Digidexo.com

Vil Inhaling Methacholine Årsak Blære Spasms?

Vil Inhaling Methacholine Årsak Blære Spasms?


Methacholine ikke forårsaker blære spasmer. Denne historien vil skissere effekten av metakolin på kroppen, og konkluderer med at blære spasmer ikke er forårsaket av dette kjemikaliet.

Hva er Methacholine?

Methacholine administreres først og fremst å innsnevre bronkiene i bronkial utfordring test, en diagnostisk test for bronkial hyperreaktivitet, nøkkelen symptom på astma. Som en kolinergikum narkotika, det påvirker cadriovascular system, noe som resulterer i komprimerte luftveiene, noe som gir diagnostisk undersøkelse av funksjon av lungene. Dette er den primære funtion av alle kolinomimetiske medikamenter.

Funksjon av Methacholine

Methacholine brukes hovedsakelig i påvisning av astma. Det er inhalert som et pulver, og hvis dette negativt påvirker respirasjon av pasienten på en betydelig måte, så astmadiagnose er sannsynlig.

Blære

Det er ingen data som tyder på at metakolin har noen innvirkning på blæren i det hele tatt, og det er absolutt ingen kjent grunn til at metakolin bør føre til blære spasmer. Som et kolinergikum medikament, er det administreres ved innånding. Fordi inhalerte partikler ikke trenger inn i mage-tarmkanalen, metakolin har ingen sjanse til å påvirke blæren, langt mindre forårsaker den til spasmer.

Mulige bivirkninger

Methacholine påvirker ikke blæren, men hvilke bivirkninger det medfører? De vanligste bivirkningene er hypotensjon og brachycardia, som begge er klare resultater av den senket efficeincy av det kardiovaskulære systemet uopn som metakolin virker direkte. En University of Miami studie fant på http://chestjournal.chestpubs.org/content/131/6/1932.long, viser at det ikke er noen blære effekter fra administrasjon av metakolin.

Konklusjon

Fordi metakolin fungerer bare på det kardiovaskulære systemet, sammen med resultatene av den vitenskapelige undersøkelsen referert ovenfor, den eneste fornuftige konklusjonen å trekke er at metakolin har ingen del i forårsaker blære spasmer.