Digidexo.com

Hvordan minske smerten av en galleblæren angrep

Galleblæren smerte kan ha flere årsaker. Overspising, er overvekt eller høyt fettinntak fører initiativtagerne. I tillegg, eldre voksne, kvinner med barn eller diabetikere kan oppleve en utbruddet av galleblæren problemer. Symptomene på en galleblæren problemet omfatter, men er ikke begrenset til, alvorlige smerter, kvalme og tretthet. Hvis smertene fortsetter uten lindring, se en lege umiddelbart. De kan forskrive et antibiotikum eller fjerne galleblæren. Det er viktig å forstå en galleblæren angrep for å redusere smerte eller lindre symptomene alle sammen.

Hvordan minske smerten av en galleblæren angrep

•  Legg deg ned på en pute. Plasser puten på sengen eller sofaen. Lå på venstre side av kroppen din på toppen av puten. Dette bidrar til å avlaste trykket fra galleblæren.

Sitt i en høyrygget stol. Sett deg ned med kroppen din mot baksiden av stolen, heve armene rett opp, deretter lene armene bakover. Hold stillingen inntil smerten avtar.

har avføring. Fjerne avfall som kan ha bidratt til angrepet er viktig. Men ikke bære ned.

Vomit bare hvis du er kvalm. Ikke tving deg selv til å være syk. Men ikke bremser deg fra å kaste opp hvis nødvendig. Kvalme er et symptom på en galleblæren angrep.

Hint

  • Over-the-counter smertestillende medikamenter kan noen ganger hjelpe lindre galleblæren smerte. Ta som anvist på flasken.