Digidexo.com

Adrenal utmattelse Diet

Adrenal utmattelse påvirker mange aspekter av livet. Det kan føre til en betydelig reduksjon i livskvalitet. Heldigvis, det er endringer i livsstil som kan gjøres som kan drastisk forbedre adrenal funksjon. En av disse er din diett.

Hva er adrenal utmattelse?

Binyrene er to små kjertler som ligger over nyrene. Adrenal utmattelse betyr binyrene ikke fungerer på en optimal måte, noe som negativt påvirker utslipp av ca 50 hormoner som regulerer kroppslige prosesser.

Symptomer på adrenal utmattelse

Noen symptomer på adrenal utmattelse er manglende evne til å gå ned i vekt, salt cravings, søvnløshet, glemsomhet, nedsatt sexlyst og redusert evne til å håndtere stress. Det er vanligvis et klart mønster når energien avtar i det vesentlige i midten av dagen. Fordi mange av disse symptomer kan være forårsaket av andre forhold, er det viktig å søke lege inngrep og for å utelukke alle andre mulige problemer. Arbeid med en lege som har erfaring og kunnskap om adrenal utmattelse.

Livsstilsendringer

Kosttilskudd endringer er nødvendig for å løse adrenal utmattelse. Men det er andre områder av livet der å gjøre endringer kan hjelpe. Lær avslapping ferdigheter som meditasjon, systematisk muskelavslapping eller dyp pust. Finn ut hva som fungerer for deg. Bruk en rådgiver, venn eller slektning hvis du trenger hjelp på dette området. Prøv å finne måter å le mer fordi det hjelper binyrene. Få nok søvn. Ta jevnlige pauser hvor du ligger nede. Spis regelmessige måltider. Alle disse endringene kan forbedre effektiviteten i binyrene.

Diet for Adrenal Funksjon: Karbohydrater

Den første kosttilskudd endring som bør gjøres er å redusere karbohydrater du forbruker. Ikke kutt ut karbohydrater helt, men spiser karbohydrater som er hele korn. Unngå bearbeidede karbohydrater som pasta, ris og brød som ikke er laget av hel hvete. Ved å spise, pare noen karbohydrater med et protein. Proteiner finnes i kjøtt, nøtter, eller melkeprodukter, eller i en blanding av korn og belgfrukter.

Diet for Adrenal Funksjon: Foods Unngå

Det er noen matvarer og stoffer som bør unngås for å sikre positiv adrenal funksjon, inkludert koffein, trans-og mettet fett, sjokolade, bearbeidet mat og junk food.

Diet for Adrenal Funksjon: Foods å legge

Ditt kosthold bør være full av grønnsaker. I tillegg er det ofte nyttig å ta salt hver dag. Konsumere omtrent en åttendedel av en teskje på stigende og også en halv time før den laveste energi tid på dagen. Saltet bør tilsettes til et glass vann. Jo bedre salter for å bruke er havsalt eller Celtic salt. Pass også på å ha fett til hvert måltid. Velg sunne oljer som oliven, safflower eller nøtter.

Arbeid med legen din

Endre kosthold, øker sjansene for latter, praktisere avslapping, trene og få nok søvn er alle måter å løse adrenal utmattelse. Hvis du tror dette kan være et problem for deg, vil disse livsstilsendringer gi deg lindring.