Digidexo.com

hcg styrker

HCG Diet Therapy

HCG Diet Therapy


Folk vil gjøre hva som helst for å slippe disse uønskede pounds, spesielt hvis de ikke trenger å se hva de spiser eller trening for det. Det er gjennom denne mind-set at folk går til ytterligheter som for eksempel injeksjon av et hormon som produseres i svangerskapet kjent som HCG.

HCG Basics

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som oftest funnet i store mengder i gravide kvinner, men det er produsert i begge kjønn. Selv om det ikke er godkjent av Food and Drug Administration for dette formålet, enkelte mennesker tror at den kan brukes som et vekttap verktøyet. Det har blitt godkjent for anvendelse i behandlingen av noen mannlige forplantnings problemer, og i å stimulere eggløsning hos kvinner. Når en kvinne blir gravid kroppen begynner å fremstille store mengder av hormonet, som kan brukes som en markør for å måle hvor en tidlig graviditet går framover. En kvinne vil fortsette å produsere HCG i større mengder i hele svangerskapet.

HCG brukes til å forbrenne fett hos gravide kvinner for anvendelse av barnet og styrker livmorveggen. Det blir også produsert av noen svulster, og kan brukes som en tumormarkør. HCG bidrar til å stimulere østrogenproduksjonen hos kvinner og testosteronproduksjon hos menn, og har vært brukt som et fruktbarhetsmiddel i tillegg.

HCG Diet

HCG diett kjepphest begynte i 1950 da Dr. A. Simeons brukt injeksjoner av hormoner sammen med en ultra-lav-kalori diett på 500 kalorier per dag for å legge til rette for vekttap hos pasienter i India. Det har blitt teoretisert at siden HCG hjelper forbrenne fett hos kvinner for graviditet, kan det gjøre det samme for alle, mann eller kvinne. Det er fortsatt vekttap sentre som foreskriver HCG diett injeksjoner, men det har ikke blitt godkjent av FDA. Faktisk har det blitt påvist av FDA og American Medical Association til å være ineffektive i vekttap.

Både AMA og FDA skylde på vekt-tap effekter av HCG diett ikke på hormon injeksjoner, men på lav-kalori diett. Kroppen vil naturlig brenne av mer fett hvis kaloriinntaket er langt under sin norm. HCG kan ikke kjøpes over disk og må forskrives av lege. Ta kontakt med din lege før du starter noen vekttap diett, spesielt en som kan øke produksjonen av mannlige og kvinnelige hormoner.

HCG & Exercise

HCG er et hormon som skilles ut av kroppen under svangerskapet. Forkortelse for Humant choriongonadotropin, er HCG finnes i både menn og kvinner. Under graviditet, er dette hormonet produsert i overkant og styrer forbrenningen av kvinnen. Når placenta er dannet, blir deretter hormon som produseres i placenta gjennom i løpet av graviditet. HCG kosthold innebærer å ta disse hormonene syntetisk i form av oral medisin eller injeksjoner for å utløse metabolisme. Dette hormonet er brukt i små porsjoner som en del av denne dietten strategi.

HCG Diet

I forhold til hormon nivåer under graviditet, bruker denne dietten en svært liten del av dette hormonet for å utløse metabolisme. Som et resultat er det anbefales for både menn og kvinner, og sies å være trygg.

Det viktige aspektet med å lage HCG diett arbeid er en meget kalorifattig diett på 500 kalorier. Med HCG skutt, er hypothalamus utløst å mobilisere fett og slipper at for energi. Som et resultat av kroppen forbrenner lagret fett å miste opp til 1-2 lbs av lagret fett hver dag.

HCG og Øvelse

Med mange vekttap planer, kosthold og trening går hånd i hånd. Men i tradisjonell HCG Diet, er trening motet. Det er foreslått at dette vil innvirke negativt på utholdenhet av den enkelte på en 500 calorie diett.

