regelmessig mosjon. I tillegg til å forbedre blodsirkulasjonen og la musklene dine til å bruke eksisterende oksygen mer effektivt, kan trening fremme den naturlige veksten av nye blodkar for å omgå noen områder av overdreven plakk. Prøv å utøve de fleste dagene i uken for en total periode på 30 minutter til en time hver dag. Hvis det er nødvendig, bryte den totale treningstiden i mindre segmenter. Hvis dine dager er opptatt, kan du prøve å få tid i ved å ta turer ved lunsjtid eller bruke trappene i stedet for heis. Du kan også prøve å trene mens du gjør normalt inaktive ting som arbeider ved skrivebordet eller ser på TV.

Hvis du røyker, sluttet. Gjør hva du kan for å opprettholde en sunn kroppsvekt, herunder å bytte til et kosthold basert på hele korn, frukt og grønnsaker. Reduser inntaket av fettrik mat, kolesterol og natrium. Les mat etiketter for å utdanne deg selv om virkningen av kostholdet ditt. Utarbeide alternativer til usunn mat som tilfredsstiller minst noen av din faste mat cravings. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog for å lage en gjennomførbar sunn spising plan. I tillegg bør du ta en stress management klassen til å redusere effektene av stress på din helse.

Medisinering

Hvis aterosklerose krever medisinsk behandling, er det mange alternativer tilgjengelige. Høye nivåer av "dårlig" kolesterol, som er skylden for oppbygging av arterie plakk, kan senkes av en rekke medisiner, og nivåer av "gode" HDL-kolesterol kan heves. Potensielle valg for legen din for å foreskrive inkluderer fibrat stoffer som gemfibrozil (Lopid) og statin narkotika som rosuvastatin (Crestor) og atorvastatin (Lipitor). Hvis blodpropp er en bekymring, kan legen forskrive en blod tynnere som warfarin (Coumadin). Blodtrykk bekymringer kan løses ved bruk av kalsiumkanalblokkere, ACE-enzym (ACE) hemmere eller betablokkere. Blodplate klumper i trange arterier kan løses ved medisiner som aspirin, som reduserer denne tendensen. Legen kan også foreskrive ekstra medisiner for å behandle andre forhold knyttet til aterosklerose. Vær oppmerksom på at aterosklerose medisiner vanligvis bære betydelig risiko for bivirkninger. Sørg for at du grundig diskutere alle foreskrevet behandling med legen din.

Kirurgi

Hvis aterosklerose krever kirurgisk lettelse, kan legen anbefale en av flere prosedyrer. Bypass kirurgi er brukt for å skape nye passasjer for arteriell blod. Angioplastikk bruker en innsatt ballongen for å komprimere plakk mot dine blodårene. Endarterectomy innebærer kirurgisk fjerning plakk fra blodårene. Trombolytisk behandling unblocks blodpropp gjennom direkte injeksjon av medikamenter i en berørt arterie. Konsultere legen din for en fullstendig forklaring av disse prosedyrene.

Hva er funksjonen til blodårene?

Hva er funksjonen til blodårene?


Blodkar er en integrert del av sirkulasjonssystemet. Disse komponentene hjelpe til transport av blod inne i legemet, ofte i og ut av hjertet. Det er tre grunnleggende typer blodårer: kapillærene, som utveksler vann og kjemikalier mellom blod og vev; arteriene, som fører blod bort fra det bankende hjertet og venene, som transporterer blod fra kapillærene til hjertet, og dermed gjør at hjertet til å fortsette juling.

Funksjoner

Selv om blodårene ikke aktivt transportere blod, blodårene bidrar til å regulere blod ved kontrahering muskelen laget av deres indre diameter. Denne handlingen er regulert av det autonome nervesystemet og resultater i flyten av blod til nedstrøms organer. Oksygen, som er festet til hemoglobin i røde blodceller, er det mest viktig næringsstoff som transporteres av blodkar. Generelt blir hemoglobin i arteriene sterkt mettet med oksygen - normalt 95 til 100 prosent - selv om det er bare 75 prosent mettet i vener. Vener og arterier er de største komponentene i blodkarene. Mens arteriene flytte oksygenrikt og næringsrikt blod til muskler og organer, årer bære blodet tilbake til hjertet.

Funksjoner

Den primære komponenter av blodårer - arterier, arterioler, kapillærer, venules og vener - tjene en rekke funksjoner i å holde kroppen i live og frisk. Disse funksjoner omfatter transport av blod fra hjertet, transport av oksygenrikt blod på tvers av legemet, transportere blod fra blodårene til kapillærene, drenering blod fra kapillærene inn i blodårene og utveksling av oksygen, karbondioksyd, vann og salt mellom kroppen og omgivende vev . Arterioler er også de viktigste regulatorer av blodtrykk og flyt. Kapillærer også bistå i å forsyne kroppens vev med de nødvendige komponenter i blodet.

