Digidexo.com

Hva er fordelene med en Cardiac kirurg?

Hva er fordelene med en Cardiac kirurg?


Hjerte kirurger er leger som utfører operative prosedyrer på hjertet og blodårene. Hjertet holder blodpumping gjennom legemet, og en usunn livsstil kan føre til kardiovaskulære komplikasjoner.

Hjerte

Ifølge Centers for Disease Control, er hjerte-og karsykdommer den ledende dødsårsaken i USA. CDC rapporterer at en amerikaner dør hvert minutt av den vanligste formen, koronar hjertesykdom, som ofte manifesterer seg som et hjerteinfarkt.

Årsak

Ifølge WebMD, kan hjertesykdommer kan forhindres. De fleste hjerte komplikasjoner utvikle fedme, diabetes, røyking og høyt kolesterol. Prøver å leve en sunn livsstil kan redusere muligheten for å utvikle hjertesykdom.

Pasienter

Mens en pasient evalueres for kirurgi, vil hjertekirurg først oppfordre sine pasienter til å slutte å røyke og begynne å trene og spise sunt. Dette er ofte nøkkelen til å beskytte sine pasienter fra fremtidige komplikasjoner.

Trening

Hjerte kirurger gjennomgå mange år med trening. Det tar omtrent seks til ni år for å bli kvalifisert som en hjertekirurg, sier Skoler i USA nettside.

Operasjoner

Typer hjerte operasjoner inkluderer hjertetransplantasjon, pediatrisk, cardiothoracic, vaskulær og thorax. Hjerte kirurger har omfattende opplæring i hver enkelt av disse typer operasjoner.