Digidexo.com

terapi utstyr

Hjemmelaget Hjelpemiddel Utstyr for terapi

Bruk av hjelpemidler terapi utstyr bidrar til millioner av mennesker føre mer normale liv. Fra mobilitet til kommunikasjonshjelpemidler, utallige enheter er tilgjengelig for å hjelpe personer med funksjonshemninger vinne tilbakeslag. Disse deler av utstyret kan være kostbart, men det er mange tilfeller der hjemmelagde versjoner kan konstrueres på liten eller ingen kostnad.

Toddler Walker

Gangproblemer kan finnes i alle aldersgrupper. Disse vanskelighetene ofte kan reddes ved hjelp av stokker eller turgåere å gi skikkelig støtte. Imidlertid, for små barn er det svært vanskelig å finne rullatorer som er lite nok og lett nok for å tilveiebringe riktige fordeler.

Tre-kvart tomme PVC-rør og t-leddene kan brukes til å konstruere en rullator med en hvilken som helst nødvendig størrelse. Den rullator bør stige til midjenivå av det tilsiktede bruks. Trinser kan føres inn i endestykkene for å muliggjøre mobilitet. Nesten alle eksisterende walker stil kan endres ved hjelp av denne metoden. Å ha en full-size modell i huset kan gjøre byggeprosessen mye enklere.

Floatboard Communicator

Kommunikasjon for nonverbal enkeltpersoner kan gjøres via tegnspråk eller i alvorlige tilfeller gjennom bilde boards. Firkantede symboler som representerer oppgaver eller følelser er festet med borrelås til en plast bord, og er rettet mot eller plassert på bordet som et middel for kommunikasjon.

Mange verbale mennesker har ingen andre fysiske begrensninger og er i stand til å nyte mange av de fritidsaktiviteter som resten av oss liker, for eksempel svømming. Men hvis en person uttrykker seg bare gjennom bilde boards, blir hennes verden mute når hun blir plassert i et svømmebasseng. En stor strekning rundt dette på er å konstruere en flytende bilde bord.

Snu en bøtte opp ned og pakk to strimler av borrelås helt rundt toppen av bøtta. Dette er hvor du vil legge bildene dine. Deretter bruker en styrofoam float bord som kan kjøpes i en hvilken som helst sportsbutikk, binde bøtte til flytebrett med en vanntett lim. Til slutt, ved å bruke det samme klebemiddel, feste en liten krukke fylt med betong til undersiden av flottøren bord. Dette vil sikre at kommunikatoren forblir oppreist hele tiden. Et tau kan festes til float styret å holde enheten fra drivende utenfor rekkevidde.

Pen Grip

Å miste sitt grep når du skriver er et vanlig problem for både eldre og barn med noen spesielle behov. Å gjøre en penn grep som er unik for hver enkelt er ganske enkelt.

Plass 1/4-tommers splint plast, som kan kjøpes på medisinsk forsyne butikkene, i kokende vann til plasten blir smidig. Når stripene er formbar, bøye materialet slik at sidene kommer rundt akkurat nok til å sikre pekefingeren og tommelen, men fortsatt tillate brukeren å ta enheten av og på uten hjelp.

Å forme hvert gripe er forskjellig, og det er ingen nøyaktige målinger for prosessen. Det tar prøving og feiling, men når den er behagelig grep, kan det bli brukt i mange år fremover.

Infrarød terapi Indikasjoner

Infrarød terapi involverer en type lavenergi-laser som anvender lys i det infrarøde spektrum til å varme et objekt. Levert av lysdioder (LED), vil det ikke skade eller brenne huden. Mange bedrifter selger infrarød terapi utstyr eller tjenester. Selv om selskaps hevdet fordelene er mange, de fleste er uprøvd, og mange av behandlinger er ikke dekket av forsikringen. Imidlertid infrarød terapi synes å ha ingen dårlig bivirkninger og er ikke invasiv.

Infrarød lampe Badstuer eller hytter

Disse små, personlige kabinetter bruke infrarøde varmelamper å gi healing tørr varme til hele kroppen. De fleste er laget av tre, og prisene i 2009 varierte fra $ 279 til $ 3899. Produsenter hevder at avrusning forårsaket av svette effektivt utgivelser tungmetaller og giftige kjemikalier, inkludert nikotin, resept og gaten narkotika, og kolesterol.
Produsenter hevder også at varmen beskytter kroppen mot bakterier og forbedrer immunsystemet. Høye nivåer av stress forårsake eller forverre mange kroniske sykdommer. Infrarødt lys terapi fører kapillærene utvider seg, forbedre sirkulasjonen og fører til avslapning og redusert stress.
Andre annonseres fordeler inkluderer vektkontroll og hjerte-condition. Vekttap fra svette er midlertidig. Imidlertid vil frigjøre giftstoffer og forbedrer blodstrømmen raskere metabolic rate, økende forbrente kalorier. Full-body infrarød lysterapi øker hjertefrekvensen og skaper et gunstig hjerte stress. Selskapene hevder dette erstatter øvelse i de som ikke kan utføre fysisk trening.

Små lysdioder

Små lysdioder kan monteres inn i elektrodene og påføres direkte på huden. Lokalisert infrarød lysterapi virker effektivt i å redusere smerte av leddgikt, forstuinger, muskelkramper og mindre skader. Den konsentrerte varme åpner porene og dypt renser huden, noe som resulterer i forbedring av akne, mindre brannsår, utslett og eksem. NASA har gjennomført eksperimenter som beviser LED infrarød lysterapi vellykket i healing sår raskere, spesielt i et mikrogravitasjon miljø. Selv om ingen selskap hevder å kurere kreft med infrarødt lys terapi, kan brannskader og sår fra stråling og kjemoterapi leges raskere med denne behandlingen.
Fordi eldre pasienter med nevropati ikke har følelse i føttene nødvendige for god balanse, de er økt risiko for å falle. Ifølge en undersøkelse utført av fysioterapeut Alan B. Kochman, faller er den ledende årsaken til skader hos personer over 65. Infrarød terapi bidro til å gjenopprette minst noen følelse i alt som ble behandlet under Kochman studie.
Under NASA, Medical College of Wisconsin undersøke påvirker av infrarød terapi på munnsår. Sårene, forårsaket av kjemoterapi eller stråling, kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert manglende evne til å spise eller drikke og muligheten for infeksjon.

Infrarød koagulasjon

Ifølge en bulletin fra Aetna forsikringsselskapet, kan pasienter med første-og annengrads hemorroider bli vellykket behandlet med infrarød koagulering, og dermed unngår mer invasiv kirurgi.

Hvordan bruke ozon terapi i odontologi

Hvordan bruke ozon terapi i odontologi


Ozon er et molekyl som består av tre atomer av oksygen. Det produseres naturlig av lyn og ved ulike industrielle prosesser. Ozon terapi er en kontroversiell praksis i alternativ medisin og anses skadelig av ordinære medisinske utøvere. Ozon terapi utstyr er svartelistet av Food and Drug Administration i USA. Følgende trinn viser hvordan du skal bruke ozon terapi i tannbehandling.

Bruksanvisning

•  Skyll og gurgle med ozonbehandlet vann. Dette brukes til å behandle muntlige abscesser, periodontale problemer, sår hals og sår. Ozonert vann kan også anvendes i et tannlegekontor for vanning.

forebygge tannråte og vedlikeholde periodontal helse med ozon. En tilpasset skuffen er laget som passer over tennene og tannkjøttet. Ozongass blir ført inn i skuffen for en periode av tid og behandlingen blir gjentatt med noen måneder.