Rollen av blodårer i Disease

Blodårene er en viktig komponent i nesten alle medisinske tilstand. Kreft er ikke i stand til å utvikle seg eller spre mindre svulsten enacts angiogenese, eller dannelse av behovet blodkar. Disse fartøyene er nødvendig for å gi de maligne cellenes metabolske behov. Atherosclerosis, eller dannelsen av klumper av lipider i blodårene, er også den primære årsaken til kardiovaskulær sykdom. Blodårene er også sårbare ved betennelse. Hvis legemet er skadet på grunn av trauma, for eksempel kan legemet begynner å blødning som et resultat av skade blodkar.

Nylige funn

En fersk studie gjennomført ved University of Maryland School of Medicine i Baltimore antyder at latter bidrar til å holde blodårene sunne og stabil. Ved hjelp av latter vekkende metoder - inkludert TV-programmer og filmer - for å provosere sine deltakere, forskere oppdaget at latter virker direkte knyttet til sunn og normal blodkar funksjon. Ved å le, pasienter føre de små vev på indre foring av blodkar (kalt endotelet) for å utvide og utvide, kontrahering med en økning i blodstrømmen. Denne handlingen viser seg å ha en kraftig effekt på blodårene tone, og det hjelper i å justere koagulasjon og blod jevning, regulere blodstrømmen, og utskiller de nødvendige kjemikalier og næringsstoffer for å bekjempe infeksjon eller irritasjon i kroppen.

Expert Insight

Kapillærer, essensielle komponenter av blodkar, er ekstremt små og smale strukturer. Man antar at disse komponentene er omtrent 5 til 20 mikrometer i diameter, eller 0,000001 meter. I tillegg, forskere rapporterer at hvis alle blodcellene i en gjennomsnittlig menneske kropp ble lagt ende til ende, ville lengden omkranser jorden to ganger --- en avstand på nesten 100.000 kilometer.

Hvordan utvide blodårene

Når blodårene utvider seg, veggene i blodårene dine hindre musklene fra sammentrekkende og veggene fra tynning. Dette gjør at blodet å strømme lettere gjennom blodårene dine, redusere hvor hardt hjertet må arbeide for å pumpe, som i sin tur senker blodtrykket. Blod fartøy dilatasjon er nyttig i behandling av ulike medisinske tilstander, blant annet høyt blodtrykk, svangerskapsforgiftning og hjertesvikt.

Bruksanvisning

Legen din kan anbefale angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere, som viste seg å redusere utvikling av hjertesvikt, ifølge American Heart Association. ACE-hemmere forstyrre kroppen din fra å gjøre angiostensin, et stoff som finnes i blodet som gjør at blodkarene seg sammen.

Hvis du ikke er i stand til magen ACE-hemmere, vil legen ofte anbefaler vasodilatorer. Når du tar denne medisinen, veggene i blodårene øker eller løsne. Vanligvis anbefales vasodilatorer inkluderer isorbide dinitrat, nesiritide, hydralazin, nitrater og minoxidil.

Du kan utvide blodårene gjennom andre virkemidler i tillegg medicine.Try stretching. Den 15 februar 2008, utgaven av "Circulation forskning" rapporterer at bøye skjelettmusklene ble vist seg å endre formen på matrix protein fibronektinet, som produserer et signal for avslapning av musklene rundt blodårene, slik at årene utvider seg.

Spis varm mat. "The Doctors Bestill av hjem rettsmidler" sier at varm mat og drikke produsere et signal som varsler kroppens termostat. Kroppen reagerer ved å utvide blodårene.

Konsumere matvarer og drikkevarer som inneholder koffein. Den Hver Diet hjemmeside melder at teobromin og teofyllin, som for det meste finnes i kakaobønner og te, oppføre seg som en stimulerende for hjertet og utvide blodårene.

Konsumere alkohol. The Australian Broadcasting Corporation melder at lave mengder alkohol skaper blodåre dilation.This utvidelse også gjør ansiktet rødt og forårsaker varmetapet i kroppen.

Tips og advarsler

  • The American Heart Association advarer om at bivirkninger av ACE inhibitiors inkluderer en gnagende hoste, nyreplager og utslett.

Hva ville føre til betennelse i blodårene?

Hva ville føre til betennelse i blodårene?


Betennelse av blodkar, eller vaskulitt, er en medisinsk tilstand som kan fortykke eller svekke veggene i blodkarene og redusere strømmen av blod. Vaskulitt kan utvikle seg uten en kjent årsak eller fra andre medisinske tilstander.

Infeksjoner

Ifølge Mayo Clinic, kan blodårebetennelse utvikle seg fra enkelte virusinfeksjoner, for eksempel hepatitt B og hepatitt C.

