Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Otosclerose

Otosklerose er en skjelettsykdom som påvirker bein i mellomøret. Det er en autosomal dominant arvelig egenskap, selv om uttrykket og pene er både variabel. Otosklerose er mye mer vanlig i kaukasiere og kvinner rammes dobbelt så ofte som menn. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere otosklerose.

Hvordan diagnostisere Otosclerose

•  Skaff viser symptomer for otosklerose. Dette er først og fremst et tap av hørsel og tinnitus og noen pasienter kan også oppleve svimmelhet. Det kan være alt fra en liten tap av likevekt alvorlig roterende vertigo.

gjennomføre grunnleggende hørselstester med en stemmegaffel. Pasienter med en fiksering av stapedial fotplaten vil demonstrere en mekanisk hørselstap og en Rinne test vil avgjøre om benledningsapparater bedre enn luftledning. En Weber test vil identifisere øret med større mekanisk hørselstap.

Utfør en fysisk undersøkelse. En Schwartze tegn er karakteristisk for otosklerose, men andre årsaker til hørselstap også bør vurderes om det er noe unormalt i øregangen, mellomøret eller trommehinnen.

Ta en computertomografi (CT) scan av øret. Disse bildene ofte viser forekomster av nye bein innenfor sneglehuset og labyrintiske kapsel kalt en "glorie tegn."

Run avansert audiometrisk testing for å fastslå omfanget og progresjon av hørselstap. Pasienter med otosclerosis viser en langsom, progressiv tap av hørsel som ikke er forårsaket av en sykdom eller skade på øret. Konkrete resultatene av disse testene vil avgjøre om dette er på grunn av fotplate fiksering eller om andre områder av otic kapselen er involvert.