Digidexo.com

Definisjon av Fuchs 'dystrofi

Fuchs 'dystrofi er en tilstand som kan svekke en persons syn. I motsetning til grå stær som gjør en persons visjon skyet, opererer Fuchs 'dystrofi ved direkte påvirker væskenivået i hornhinnen og gjør visjon uskarpt.

Identifikasjon

Fuchs 'dystrofi er en tilstand som resulterer i skader på hornhinnen i øyet. Hvis ikke riktig behandlet, kan tilstanden føre til blindhet.
Hornhinnen er den gjennomsiktige dekselet som beskytter øyet. På baksiden av hornhinnen er et lag av celler kalt endotelium, og jobben til disse cellene er å holde øyet fri fra en strøm av fluid. Fuchs 'dystrofi er en gradvis ødeleggelse av endotel-celler, noe som tillater en oppbygging fluid i hornhinnen. Når hornhinnen fylles opp med fluid det begynner å svelle, og det er denne svelling som fører til at tåkesyn forbundet med Fuchs 'dystrofi.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke behandlinger som brukes til å håndtere Fuchs 'dystrofi. En vanlig behandling er bruk av øyedråper for å redusere mengden av væske bygger seg opp i hornhinnen.
I noen tilfeller kan pasienter oppfordres til å holde en hårtørker på armene 'lengde, og deretter langsomt å tørke overskytende oppbygging på hornhinnen.

I andre tilfeller kontaktlinser brukes til å bidra til å forbedre visjon og redusere ubehag, eller et beskyttende lag kan legges til hornhinnen for å bidra til å redusere væskeansamling.

Effekter

Fuchs 'dystrofi påvirker mindre enn 1 prosent av den amerikanske befolkningen.
Det er mulig for symptomer skal vises i folk yngre enn 40 år, men først og fremst tilstanden er funnet hos personer over 50 år.
Fuchs 'dystrofi kan begynne å utvikle så tidlig som 30 år, men tilstanden kan vedvare uten symptomer i mange år før den personen som lider av det innser de er rammet.
Utbruddet av Fuchs 'dystrofi er gradvis og merkbar. En person som lider av tilstanden vil finne at deres visjon er uklart når de først våkner om morgenen. Dette skjer fordi hornhinnen er hoven fra å samle væske under søvn, og det frigjør at væske i form av tårer når personen våkner. I løpet av morgenen, vil syn tilbake til det normale.
Men som Fuchs 'dystrofi fremskritt personen vil merke at deres visjon tar lengre tid å forbedre som i dag bærer på før det til slutt kommer til et punkt hvor det er konstant tåkesyn og smerte.

Betraktninger

En av løsningene som er anbefalt for personer som lider av Fuchs 'syndrom er en hornhinnen erstatning operasjon, også kjent som en hornhinne transplantasjon.
Denne typen prosedyren har vist seg å være svært positivt som en kortsiktig løsning til Fuchs 'dystrofi, men det er mulig at kroppen vil begynne å avvise den nye hornhinnen over tid og tilstanden kunne vende tilbake.

Typer

Fuchs 'dystrofi kan være vanskelig for legene å oppdage tidlig i sin utvikling. Et av tegnene leger bruker er følsomhet for lys, noe som kan motvirkes ved å bruke spesielle solbriller i løpet av dagen.
Men dette lysfølsomhet kan også gjøre å se om natten ekstremt vanskelig som frontlykter og opplyste gateskilt kan være vanskelig å se, og så mange mennesker med avanserte tilfeller av Fuchs 'dystrofi er ofte ute av stand til å kjøre bil om natten.