Digidexo.com

Vitamin E for Impure Skin

Akne kan være følelsesmessig og fysisk traumatiserende, men det finnes behandlinger for å minimere sitt utseende. Vitamin E kan være avgjørende for å rydde opp arr som akne kan forlate. Fordelene av vitamin E for akne lider er avslørt med en bedre forståelse av akne.

Hva er akne?

Akne er en faktisk sykdom. Videre er akne en en inflammatorisk hudsykdom. Denne hudsykdommen effekter små porer på armer, rygg, ansikt og til og med brystet. Noen former for akne er forårsaket av en vitamin mangel. Det kan være en mangel på vitamin A som kan føre til at huden blir tørr, eller det kan være en mangel på vitamin B og viktigst vitamin E i kosten.

De fleste betydelig, acne effekter olje glands som er festet til armer, rygg, ansikt og bryst på grunn av hårsekkene i disse områdene ha tette porene.

Håndteringen av akne

Tar vitamin E er ansett som en godt alternativ for å rydde opp akne arr. Vitamin E kan kjøpes på en vitamin butikk eller butikk uten resept. Omtrent 15 mg daglig inntak av vitamin E er aktuelt for personer 14 år og eldre.

Hva er vitamin E?

Vitamin E er et vitamin som hjelpemidler i å beskytte celler i kroppen mot skader, leverer den oksygen til blodet og til og med bringer næring til cellene. Vitamin E er i noen matvarer allerede, og noen ganger lagt til andre, og er tilgjengelig i kosttilskudd form også. Mat som har vitamin E i dem er frø, grønne bladgrønnsaker, korn, nøtter og vegetabilske oljer (soyabønner, mais og raps).

Tips om Acne og vitamin E

Et par ting som kan gjøres for å hjelpe til med opprydding av akne, i forbindelse med bruk av vitamin E i enhver form:

vaske det berørte akne området med såpe og vann tre ganger om dagen tar et kosttilskudd som har vitamin E i det drikke mye vann spise grønne grønnsaker samt meieriprodukter (melk, smør og ost), egg, kylling, nyre, lever , fiskeolje, appelsiner, gulrot, aprikos, fersken, mango, spinat og brokkoli. ta kontakt med din lege om å benytte en vitamin E "lotion" på det berørte området, for å holde den fra å være tørr, i forbindelse med å ta et kosttilskudd få seks til åtte timer søvn en natt

The New You

Når akne klarner opp behandler det berørte området, samt andre områder av huden med de foreslåtte acne reduksjon "tips" å bo akne gratis. I tillegg drikke seks til åtte glass vann om dagen for å holde kroppen ren (skylle ut systemet), samt et sunt kosthold.