Digidexo.com

Hvordan vite om du har rastløse ben syndrom

Restless legs syndrome (RLS) er definert som betydelig ubehag i bena som oppstår kun i ro, og er umiddelbart bedre av bevegelse. De unormale følelser vanligvis virke dypt og er alltid til stede under knærne. Pasienter med RLS har en tendens til å fidget eller flytte sine ben i sengen for lettelse. Noen ganger symptomene er så alvorlige at pasienten er tvunget til å komme ut av sengen og tempoet på rommet. For å vite om du har RLS, følger du disse trinnene.

Bruksanvisning

Merknad hvis du har trang til å bevege bena, har en ubehagelig og ubehagelige opplevelser i bena. Noen ganger armer eller andre deler kan være involvert også.

Sjekk om din trang til å flytte eller ubehagelige opplevelser begynner eller forverres i perioder med inaktivitet, for eksempel liggende eller sittende.

Se om det er noen form for lettelse med å gå eller strekke.

Merk hvis trangen til å flytte eller ubehagelige opplevelser er verre i løpet av kvelden eller natten enn om dagen. Noen ganger kan det skje bare på kvelden eller natten.

Diagnostisering av RLS er hovedsakelig basert på tegn og symptomer. Men, legen din vil bestille noen blodprøver for å utelukke andre årsaker til slike symptomer. Disse kan inkludere blodverdier, nyre og leverfunksjoner, tyroidtester eller vitaminnivåer.