Digidexo.com

Hva Foods kan du ha på den modifiserte PROFAST Diet?

Den Modifisert PROFAST diett, tilgjengelig fra Metabolsk Medical Center, er utformet for å redusere mengden av enkle sukkerinntak og, på samme tid, hjelpe til med å opprettholde en diett inneholdende den rette mengden av protein. Spise to ernæringsmessig balansert rister som et måltid erstatning er den viktigste komponenten i den modifiserte PROFAST kosthold, samt å spise en eller to små måltider som består av magert kjøtt og grønnsaker daglig.

Magre proteiner

Spise mat høy i magre proteiner, som kylling bryst, kalkun, skalldyr, tunfisk, laks, egg, 1 prosent melk, cottage cheese og yoghurt er en viktig forutsetning av dietten. Hvitt kjøtt er mer lean enn mørke kjøtt. Sjekk for akseptable alternativer eller erstatninger til høy-fett protein mat. For eksempel, se etter en tofu versjon av enkelte matvarer, for eksempel tofu burger karbonader. Mange kjøtt er laget med kalkun. Substitute vanlig bacon med kalkun bacon. I stedet for pølser, se etter kalkun hunder. Kjøp ost laget med skummet melk eller en eller to prosent melk som et alternativ til vanlig ost.

Karbohydrater

Modified PROFAST dietten nøye sprer ut inntaket av karbohydrater i løpet av dagen ved å spise magert kjøtt og godkjente grønnsaker fra programmet. Overraskende, er peanøttsmør, mandler, cashewnøtter, soyabønner og regelmessige bønner tillatt, men er regnet som en karbohydrat med Modified PROFAST plan, ikke et protein. Når det gjelder karbohydrater som er best for diett, hele korn levere mest næringsstoffer, helst hvete. Men havre, quinoa, spelt og kamut er også akseptabelt og finnes i de fleste helsekost butikker. Unngå hvite karbohydrater, som poteter, ris, brød, pasta, godteri, frokostblandinger og søtsaker.

Drinker

Betydningen av å drikke fem på ti 12-unse glass vann eller væske hver dag er viktig med Modified PROFAST plan. Tillatt væsker inkluderer kaffe, te, brus vann og Perrier. Også, opptil fire diett brus daglig, fire sukkerfrie popsicles og alle typer sukkerfri frossen bar er akseptable.