Immune System

Immunsystemsykdommer, slik som lupus, reumatoid artritt og Sjøgrens syndrom, kan føre til vaskulitt.

Allergier

Blodåre betennelse kan utvikle seg som en allergisk reaksjon på et stoff som brukes av en pasient. Pasienter med vaskulitt bør informere sine leger av alle medisiner som de tar.

Kreft

Blodlegemer kreftformer, som for eksempel lymfom og leukemi, kan forårsake blodårene til å bli betent.

Symptomer

Personer med vaskulitt kan observere vekttap, tretthet og feber. Ledd- og muskelsmerter og følelser av nummenhet i kroppen kan oppstå med denne sykdommen.

Hva er funksjonen til blodårene som kjører over overflaten av hjertet?

Hjertet er en hul opp-ned pæreformet organ som er avgjørende for liv, slo nonstop om 100.000 ganger per dag. Blodkar i hjertet er like viktig for kroppen, som hjertet og blodkarene arbeide sammen for å levere oksygen og næringsstoffer til kroppsvevet og for å fjerne avfallsprodukter slik som karbondioksid. Aterosklerose kan skade hjerte og forårsake død ved hjerteanfall, slik at oppgaven er viktig å beskytte de blodårer og i hjertet.

Betydning

Hjertet er en knyttneve-sized muskel-organ som har to sammenkoblede men separate pumper som leverer blod til lungene og sirkulasjonssystemet. Hjerte, lunger og sirkulasjon danne en lukket-krets-system som skyver blod inn i blodkar og vev. Hjertet og lungene transportere næringsstoffer og hormoner, fjerner avfallsstoffer og bidra til å opprettholde pH og kroppens kjernetemperatur.

Funksjon

Funksjonen av arteriene er å transportere blod pumpes fra hjertet. Koronararteriene er plassert på hjertets overflate ved begynnelsen av aorta. Mindre grener av arteriene, kalt arterioler, regulere blodstrømmen til kapillærene i henhold til behovene til kroppens vev. Kapillærer utveksle oksygen, næringsstoffer, hormoner og fluider til vevene. Funksjonen til det venøse systemet er å returnere blod til hjertet. Venuler samle blod fra kapillærene og konvergerer blod inn i blodårene.

Typer

Opplaget har to forskjellige komponenter: den arterielle og venøse systemer. Deoksygenert blod tilbake til hjertet via inferior vena cavae og overlegen, de største årer i kroppen, og strømmer deretter inn i det høyre atrium. Derfra blodet passerer inn i den høyre ventrikkel gjennom pulmonære arterier og inn i lungene, der blodet plukker opp oksygenet fra kapillærene. Dette blodet passerer gjennom lungevenene og inn i venstre atrium, og er pumpet inn i den venstre ventrikkel. Derfra blir oksygenrikt blod pumpes til resten av kroppen gjennom aorta.

Effekter

Trening plasserer en økt oksygenforbruk på hjertemuskelen. Høyre og venstre koronararteriene strekke under trening. Koronar arterioler og arterier har vist seg å øke i størrelse som en kronisk tilpasning til trening. Langvarig trening er også blitt vist å øke tettheten av kapillære senger, som tillater økt oksygenopptak i muskelen.

Advarsel

Koronarsykdom er den ledende dødsårsaken i USA. Aterosklerose, en tilstand som nært forbundet med hjertesykdom, fører til at slimhinnen i arterieveggene til å bli herdet og mindre elastisk. Fett og plakk bygge opp, innsnevring arterieveggene. Dette kutter blodstrømmen til hjertet, noe som fører til at hjertet vev til å dø, og kan også utløse et hjerteinfarkt.

Diett for å fjerne blodårene Kolesterol

Kolesterol er en fett steroid transporteres i blodet hos alle dyr. Det er en viktig bestanddel av cellemembraner, der det opprettholder membranen struktur og permeabilitet. Men for mye kolesterol i blodet kan bygge opp i veggene i blodårene, som kalles en tilstand arteriosklerose. Justeringer i kostholdet ditt kan hjelpe klare arteriene av kolesterol, redusere risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag.

HDL og LDL

HDL (high density lipoprotein) og LDL (low density lipoprotein) bærer lipider og proteiner rundt blodet. De spiller en viktig rolle i opprettholdelsen av kolesterolnivået i blodet vårt. HDL bærer kolesterol fra blodårene tilbake til leveren, noe som reduserer fettoppbygning i en prosess kjent som revers kolesteroltransport. Omvendt, transporterer LDL-kolesterol fra lever til andre områder av kroppen, inkludert blodårene. Dette er grunnen til at de er kjent som "gode kolesterolet" og "dårlig kolesterol", henholdsvis. For å beskytte mot høy kolesterol problemer og hjertesykdom, anbefales det at HDL nivå bør holdes over 60 mg / dL og LDL-nivå bør være under 100 mg / dL. HDL og LDL nivåer kan balanseres med en kombinasjon av sunt kosthold og livsstil.