Forhindre en rotfylling eller ekstraksjon med ozon. En utsatt nerve blir vasket med ozonbehandlet vann etterfulgt av ozongass som ofte hindrer nerve fra å dø, og dermed gjøre en rotfylling unødvendig.

Desinfiser en tann med ozon før du utfører en rotfylling eller restaurering. Den tann er sammensatt av flere rørelementer som kan inneholde skadelige bakterier. Ozonbehandlet vann og gass kan trenge disse tubuli og drepe bakterier.

Treat smerter i kjeveledd med ozon. Noen utøvere injisere ozongass direkte inn i kjeveledd for det formål å drepe mikroorganismer. Det kan også redusere betennelse og fremme ny brusk vekst.

Typer av Physical Therapy Treatment

Det er et bredt spekter av fysioterapi behandlinger tilgjengelig for å behandle områder av kroppen som lider skade og / eller sykdom. De vanligste fysiske behandlinger finnes i følgende kategorier: fysisk trening, manuell terapi, varme og kalde behandlinger, elektrisk stimulering, ultralyd dyp oppvarming og hydroterapi. I tillegg blir brukt i generell fysioterapi, kan disse behandlingene bli modifisert for bruk i følgende fagområder: pediatrisk, geriatrisk, ortopedisk, sport, nevrologi, hjerte- og lunge.

Trening

Nesten all fysisk terapi innebærer hjerte og terapeutisk trening for å forbedre pasientens fleksibilitet, mobilitet, balanse, styrke og koordinasjon. En fysioterapeut vil vurdere kroppens tilstand og utforme en spesifikk øvelse rutine som vil passe deg og din livsstil. Vanlige fysioterapi øvelser inkluderer stretching, løfte vekter, kjernestabilitetsøvelser, vannaerobic og ved hjelp av en rekke treningsmaskiner slik som tredemølle. Vanligvis vil fysioterapeuter oppmuntre sine pasienter til å øke sine daglige fysiske aktiviteter ved å gjøre enkle endringer som å bruke trappene i stedet for heisen.

Manuell Terapi

Manuell terapi innebærer fysioterapi behandlinger som er gjort med hendene i stedet for med enheter eller maskiner for å redusere smerte, øke fleksibilitet, forbedre sirkulasjonen og slappe muskler. Massasje er prosessen med å bruke hendene til å legge press på mykt vev i kroppen til å lette smerter. Mobilisering forbedrer bevegelse i muskler, leddbånd og ledd ved å flytte, kronglete, trekke eller skyve bein og ledd inn i posisjoner. Manipulasjon er lik mobiliserings behandlinger med unntagelse av at forskjellen innebærer mer kraftfulle og raskere bevegelser for å posisjonere ben og ledd.

Varme og kalde Therapies

Hot terapier øke blodgjennomstrømningen og bringe næringsstoffer til muskler og andre myke vev i orden for dem å helbrede og slappe av. Fysioterapeuter gjelder varmepakninger og gel pads direkte til områder av kroppen som trenger behandling. Kalde behandlinger i form av kjøleelementer kan bidra til å redusere muskelsmerter, kramper og betennelse ved å bremse ned sirkulasjonen i områder av kroppen som er skadet eller som lider av en sykdom som leddgikt. Påføring av is brukes for å redusere svelling den første dag eller to etter en skade, og deretter varme tilføres.

Elektrisk stimulering og ultralyd

Elektrisk stimulering er vanligvis brukt i den innledende fasen av behandling slik at pasientene kan forfølge mer aktiv behandling raskere. Muskelstimulator maskiner hjelpe musklene til å trekke seg sammen og brukes til å styrke musklene etter en skade. TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) maskiner sende små elektriske pulser gjennom huden via elektroder blir plassert på det området av kroppen som trenger behandling. Ultralyd terapi utstyr sender høyfrekvent lyd bølger, som produserer svak varme, til musklene for å redusere spasmer, betennelser og smerter.

Hydroterapi

Hydroterapi er en type fysioterapi behandling som innebærer bruk av vann (vanligvis varm) for å behandle pasienter med sykdom og / eller fysisk skade. Oppdriften i vannet og lettelse det gir fra vekt på ledd og muskler gjør det til et flott hjelpemiddel for fysisk rehabilitering. Vann bidrar til å øke blodgjennomstrømningen, helbrede mykt vev, redusere smerte og skape muskelavslapning. Badestamper, svømmebasseng og boblebad blir ofte brukt for hydroterapi.

Deep Penetrating Lysterapi

Deep Penetrating Lysterapi


Dyptvirkende lys (DPL) terapi hjelper huden til å se yngre ut, gir smertelindring, og bidrar naturligvis øke Skina € ™ s helbredende prosess for sår. Det bidrar også til å myke opp og stramme opp huden, så vel som blir brukt som et anti-aging behandling. DPL bruker flere bølgelengder, og kan justeres til å dekke og behandle små eller større områder, opp til 63 kvadrat inches.

Hvordan DPL Therapy Works

Dyptvirkende lysterapi bruker infrarød og rød LED-lys som slippes ut fra en spesiell lysterapi enhet. Det infrarøde lyset bidrar til å stimulere produksjonen av elastin og kollagen i huden for å hjelpe det til å se yngre, mer tonet og mykere. Denne infrarøde lyset går gjennom den ytre epidermis lag av huden og går dypere for å stimulere dermis laget under. De kortsiktige virkningene av denne type terapi er merkbar gjennom huden innstramming forårsaket av kollagen sammentrekning, som gir huden en glattere, yngre utseende. De langsiktige effektene kan noteres ved reduksjon av små til mellom rynker og akne arr i hele det behandlede området.

Skin bruksområder

DPL terapi kan bidra til å helbrede brannsår, hudskader, og stimulerer helbredelsesprosessen i huden. Folk har brukt DPL for hudproblemer slik som å utbedre skader på grunn av aldring, røyking, ekstremvær, overeksponering for solen, akne, og arrvev. DPL øker blodsirkulasjonen i det behandlede området som bidrar til å stimulere helbredelsesprosessen i huden ved å bringe oksygen og næringsrikt blod til området. Det stimulerer også kollagenproduksjonen for å bidra til å redusere arrvev formasjonen fra hudskader eller brannskader. Collagen bidrar til å holde huden glatt, fast, og ser sunn. Regelmessig arrvev mangler vanligvis normale mengder kollagen, som er grunnen til at arrvev er så selvfølgelig og tøff. DPL terapi hjelper også til å holde huden sunn.

Smertebehandling Bruker

Folk har brukt DPL for smerte knyttet til brannskader, leddgikt, forstuinger, senebetennelser, revet muskelvev, sår, kutt, nerveskader, benbrudd og fibromyalgi. For å bruke DPL for smerte, kan du feste enheten til kroppen med stropper. For smertebehandling, er enheten vanligvis festet til huden, men det kan også plasseres nær tegnet området at du behandler for smerte.

Behandling Session

Enheten kan kobles til det området du ønsker å behandle med en stropp eller du kan plassere enheten nær huden. Behandlinger vare ca 30 til 40 minutter om dagen. Trykk på strømknappen på og lytte etter pipetonen før lysene kommer på. Enheten vil slå seg av etter ca 17 minutter. Hvis mer tid er nødvendig, bare trykke på strømknappen igjen og starte en ny syklus.

DPL Terapeutisk utstyr

DPL terapi utstyr er produsert av LED Technologies og kan kjøpes fra flere kilder på og noen spesialforretninger.

Color Therapy for Cancer

Color Therapy for Cancer


Hva er fargeterapi behandlingstilbud og hvor den brukes.

Hva er Color Therapy?

