Digidexo.com

Hvordan forberede såpevann på forhånd for Enema Bag Bruk

Såpevann klyster kan brukes til å avlaste forstoppelse og rense tykktarmen før medisinsk testing eller seksuell aktivitet som involverer anus og rektum. Holde en såpeløsning klar og på hånden til enhver tid gir deg umiddelbar lindring uten å måtte dytte å montere klyster løsning.

Hvordan forberede såpevann på forhånd for Enema Bag Bruk

Skylling av Container

•  Skyll 2-Quart mugge eller mugge med varmt vann. Sett på lokket hvis det er en mugge og riste for å sikre melkerester er fjernet fra kannen. Følg samme fremgangsmåte for å sikre pitcher har blitt renset fra andre bruksområder som iste eller andre drikker.

•  Plasser beholderen eller mugge i fatet avløp opp ned slik at vannet renner helt ut.

La beholderen tørke opp ned i minst to timer før du fyller den med såpevann klyster løsning.

Klar Soapsuds Solution

Hell varmt vann i din mugge eller mugge til den er omtrent halvfull. Bruk filtrert vann fra springen for å hindre klor kommer inn i endetarmen under klyster administrasjon. Innpode to eller tre dråper Ivory oppvaskmiddel i vannet. Sett lokket på beholderen og rist til såpeskum begynner å dannes i vannet. Hvis du bruker Ivory bar såpe, rive en halv kopp såpe i vannet. Sett såpe flak inn i beholderen før du legger vann. Sikre at de oppløses fullstendig å hindre tilstopping av klyster bag slangen.

Fjern lokket fra beholderen. Fyll resten av beholderen med vann. Sett lokket på beholderen. Rist til løsningen er godt blandet og sett den til side for når du trenger det.

Varm vannet når du er klar til å bruke såpevann klyster løsning. Du kan enten bruke en mikrobølgeovn eller en komfyr-top potten. Varm vannet til ca 120 grader Fahrenheit. Anbefalt temperatur er 98-103 grader Fahrenheit. Vannet vil miste noe varme når du overfører den fra potten til klyster bag før administrering av klyster

•  Sørg for klemmen er stengt på klyster bag. Fyll klyster bag med såpevann løsning, helst ved hjelp av en trakt. Slipp klemmen langsomt for å sikre at det ikke er luft i klyster slangen eller i rektal applikator.

Administrere klyster i den posisjonen du ønsker.

Hint

  • Bruk aldri en løsning som er for varmt for din egen komfort ved administrering av klyster.