Digidexo.com

Fysioterapi for å behandle ADHD

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, har 4,5 millioner barn mellom fem og 17 år gammel fikk diagnosen Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) fra og med 2006. Symptomer inkluderer problemer med å være fokusert, betaler oppmerksomhet og kontrollerende atferd, samt overaktivitet . Mens mange utøvere foreskrive medisiner for ADHD, andre argumentere for ulike typer fysisk-basert terapi for å lindre ADHD symptomer. Før ty til medisiner for barnet med ADHD, kan du prøve en av disse alternative teknikker.

Sensorisk Intervention Therapy

Engasjer barnet i sensorisk integrasjon. En studie utført av forskere ved Temple University fant at barn med ADHD som gjennomgikk sensorisk intervensjon terapi forbedret problematiske atferd som rastløshet, impulsivitet og hyperaktivitet betydelig. Sensorisk intervensjon terapi kan omfatte dype trykk (dvs. vektet vester, etc.) og hard trening; utøvere generelt skreddersy behandling for å møte de spesifikke barnets behov. Ifølge Dr. Moya Kinnealey, barn som mottar sanse intervensjon terapi er generelt mer rolig, mer i stand til å ta hensyn til en leksjon i et bråkete klasserom og mer behagelig å delta i familiens aktiviteter.

Yoga og ADHD

Registrere barnet ditt i en yoga kurs. Yoga kan forbedre konsentrasjonen, samt mental og fysisk disiplin, av personer med ADHD, ifølge Pauline Jensen, forfatter av en 2004 studie publisert i Journal of Attention Disorders. Dessuten, en 2006 studie ledet av Dr. Nicole Goldstein fant at barn med ADHD kan ha nytte av yoga, spesielt fremover bøyninger som bidrar til å forbedre puste --- en kritisk komponent i utviklingen av konsentrasjon.

Interactive Metronome Therapy

Ta med barnet ditt til en interaktiv metronom terapeut. Ifølge Dr. Stephen Beyer, kan rytme og timing ferdigheter påvirke folk som har problemer med å betale oppmerksomhet. Interactive Metronome Therapy arbeider for å bedre rytme og timing ferdigheter. Barnet ditt vil ha hodetelefoner som overfører jevnt timet piper. Når han hører de piper, må han klappe i hendene eller bank foten hans. Terapeuten poster om barnet klapper tidlig eller sent, og tilbakemeldings piper hjelpe ham justere. Ta imidlertid oppmerksom på at selv om sertifisert av American Physical Therapy Association, har interaktiv metronom terapi ikke mottatt en anbefaling fra noen andre store profesjonell organisasjon, og fordelene med behandlingen er fortsatt under debatt.

Vision Therapy

Mål for øynene. Vision terapi trener barnets hjerne til å bruke øynene for å motta informasjon, forstå den raskt og reagerer deretter. Vision terapi kan hjelpe noen personer som lider av ADHD; visjon og sensorimotor underskudd kan føre til anstrengte øyne, hodepine og tåkesyn, som igjen gjør det vanskelig å lese og ta hensyn. Ifølge Optikere Network, visuelle og sensorimotor problemene påvirker nesten 70 prosent av personer som lider av lærevansker eller ADHD. Visjonen terapeut --- vanligvis en optometrist --- vil engasjere barnet i datatjenester, eller bruk noncomputerized elementer, for eksempel baller, balansebrett og metronomer å bidra til å forbedre sin visuelle oppbevaring.