Akkurat som fargebølgelengder fra solen kan trenge inn i huden vår, kan fargeterapi brukes til å hjelpe i kroppens kamp mot kreft. Ved hjelp av teorien om at alt vibrerer på utvalgte frekvenser, inkludert sykdommer, fargeterapi ---- også referert til som fargeterapi --- matcher sykdommen vibrasjon ved hjelp av individuelle eller blandede farger. Målet er å stimulere pasientens kropp og sinn for å egge healing og gjenopprette helse.

Color Therapy Alternativer

De fleste farge terapeuter vil rådføre seg med pasienten for å lære mer om de medisinske problemer, helse og aktuelle behandlinger. Ett alternativ behandling omfatter bruk av fargede bomull eller ull. Farget materiale er valgt og kutte til nøyaktig matche sykdommen, kalt tabulation. Ved hjelp av terapi utstyr spesialisert for tabulation; tusenvis av bølger blir produsert i løpet av farge tabulering deretter påført på det syke området, og således føres inn i pasientens blodstrøm. Ingenting er fysisk satt inn i pasienten, annet enn for tabell-oppstilling bølger. Color terapi pasienter vanligvis ikke føler noen smerte når du mottar behandlinger.
En annen behandling kan innebære bruk av farget lys, enten i form av en bjelke eller en serie av blinkende lys. En annen terapi prosessen omfatter bruk av oljer og fargede silke materialer lagt på legemet for å bidra til å stimulere helbredelsesfarge vibrasjon.

Hvor er Color Therapy blir brukt?

Mens fargeterapi ikke er allment akseptert som en standard kreftbehandling, er det enkelte programmer som integrerer fargeterapi til kreft behandling programmer. The Bristol Cancer Care klinikk nærmer kreftbehandling med en helhetlig tilnærming som omfatter flere behandlingsformer, inkludert ernæring, farge, visualisering og puste i tillegg til de tradisjonelle kjemoterapi behandlinger. Omfatter både psykiske og fysiske terapi for å behandle kreft har gitt positive resultater for noen Bristol Cancer Care Clinic pasienter.

Kliniske Autisme Grants

For en familie i økonomisk nød, kan det å ha et familiemedlem med autisme være en spesiell utfordring. Ikke bare regninger må betales og dagligvarer kjøpt, men den enkelte med autisme trenger ofte å ha sine unike behov dekket gjennom terapi, legetimer og medisin. Disse kliniske autisme tilskudd gi midler til berørte enkeltpersoner med behov for kliniske tjenester, samt for organisasjoner som ønsker å tilby tjenester til et fellesskap for å tjene autistiske individer.

Helping Hand Autisme Grants

The National Autism Association tilbyr hjelpende hånd tilskudd til foreldre som har behov for medisinsk behandling for en autistisk barn. Tilskuddene gi midler for kliniske og medisinske utgifter som vitamintilskudd, biomedisinsk behandling, testing og behandling. Midler kan ikke brukes til noe annet enn medisinske utgifter, for eksempel underholdning eller hjemme renoveringer. For å være kvalifisert, må foreldrene være i økonomisk nød, og har et barn under 18 år diagnostisert med en autismespekterforstyrrelse, slik som autisme, Aspergerâ € ™ s syndrom, eller PPD-NOS. Søkere må fylle ut søknadsskjemaet på National Autism Association nettside og send det til National Autism Associationâ € ™ s fysisk adresse, sammen med en Doctora € ™ s notat som bekrefter childâ € ™ s diagnosen autisme, og inkluderer en selvangivelse fra skattemyndighetene. Alle midlene utbetales til childâ € ™ s lege eller annen medisinsk leverandøren.

National Autism Association
1330 W. Schatz Lane
Nixa, MO 65714
nationalautismassociation.org

ANGEL Autisme Grants

The Angel INC Autism Network gir ANGEL tilskudd til Wisconsin familier med autistiske barn å finansiere medisinske eller terapi tjenester for sine valg. For å være kvalifisert for et stipend, barnet som krever tjenester må være mellom to og 18 år, har en klinisk diagnostisert autisme spektrum lidelse og bor i Wisconsin. Midlene er ikke henvist til familien, men sendes direkte til medisinsk eller terapi tjenesteleverandør oppført på tildelingsskjemaet. Søkere fra Wisconsin interessert i å motta en ANGEL stipend bør fylle ut det elektroniske skjemaet på nettsiden Angel Autism Network.

Angel Autism Network
[email protected]
angelautismnetwork.org

Autism Speaks fellesskaps Grants

Autism Speaks tilbud Autism fellesskaps Tilskudd til organisasjoner som ønsker å forbedre tilgangen til autisme tjenester i lokalsamfunnet. The Autism Speaks fellesskaps Grants gi tilskudd til forbedringer autistisk utdanning, rekreasjon eller samfunnsaktiviteter, teknologisk utstyr og autistiske unge voksne tjenester. Dette inkluderer tilgang til yrkesopplæring, programmer som lærer mellommenneskelige ferdigheter og opplæring pedagogiske fagpersoner slik at de står bedre rustet til å imøtekomme til autistiske individer og for å øke kapasiteten for kliniske tjenesteleverandører for å hjelpe personer med autisme. Tilskuddene vil ikke bli delt ut til enkeltpersoner for personlige behov eller for vitenskapelige forskningsprosjekter. Online søknader kan bli funnet på Autism Speaks nettside. Tilskudd gis fra $ 10,000 til $ 20.000.

Autism Speaks
2nd Park Avenue
11th Floor
New York, NY 10016
212-252-8584
autismspeaks.org

Autisme Familie Assistance Grants

Autisme Familie Resources utmerkelser Autisme Assistance tilskudd til familier som har behov for kliniske tjenester for en autistisk enkelte. Kliniske tjenester betalt av Assistance Grants inkluderer terapi utstyr, kliniske tjenester og sikkerhetsutstyr. Midlene er gitt direkte til medisinsk pleie leverandøren angitt på søknadsskjemaet. Grant søknadsskjema kan fås ved å sende e-post Autisme Familie Resources på [email protected] Skjemaer skal sendes til Autisme Familie Resources kontoret sammen med et brev fra en lege og en selvangivelse. Hver familie kan tildeles opp til $ 500.

Autisme Familie Resources
3535 Eastside Highway
Stevensville, MT 59870
[email protected]
autismfamilyresources.org

Hvordan Design en Fysioterapi Room

Hvordan Design en Fysioterapi Room


Fysioterapi ble innført i USA etter første verdenskrig for å rehabilitere skadde soldater, ifølge Spine Universe. Siden da har denne industrien vokst eksponentielt som de teknologier for å behandle skader utvide. Fysioterapi innebærer manipulering av mykt vev som har blitt skadet på grunn av skade samt øke mobilitet for pasienter med leddgikt, frakturer eller nerveskade. Utforme en fysioterapi rom vil spare deg for tid når du installerer terapi utstyr og vil også bidra til å bestemme estetisk appell av din praksis.

Bruksanvisning

•  Utarbeide en liste over alt utstyret som skal være i din fysioterapi rom. Den nøyaktige utstyret du trenger utelukkende avhenger av terapi tjenester du tilbyr. Etter at du har skrevet ned nødvendig utstyr, oppdage dimensjonene av hvert element for å finne ut hvor mye plass hvert element vil omfatte. Legg merke til alle andre elementer i rommet du vil trenge, som tellere, massasje tabeller og gardiner

Mål rommet der fysioterapi praksis vil bli holdt. Skriv ned denne informasjonen og samle en notisbok og en blyant.

Tegn formen på rommet du skal designe på et stykke papir. Dette trenger ikke å være en eksakt skala tegning, men rett og slett en grov utkast. Etter at du har trukket grov skisse av rommet, begynner å plassere bokser som representerer ulike deler av utstyret. Inne i hver boks, skriv hva del av utstyret den representerer.

