Digidexo.com

Hvordan å tykne og regrow Din Tynning Hair

Hvordan å tykne og regrow Din Tynning Hair


Håravfall er vanligvis knyttet til aldring, arvelighet og hormonelle endringer. Men visse typer hårtap som mønster baldness, også referert til som mannlig mønster baldness, er mer vanlig hos menn, og nesten halvparten av alle menn begynner å skallet etter alder 30. Mens tynt hår er naturlig og normalt, kan du hjelpe tykkere og regrow håret. Hvis du tar noen form for medisiner eller har helseproblemer, snakk med legen din før du bruker noen over-the-counter eller reseptbelagte behandling for hårtap og gjenvekst.

Minoxidil

Minoxidil er en aktuell behandling som kan kjøpes over disk fra de fleste stoff butikker for å hjelpe vokse hår og hindre ytterligere håravfall. Minoxidil brukes vanligvis to ganger per dag, og noen mennesker opplever Veksten, ifølge Mayo Clinic. Regelmessig behandling kan være nødvendig for opptil tre måneder før håret vesener å vokse. Mens Minoxidil er FDA-godkjent, noen potensielle bivirkninger eksisterer, inkludert irritasjon i hodebunnen og uønsket hårvekst på pannen og ansiktet. Unngå å få Minoxidil skum eller væske på huden din under hårfestet.

Finasteride

Finasteride er en behandling som brukes for å hjelpe treg håravfall og regrow hår hos menn. Finasteride er ikke godkjent av FDA for kvinner opplever håravfall. Finasteride antas å virke ved å hemme dannelsen av naturlige hormoner som kan føre til at håret til å slutte å vokse, ifølge Medicine Net. I motsetning Minoxidil er Finasteride foreskrevet i pilleform, som mange synes er lettere enn å bruke en aktuell behandling som må brukes to ganger per dag. Bivirkninger kan inkludere impotens og nedsatt sexlyst, selv om disse effektene er sjeldne og reversible når bruk av Finasteride stopper. Kvinner bør ikke håndtere Finasteride kapsler for å unngå potensielle komplikasjoner.

Dutasterid

Dutasterid er en FDA-godkjent medikament utviklet for å hjelpe menn med forstørret prostata, men det er en "off label" behandling for hårtap, ifølge Medicine Net, som betyr mange leger noen ganger bruke den til å behandle hårtap selv om det ikke er designet spesielt for dette formålet. Dutasterid er lik Finasteride, og det kan fungere å bremse håravfall og hjelpe regrow hår ved å blokkere hormonene som forårsaker hårtap i første omgang. Som Finasteride, FDA har ikke godkjent Dutasterid for kvinner, og det kan føre til helseproblemer hvis de brukes eller håndteres, spesielt av gravide kvinner. Bivirkningene av Dutasterid er lik Finasteride, og du kan ikke gi blod i seks måneder etter avsluttet Dutasterid bruk.

Snakk med legen din

Noen typer medisiner, særlig steroider som prednison og legemidler som brukes til å redusere betennelse kan føre til hårtap hvis de brukes over en lang periode, ifølge Mayo Clinic. Mens behandlingen av alvorlige helseproblemer som er viktig, kan andre stoffer hjelpe uten potensialet for håravfall og tillate håret å vokse. Snakk med legen din om dine muligheter.

Hint

  • Ha tålmodighet. Mens jeg la merke betydelig hårvekst i to uker, kan det ta mer for å begynne å se en forskjell. Gi kroppen din tid til å justere til optimal helse.
  • Vaske håret annenhver dag på det meste. Vaske det for ofte kan tørke ut håret ditt og føre til brekkasje.
  • Det kan ta litt tid for kroppen å tilpasse seg kokosolje før måltider. Hvis du befinner deg følelsen kvalm, leksjon din dose og jobbe deg oppover.
  • Vær forsiktig med hodebunnen. Bruk børster og kammer med avrundede tips for ikke å klø i hodebunnen.
  • Ikke dra håret stramt når man bærer den opp, som i en hestehale. Dette kan føre til for mye stress på allerede skjøre hårrøttene.