Digidexo.com

Homøopatiske midler for distemper & Lungebetennelse

Valpesyke og lungebetennelse er blant de vanligste luftveissykdommer. Konvensjonelle medisinske behandlinger innebære bruk av intravenøs og / eller oral antibiotika og andre medikamenter som har bivirkninger av sine egne. Bruken av homeopati tilbyr en naturlig og alternativ tilnærming til å gjenopprette en persons helse og velvære.

Lungebetennelse er en betennelse i lungene forårsaket av bakterier, virus og andre organismer. Det er vanligvis utløses når en person har et svekket immunforsvar, oftest forårsaket av en enkel viral infeksjon i øvre luftveier.

Livsstil endringer

Som med alle øvre luftveisinfeksjoner, er bruken av vitamin C gunstig for lungebetennelse. Personen bør ta til sengs og drikk rikelig med vann. Holde rommet fuktet, siden tørr luft vil bare forverre symptomene. For å hjelpe med de berørte slimete teppe, er det tilrådelig å bruke urter som solhatt eller inhalasjoner av damp. Når du lider av valpesyke eller lungebetennelse, er det også gunstig å følge en diett lav på karbohydrater og å unngå røyking og alkoholforbruk.

Når det er mulig, bør pasienten få flere glass rå juice laget av appelsiner, ananas eller eple hver time. Andre saft kan være laget av spinat og / eller gulrøtter.

Homøopatiske midler for lungebetennelse

Listen over homøopatiske midler for lungebetennelse er ganske lang. Aconite regnes som den første linjen i behandling, spesielt for tidlige stadier av sykdommen. Det rette er utmerket for å håndtere lunge lunger. Det er mest gunstig når det er høy feber og hoste er tørt eller med en tynn oppspytt. Når oppspytt begynner å tykne, er dette midlet ikke lenger nyttig.

Et annet middel som er nyttig for å håndtere lunge lunger er Ferrum phossphoricum. Denne substansen er nyttige både i den første og andre trinn av lungebetennelse, som er Jod. Når lunge lunger fører til alvorlig pustevansker, er det også lurt å bruke Veratrum viride. Og når pasienten er redd for å hoste på grunn av den ekstreme smerten dette medfører, den rette kalles for er bryonia.
Når det gjelder enkle hjelpemidler for denne sykdommen er anvendelse av sesamfrø meget fordelaktig. Femten gram disse frøene i et glass lunkent vann med salt og honning vil i stor grad bidra til å fjerne slim fra luftveiene. Det er også anbefalt å gni terpentin på eksterne brystkassen for å hjelpe pasienter med valpesyke og lungebetennelse som har problemer med å puste. Når det ikke er terpentin, kan hvitløksaft med sesamolje brukes i stedet.

En annen nyttig middel for lungestuvning er Ferrum phossphoricum. Dette stoffet er nyttig i det første og andre trinn av lungebetennelse, som er Jod. Når lunge lunger fører til alvorlig pustevansker, er det også lurt å bruke Veratrum viride. Og når pasienten er redd for å hoste på grunn av den ekstreme smerten dette medfører, den rette kalles for er bryonia.

Når det kommer til enkle løsninger for denne sykdommen, sesamfrø er ofte gunstig. Femten gram disse frøene i et glass lunkent vann med salt og honning vil generelt bidra til å fjerne slim fra luftveiene. Det er også anbefalt å gni terpentin på eksterne brystkassen for å hjelpe pasienter med valpesyke og lungebetennelse som har problemer med å puste. Når det ikke er terpentin, kan hvitløksaft med sesamolje brukes i stedet.