Digidexo.com

Hvordan spise for Parkinsons

På grunn av betydelig vekttap som er assosiert med Parkinsons sykdom, vil et sunt og godt balansert kosthold som inneholder alle de store matvaregrupper tjene deg best. Faktisk vil det holde deg aktiv, sunn og sterk. Men du bør være forsiktig med å regulere visse matvarer som kan begrense opptaket av Parkinsons medisinering. Vet fremgangsmåten du bør følge for å hjelpe deg å innlemme alle de nødvendige matvarer for å hjelpe deg å opprettholde tilstrekkelig helse og optimal funksjon.

Hvordan spise for Parkinsons

•  Spør legen din hva den ideelle kroppsvekt er for din høyde og kroppsstruktur. Målet med kostholdet ditt bør være å arbeide mot å oppnå og opprettholde denne vekten. Det er verken bra å være overvektig eller undervektig, spesielt som en Parkinsons lidende.

Legg ved høy-fiber matvarer i kostholdet ditt. Disse omfatter matvarer som pasta, ris, hele korn matvarer, kli, korn, grønnsaker, erter, bønner og frisk frukt.

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Faktisk, bør du spise rikelig med væske, inkludert juice, klare supper og urtedrikker. Slike væsker hjelpe spyle giftstoffer fra kroppen din.

Velger 04:56 liten til moderat måltider daglig i stedet for å ha en eller to veldig store måltider om dagen. Spise ofte vil hjelpe til å holde stoffskiftet høyt, regulere vekten din, og holde fordøyelsessystemet sunt.

Avstå fra å konsumere koffein-baserte drikker eller alkoholholdige drikker regelmessig. Alkoholforbruket forstyrrer Parkinsons medisinering.

Unngå søtsaker, mat med betydelige mengder sukker og fet og fet mat.

Tid din medisinering. Hvis du er på et kurs av medisin levodopa, ta det på tom mage. Å ha det enten en halv time før et måltid eller en time etter at den er tilstrekkelig. I noen tilfeller kan en høy-protein diett redusere effekten av levodopa, så sørg for å konsultere legen din om dette før du gjennomgår denne type diett.

Hint

  • Dette er generelle retningslinjer for å opprettholde et riktig kosthold. Hvis du vil bruke den spesielle kombinasjonen som er best for ditt spesielle tilfelle, bør du kontakte lege eller en kostholdsekspert.