Sunne valg

Hva du spiser har en direkte innvirkning på kolesterolnivået ditt. Det første du trenger å gjøre er å undersøke fett i kostholdet ditt. Mettet fett og transfett heve både LDL-nivå og generelle kolesterolet nivå. Disse er ofte funnet i margarin og kommersielt produserte kjeks og snacks. Eliminere trans fett fra ditt daglige kosthold. Velge sunnere fett som enumettet fett - finnes i olivenolje, peanøttolje og rapsolje, og valnøtter og mandler.

Begrens inntaket av kolesterol. Sikt på mindre enn 200 mg av kosttilskudd kolesterol per dag. Kilder til kolesterol inkluderer eggeplommer, innmat og hele melkeprodukter. Styr klar av egg, og erstatte magert kjøtt og skummet melk i stedet.

Laste opp på frukt og grønnsaker. Disse er rike på kostfiber, noe som kan bidra til å redusere kolesterolnivået. Eksperimenter med vegetariske supper, stuinger og stir-frites å øke Veggie inntak.

Velg hele korn, som forskjellige vitaminer som finnes i hele korn oppfordrer hjerte helse. Sats på hele hvete brød, pasta, mel og brun ris.

Velg sunn fisk. Noen varianter av fisk som torsk og tunfisk har mindre mettet fett og kolesterol enn andre.

Hvis du røyker, stopp umiddelbart. Avslutte kan forbedre HDL kolesterolet og redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Innen ett år etter å slutte, vil risikoen for hjertesykdom reduseres til det halve.

Konsumere alkohol i moderate mengder. Legene sier ikke mer enn én drink om dagen for kvinner,, i en til to drinker per dag for menn.

Hva er blodårene som går fra hjertet gjennom kroppen din?

Blodårene er hul, tubal strukturer som transporterer blod gjennom kroppen. Vener fører blod til hjertet og fartøy som tar blod inn i kroppen fra hjertet kalles arterier.

Funksjon

Arteriene fører blod, som er blitt anriket med oksygen fra lungene, ut til alle kroppens vev og organer.

Struktur

Arterier har en hard ytre overflate, en muskel sentralt parti og et indre parti laget av epitelceller, som er tett pakkede celler som linje kroppsoverflater.

Pumpingen

I tillegg til å være en plass for blodet å bevege seg gjennom, arterier hjelpe hjertet flytte blod. Den muskuløse del av en arterie utvides og kontrakter for å presse blodet gjennom systemet.

Pulse

Pumpingen av arteriene holder tid med det bankende hjertet, noe som er grunnen til at du kan ta din puls fra blodårene i håndleddet eller halsen.

Åreforkalkning

Aterosklerose, en sykdom som påvirker arteriell helse, er karakterisert ved oppbygging av fett eller kalkavleiringer, kalt plakk, på arterieveggen, hindrer blodstrømmen.

Hvordan LDL Kolesterol tetter blodårene?

Typer av Kolesterol

Det er faktisk to typer kolesterol. LDL (low density lipoprotein) er "dårlig", mens HDL (high density lipoprotein) "god". Begge er laget og brukt av kroppen i tilstrekkelige mengder, noe som gjør det unødvendig å ha høyt kolesterol matvarer i kosten vår. Den medisinske establishment har utledet hva de sunne mengder av hver typer kolesterol er for menneskekroppen. En total kolesterol nivå på over 240 mg / dl anses som "høyt kolesterol." LDL nivået bør ikke være mer enn 100 mg / dl; HDL bør utgjør resten av det totale.

Hvordan LDL Kolesterol Tresko Arteries

HDL-kolesterol arbeider for å fjerne LDL kolesterol ut av blodet. Når HDL-nivåer er lave og LDL-nivåene er høye, er det ikke nok til å håndtere HDL det "dårlige" kolesterol. LDL kolesterol deretter fester seg til veggene i blodårene. Dette kalles aterosklerose og kan til slutt føre til at blodåren for å bli blokkert, forårsaker hjertesykdom, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Forebygging av tilstoppede arterier

Høy LDL-kolesterol kan forekomme i legemet av flere grunner. Enkelte legemidler samt noen lipid lidelser kan føre til en ubalanse av kolesterolnivået, noe som gjør mer LDL. Tilstanden kan også være arvelig, eller det kan ervervet gjennom et høyt kolesterol diett. En helsepersonell kan forskrive en statin narkotika til lavere LDL hvis kolesterolnivået er for høye.

