Digidexo.com

Om Testing for Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke er effektivt å pumpe blod. Denne hjertesykdom fører til en opphopning av væske i lungene når venstre side av hjertet er berørt. Når den høyre side av hjertet ikke pumper riktig, utvikler lunger i venene og liver.Various prøver og undersøkelser er utført for å vurdere alvorligheten av den tilstand for å administrere riktig behandling.

Identifikasjon

Symptomer på kongestiv hjertesvikt er tretthet og redusert evne til å utføre fysisk aktivitet. Hele kroppen blir kompromittert av overflødig væske. Hevelse kan bli lagt merke til i magen, ben og ankler. Overbelastet lungene kan forårsake kortpustethet eller en kronisk hoste. Liggende på ryggen å sove kan være vanskelig. Et tap av matlyst og magesmerter kan indikere en sikkerhetskopi av væske i tarmen og leveren.

Historie

Informasjon avdekket gjennom en pasient historie kan være til hjelp i diagnostisering av hjertesvikt. Tidligere erfaringer med høyt blodtrykk, diabetes, tidligere hjerteinfarkt eller koronar sykdom må rapporteres til legen. Forekomster av en familiehistorie med hjertesykdom eller genetiske defekter bør også røpet.

Fysisk Eksamen

Legen vil utføre en forsiktig, grundig fysisk undersøkelse. Med et stetoskop, vil lytte til hjertet avsløre puls, uregelmessig hjerterytme, en murring eller mulig utvidelse av hjertet. Lyden av pust i lungene vil indikere tilstedeværelse av unormal væske. En blodtrykksmåling vil også bli tatt. Legen vil undersøke for tegn på hevelse i anklene og underliv. En test kan bli administrert for å undersøke hvordan hjertet håndterer fysisk aktivitet.

Laboratorieundersøkelser

Blodprøver er tatt for å sjekke for anemi, mineral og natrium nivåer, nyrefunksjonen og ferdighet for blodpropp. Oksygenopptaket i blodet måles også. Blodet kan også bli testet for B-type natriuretisk peptid (BNP), et protein som utskilles av hjertet musklene. Økende nivåer av BNP indikere graden av feilfunksjon i hjertemuskelcellene av den venstre ventrikkel, og er en god indikator på progresjonen av kongestiv hjertesvikt.

Imaging tester

Flere andre alternativer er tilgjengelig for testing for hjertesvikt. Et elektrokardiogram (EKG) registrerer hjerteaktivitet gjennom elektriske impulser mottatt fra elektroder plassert på brystet, armer og ben. En brystet X-ray avslører overflødig væske i eller rundt lungene. Echocardiograms bruker ultralyd for å vurdere atferden til ventiler i hjertet og bestemme den fysiske helsen til hjertet muskler. En MR kan brukes til å beregne hvor godt hjertet fungerer. Noen ganger kan en hjerte kateterisering er utført som et fargestoff injiseres inn i blodkarene til å undersøke blodstrømmen i og rundt hjertet ved hjelp av en X-ray