Digidexo.com

Hvordan beregne WW Points

Hvordan beregne WW Points


Weight Watchers er et populært vekttap program som tildeler hver matvare et poengverdi. Du får en daglig antall poeng å bruke, avhengig av din nåværende vekt, høyde, aktivitetsnivå og kjønn. Hvordan du bruker disse poengene er opp til deg --- kan du variere mat til du spiser det høyeste beløpet du har lov. Beregn WW poeng ved å se på kalorier, fett gram og kostfiber mat per servering.

Hvordan beregne WW Points

•  Se på ernæring etiketten på siden eller bak på mat-pakken. Identifiser fett gram, kalorier og kostfiber per porsjon.

•  Ta det antall kalorier. Dele det med 50. Divide fett gram med 12. Legg de to sammen for å få verdien av "x". For eksempel, hvis maten har 250 kalorier, dividere med 50 for å få 5. Hvis den har 5 gram fett, dividere med 12 for å få 0,42. Legg 0,42 til 5 for å få 5.42.

Fordel kostfiber gram med 5 for å få verdien av "y". Trekk fra "y" fra "x". Dette tilsvarer Weight Watchers poengverdien for den gitte mat. Hvis tallet har en desimal, runde ned hvis det er under 0,5, og rundt det opp hvis det er over 0,5. Anta at det er 5 gram kostfiber, dividere med 5 for å få en. Trekker dette fra 5,42 for å få 4,42, som du runde ned for å få fire poeng.

Bruk en Weight Watchers poeng kalkulator eller skyv hvis du heller ikke beregne poeng på egen hånd. Angi hvor mye fett, kalorier og fiber, og du vil få poeng verdi.

Hint

  • Se i Weight Watchers bøker, "The Dining Out Companion" eller "The Complete Food Companion" for å finne punktene verdier for vanlige matvarer. Dette er nyttig når du spiser ute eller spise noe uten en ernæringsmessige etiketten.