Digidexo.com

Metoder for å redusere en Fat Belly

Metoder for å redusere en feit mage ofte kommer ned til en enkel sak å gjøre mindre endringer i livsstil. Enten du er ute etter å passe inn i et gammelt par jeans eller miste graviditet vekt, er det flere effektive måter å slanke magen din ved å innlemme visse disipliner i din daglige rutine.

Vær aktiv

Mangel på regelmessig mosjon eller fører et stillesittende liv bidrar til ekstra pounds og abdominal vekt. Trening er avgjørende for å redusere en feit mage. Og i tillegg til å miste ekstra pounds, vil du forbedre din totale helse. Å starte en treningsøkt rutine, har tenkt å trene i minst 30 minutter om dagen. Begynn sakte, og etter hvert utvikle seg til å jobbe ut 30 til 60 minutter hver dag. Høy effekt øvelser som aerobic eller løping brenne fett og kalorier. I mellomtiden, kjerneøvelser (crunches, pilates, leg heiser) tone og styrke magemusklene. Snakk med legen din før du starter et nytt treningsprogram.

Spis sunt

Å miste buk fett ikke nødvendigvis innebære å holde seg til en streng diett. Imidlertid må du gjøre sunnere matvalg og redusere maten porsjoner. Ifølge Motley Helse og Diet Channel, visse matvarer og ingredienser som rask mat, stekt mat, natrium og sukker bidrar til magen vekt. Redusere magen fett innebærer å endre dine spisevaner og erstatte usunn mat med sunne alternativer. Les den ernæringsmessige etiketten på pakkene før du kjøper matvarer. Ta hensyn til kalori, fett og sukkerinnhold. Hold deg til lav-kalori snacks (færre enn 100 kalorier), og velge lav-fett elementer som frukt, grønnsaker, hele korn, kylling og svinekjøtt. Også begrense inntaket av alkoholholdige drikkevarer, som kan bremse stoffskiftet og bidrar til magen vekt.

Limit inntak av natrium

Bortsett fra fett, kan vann vekt legge pounds til magen og underkroppen. Heldigvis finnes det en enkel måte å bøte på væskeretensjon. Høy-natrium matvarer som behandles eller frosne måltider resultere i vann vekt og hevelse. Ifølge elske å vite og Native rettsmidler, diuretika eller ganske enkelt å øke vanninntaket kan raskt bli kvitt overflødig vann i kroppen din. Drikk minst åtte glass vann om dagen. I tillegg begrense natrium inntaket til 1500 milligram (mg) en dag.