Gå tilbake til din fysioterapi rom, og ved hjelp av den grove utkast tegning, gjøre fysiske merker i gulvet for hvert element. Samle dimensjonene av utstyr og andre elementer du skrev ned i første trinn og bruke et målebånd for å skape en boks som er omtrent på størrelse med hvert element. Ved å gjøre dette, vil du være i stand til å visualisere hvis en del av utstyret er for stor for rommet, eller hvis du trenger å endre utformingen av rommet. Kontrollere plasseringen av hvert element i rommet etter at du har merket gulvet. Hvis hvert element passer gå videre til neste trinn.

Samle fargeprøver fra din lokale maling butikken hvis du vil endre det visuelle utseendet til fysioterapi rom. Fargevalg er viktig å bidra til å gjøre kundene føler seg komfortabel samt å holde rommet blir for mørkt eller lyst. Etter at du har valgt et minimum av fem forskjellige fargekombinasjoner, gjennom farger og har flere venner eller familiemedlemmer si sin mening.

Finalize din design ved å gjøre en endelig tegning av hvor utstyret vil bli plassert samt en endelig fargeprøve for veggene. Hvis du ønsker å legge til dekorasjoner, for eksempel kunstverk eller planter, vente til etter du har plassert utstyret inne i rommet for å finne ut hvilke områder av rommet står nakne.

Tips og advarsler

  • Ikke kjøp dyre interiørdesign programvare med mindre du føler det er nødvendig. Hånd trukket konturene av din terapi rommet vil være et tilstrekkelig utforming blåkopi.
  • Sjekk med din lokale statlige loven om fysioterapi utstyr og dens plassering i en fysioterapi fast.

Geriatrisk Fysioterapi Utstyr

Mange av de samme utstyr stykker og rehabiliterings verktøy brukes for eldre pasienter som benyttes for den generelle befolkningen. Geriatriske terapeuter fokusere mer på aldring-relaterte lidelser, og vil ha utstyr rettet mer mot behandling av leddgikt, kne og hofteoperasjoner og balanse problemer.

Ramper

Ramper med barer brukes for geriatriske pasienter til å jobbe på gange og balansering. Den fysiske terapeut holder ofte de eldre pasienter av et belte knyttet rundt pasientens midje for å hjelpe til med stabiliteten.

Stropper

Gummistropper i varierende grad av tetthet brukes av fysioterapeuter for å gi strekk motstand øvelser. Stropper er ofte anbefalt enheter som eldre pasienter kjøper for fortsatt bruk hjemme.

Tabeller

Massasje tabeller og polstret behandlingsbenker som er justerbare og kan romme pasienter som bruker turgåere eller i rullestol ofte brukes i fysioterapi når pasienten krever hands-on behandlinger og undersøkelser.

Vekter

Geriatriske pasienter oppfordres til å legge vektløfting til sine vanlige treningsrutiner. Små håndvekter er en integrert del av fysioterapeut verktøykasse.

Hjelpemidler

De fleste fysioterapeuter bære en linje av stokker og turgåere og instruere pasienter på deres riktig bruk.

Vann

Vann terapi er en populær lav effekt fysioterapi modalitet for seniorer. Mange fysioterapeuter stole på små bassenger å arbeide med sine geriatriske klienter.

Hva er colonic terapi?

Colonic terapi er rensing av tykktarmen, eller tykktarmen, for å fjerne giftstoffer som talsmenn for prosedyren mener er ansvarlig for en rekke sykdommer. Også kjent som en høy colonic, colonic vanning og hydro-kolon terapi, bruker prosedyren vann, enzymer, urte formler og selv kaffe for å forenkle denne renselsesprosess. Fjerning av giftstoffer fra tykktarmen, i henhold til colonic terapi talsmenn, bidrar til å fremme veksten av sunne bakterier i tykktarmen.

Mainstream Views

Konsensus syn om denne fremgangsmåten blant mainstream medisinske organisasjoner kan i beste fall beskrives som blandet, skjev mot skepsis. Ingen slik organisasjon bifaller colonic terapi, selv om noen er mindre kritisk til dette alternativ medisinsk behandling enn andre. Å peke på at det ikke er vitenskapelig bevis for at colonic terapi er effektiv i behandlingen av en hvilken som helst sykdom, mye mindre kreft, American Cancer Society (ACS) advarer om at fremgangsmåten "kan være farlig, og kan føre til infeksjon og død." Skrive om temaet på MayoClinic.com, opplyser Dr. Michael Picco at kritikere av colonic terapi hevder at det er nesten alltid unødvendig og i noen tilfeller kan være skadelig for kroppen.

Selv Administrasjon

Markedet er fullt i kolon-rensing formler, hvorav de fleste er urte i naturen og designet for å bli tatt muntlig over flere dager inntil den ønskede rensende effekt er fullført. Et søk etter "kolon rensing" vil få opp bokstavelig talt hundrevis av slike produkter, effekt og sikkerhet av noe som kan være vanskelig å fastslå. Det er til og med såkalte colon hydroterapi produkter, som er designet for selvadministrering og sies å etterligne profesjonelt administrert vanning av tykktarmen med en kombinasjon av vann og urte løsninger.

Administrasjon ved Specialist

Hvis du ønsker å forfølge colonic terapi, men foretrekker å ha prosedyren administreres av en spesialist, se etter en colonic hydrotherapist i ditt område. Fremgangsmåten innebærer innføring av store mengder av filtrert vann --- hvori ytterligere ingredienser kan bli oppløst --- inn i tykktarmen via rektum. Vannet kommer inn i tykktarmen gjennom sterilisert spyling som er blitt satt inn gjennom endetarmen til tykktarmen. Denne fremgangsmåten skiller seg fra et klyster, som strekker seg kun i rektum og den nedre ende av kolon. Som kontrast er colonic terapi utformet for å rense hele tykktarmen, som strekker seg i lengde 5-5 1/2 fot.

A Brief History

Colonic terapi --- eller i det minste en primitiv versjon av dette --- har eksistert i århundrer. Gamle egyptiske leger brukt en rekke rensemetoder, inkludert klyster, i et forsøk på å rense kroppen for giftstoffer. Prosedyren ble allment populær i USA i løpet av 1920 og 1930, en periode hvor colonic vanning utstyr ble rutinemessig funnet i sykehus og legekontorer. Populariteten til prosedyren svekket når medisinsk forskning ikke klarte å finne vitenskapelige bevis for at det kunne oppnå fordelene lovet. Selv om ingen slike bevis er funnet i de mellomliggende årene, er colonic terapi igjen nyter en oppblomstring i popularitet.

Mulige farer

Det har vært tilfeller av sykdommen og med dødsfall knyttet til colonic terapi, ifølge ACS. Slike komplikasjoner er blitt sporet tilbake til bruken av kontaminert utstyr, perforering av intestinal vegger og elektrolyttubalanse forårsaket av fremgangsmåten. Organisasjonen advarer om at de som er mest utsatt for mulig skade inkludere mennesker med en historie med Crohns sykdom, hemorroider, divertikulitt, tarm eller rektal polypper, og ulcerøs kolitt.

Infrarød Therapy Utleie av utstyr for hjemmet

Infrarød terapi er vanligvis brukes i medisinsk behandling. At hjemmet anvendelser av denne behandlingen blir stadig mer populært med behandling fagfolk og omsorgspersoner. Informasjon om leie av disse enhetene er viktig for i hjemmet behandlinger.