Det er flere måter å forebygge og / eller lavere kolesterolnivå. Den første er dietten. Et høyt kolesterol diett er en som inneholder animalske produkter som kjøtt, foul, noen sjømat, helmelk og ost og egg. I tillegg bør mettet fett fra bakervarer, gatekjøkkenmat, snacks og bearbeidet kjøtt som lunsj kjøtt reduseres eller fjernes fra kostholdet. Hvis du røyker, stopp. Røyking gjør at LDL kolesterol tilgang inn i cellene som forårsaker skade. Regelmessig trening på 20 til 30 minutter om dagen vil øke HDL og senke LDL. Gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Ekstra vekt bidrar til høyere LDL-kolesterolet.

Hvorfor Er blodårene Tykk?

Hvorfor Er blodårene Tykk?


Hvert hjerteslag bærer viktige blodceller i hele kroppen. Blod transportører som årer, kapillærer og arteriene må forbli intakt for å sikre cellene når sin destinasjon.

Tykkelse

Arteriene bære blod fra hjertet til kroppen. Blodårene er laget av tre lag. Veggene er tykke, slik at de kan motstå det omgivende trykk. Tykkelsen hindrer arterien fra å kollapse under trykk. Tykkelsen av arterien er avhengig av beliggenhet innenfor arterien det arterielle system.

Aneurisme

Vegger som er blitt svekket står i fare for å danne en ballong-lignende rikke i arterien fra blod presser mot de unormale vegger. Bule er en aneurisme. Genetiske forhold og traumer er viktigste årsakene til blodåreveggen skader. En sprukket aneurisme blør i hele kroppen og kan føre til en disseksjon. En disseksjon forårsaker splittelser i blodårene og forårsaker blødninger sammen blodåreveggen lag.

Arteriosklerose

Arteriosklerose er en tilstand der veggene i blodårene har herdet fra et lag av fett rundt blodårene. Et hjerteinfarkt kan skyldes feilaktig blodsirkulasjon når arteriosklerose står ubehandlet.

Hva er årsakene til kalkavleiringer i blodårene?

Hva er årsakene til kalkavleiringer i blodårene?


Kalsium bygge opp i arteriene kan ha mange kilder, selv om forskere og leger fortsatt ikke kan peke på en klar årsak. Forebyggende tiltak kan ikke forklare kalsium oppbygging, men de kan belyse saken.

Aortaklaff Forkalkning

Kalsium kan bygge opp på ventilflygeblader etter gjentatt blodstrøm over aortaklaffen, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har en bicuspid aortaklaffen, er du spesielt utsatt for kalkavleiringer. Ventil brosjyrer kan stivne fra kalsium. Deretter aorta verdi smalner, setter deg i fare for hjerteinfarkt. For noen mennesker, kan innskuddene ikke utgjøre noen trussel.

Nyrestein og kalkavleiringer

Forskere har ikke funnet årsaken til kalkavleiringer, men de har lagt merke til en kobling mellom nyrestein og patologisk forkalkninger. Som i 2010, fortsetter de å studere påvirkning av spesifikke proteiner og cellulære responser på kalkavleiringer.

Åreforkalkning

Åreforkalkning skjer når kalsium, fett eller kolesterol bygge opp langs de indre veggene i blodårene. Ifølge legene ved Medline Plus, tykner fatty materiale og stivner, noe som resulterer i kalkavleiringer. Åreforkalkning er en trussel når plakett brudd eller oppbyggingen smalner arterien, og kombinert med en blodpropp forhindrer blodet i å renne.

Risikofaktorer

Du kan stå i fare for åreforkalkning hvis du har diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolesterol og en familiehistorie med hjertesykdom. En høy-fett diett, røyking, fedme og tung drikking kan øke risikoen.

Behandling

Forebygge hjerteinfarkt eller hjerneslag ved å endre din livsstil. Selv kalsium oppbygging forblir uløst, unngå komplikasjoner av aterosklerose ved å unngå fet mat, spise mye frukt og grønnsaker og fisk, begrense alkoholinntaket, trene 60 til 90 minutter hver dag, og holde blodtrykket under 140 / 90mmHg.

Hvordan rense blod i kroppen

Blod er en vital væske som blir pumpet gjennom kroppen av hjertet. Den inneholder røde blodceller, hvite blodceller, plasma og blodplater. Blod blir transportert gjennom legemet av vener, arterier og blodkar. Sirkulasjonen av blod bringer oksygen og næringsstoffer til alle områder av kroppen som celler, vev og organer. På samme tid, fjerner blod toksiner, avfall og annet avfall som er dannet av legemet. Den oksygen og næringsstoffer er nødvendig for riktig funksjon av kroppen. Kroppen er selvrensende, men det er tider da holistisk rettsmidler kan være nødvendig for å gi blod ekstra rensing.

