Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på 800 kalorier

Hvordan å miste vekt på 800 kalorier


Dietter som er svært lavt i kalorier gi overvektige mennesker med en rask måte å hoppe starte sin vekt-tap programmet. Disse diettene inkluderer ofte inntak ikke mer enn 800 kalorier om dagen, sammen med en streng treningsplan. Vanligvis er disse diettene ikke brukes evig, og når de første diett perioden er over, bør dieter vedta en mer moderat diett og treningsprogram. Disse 800-kalori diett er ikke for alle; leger anbefaler at tenåringer, eldre og gravide kvinner ikke følge en diett av reduserte kalorier i det hele tatt.

Hvordan å miste vekt på 800 kalorier

•  Snakk med en lege eller helsepersonell før du begynner en 800-kalori plan for å sikre at du er frisk nok til å gjennomføre ekstreme vekttap. Denne typen diett kan potensielt være farlig hvis det ikke gjøres nøye, og kan føre til belastning på kroppen hvis ikke overvåkes nøye. Disse diettene bør bare gjøres under tilsyn av en lege eller ernæringsfysiolog for å hindre underernæring.

Adopter et måltid plan som inkluderer mange lav-og nei-kalori elementer. Disse vil inneholde elementer som brokkoli, klare væsker, spinat, agurk og buljong. Husk å holde deg hydrert ved å drikke mye vann.

Ta en multivitamin daglig for å sikre at kroppen får alle de essensielle næringsstoffene den trenger for å opprettholde livet. Lavkalori-dietter er vanligvis lav i mange vitaminer og kalsium, som kroppen trenger for å fungere.

Avslutt diett etter ikke mer enn 6 måneder. Svært lav-kalori dietter er ikke ment å bli fulgt for en lang tidsperiode; typisk varighet er 3-6 måneder.