Digidexo.com

Næringsstoffer og vitaminer i Beets

Næringsstoffer og vitaminer i Beets


En bete er en grønnsak som vokser i tidlig på våren. Vegetabilske er fullpakket med smak og vitaminer. Både greener og roten av denne planten er spiselige, og hver tilbyr ulike næringsstoffer. Rødbeter er en lav-kalori mat alternativet når du er ute etter en grønnsak rik på vitamin A, B og C.

Næringsstoffer i Bete Roots

Bete røtter er kjent som bete. Denne delen av bete er høy i både vitamin C og folat (eller vitamin B). Rødbeter inneholder bare 44 kalorier for en 3/4 kopp servering og tilfredsstiller 17 prosent av den daglige anbefalte mengden av vitamin C.

Næringsstoffer i Greens

En halv kopp kokte grønnsaker inneholder 30 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin C. Greenene også gi Vitamin A.

Vitamin C

Mennesker kan ikke produsere sin egen vitamin C og må spise mat rik med vitamin, som er en viktig komponent i blodårene, sener, leddbånd og bein. Dette vitamin hjelper også i hjernens funksjon.

Vitamin B

Vitamin B er kjent for å hjelpe forebygge misdannelser hos fostre da tatt av moren under svangerskapet.

Vitamin A

Vitamin A er viktig for retina funksjon og er kjent for å påvirke gen-transkripsjon. Vitaminet er også svært viktig for immunforsvaret og bidrar til å forsvare den menneskelige kropp mot infeksjon.