Bruksanvisning

•  Drikk mye vann. Blod er hovedsakelig laget av væske, så drikker mye vann bidrar til å produsere blod. Det hjelper også å rense ut kroppen ved å skylle bort urenheter og giftstoffer. Vann er nødvendig for livet, og drikke rikelig med væske hver vil bidrar med rensing av blodet og kroppen. Drikk minst åtte glass om dagen.

Rens nyrene. Den viktigste funksjonen til nyrene er å rense blodet. Nyrene er et filtreringssystem med 1 million nefroner (liten filtrering enheter) i siden hver enkelt. Hvis disse nephrons er skadet eller ikke fungerer ordentlig, kan de ikke filtrere blodet godt. Å drikke vann hjelper til å rense nyrene, men det gjør visse urter. Uva Ursi er et populært naturlegemiddel som renser nyrene. Det kan finnes i helsekostbutikker.

Rengjør leveren. Leveren har mange funksjoner, inkludert å være et filtreringssystem. Ved å rense leveren kan det fungere bedre, og dette i sin tur bidrar til å få kroppen rent internt, blant annet i blodet. Milk Thistle har vært brukt i århundrer som en urte leveren renere. Helsekostbutikker bære dette tillegget.

Bruk urte rettsmidler for å rense blodet. Det er noen urter som er kjent for å rense blodet. Chaparral, rødkløver, rote rot og burdock root er noen av disse. De er tilgjengelig som kapsler eller som te. FDA anser noen av disse urter giftige, så ikke ta i høye doser eller for en lengre periode.

Prøv en rask. Ved å ikke spise, du gir kroppen din en hvileperiode fra å fordøye maten og fra fjerne uønskede materialer gjennom blodet. Det er viktig å drikke rikelig med væske når du er på en rask. Ta vitamin og mineraltilskudd er valgfritt.

Ta proteolytiske enzymer. Disse enzymene rense blodet ved å hjelpe til å bryte ned organisk avfall og rester i blodet. Ta enzymer under eller etter et måltid for de beste resultatene. Enzymene inn i blodet nesten umiddelbart og begynne å rense blodet. Enzymene selges i helsekostbutikker og på nettet.

Urter som innsnevre blodårene

Den smaleste del av blodkar eller vasokonstriksjon er kroppens naturlige måte å øke blodtrykket. I henhold til den farmasøytiske firma Merck, når innsnevre arteriene sine vegger blir smalere. Derfor, den samme mengde blod passerer gjennom en mindre plass, noe som fører til blodtrykket øker. Blodkar innsnevring kan være en reaksjon på stress. Det kan også bli indusert ved visse urter.

Typer urter

Subhuti Dharman, Ph.D. og direktør for Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon, samlet en liste over urter som øker blodtrykket i sin artikkel, "Safety Issues Påvirker urter:. Urter som kan øke blodtrykket" Den fullstendige listen inkluderer: Anis, St. Johns Wort, Capsicum, Persille, blå cohosh, Jernurt, ærbar Berry, Bayberry, lakris, ingefær, ginseng, Ephedra, Pau d'Arco, hestehoven, Gentian, Cola alkaloider, Broom alkaloider, Calamus aminer og guarana.

Matvarer som inneholder dem

Mange av disse urtene som brukes i alternativ medisin. Men noen synes i vanlige matvarer. Ingefær er funnet i bakevarer og mange asiatiske retter. Det kan også legges til marinader og salatdressinger. Persille er en vanlig krydder. Det blir ofte brukt til å legge farge til restaurant retter. Hvis du spise ute, spør om du kan hoppe over persille. Hvis du lager mat, kan du prøve å erstatte persille for en annen krydder som basilikum eller timian. Lakris er vanligvis lett å unngå som det er i hovedsak funnet i godteri og brennevin.

Kosttilskudd

De fleste av disse urter er tilgjengelig som kosttilskudd. Mange av dem kan lindre andre forhold. Hvis du for tiden tar noen av disse urte kosttilskudd, sjekk med legen din for å se om du er i faresonen for høyt blodtrykk. Ginseng og Ephedra er også vanlige ingredienser i slankepiller og energidrikker eller kosttilskudd. Hvis du bruker noen av disse produktene, må du huske å planlegge regelmessige blodtrykket tester.

Urtete

Noen urtete selges som en blanding av flere forskjellige urter. Derfor kan det hende at ingrediensene ikke være så tydelig som sier et bestemt merke av ingefær te. Hvis du drikker urtete, bør du sjekke produktetikettene eller be forhandleren nøyaktig hva som er i dem. Urtete som kosttilskudd er ikke regulert av FDA, så du kan også være lurt å spørre legen din om det er noen farer forbundet med regelmessig inntak.