Slik fungerer det

En infrarød stråle er faktisk en stråle av lys. Den menneskelige kroppen føles denne bjelken som varme. Infrarødt lys kan trenge inn organisk vev uten oppvarming av den omgivende luft. Den varmebehandling påføres på denne måte å dype vev i kroppen uten å brenne huden. Tradisjonelt har ortopediske spesialister og sports terapeuter brukt infrarøde enheter for rehabilitering etter skade. Ifølge Dr. Takayuki Sako, kan disse maskinene bidra til invasivt måle oksygenopptaket i musklene.

Fordeler

En studie av Dr. Takayuki Sako publisert i Journal of Japanese College of Angiology i 2002 har vist at infrarød terapi øker sirkulasjonen og forbedrer immunforsvaret gjennom bedre oksygenering. Den helbredende sats for muskelskader er økt. Leddgikt smerte fordeler fra infrarød terapi. Kroniske helseproblemer som produserer smerter på en rekke nivåer kan forbedres ved infrarød terapi

Nytte-kostnadsanalyse

Infrarøde behandling enheter kommer i en rekke forskjellige størrelser og former. De spenner fra håndholdte enheter til store medisinsk anvendte teknologier. Hvis du vurderer å kjøpe en stor enhet for hjemmebruk, først undersøke leie av utstyr. Leie stort medisinsk utstyr for en kort tid kan spare en betydelig sum penger for pasienten.

Tilgjengelighet

Infrarød terapi kan ikke dekkes av pasientens forsikring. Den leie av en infrarød-terapi maskin, kan imidlertid bli dekket. Hvis leien er dekket av forsikring, vil en medisinsk-forsyning butikken kunne arrangere en leie plan for den infrarøde utstyr i en størrelse og egnethet for pasientens behov. Selskaper leie dette utstyret som et alternativ til å selge enhetene til leger som ikke kan få godkjennelse til å bruke det som terapi. Hjemmebruk er den mest fordelaktige løsningen for pasienten.

Advarsler

Kontroller alltid og teste hjemmehelsevesenet utstyr før bruk. Sjekk ledninger og hele enheten for skade. Eldre og barn bør alltid være under oppsyn ved bruk av infrarød produkter. Forsiktighet bør utvises for å unngå brannsår fra overforbruk og høy temperatur.

Microvas terapi for å behandle perifer nevropati

Spesielt utbredt blant diabetikere, er perifer neuropati en tilstand der de nerver som overfører signaler mellom hjernen og de deler av kroppen, slik som hender og føtter, blir skadet. Denne skaden kan føre til smerter og tap av følelse samt sporadisk funksjonelle vanskeligheter, ifølge MedlinePlus. En stadig mer populær behandling for nevropati er microvascular Therapy (MVT), et patentert fysikalsk medisin modalitet som også er kjent som MicroVas.

Årsaker til Nevropati

Selv om diabetes er en av hovedårsakene til nevropati, kan den nerveskader karakteristisk for tilstanden utvikles som et resultat av andre metabolske eller systemiske lidelser og sykdommer, så som kosttilskudd mangler, spesielt en diett lav i vitamin B12; kronisk alkoholmisbruk; kreft; og uremia forårsaket av nyresvikt. Andre årsaker inkluderer eksponering for giftstoffer; visse medisiner; ekstremt press på en nerve for en langvarig tid; redusert oksygen og blodtilførsel; og slike infeksjoner som lupus, Lyme sykdom, HIV / AIDS og hepatitt. Mens MVT løser ikke de underliggende årsakene til nevropati, som for eksempel diabetes, gjør det fremme økt blodstrøm --- og med det oksygen --- som kan hjelpe skadede nerver til å helbrede og gjenvinne normal funksjon.

Hvordan MVT Works

MicroVas Technologies Inc., som har patent på behandlingsmetode som bærer sitt navn, forteller at MVT har vært vellykket i behandlingen av ikke bare nevropati, men også kroniske korsryggsmerter, carpal tunnel syndrom, idrettsskader, trykksår, iskemisk resten smerte og sår som ellers er treg til å helbrede. Selskapet beskriver MVT som en "FDA 510-K registrert, ikke-invasiv vaskulær behandlingsinnretningen som leverer elektromagnetisk energi til målrettede områder innen den menneskelige kropp." MVT elektroniske impulser stimulere blodsirkulasjonen i kapillærene, små blodkar nærmere til hudens overflate, som i sin tur øker strømmen av oksygen til helbredelse nerver og muskler som har blitt skadet.

MVT Utstyr

Hjertet i MVT-behandlingssystemet er et relativt lite rektangulært formet maskin som genererer de elektroniske impulser som er kjernen av denne terapi. Disse impulsene overføres gjennom ledninger til små karbon emitter pads som brukes på kroppen i par i områder der nevropati er et problem. Teknologien bak MVT ble opprinnelig utviklet i 1980 av amerikanske militære forskere som en metode for å behandle hypotermi i Navy SEALS.

Effektivitet

Selv om studier av MVT effektivitet i behandlingen av nevropati er så langt begrenset, siterer MicroVas Technologies en studie hvor 57 pasienter med nevropati mottatt MVT behandling. Av de 57, alle unntatt én rapporterte avkastningen av noen følelse etter behandlingen, mens 27 rapporterte at full sensasjon hadde returnert. På smerten foran, rapporterte 24 pasienter at deres smerte ble eliminert helt, mens 95 prosent rapporterte minst noen reduksjon i smerte.

Hvem bør unngå MVT?

MicroVas Technologies er raske til å påpeke at MVT ikke er hensiktsmessig for alle pasienter. Unngå MVT dersom du bruker blodfortynnende medisiner, har pacemaker, er gravid eller er mottaker av et transplantert organ. Behandlingen er også kontraindisert for barn under 4 år.

Sikkerhetshensyn av ultralyd terapi

Legen kan anbefale ultralyd terapi som en del av fysioterapi behandling plan for å bidra til å helbrede din smerte tilstand eller sykdom. Ultralyd terapi bruker høyfrekvente lydbølger via en ultralyd maskin for å overføre varme over huden og dypt inn i mykt vev i din skadde området. Som med alle medisinske enhet, bør du vurdere mange sikkerhetsregler før du begynner ultralyd terapi. Dette inkluderer riktig bruk av ultralyd maskin av operatøren og gjør at du ikke har andre medisinske tilstander eller sykdommer som ville motvirke med ultralyd bølger.

Slik fungerer det

En ultralyd Maskinen består av en konsoll som er koblet til en strømadapter, der en koaksialkabel gir elektrisk strøm til en håndholdt svinger med en applikator hodet (som avgir ultralyd bølger). Legen ville gni en spesiell gel på huden til den berørte området, så programmere enheten til å sende ut lydbølger med en viss frekvens 0,8 til 3 megahertz (avhengig av tilstanden din). Han ville flytte den over huden i små sirkulære bevegelser i 5 til 10 minutter en sesjon.

Utstyr Vedlikehold

Din fysioterapeut eller lege bør være å gjøre ukentlig eller månedlig vedlikeholdskontroller på sine ultralydapparater, slik at deres pasienter får forsvarlig ultralyd behandling. Ifølge universelle retningslinjer, bør ultralyd makt har en nøyaktighet på +/- 20%. I tillegg bør ultralydapparater sjekkes for riktig mekanisk funksjon, slik som den innebygde timeren være nøyaktig og forebygging av overoppheting av konsollen. Endelig bør applikatoren bli testet for å være sikker på en jevn varmemengde som avgis fra applikatorhodet til den skadde området.

