Digidexo.com

Alternative Cures for IBS

IBS eller irritabel tarm syndrom, er preget av en gruppe symptomer som inkluderer smerter og kramper i magen og lavere tarmen. Andre symptomer på IBS kan inkludere kronisk diaré og forstoppelse, og disse to symptomene kan veksle. Årsakene til IBS er ukjent, men endringer i kosthold og tillegg av spesifikke urter kan hjelpe med symptomene.

Endringer i kosthold

Noen ganger når IBS lider forbruker visse matvarer og drikke, vil symptomene forverres. I denne listen er stekt mat og annen fet mat, meieriprodukter, alkohol, sjokolade, koffein og kullsyreholdige drikker. Du kan finne ut hvilke matvarer som gir deg et problem ved å holde en dagbok for å vise legen din om en oppfølging besøk.

Listeelementer som gjør at du føler deg kvalm etter å ha spist dem, og hvilke elementer forårsake kramper og smerter. Sørg for at du skriver ned de gangene disse matvarene spises, og akkurat når du opplever negative symptomer etter å ha spist.

Økende fiber i kosten kan noen ganger hjelpe med de negative symptomer på IBS. Det hjelper mat reise gjennom fordøyelseskanalen lettere, men det bør legges til kostholdet sakte. Dette er fordi tilsetning av store mengder av fiber på en gang kan noen ganger føre til ubehag og oppblåsthet på grunn av gassproduksjon.

Urter for IBS

Peppermynte har blitt brukt som en fordøyelseskanal hjelpemiddel i århundrer, og kan bidra til å avlaste IBS symptomer, fordi det fungerer å roe kramper i magen og tarmene. Dette hjelper med smerte reduksjon.

Den raskeste måten å supplere med peppermynte er ved nipper den i form av te. Peppermynte-te er tilgjengelig i teposer på de fleste dagligvarebutikker, og noen enda bære de friske blader. Tørket peppermynte kan kjøpes i bulk på de fleste helsekostbutikker. Hvis du bruker friske blader, må de tørkes først. Dette kan oppnås ved å legge dem i direkte sollys i flere timer. Gjør din te ved bløtlegging 2 eller 3 ts tørket peppermynte blader i en 8-unse krus vann. Peppermynte-te kan være søtet med honning.

Fennikel frø te kan brukes til å bekjempe oppblåsthet og gass som er så besværlig i IBS. Det er klassifisert som en anti-krampaktig og hjelper også magen å produsere fordøyelsesenzymer juice. Som et alternativ til brygging fennikelfrø i en te, kan du tygge på frøene for den samme effekten.

Før bløtlegging flere teskjeer fennikelfrø for te, kan du knuse frøene, og dermed intensiverer sin styrke.

Roten av ingefær har også blitt brukt i århundrer i behandling av fordøyelses nød. Det kan bidra til å overvinne følelsen av kvalme og virker også til å tone tarmkanalen. Det har blitt brukt effektivt til å behandle symptomer på IBS samt reisesyke, og fordøyelsesenzymer den inneholder gjør det perfekt til bruk etter et stort måltid.

Skjære flere stykker av ferskt ingefær og tillate dette å koke på ovnen i ca. 10 minutter. Sil ingefær ut av te, og la teen avkjøles før sipping.