Symptomer

Det er vanligvis ingen symptomer på høyt eller lavt blodtrykk før en alvorlig medisinsk problem oppstår. Derfor bør helsepersonell jevnlig overvåke blodtrykket. Hvis du lider av høyt blodtrykk, vil du ønsker å unngå de tidligere nevnte urter. På den annen side, hvis du lider av lavt blodtrykk, kan det være lurt å snakke med legen din om naturlige, urte alternativer til å øke blodtrykket.

Hva er årsakene til Busted blodårene i øynene?

Hva er årsakene til Busted blodårene i øynene?


Et utbrudd blodkar i øyet (subconjunctival blødning) oppstår vanligvis nær grensen mellom øyet hvit og sin klare overflate (konjunktiva). Det er flere mulige årsaker til denne tilstanden.

Fakta

Ifølge Medline Plus, subconjunctival blødninger vanligvis vises så smertefri røde flekker på det hvite i øyet. De ikke forårsake noen endringer i synet, og de forsvinner vanligvis uten behandling.

Mulige årsaker

Mulige årsaker til subconjunctival blødning inkluderer løfte tunge gjenstander, voldelig hoste eller nysing, og oppkast. Personer som tar blodfortynnende, bruker urtetilskudd (for eksempel ginkgo) eller har høyt blodtrykk kan også være i fare, sier Mayo Clinic.

Årsaker hos spedbarn

Hele systemet trykkforandringer under fødselen kan utløse utvikling av subconjunctival blødninger hos nyfødte spedbarn, tilbyr Medline Plus.

Betraktninger

Ofte, kan årsaken til en subkonjunktival blødning ikke fastslås, ifølge Mayo Clinic.

Anbefalinger

En blodtrykks sjekk kalles for i alle med en subconjunctival blødning.

Gratis og Sikker hjem rettsmidler for å rense arteriene

Et mangfold av frie og trygge hjem rettsmidler kan hjelpe unclog arterier. De alle involverer å spise et hjerte-sunt måltid plan og kontrollere fettinntaket. Du trenger også å bli involvert i kardiovaskulær fysisk aktivitet for å høste mest mulig fordeler fra din innsats for å rense blodårene dine.

Hva du spiser

Spis mat med høyt fiber. Ifølge American Heart Association, kan fiber fjerne plakk fra arterieveggene. (Plakk dannes når for mye skadelige kolesterolet (LDL) er i blodet.) Fiber rik mat inkluderer hele korn som havre, bygg, helkorn, brun ris og quinoa; belgfrukter (bønner) og linser; fersk eller flash frosne frukter og grønnsaker; matvarer som inneholder plantesteroler som soya matvarer (tofu, tempeh og soyabønner).

Spis fullkorn til frokost. Havregryn eller bygg som er mest gunstig for å rense arterier, i henhold til USDA. Legg noen skiver frisk eple og et dryss av kanel for en næringsrik frokost. Hvis du ikke bryr seg for kokte korn, velger en frokostblanding som inneholder hele korn som første ingrediens.

Velg buljong basert supper. Sunn matlaging metoder omfatter damping, krypskyting, grilling og baking (uten overflødig olje). Drikk vann, te og saft for drikkevarer. Spis vanlig yoghurt og legge til din egen frukt i stedet for å kjøpe forberedt, sterkt søtet varianter.

Ta et supplement av rød gjæret ris, ifølge The Asian Journal. Dette er en kinesisk urt som inneholder kolesterol reverserbare statin, lovastatin. Sjekk med legen din først, imidlertid. Dette tillegget er ikke godkjent av FDA.

Hva du ikke bør spise

Unngå, eller begrense, mat som inneholder mettet eller transfett. Disse matvarer tette blodårene og er høy i LDL (low density lipoprotein), også kjent som "dårlig" kolesterol. Mat høy i mettet fett, ifølge USDA, inkluderer rødt kjøtt og innmat; eggeplommer; animalske produkter; Hele fett meieri og herdet fett. Herdet fett inneholder fett og delvis hydrogenert olje.

Unngå, eller begrense, krem ​​sauser.

Trans fett finnes i kommersielt forberedt bakevarer samt paier, kaker, brownies, kaker og energibarer. Disse fett, ifølge USDA, påvirker kroppen på samme måte som mettet fett gjør.

Øke fysisk aktivitet

Øke graden av fysisk aktivitet. Ta ansvar og bli involvert i å kontrollere din helse ved å delta i en rekke øvelser kjent for sine kardiovaskulære fordeler. Disse, ifølge Mayo Clinic og American Heart Association, inkluderer turgåing, løping, padling, sykling, dans og hagearbeid. Øvelsen behøver ikke å være anstrengende å være fordelaktig. Enhver økning i din nåværende aktivitetsnivå vil hjelpe rense blodårene dine.

Gå 30 minutter om dagen i 5 dager er anbefalt av American Heart Association. Turgåing er praktisk og krever svært lite annet enn et par gode spasersko. Start sakte og gradvis øke tempo og varighet.

