Digidexo.com

Low Calorie hypoglykemi dietter

Hypoglykemi er en frustrerende og farlig tilstand som oppstår når kroppens blodsukkernivået dip under det normale. Episodene kan være mild eller alvorlig og kan sette inn svært raskt. Implikasjonene er alvorlige. Alvorlig eller tilbakevendende hypoglykemi kan føre til hjerneskade, bevisstløshet, koma eller død. Dr. David Williams, forfatter av "Hypoglykemi: The Deadly Roller Coaster" advarer om at det er så mange som 100 millioner mennesker i USA som kan lide anfall av hypoglykemi, og at unnlatelse av å få utdannet om det kan være farlig for helsen din.

Funksjon

Karbohydrater vi spiser konvertere til glukose i blodet vårt. Bukspyttkjertelen skiller ut et hormon som heter insulin som svar på økningen i blodsukkernivået. Den insulin deretter obligasjoner med blodsukker, noe som gjør at den kan bli absorbert i systemet vårt og gi drivstoff for kroppen. Normale blodsukkernivået er mellom 70 mg / dl (milligram glukose til dl av blod) og 120 mg / dl. En dukkert i blodsukkernivået under 70 kan føre til en tilstand som kalles hypoglykemi.

Årsaker

Selv diabetikere er utsatt for mange hypoglykemiske episoder, National Diabetes Information Clearinghouse sier at diabetes til side, er uvanlig hos barn eldre enn 10. Det kan resultere fra noen kombinasjoner av medisiner hypoglykemi, sykdommer som hyperinsulinisme, svulster eller hormon og enzymmangel. Alvorlig fysisk eller psykisk stress kan også utløse hypoglykemi.

Hvis en person lider av tilbakevendende hypoglykemi og en bestemt kilde tilstanden kan ikke bli funnet, er det sannsynlig at en diett lastet med enkle karbohydrater og behandlet sukker er årsaken. Disse matvarer absorbere inn i systemet meget raskt og produsere en stor mengde av blodglukose. Bukspyttkjertelen går inn i overdrive å produsere nok insulin for å motvirke det og vanligvis produserer for mye, sender kroppen inn i en hypoglycemic krasj.

Diet

Studier viser suksess både med høy protein / lav karbohydrat og lite protein / høy karbohydrat dietter. Dette skyldes sannsynligvis at årsaken hypoglykemi er svært individualisert og så kostholdet bør være så godt. Men alle som lider av hypoglykemi bør unngå bearbeidet sukker, andre enkle karbohydrater, alkohol, koffein og tobakk.

Målet for en 1500 til 1600 daglige kaloriinntaket. Den høye protein / lav karbohydrat diett er mye lavere i kalorier enn alternativet. For å holde kaloriene nede, prøv å få 50 prosent av proteininntaket fra soya i stedet for dyr.

Rådfør glykemisk indeks (GI) for å bestemme de riktige karbohydrater for å legge inn ditt måltid planlegging. Glykemisk indeks rangerer alle karbohydrater på en 1 til 100 skala, med 100 er ren glukose, etter hvor lang tid de tar å absorbere inn i systemet og hvor mye blodsukker de vil frigi. Matvarer med en GI indeks på mindre enn 55 anses gode karbohydrater. Matvarer med en GI indeks på 77 eller høyere bør unngås for enhver pris, mens de i midten bør forbrukes bare sporadisk og i moderate mengder.

Ifølge glykemisk indeks, bør du velge multi-korn eller hele korn brød enn hvitt brød. Instant ris prisene lave på GI skalaen, mens både hvit og brun ris begge falle i mellomtoner. Helmelk er litt bedre for deg enn skummet melk, og lav-fett iskrem er greit å spise. Ikke alle frukter er skapt like, og noen er faktisk veldig dårlig for hypoglycemics, så sørg for å konsultere glykemisk indeks for mer informasjon.