Digidexo.com

Hvordan kjøre med en Hip Replacement

Hvis du ønsker å kjøre, bør du kjøre. Men hvis du har hatt hofteprotesekirurgi, må du huske at løping er generelt ikke anbefalt. Før du prøver å kjøre, må flere ting tas i betraktning. Legens ordre er den viktigste delen av gjenopprettingsprosessen. Kjører tidlig kunne påvirke resten av livet ditt i tilfelle av en ulykke eller et fall. De viktigste tingene å huske er å ikke forhaste prosessen, og å lytte til legen din. Prosessen er delikat, men det er gjennomførbart.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Besøk din lege for å få en idé om når du kan begynne å være aktiv igjen. Ta den tiden du trenger før du selv prøver å gå, enn si løp. Nettopp følge ordre fra legen din.

Strekk lenge før du begynner å kjøre. Dette regimet bør være topp prioritet, og det vil styrke hoften og resten av kroppen din før du starter mer intense øvelser. Du må være strekke på bena, armene, ryggen og hoftene. Din fysioterapeut har trolig gitt deg strekker og øvelser til å utføre daglig. Disse strekningene må gjøres, ettersom de vil fremskynde utvinning.

Enkel inn øvelser sakte - først med å gå, så power-walking, deretter jogging. Hvis du føler for mye smerte under noen av disse trinnene, kan du ta et skritt tilbake. Hvis det gjør vondt å gå, skjære tilbake til bare stretching. Hvis det gjør vondt å jogge, skjære tilbake til power-walking. Ta så mye tid som du trenger.

Lær å kjøre med den nye hip. Fordi løping er rystende, må du legge til så mye glatthet og flyt som mulig for å begrense mengden av risting hoften mottar. Ta kontakt med din fysioterapeut om den beste måten å kjøre.