Digidexo.com

Botemidler for Gulsott

Gulsott er en tilstand preget av gulfarging av det hvite i øynene, slimhinnene og huden. Det er ofte forårsaket av forstyrrelser i leveren. Den gule fargestoffer kommer fra bilirubin, som er forårsaket av aldring røde blodlegemer. Akkumulering av for høye røde blodceller i kroppen medfører gulsott. Det er flere behandlinger og kurer.

Tomato Juice

En behandling innebærer tomater. Hvis du spiser ett glass tomatjuice (sørg for at den er fersk), med en liten snev av svart pepper og salt, kan det være svært effektiv. Denne behandlingen er spesielt gunstig hvis tomatjuice er fortært tidlig hver morgen, før du spiser noe (juice fungerer mye bedre på en helt tom mage).

Reddik Leaves

Saften av grønne reddik bladene er en svært effektiv og billig kur. Det er en rask, sunn og effektiv naturlig behandling for reduksjon av gulsott. Hvis du pund reddik blader og henter sin juice (med bruk av en klut), kan du ta en halv liter som juice og drikke det. Drikk saften i minst 10 dager.

Sitronsaft

Sitron kan være svært nyttig i kampen mot gulsott på grunn av sin lever-helbredende egenskaper. En person med gulsott bør drikke ca 20 ml ren sitronsaft (sørg for at det er fortynnet i vann) flere ganger om dagen.

Bygg vann

Bygg vann er en annen enkel og sunn kur for gulsott. Ta en enkelt kopp bygg, kok den i 3 l vann og drikk det. Dette bør brukes flere ganger daglig til symptomene forsvinner.

Korianderfrø

Korianderfrø kan også bidra til å kurere gulsott ved å redusere gulfargen på huden og det hvite i øynene. Plasser korianderfrø i ca 1/2 l vann og koke det. Drikk denne blandingen tre ganger om dagen, og doseringen beløp skal være mellom 30 og 50 ml.

Tradisjonell behandling

Selv om det er flere naturlige botemidler for gulsott, noen mennesker går om å behandle den tradisjonelt. Behandlingstilbud vanligvis variere basert på varierende årsaker til sykdom, for eksempel om det er forårsaket av leverskader, gallegang obstruksjon, eller overdreven produksjon av bilirubin (som gjør leveren ute av stand til å fjerne det fra blodet). En vanlig kur er en medisinsk prosedyre som innebærer å ta ut gallestein som forårsaker blokkering av galle duct. Men ifølge Mayo Clinic, er tradisjonell behandling for gulsott ikke alltid nødvendig, og det kan være like nyttig for å redusere gul misfarging gjennom naturlig hjemme botemidler.