Vann aerobic kan gi en trening for hele kroppen uten all belastningen av landbaserte øvelser, ifølge Dummies.com. Vann påvirker ikke leddene, og det er derfor det er ofte anbefalt som fysioterapi. Vann gir også en naturlig motstand trening, noe som bidrar til å øke både din generelle muskelstyrke og det kardiovaskulære systemet.

Diett for å rense arteriene

Diett for å rense arteriene


Koronar hjertesykdom er en viktig dødsårsak i hele USA. Ifølge American Heart Association, 2500 mennesker dør av hjertesykdom hver dag. Hjertesykdom oppstår når plakk bygger seg opp på blodårene. Dette reduserer flyten av oksygen-beriket blod til hjertet og kan til slutt føre til at arteriene til å sprekke. Faktorer som spiller inn er: røyking, høye nivåer av mettet fett, høyt kolesterol, høyt mengder blod sukker, forhøyet blodtrykk.

Drikk grønn te

Grønn te er en god beskytter å ha på din side i kampen mot hjertesykdom. Studier i Japan har vist at å drikke 2-3 kopper grønn te daglig kan redusere risikoen for hjertesykdom med opptil 32 prosent hos kvinner og 22 prosent hos menn. Grønn te kan også tas i kapselform; den foreslåtte daglig dose er 300 mg til 400 mg.

Spis rikelig med spinat

Spinat er en av de få mat som er kjent som super matvarer. Dette betyr at det er fullpakket med verdifulle næringsstoffer og antioksidanter. Spinat kan bidra til å holde hjertesykdom i sjakk og rense blodårene dine fordi den er høy i kalium og folsyre, som er både hovedlinjene i forsvar mot høyt blodtrykk. Spinat er også rik på Co-enzym Q10 (den eneste andre plantekilde dette enzymet er brokkoli). Co-Q10 bidrar til å styrke hjertemuskelen. Lutein, også til stede i spinat, bidrar til å redusere åreforkalkning.

Reduser fettinntaket

Hvis du bruker olivenolje eksklusivt, dette kan bare redusere risikoen for hjertesykdom med halvparten. Dette er fordi, i motsetning til andre oljer som inneholder mye mettet fett og transfett, er høy i monosaturated fett, som er sunnere olivenolje. Ditt daglige kosthold bør ikke inneholde mer enn 7 prosent mettet fett, ikke mer enn 1 prosent transfett og ikke mer enn 300 mg kolesterol.

Legg hvitløk til kosthold

Hvitløk kan bidra til å forhindre koronar hjertesykdom og aterosklerose. Hvitløk inneholder rikelig antioksidanter som arbeider for å ødelegge frie radikaler - partikler som bombarderer cellemembraner og endre genetisk materiale. Enda viktigere, har tallrike undersøkelser vist seg å være effektiv for å redusere skadelige kolesterolnivåer (LDL) og økende gode kolesterolnivåer (HDL), som gjør at blodstrøm mer fritt, og bidrar til å senke blodtrykket.

Spis rikelig med tomater

Tomater er deilig å spise om du foretrekker dem tilberedt av rå, så det er godt å vite at de er også utmerket for å opprettholde et sunt hjerte. De inneholder en kjemisk kalt lykopen, som har vist seg å reversere effektene av skade på grunn av høye nivåer av LDL, noen ganger i løpet av noen måneder. Det bidrar også til å redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Om Artery Rensing Dietter

Om Artery Rensing Dietter


Hvis du ønsker å rense blodårene dine, vil du trenger å gjøre noen grunnleggende endringer i livsstil, både ved å innlemme noen nye matvarer og ved å luke ut potensielt skadelige elementer.

Kosttilskudd

Kosttilskudd som vitamin C og E, co-enzym Q10, magnesium og hvitløk kan hjelpe til med å rense blodårene og dermed senke kolesterolnivået.

Godt fett

Arterien rensing dietter bør inneholde en sunn dose av gode fettstoffer, for eksempel som finnes i avokado, ferskvannsfisk, oliven, valnøtter og linfrø, som naturligvis arbeide for å bryte ned plakk bygge opp i blodårene dine.

Dårlig fett

Unngå dårlig fett matvarer, inkludert kunstig produserte elementer som inneholder hydrogenerte oljer som ikke kan brytes ned tilstrekkelig med kroppen din.

Les etiketter

Mens på markedet, trene deg til å lese etiketter og å forkaste noe som inneholder "delvis hydrogenert" eller "hydrogenert" i ingredienslisten.

Trening

Selv om ikke faktisk mat, mosjon hjelpemidler naturligvis en arterie rensing diett ved å tillate en større mengde blod til å flyte, noe som gjør plaque bygge opp mer vanskelig.