Pasient og Operatør Sikkerhetshensyn

Selv om ultralyd terapi er generelt veldig trygt, må operatører av ultralydapparater ta alle nødvendige forholdsregler for å hindre eksponering av sine pasienter og seg selv for å unngå eventuelle negative helseeffekter. Sørg for at mens ultralyd enheten er emitting lydbølger, er applikatoren vender bort fra folk og bare på den skadde området. Dessuten må applikatoren holdes beveger seg langsomt for å unngå hotspots og brannsår på huden. Endelig bør operatøren ikke har applikatoren i hånden når han snur på maskinen. Alle retningslinjene for sikkerhet skal følges. Hvis du føler noen smerte, bør du avslutte behandlingen umiddelbart.

Deler av kroppen din til å unngå

Du bør ikke bruke ultralyd over huden hvor dine organer eller slimhinnene er plassert, som omfatter følgende; hjerte, lunger, nyrer, lever, tarmer, vagina, eggstokker, testikler, endetarm, hjerne, ryggmarg, nese, øyne og munn. Det er også viktig at gravide kvinner ikke eksponere sin magen eller korsryggen region til ultralydbølger som det kan skade fosteret.

Medisinske tilstander

Ultralyd behandling bør ikke brukes hvis du har visse medisinske tilstander eller sykdommer, som inkluderer følgende: alvorlig arteriell insuffisiens, hjertesykdom, dyp venetrombose, ryggmargsbrokk, bein infeksjoner og blødningsforstyrrelser. I tillegg bør ultralyd ikke brukes på vekstplater av barn, da det kan påvirke deres potensiell vekst. Personer med metallimplantater (f.eks pacemakere) bør ikke bruke ultralyd i det området av kroppen.

Terapi Aktiviteter for barn med cerebral parese

Terapi Aktiviteter for barn med cerebral parese


Cerebral parese er en permanent nevrologisk lidelse som påvirker en persons hjerne (cerebral) og måten den kommuniserer med musklene (parese). Det er anslått at rundt 764 000 barn og voksne i USA har en viss grad av cerebral parese og ca 8000 babyer og spedbarn er diagnostisert med det hvert år. Mens for tidlig fødsel og andre faktorer øker risikoen for cerebral parese, er det nøyaktige årsak er ukjent. Imidlertid er behandling tilgjengelig, og jo tidligere, jo bedre barnets sjanser til å lykkes i livet.

Fysioterapi

En fysioterapeut bruker vanligvis en rekke aktiviteter og spill for å hjelpe et barn med cerebral parese forbedre hans eller hennes fleksibilitet, styrke, bevegelighet og funksjon. PT kan arbeide med et barn på en klinikk eller skole, men ofte gjør hjemmebesøk også. PT fastsetter og bestillinger utstyr spesielt egnet for barnets behov og gjør endringer etter behov. PT gir den overordnede eller vaktmester aktiviteter å gjøre med barnet som en del av en pågående hjem treningsprogram. Eksempler er: vandre i en rullator, klatre opp og ned trapper, krypende på alle fire, sitter på en benk, og sitter på en balanse ball.

Ergoterapi

Ergoterapeut fokuserer på å hjelpe et barn med cerebral parese lære de fysiske ferdighetene som trengs for å utføre hans eller hennes "okkupasjon", dvs. å være et barn. OT vil ofte bruke morsomme, positive aktiviteter for å styrke et barns kognitive, fysiske og motoriske ferdigheter samt øke sin selvfølelse og følelse av prestasjon. Målet er å hjelpe barna å utføre sine daglige aktiviteter slik at de kan være så uavhengig som mulig. Eksempler er: fôring, pusse tenner, kle, håndskrift og hånd-øye-koordinasjon.

Speech Therapy

Fordi cerebral parese noen ganger påvirker musklene som trengs for riktig tale funksjon, hjelper en logoped et barn gi uttrykk for sine ideer og forstå de som er uttrykt av andre. Eksempler er: å lære bokstavene i alfabetet, nye ord, og snakker i setninger, og ved hjelp av tegnspråk eller hjelpemidler teknologi enheter til hjelp i kommunikasjon.

Hippo Therapy

Hippo terapi, eller ridning terapi, hjelper et barn med cerebral parese forbedre hans eller hennes holdning og balanse, koordinasjon, muskelstyrke, grovmotoriske ferdigheter (turgåing, sittende, stående), tale og forståelse, og ikke minst øker selvtillit og forbedrer et barns generelle velvære fysisk, psykisk og emosjonelt. På denne måten kan barnet ditt bedre og lære verdifull kompetanse samtidig ha det gøy og tilbringe tid utendørs og koble med naturen.

Aqua Therapy

Siden vann reduserer presset på bein og ledd, leker i vannet kan tillate et barn med cerebral parese å bevege seg mer fritt og utføre øvelser som kanskje ikke er mulig på tørt land, det vil si noen aerobic øvelser som turgåing, sparker, hopping, eller faktiske svømming. Spesialtrente terapeuter kan føre barnet ditt gjennom milde øvelser som kan bidra til å øke muskel tone, bedre samordning og økt utholdenhet. I prosessen, selvfølgelig, å ha det gøy i bassenget kan også hjelpe barnet ditt å redusere stress og forbedre selvtilliten.

Final Thoughts

Dette er noen av de viktigste behandlinger tilgjengelig for barn med cerebral parese. Ofte multippelterapier er gjort i forbindelse med hverandre. I tillegg finnes det en rekke andre øvelser og spill du kan prøve, inkludert: yoga og massasje, ridning en sykkel eller trehjulssykkel, ballspill, tegning, maling, leker med leire og så mange andre. Men det viktigste å huske på er å velge terapi aktiviteter som er morsomme, at barnet ditt har, og som vil gjøre ham til å le og føle seg bra. Hvis barnet ditt er å ha det gøy og følelsen elsket, er sjansene for å lykkes øke dramatisk.

Hvordan behandle Migrene Med magnetisk terapi

Migrene er hodepine som blir så alvorlig at de forstyrrer hverdagen. Smerte kan være intens og kan vare noen timer eller dager. Triggere inkluderer hormonelle endringer, visse matvarer og medisiner, stress og endringer i søvnmønster og miljø. Magnetisk terapi, anvendelse av magnetiske felt for å påvirke funksjonen av celler og nervesystemet, har vist seg å redusere smerte assosiert med migrene, og til og med forhindre dem fra å skje.

Bruksanvisning

Bruk magneter og magnetisk terapi under omsorg og veiledning av en lege eller ekspert. En ekspert kan plassere magnetene på riktig måte til riktig styrke for å best behandle migrene smerte.

Lim fast magneter på plass så snart de migrene faresignaler begynne og la dem på inntil symptomene passere. Du kan også bruke visse magneter for å forhindre hodepine på daglig basis.

Plasser pinne magneter på hver side av ryggraden, mellom skulderbladene og ryggraden. Magneter bør holde seg til de områdene av ryggraden 1 til 2 inches over bunnen av skulderblad, en tomme fra toppen av skulderblad og på baksiden av skulderen over skulderblad.

Bruk en magnetisk halskjede, armbånd, øredobber eller hodebånd og sove med en magnetisk pute for å redusere migrene smerte daglig. Start med en lavere styrke, som kroppen generelt reagerer bedre til en lavere styrke magnet når lindre migrene smerte.

Finn produkter til alternativ medisin fasiliteter, gjennom helsepersonell eller online på nettsteder som Magnetic produkter eller magnetisk terapi Magneter (se Ressurser nedenfor).

Bruk andre smerte behandlingsmetoder i forbindelse med magnetisk terapi, som de ikke vil forstyrre magnetisk terapi. For eksempel, ta et varmt bad eller dusj og deretter bruke magneter gang helt tørt.

Bruk høykvalitets magneter med riktig styrke for din grad av migrene smerte. Rådfør deg med en bok som "magnetisk terapi" av Gloria Vegari eller spørre en ekspert for å få hjelp. Hvis du bruker feil styrke dine symptomer kan forverres, og hvis du bruker feil plassering du kan ikke få alle fordelene som riktig plassering gir deg.

