Digidexo.com

Kronisk Muscle & Joint Pain

Kroniske smerter i muskler og / eller ledd kan være blant de mest ubehagelige og ødeleggende forhold til å leve med. Kronisk smerte er kjedelig og generelt som varer lenger enn tre måneder fordi muskler og leddbånd gir kroppen med sin naturlige evne til å bevege seg og funksjon, og må brukes ofte. Riktig diagnose, forståelse og behandling er avgjørende for å bekjempe symptomer som følge av kronisk smerte.

Diagnose

Kronisk smerte er vanligvis diagnostisert av en lege eller lege. Mens hvert enkelt tilfelle og type vil variere, kroniske former for muskel og ligament smerter er vanligvis alvorlig nok til å gjengi gjennomsnittlig, over-the-counter smertestillende ineffektiv. Fysioterapi, kirurgi og reseptbelagte medisiner er konvensjonelle alternativer gitt til dem diagnostisert med kronisk smerte.

Årsaker

De vanligste årsakene til kronisk ledd- og muskelsmerter er betennelser og skader som beinbrudd og brudd. Disse ofte kommer i form sports-relaterte skader som senebetennelse og tendonosis (muskel og ledd belastning forårsaket av forstuinger eller ligament atrofi). Iført sko for liten eller uten skikkelig padding kan lett føre til kronisk foten muskelsmerter over tid. Personer med leddgikt ofte oppleve noen form for kroniske smerter på grunn av alder og den naturlige nedgangen av sine sammenføyninger. I tillegg, komplikasjoner som involverer ben, slik som kompliserte brudd, ofte resultere i avstøpninger og langvarig ubehag.

Behandling

En lege vil sannsynligvis foreskrive fysioterapi og / eller reseptbelagte smertestillende for å hindre muskelatrofi og murrende smerte. Andre former for behandling kan omfatte kirurgi for å justere bein eller erstatte revet muskel. En støpt, kan også brukes til å hindre overflødig aktivitet rundt det berørte området. Følg legens råd, og ikke forsøke å bruke de berørte felles eller muskel mer enn han antyder. Dette vil øke hastigheten utvinning og redusere mengden av smerte forårsaket.

Homeopati

Flere mennesker har slått til homøopatiske behandlinger for å hjelpe til med kroniske smerter. Hvis dette er en metode foreskrevet til deg av din terapeut eller lege, det finnes flere ulike metoder for homeopati å vurdere. Aromaterapi som inneholder lavendel, kamille eller sitrongress har vært kjent for å slappe muskler og fremme avspenning. Akupunktur og friksjon massasje kan utføres av en profesjonell terapeut til murrende smerte.

Når riktig behandling har vært brukt og smerte begynner å kjedelig, er det noen hjemme rettsmidler som kan være selv-administreres. Frysing en flaske tre fjerdedeler full av vann og rulle den sammen det berørte området dulls smerte og hindrer betennelse. I tillegg kan lette massasje være selv administrert til hender, føtter, armer, ben og skuldre ved å bruke krem ​​eller olje og ved hjelp av sirkulære rubbing bevegelser med hendene til å stimulere nerver.

Forebygging / løsning

Forebygging vil alltid være den beste form for behandling for kronisk smerte. Slitasje riktig sittende sko med polstring hvis du er på føttene for lange perioder av gangen. Ikke overse muskel eller leddsmerter hvis det varer mer enn noen få minutter. Forsøk aldri å fysisk utøve en muskel eller ledd dersom det forårsaker ubehag. Bruk riktig padding, utstyr og beskyttelse hvis du er involvert i sport eller aktiviteter som inkluderer høye nivåer av fysisk aktivitet. Mosjon og stretch daglig i 30 til 60 minutter for å styrke muskler, forbedre fleksibiliteten og forebygge skader.