Digidexo.com

Hvordan bli kvitt migrene Naturligvis

En migrene er i utgangspunktet en hodepine i overdrive. En migrene er forårsaket av utvidelse av blodkarene og utslipp av kjemikalier som rull rundt skipene. Migrene er den vanligste grunnen til å kalle inn arbeid og flere voksne kvinner (17%) lider av migrene enn voksne menn (6%). Medikamenter blir brukt til å behandle de fleste migrene, mens noen er smertestillende medikamenter (brukt etter at migrene har tatt påvirker) andre er preventive medisiner (som tas regelmessig for å redusere mengden av migrene). Det er noen ting du kan gjøre for å forsøke å minske påvirkningen av en migrene. Nedenfor er en liste over ting du kan gjøre for å bli kvitt migrene.

Bruksanvisning

•  Ta en lur i et rolig mørkt sted. Migrene kan søm verre på grunn av en ekstrem følsomhet for lys og lyd. Hvis du lar kroppen din til å slappe av og unngå all lys og lyd vil du naturligvis bli kvitt en migrene raskere.

Yoga hjelper deg å fokusere energien din på noe annet enn smerten. Dette vil tillate kroppen å slutte å produsere kjemikalier som bidrar til drivstoff migrene. Bruk yoga for å roe kroppen ned og redusere forekomsten av smerte skapt av migrene.

Sammen med Yoga bør du trener regelmessig for å hindre kroppen og sinnet spenning og forebygge migrene. En god varm opp og lett trening vil fungere bra for å hjelpe deg å lindre denne spenningen og unngå migrene.

Ta vitaminer. Riboflavin finnes i Vitamin B2 er kjent for å bidra til å minske mengden av migrene. Dette kan finnes i mange matvarer som egg, grønne grønnsaker og fisk. Du bør forsøke å spise matvarer med B2 i dem regelmessig eller ta en vitamin for raskere resultater.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med en lege før du tar noen form for medisin, og for første behandling og diagnose.