Tips og advarsler

  • Bruk magnetisk terapi for korte mengder av tid for å unngå å redusere effektiviteten.
  • Innkjøps magneter med en pengene tilbake-garanti fra United States forhandlere så hvis produktet ikke virker som annonsert at du kan få pengene tilbake.
  • Magnetisk terapi er en alternativ behandling; sørg for å se din lege og diskutere dette før behandlingen starter.
  • Se en lege umiddelbart hvis du har negative reaksjoner på magnetisk terapi, eller hvis du har spørsmål om bruken.
  • Unngå å bruke magnetisk terapi hvis du er gravid, på blodfortynnende medisiner eller bruker helserelatert elektronisk utstyr, for eksempel en pacemaker.

Colonic terapi skoler

Colonic terapi skoler


Colonic terapi, også kjent som kolon hydroterapi eller colonic vanning, er en alternativ medisinsk prosedyre som bruker lavt trykk vann for å rense ut kolon. Utøvere tout slike ytelser som gjenopprette og opprettholde kolon helse og forebygging av tykktarmskreft og andre kolon problemer.
Utdannede fagfolk administrere terapi, og flere amerikanske skoler tilbyr nødvendig opplæring.

California Colon Care

Colon Care Institute, i San Juan Capistrano, California, er den eneste internasjonale foreningen for Colon Hydroterapi (I-ACT) sertifisert skole i Orange County. Skolen tilbyr I-ACT sertifikat programmer som omfatter både klasserom og praktisk opplæring i områder som fordøyelsessystemet gjennomgang, colon hydroterapi prosedyrer og klient kommunikasjon. I tillegg skal studentene få grundig opplæring i FDA-registrerte medisinsk utstyr som brukes i kolon terapi. Sertifisering og opplæring er tilgjengelig for nybegynnere gjennom instruktør nivå. Undervisningen varierer, avhengig av sertifiseringsnivå. Potensielle studenter oppfordres til å ta kontakt med skolen for fullstendig informasjon.

California Colon Care Institute
27514 Calle Arroyo - Suite A
Ortega Forretnings Cottages
San Juan Capistrano, CA 92675
949-275-8380
cacoloncare.com

International School

The International School for Colon Hydroterapi, Inc., er en jeg-ACT sertifisert skole i Juno Beach, Florida, ca 15 miles fra West Palm Beach. Skolen åpnet i 1987, og tilbyr enkle, middels og avansert nivå sertifiseringer, samt klasser for å trene terapeuter er interessert i å bli colon hydroterapi instruktører. Kreves for innleggelse er en high school diplom eller høyere, og minimum 30 timer med anatomi og fysiologi trening. Potensielle studenter kan få programmet og påmelding informasjon enten med en telefonsamtale eller via skolens hjemmeside.

International School for Colon Hydroterapi, Inc.
13878 Oleander Avenue
Juno Beach, FL 33408
561-775-9912
cathysheaschool.com

Las Vegas Colon

The Las Vegas Colon og Hydroterapi Skole og Clinic, LLC er en jeg-ACT sertifisert skole som tilbyr klinisk og praktisk opplæring i colonic terapi. Studentene fullføre en 70-timers i klassen program med kurs i forretningsetikk og kontor prosedyrer, anatomi og fysiologi og colon hydroterapi. Studentene er også nødvendig for å fullføre en 30-timers internship / lærling hos en lisensiert instruktør i en klinisk setting. Klasse størrelser er begrenset til seks studenter per semester. Potensielle studenter oppfordres til å se skolens hjemmeside eller kontakt skolen direkte for program og påmelding prosedyrer.

Las Vegas Colon og Hydroterapi Skole og Clinic, LLC
1815 W. Charleston Boulevard
Las Vegas, NV 89102
702-471-0088
lasvegascolonhydrotherapy.com

Gull Bruker for Medisinsk utstyr

Gull Bruker for Medisinsk utstyr


Den ikke-reaktive natur av gull som gjør det til et attraktivt materiale i enkelte medisinske anvendelser. Dens motstand mot korrosjon og bakterievekst gjør det trygt for interaksjon med kroppen. Gold har utmerket elektrisk ledningsevne, noe som gjør det til et valg for tilkoblinger av høyteknologiske elektronikk som brukes i den medisinske industrien, så vel.

Gull i Elektronikk

Gull har utmerket elektrisk ledningsevne. Mange kvalitet elektroniske enheter bruker gull for kontakter for å sørge for at elektrisk transmisjon er fortsatt klar og presis. Dette er spesielt sant i tilfellet med elektronisk medisinsk utstyr. Utstyr som registrerer og sender pasientdata må være nøyaktig og funksjon uten feil. Utstyr som gir behandling eller terapi må også være pålitelig å sikre god pasientbehandling. I begge tilfeller er gull som benyttes i elektronikken i slikt utstyr.

Gull i Stents

Stenter bidra til å forbedre blodgjennomstrømningen i tilstoppede arterier. Ved hjelp av gull for stent materialet gir to fordeler. Gull viser seg tydelig med ulike avbildningsmetoder. Dette gjør det mulig for legen å nøyaktig plassere stenten, som beliggenheten klart kan påvises. Siden gull hindrer veksten av bakterier, også bidrar til å hindre infeksjon i stenten.

Gull for Øre-programmer

Tendensen av gull å hindre bakterievekst gjør det til et godt valg for implantater i nærheten åpninger i kroppen. Den indre øregang er et område som er lett utsatt for bakteriell infeksjon. Derfor er massivt gull eller gullbelagt implantater som ofte brukes i tilfelle av øret mikrokirurgi. Dette reduserer risikoen for fremtidig infeksjon for pasienten.

Lasere

Lasere blir brukt oftere i medisin. Den reflekterende natur gull sammen med sin bruk i elektroniske søknader gjør det et klart valg i laser-teknologi, så vel. Gullbelegg blir ofte brukt til å fokusere energien i intenst lys oppfyller de nødvendige intensiteten for medisinske lasere.

Ultralyd terapi hjemme

Ultralyd terapi hjemme


Ultralyd terapi kan gjøres hjemme med en bærbar hjemme-ultralyd terapi maskin. Ultralyd terapi maskiner avgir høyfrekvente lydbølger, som produserer varme, dypt inn i mykt vev. Ultralyd terapi hjelpemidler i helbredelsesprosessen av mange forskjellige typer smertefulle tilstander, blant annet senebetennelse, stammer, leddgikt og muskel- og skjelettskader ved å stimulere blodtilførselen til din skadde området. Denne økte blodstrømmen bidrar til å redusere hevelse, betennelse, smerter og arr ved å frakte oksygen, næringsstoffer og antistoffer til skadde sener, muskler, leddbånd og / eller brusk.

Slik fungerer det

Høyfrekvente lydbølger sendes ut fra en applikator (leder av transduseren), som er koblet til en ultralyd konsollen via en koaksial kabel. Konsollen får elektrisk strøm fra en strømadapter plugget i veggen. Applikatoren svevde over huden på skadde området og flyttet i små sirkulære bevegelser (for å unngå brannskader). En gel gnidd på huden din fungerer som en ledende medium for å hjelpe lydbølger overføre gjennom huden din. Frekvens av ultralydbølgene varierer 0,8 til 3 megahertz, men optimal frekvens er 1 MHz for de fleste terapeutiske anvendelser.

