Digidexo.com

Hvordan kan jeg miste vekt Hvis mine medisiner som forårsaker meg å få vekt?

Hvordan kan jeg miste vekt Hvis mine medisiner som forårsaker meg å få vekt?


Reseptbelagte medisiner som forårsaker vektøkning inkluderer antidepressiva, kortikosteroider, diabetiker medisiner og p-piller. Dr. Lawrence Cheskin, direktør ved Johns Hopkins Weight Management Center, sier at legemiddelrelatert vektøkning har økt etter hvert som flere folk ta medikamenter for å kontrollere kroniske tilstander. Flere stoffer, slik som kortikosteroider og prevensjon, føre til at kroppen til å holde vann. Noen vektøkning kan oppstå fordi medisiner øke appetitten. Tilleggs vektøkning kan øke risikoen for høyt blodtrykk, høyt kolesterol, slitasjegikt og kardiovaskulær tilstand. Du kan imidlertid gå ned i vekt med medisinsk hjelp, kosttilskudd endringer og mosjon.

Hvordan kan jeg miste vekt Hvis mine medisiner som forårsaker meg å få vekt?

•  Snakk med legen din om ytterligere vektøkning. Hun kan oppfordre deg til å slutte å ta medisiner, redusere dosen eller bytte til en annen medisiner med færre bivirkninger. Kvinner som tar p-piller kan snakke med legen om andre prevensjonsmetoder. Du Legen kan overvåke vektøkning for et par måneder for å se om det er noen endringer.

Se en kostholdsekspert. Legen kan anbefale en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg i å lage måltid planer for personer med helsemessige forhold. Kostholdsekspert kan eliminere visse matvarer som øker sjansene dine for å beholde væsker, for eksempel elementer som inneholder natrium. Han kan også råde deg til å redusere eller eliminere raffinert sukker og overflødig snacks.

Hold en matdagbok for å få en nøyaktig vurdering av hvor mange kalorier du forbruker. Skriv ned alle mat og drikke forbrukes i dag, inkludert antall porsjoner og kalorier. Inkluder snacks. Du kan bruke en tablett eller elektronisk journal for å registrere din informasjon.

Tren regelmessig. Å få minst to og en halv time med trening i uken hjelper deg å opprettholde vekten og senke blodsukkeret ditt. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram, spesielt hvis du har hjerteproblemer eller høyt blodtrykk. Det amerikanske National Institute on Aging og Mayo Clinic har en rekke trening DVDer utviklet for personer med helseproblemer. Turgåing, svømming og sykling er aktiviteter som folk i alle fitness nivåer kan gjøre. Du Legen kan anbefale en personlig trener som mat til mennesker med helseproblemer. Personlige trenere vil overvåke hjertefrekvensen og vitals å sørge for at du ikke overexerting selv.