Digidexo.com

Hvordan bygge muskler Etter muskelsykdom Forringelse

Hvordan bygge muskler Etter muskelsykdom Forringelse


Muskel forverring kan være forårsaket av skade, en nedgang på fysisk aktivitet eller sykdom. Personer som er på sengeleie eller ute av stand til å utføre enkle fysiske oppgaver daglig kan bli diagnostisert med muskel forverring. Sykdommen kan også stamme fra visse forhold som påvirker nervene som styrer kroppens muskler. Noen av disse sykdommer inkluderer polio, Guillain-Barre syndrom og ALS eller Lou Gehrigs sykdom. To måter å bidra til å gjenoppbygge muskelvev inkluderer riktig kosthold og mosjon.

Hvordan bygge muskler Etter muskelsykdom Forringelse

Diet

•  Øk inntaket av protein. Spis mer protein for å hjelpe opprettholde din nåværende muskelmasse og bygge mer muskler. Hvis du gjør vektløfting øvelser for å bidra til å bygge muskler, spiser 1 gram protein for hver kilo av din totale kroppsvekt. Hvis du bare ønsker å holde din nåværende muskelmasse, spise 0,4 gram protein per kilo i stedet.

Drikk mer melk. Melk inneholder store mengder av vitamin D og kalsium. Øk mengden av melk og andre matvarer høy i disse næringsstoffene for å støtte musklene som de blir sterkere.

Konsumere jernrike matvarer. Jern er lagret i muskelvev og hjelper musklene til å vokse ved å gi dem oksygen.

Spis karbohydrater til drivstoff kroppen din. Den energien som karbohydrater gir omdannes til drivstoff for musklene under anstrengende trening eller aktiviteter.

Trening

Delta i kardiovaskulær trening. Sørg for at du delta i moderat intens trening hver uke i minst to og en halv time. Aerob trening vil tillate større mengder oksygen å komme til musklene dine. Ditt hjerte og puste prisene vil øke. Denne økte flyten av oksygen og blodsirkulasjonen hjelper musklene gjenopprette fra forverring.

Stretch. Det er viktig å grundig oppvarming og stretch for minst tre til fem minutter før styrke musklene. Hvis du ikke tar deg tid når stretching, risikerer du å trekke musklene og forverring av din tilstand.

Arbeid hver del av kroppen din. Kanskje du finner det enklest å dele dine muskelgrupper i seksjoner og jobbe en annen muskelgruppe hver dag. Styrke rygg, underarmer og biceps en dag og fokusere på triceps, skuldre og bryst neste dag.

Fokuser på de områdene med mest forverring. Det kan virke vanskelig, men gjør ekstra sett med øvelser på musklene som er blitt sterkt berørt.

Gi musklene en dag å hvile. Musklene må ha god tid til å komme seg i mellom styrketrening for å gjenoppbygge seg selv. Din neste treningen vil være mer effektiv fordi musklene vil ha hvilt og vil være klar for mer trening. Øke antall sett og repetisjoner som musklene vokse seg sterkere.

Hint

  • Hvis du har blitt diagnostisert med en progressiv sykdom som fører til muskel forverring, for eksempel ALS, sørg for å konsultere legen din før du starter et treningsprogram.