Digidexo.com

Laser Hair Treatment for skallethet

Hårtap, enten det foregår i unge eller gamle, menn eller kvinner, har lenge vært en forutsetning at medisin har prøvd å helbrede. Etter hvert som teknologien har blitt bedre, så har de metoder som legene har tilgjengelig for dem. Lasere, som allerede har blitt brukt på en rekke andre problemer fra tatovering fjerning til optiker, blir nå brukt til å oppmuntre håret til å vokse tilbake tykt og sunt, uten kirurgi.

Process

Prosessen for hår re-vekst og stimulering er den samme for hver pasient, uavhengig av alder eller kjønn. Lavt nivå, "kalde" lasere (som ikke har noen termisk komponenter, og derfor ikke vil kutte eller skade vev) brukes på pasientens hodebunn. Oftest laseren er inneholdt i et apparat som ikke er ulik en gammel hår tørking hette, som sikrer at bare hodebunnen av pasienten er påvirket.

Stimulering

Laserne oppmuntre naturlige prosesser i kroppen til å finne sted i pasientens hodebunn. Laserne stimulere strømmen og tilførsel av røde blodceller, og ved tilknytning oksygen, til hodebunnen området. Dette skaper et miljø hvor håret er mer tilbøyelig til å vokse naturlig. Dette gjøres ved å "våkne opp" celler som har gått i dvale, og sluttet å produsere hår, men som fortsatt har kapasitet til å gjøre det.

Faktorer

Mens laser hår behandling ofte lykkes i å hjelpe folk stimulere deres naturlige hår vekst, er det noen faktorer som vil avgjøre hvor vellykket laser behandling kan være for en gitt pasient. De som søker behandling kort tid etter deres hårtap begynner ha en bedre sjanse til å re-vokser hår enn den som venter, for eksempel. I tillegg, hvor godt pasientens kropp svarer til lasere, og hvor tett de følger deres behandling plan, kan bestemme hvor effektiv terapi er.

Eksisterende Hair

Laser hår behandlinger kan også forbedre en persons eksisterende hår. Endringer som sunnere, sterkere, mer glansfullt hår er vanlig, på grunn av stimulering av hele hodebunnen. Endringer som disse er vanligvis merkbar innen de første ukene av en persons behandling begynnelsen.

Komplett skallethet

Laser hår behandlinger vil ikke fungere på enkeltpersoner som har gått helt skallet. Siden effekten oppnås ved å stimulere eksisterende hårrøttene, må det være eksisterende røtter for behandling til virkning. Så hvis en person er helt skallet, og derfor deres hårrøttene er døde og ikke bare gått i dvale, laser hår behandlinger vil ikke oppnå noen form for effekt på den personen.