Digidexo.com

Kan barn Vekt Train?

Kan barn Vekt Train?


Folk tror ofte begrepene vekttrening, styrketrening og styrketrening alle mener det samme. Men de gjør det ikke. The National Strength and Conditioning Association (nsca) rapporten hjelper oss til bedre å forstå forskjellene mellom disse vilkårene og alderstilpassede retningslinjer for barn.

Terminologi

Resistance trening bruker spesifikke vektbærende øvelser for å forbedre muskelstyrke og utholdenhet. Vekttrening innebærer styrkeløft, vektløfting og bodybuilding øvelser mest brukt for konkurranseidrett. Styrketrening er en kombinasjon av styrketrening, vekttrening og andre øvelser for et bredt spekter av helse og fitness mål. Barn er i preadolescence gruppe, noe som betyr at jenter opp til 11 år og gutter opp til 13 år NSSF eksperter har rapportert at resistive trening er den mest passende for barn. Denne artikkelen vil oppsummere styrketrening risiko, helsemessige fordeler og retningslinjer for barn.

Risiko

Det er en mulighet for at barn vil oppleve muskel skader på grunn av feil bruk av utstyr, feilaktig trening teknikker, overdreven lasting av for mange vekter eller repetisjoner, og mangel på tilsyn. Rapporten viser at barn har større risiko for å bli skadet hjemme mot usikre praksis, feil utstyr og ingen tilsyn. Risikonivået drastisk reduserer når barn er involvert i en riktig utformet og godt veiledet styrketrening program. Faktisk, de er 10 ganger mer sannsynlig å bli skadet fra å spille fotball eller turn.

Fordeler

Styrketrening fremmer hjerte og bein helse, og kan redusere kroppsfett. Vektbærende øvelser kan hjelpe med beindannelse og vekst. De kan forbedre et barns generelle trivsel ved å utvikle gode treningsvaner, og bedre humør, energi og selvtillit. Betydelige fordeler er sett i fysisk ytelse og idrettsprestasjoner. Barn få muskel styrke, utholdenhet og balanse som kan forbedre idrettsprestasjoner og motstå idrettsskader.

Retningslinjer for Barn

Når et barn er ca 8 år gamle, hvis de er generelt følelsesmessig og fysisk klar til å delta i idrett, så barnet kan begynne en motstand treningsprogram. Det er en god idé å planlegge en medisinsk undersøkelse før et barn begynner noen fysisk aktivitetsprogram. Deretter møte med en kvalifisert instruktør som forstår NSSF retningslinjer for ungdom og arbeider med dem for å utvikle en hensiktsmessig sikkerhetsopplæring og treningsprogram for barnet ditt. Kvalifiserte instruktører vil bruke NSSF retningslinjer for å bestemme riktig valg og rekkefølgen av øvelser, intensitet, repetisjon og hyppigheten av trening, og program variasjoner for å gi et godt designet styrketrening program for barnet ditt.