At Home Ultralyd Therapy System

Den MendMeShop nettstedet har en "Portable Ultralyd Hjem Therapy Kit" som er godt respektert i sin bransje. Dette settet kommer med en "illustrert behandling manuell guide" som er lett å følge og guider deg i prosessen med å behandle nesten alle deler av kroppen din. Den bærbare ultralydenheten er lett og kompakt og kommer med MendMeShop egen "Lavender Infusion Medicated Ultralyd Gel." Denne gel hjelper hjelpemiddel overføring av lydbølger og varme til skadet område som begynner helbredelsesprosessen.

Fordeler med Therapy at Home

En fordel med behandling hjemme, er at et stort flertall av brukerne oppleve umiddelbar smertelindring når det er nødvendig. Men ikke gjør antagelsen om at du er helbredet og gjenoppta normale aktiviteter. Følge de riktige retningslinjene gitt av MendMeShop og / eller av legen din. En annen fordel er at denne bærbare enheten er generelt veldig trygt og enkelt å bruke. En tredje fordel er at du kan ha opp til tre ultralyd terapi økter en dag hjemme så lenge som nødvendig eller som anbefalt av legen din. Dermed vil du betale mindre penger og motta rettidig smertelindring enn hvis du skulle delta på gjennomsnittlig 2-3 økter i uken med en fysioterapeut.

Utstyr Drifts forskrifter

MendMeShop inneholder flere sikkerhetstilrådinger mens du bruker maskinen sin som inkluderer følgende; Hold utilgjengelig for barn under 16 år, må du alltid bruke kontaktgelé, aldri la apparatet være uten tilsyn mens den er koblet til, bør applikatoren alltid være vendt ned over det skadde området og bort fra andre for å unngå unødvendig eksponering for lyd bølger, vedlikeholde renslighet, ikke bruk med annet elektronisk utstyr, ikke senk i vann og ta kontakt med lege eller fysioterapeut før du bruker noen ultralyd enhet.

Risiko for Therapy at Home

Det er mange leger som sier at ultralyd terapi bør gjennomføres av en lisensiert fysisk eller ergoterapeut. Før du begynner på et ultralyd behandling plan, bør du rådføre deg med legen din og veie alle fordeler og ulemper ved å gjøre ultralyd terapi hjemme. Du bør lese alle retningslinjene for instruksjon og være klar over alle kontraindikasjoner. Dette inkluderer å vite hvilke områder av kroppen din (f.eks organer, mage og rygg av gravide) bør du ikke utsette ultralyd bølger til og med det medisinske vilkår (f.eks hjertesykdommer, blodsykdommer), kan du ikke bruke ultralyd behandling.

Hva utstyr er nødvendig for Physical Therapy?

Fysioterapi kan være en skremmende opplevelse for pasienter som har hatt en sykdom eller skade. Å bidra til å imøtekomme pasienter, mange klinikker og sykehus gir en rekke utstyr laget spesielt for folk som ønsker å komme på bedringens vei, samt gjenvinne sin uavhengighet.

Barer parallelle

Parallelle barer er laget for å hjelpe pasienter gjenvinne muskelbruk og balanse. Stolpene er også en god måte å motivere pasienter til å gå igjen.

Opplærings Steps

Opplærings trinnene kan hjelpe personer med deres balanse når engasjerende i trappe-klatring teknikker. Dette er en flott metode for enkeltpersoner som ønsker å forbedre sine walking evner.

Thera-P Bar Vekter

Thera-P Bar vekter er lik standard vekter, men er mindre klumpete og kan gripes lettere for pasienter som trenger å arbeide på armen styrke. Disse vektene ikke bare forbedre overkroppen condition, men også øke utholdenhet.

Physio-Roll Balls

Disse unike baller gi pasientene den komforten de trenger for å delta i fysisk-terapi øvelser. Physio-Rolls gi balansetrening og styrke, og den sadelsetet gir pasienten et stabilt sted å sitte under treningsøkter.

Balance Boards

Balansebrett gi pasientene en god treningsøkt ved å øke sin kjerne og ankel styrke. Balansebrett også øke koordinasjon og stabilitet.

Medicare Kriterier og dyktig sykepleier utstyr

Medicare Kriterier og dyktig sykepleier utstyr


Funksjonshemmede og eldre Medicare mottakerne ofte ikke er klar til å dra hjem etter et sykehusopphold. Større operasjon og sykdom kan forlate dem skrøpelig og ute av stand til å fungere som de gjorde før. Dyktige sykepleie anlegg tilby disse pasientene en mulighet til å hjelpe dem samle krefter. Medicare har spesielle kriterier for hvordan og når denne fordelen er dekket.

Definisjon

En dyktig sykepleier anlegget er en medisinsk institusjon, enten på sykehjem eller sykehus, som gir dyktige omsorg og dyktig terapi. Dyktig omsorg refererer til særlig omsorg som registrerte sykepleiere og lisensiert praktiske sykepleiere er pålagt å utføre, for eksempel intravenøse injeksjoner og steril bandasje. Dyktige terapi refererer til fysiske, yrkesmessig og tale terapi. Daglige gjøremål, som å spise og bading, ikke anses dyktig omsorg. Hvis en pasient trenger bare personlig pleie, deretter Medicare vil ikke dekke et opphold i en dyktig sykepleier anlegget.

Inntakskriteriene

For å kvalifisere for et opphold i en dyktig sykepleier anlegget, må Medicare begunstigede har vært en in-pasient på et sykehus i minst tre dager i løpet av de 30 dagene som gikk forut for den dyktige sykepleie anlegget opptak. Støttemottakeren må ha blitt formelt innrømmet. De som ble tatt opp under "observasjon status" eller var bare i akuttmottaket er ikke kvalifisert for den dyktige sykepleie anlegget fordel. Den dyktige sykepleie anlegget må også være Medicare-sertifisert.

Videre må den begunstigede kreve dyktig sykepleier behandling minst fem dager i uken eller dyktig omsorg hver dag i uken. En lege må oppgi at pasienten krever omsorg, og han må lage en plan for omsorg.

Hva er inkludert

I tillegg til dyktige omsorg og behandling, vil Medicare dekke andre ting pasienten trenger mens i den dyktige sykepleie anlegget. Medicare vil dekke bruken av medisinske sosiale tjenester for å hjelpe pasienten håndtere hvis hun har problemer med å tilpasse seg livet i den dyktige sykepleie anlegget eller viser tegn på depresjon eller annen psykisk sykdom.

Medicare vil også dekke i sin helhet medisiner pasienten trenger mens i den dyktige sykepleie anlegget, og eventuelle medisinske forsyninger eller utstyr som er nødvendig.

Betaling

Opprinnelige Medicare betaler for opptil 100 dager med et opphold i en dyktig sykepleier anlegget per stønadsperiode. De fleste mennesker ikke bruke full 100 dager, og den typiske opphold er mer som 28 dager. En stønadsperioden starter dagen mottaker entrer dyktig sykepleier anlegget, og en ny begynner etter at han har vært ute av sykehuset eller den dyktige sykepleie anlegget i minst 60 dager på rad.

Opprinnelige Medicare betaler i sin helhet for de første 20 dagene, og deretter den begunstigede eller hans supplerende forsikring må betale en daglig copay.

Medicare Advantage

Medicare Advantage er det private plan muligheten til Medicare. De med Medicare Advantage planer kan ha ulike kostnader og begrensninger for sine dyktige sykepleie anlegget opphold. Etter denne planen, er det mange dyktige sykepleie anlegg ikke krever tre-dagers sykehusopphold, og ofte flere dager i den dyktige sykepleie anlegget er dekket. Imidlertid må pasienten bruke dyktige sykepleie anlegg i planen nettverk. Kriterier for opptak kan være forskjellig, og hun ma må få forhåndsgodkjenning før opptak. Man både skal kalle planen direkte for den mest nøyaktige informasjon om hennes Medicare Advantage plan.