Digidexo.com

En Hjem Utbedring for Fungal Nails

Nail sopp forårsaker neglene blir misfarget, tykk og sprø. Flere naturlige rettsmidler kan hjelpe ødelegge sopp, men det kan ta en stund for at den skal forsvinne helt. Du må som regel bruke behandlinger i minst et par måneder. Det samme gjelder for konvensjonelle behandlinger. Naturlig terapi tar sikte på å styrke immunforsvaret og angripe soppen direkte. Naturlige behandlinger sannsynligvis fungere best brukt i forbindelse med konvensjonelle behandlinger. Du bør alltid konsultere med en erfaren helsepersonell om naturlige behandlinger, spesielt hvis du har planer om å gjøre dem din eneste middel til behandling.

Styrking Immunitet

Styrke immunforsvaret er gunstig for å bekjempe enhver form for infeksjon. Du kan oppnå dette med diett og enkelte kosttilskudd. Du trenger ikke å bruke hver supplement nevnt, som mange tilbyr lignende fordeler. Dette er et område med naturlig medisin der du arbeider med en erfaren utøver er gunstig.

Endre kostholdet for å redusere betennelse; betennelse forstyrrer skikkelig immunforsvar. Dette inkluderer kjøtt, melkeprodukter, sukker og hvitt mel matvarer. Øke forbruket av immunstyrkende mat som frukt, grønnsaker og helkorn.

Probiotika og omega-3 fettsyrer og L-glutamin all styrke immunforsvar. Probiotika kommer i mange forskjellige former; ta valgt kosttilskudd som anvist på etiketten. Ta en eller to kapsler av fiskeolje to ganger om dagen og ta 1,000 mg L-glutamin tre ganger om dagen.

Fighting Fungus Direkte

Følgende tillegg demonstrere antifungal aktivitet. Igjen, tar hver behandling som er oppført er ikke nødvendig. Grapefruktkjerneekstrakt (fem til ti dråper i drikke tre ganger om dagen), grønn te (500 mg daglig), kattens klo (20 mg tre ganger daglig).

Bruke tea tree olje topically tre til fire ganger om dagen i minst to måneder. Maling på den berørte spiker.

Hvitløk har også sterke soppdrepende egenskaper. Å spise en eller to fedd daglig i to måneder kan også være fordelaktig; du trenger ikke å tygge nellik.

Ved hjelp av hydroterapi ved vekslende varme og kalde fotbad øker blodsirkulasjonen og bidrar til å gi immunceller rett til den infiserte spiker. Fylle to bøtter; en med kaldt vann og et med varme. Hold føttene i varmt bøtte i tre minutter og bytte til den kalde bøtte i ett minutt. Gjør dette tre ganger en gang om dagen.