Digidexo.com

Den beste dietten Aid for postmenopausale kvinner

For postmenopausale kvinner, som med alle i alle aldre, er det beste diett hjelpemiddel kunnskap. Som en kvinne som har gått gjennom overgangsalderen, trenger du å vite om din kropp og dens spesielle behov, og du må huske på porsjonskontroll, kalorier og retningslinjer for å spise sunt.

Nye kostbehov

Hvis du er en postmenopausal kvinne, trenger du mer kalsium i kosten for å hindre tap av beinmasse og beinskjørhet. Du må også vitamin D fordi det hjelper kroppen forbrenne kalsium. Oppsøke matvarer som inneholder kalsium og vitamin D, for eksempel meieriprodukter, hvis de ikke allerede er i kosten, og vurdere kosttilskudd for å sikre at du får nok. Sollys er også en god kilde til vitamin D, og ​​gir deg en annen grunn til å tilbringe tid ute. Du kan også finne at du trenger å kutte ned på kalorier og øke aktiviteten din fordi den samme kosthold og livsstil som opprettholdt en sunn vekt når du var yngre kunne nå være årsaken til vektøkning. Ta kontakt med en ernæringsfysiolog for å finne ut den ideelle daglige kaloriinntak for kroppen din masse, om du trenger å gå ned i vekt eller bare opprettholde din nåværende vekt.

Lær om porsjonskontroll og kalorier

En viktig del av enhver form for diett er å forstå deler. En kosten del er ikke alltid det som serveres til deg i en restaurant eller hva som finnes i et tilsynelatende enkelt-delen bekvemmelighet måltid. Les mat etiketter. Tilberedt mat vil liste antall porsjoner det inneholder på ernæring etiketten; se etter hvor det står "serverer størrelse" og "antall porsjoner per container." Hvis det er fire porsjoner i den beholderen, ikke spise alt på ett måltid, selv om det kan være hva markedsføringen del av emballasjen antyder. Etiketten vil også fortelle deg hvor mange "kalorier per porsjon." For mat uten etiketter, er det bøker og nettsteder som inneholder kalorier for matvarer som kjøtt, grønnsaker og frukt, eller restaurant mat. Den beste måten å forstå om du kanskje trenger å kutte ned på kalorier er å beregne antall kalorier i all maten du spiser og sammenligne den med din ideelle daglige kaloriinntaket.

Streve for Healthy Eating

Se etter måter å legge til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Grønnsaker, spesielt, er gode valg for postmenopausale kvinner, fordi de vanligvis har en lavere sukkerinnhold enn frukt gjør. Prøv for totalt fem porsjoner med grønnsaker og frukt hver dag. Sats på fullkorn alternativer til hvitt brød og vanlig pasta og ris. Disse har mer fiber og næringsstoffer i dem enn sine raffinerte alternativer.