Digidexo.com

Naturlig helbredende salver for diabetessår

Diabetes påvirker nesten 8 prosent av den amerikanske befolkningen, og voksen-utbruddet diabetes forårsaket av usunne dietter kan være spesielt ødeleggende. Identifiserbare og behandles symptomer som sår er vanligvis funnet på diabetisk fot. Heldigvis finnes det ulike naturlige rettsmidler for en diabetessår.

Diabetiske sår

Diabetessår er den ledende årsaken til foten skader som fører til amputasjon, ifølge American Academy of Family Physicians. Amputasjon er 15-46 ganger høyere blant diabetikere enn de som ikke lider av sykdommen. Riktig behandling, herunder naturlige løsninger, og konstant overvåking vil hjelpe pasienten i å opprettholde foten helse.

Goldenseal Myrra Salve

En rekke naturlige helbredende salver eller løsninger kan gi lindring fra hudlesjoner og irritasjoner, ifølge Skincareorganix.com. Et stoff godt egnet for behandling av diabetessår er et produkt som kalles goldenseal myrra salve. Det er sammensatt av urter som bidrar til å redusere hud-infeksjoner og er særlig effektive ved behandling av diabetiske sår på grunn av dens bruk av goldenseal.

Mattherma Super Healing Salve

Vitalfoodstore.com anbefaler at de som lider av diabetessår bruke Mattherma Super Healing Salve. Nettstedet siterer apoteket Greg Matthews som utvikleren av denne løsningen, som han utviklet spesielt for behandling av en rekke sår. Mer viktig er det spesielt effektiv ved behandling av pågående hudinfeksjoner, takket være en av sine ingredienser, tea tree olje.

DermaWound

En annen effektiv naturlig healing salve kalles DermaWound. Utviklet av Progressive Leger, LLC, organisasjoner, inkludert Verdens helseorganisasjon bruke produktet til å behandle diabetiske sår. Dr. David Dixon, som arbeider med Veterans Administration Hospital i Virginia, gjennomført ulike kliniske studier av produktet i 2004 og observert betydelig forbedring og reduksjon av sårdannelse i hans pasienter.

Chinese Herbal Treatment

Ifølge HerbChina2000.com, diabetiske sår skyldes dårlig sirkulasjon i foten, som inviterer infeksjon. Det er en kombinasjon av ni kinesiske urter som en diabetiker kan svelges for å bistå leverfunksjon og sirkulasjon i føttene. Leger som bruker kombinasjonen av urter refererer til behandling under referansekode LEA, et begrep skapt for produkter som er tilgjengelige på HerbChina2000.com. En fordel med denne behandlingen er at den kan skreddersys til din egen kroppens krav.