Intens trening anbefales ikke da dette vil redusere effekten av HCG. Kroppen når det brenner mer kalorier allerede på et lavt kaloriinntak går inn i sult-modus. Som et resultat av kroppen begynner lagring av fett i stedet for å brenne den. De blandede signaler som sendes til kroppen vil redusere effektiviteten av HCG Diet. Intens trening mens på HCG Diet kan være svært farlig, og risikoen for at enkelte passerer ut eller bli dehydrert raskt er svært høy.

I løpet av dietten, er gang anses å være den mest hensiktsmessige utøvelse hvis det er for forkortet varighet på omtrent 20 minutter eller 1 til 2 miles. Men forsiktighet må utøves mens du går og omsorg må tas hensyn til at intensiteten ikke er økt til selv jogge. Husk, er det svært viktig å holde seg hydrert og overvåke hjertefrekvens under treningen.

En annen anbefaling er å praktisere yoga med dietten. Dette vil bidra til å øke styrke og fleksibilitet. Også et fokusert sinn påkaller fornyet satsing på dietten. Yoga hjelper også å bygge muskelmasse og samtidig HCG hjelper miste faktum. Så Yoga, er faktisk anbefales å utfylle HCG Diet.

Selv om trening er begrenset, er HCG Diet motiverende for de som holde seg til det og gå ned i vekt som et resultat. Ved slutten av dietten perioden, med bedre vekttapsresultater, og ny energi, er motivasjonen for å utøve høyere, og med forhøyet energi-nivåer, er resultatene langt mer effektive.

HCG Dosering Guide for Weight Loss

HCG Dosering Guide for Weight Loss


De humant choriongonadotropin diett løfter følgere raske resultater ved å følge en streng diett og tar hCG hver dag. Mens planen kan virke som et løfte om realiserte vekttap mål, det krever dieters å tilpasse seg svært få kalorier og stor mental og emosjonell styrke.

Hva det er og hvordan det fungerer

HCG diett fungerer fordi dette hormonet, som blir opprettet og skilles ut i de tidlige stadier av svangerskapet, triks kroppen til å tro du er gravid. Å gi de nødvendige næringsstoffene som trengs i løpet av svangerskapet, forårsaker hCG kroppen din til å slå til fett butikker for ekstra energi. Dette i forbindelse med begrenset kaloriinntak fører til hurtig vekttap, ifølge Dr. ATW Simeons, forfatter av "Pound og tommer: en ny tilnærming til fedme." Den hCG hormonet beviser også kroppen din du ikke er sulten, så mens du spiser en svært begrenset mengde kalorier, mens på HCG injeksjoner du ikke vil føle fratatt eller sulten.

HCG og Dosering

HCG er tilgjengelig i dag, som et pulver, som er en sann ekstrakt fra urinen til gravide kvinner. Sammensetningen av hvert pulver som er den samme, slik at den aktive bestanddel vil ikke variere blant produsenter. Når blandet med saltvann, kan hCG oppløsningen oppbevares ved romtemperatur opp til tre dager, men hvis du har tenkt å holde det lenger enn det må du holde det nedkjølt.

Mengden hCG du bruker vil bli bestemt av hva kosthold protokollen du følger. To skoler med tanke omgir HCG diett. Dr. Simeons, grunnlegger av den opprinnelige hCG diett, hevder Kosten bør bruke 175 internasjonale enheter daglig. Mens en annen protokoll utgitt av Kevin Trudeau forfatter av "The Weight Loss Cure" antyder Kosten bør bruke 175-200 IE daglig. Diskutere noe som er bedre for deg med legen din vil gi deg ytterligere innsikt om dette emnet, men faktorer å vurdere er hvor mye vekt du trenger å miste og din generelle helse.

Under normale hCG diett, vil du motta injeksjoner - enten fra en lege eller gjennom selvinjeksjon - inntil 42 skuddene har blitt gitt. Kvinner vil ta en pause fra å motta injeksjoner under menstruasjon, og fortsette ved gjennomføring av menstruasjonssyklusen.

Arbeide med en medisinsk faglig for å overvåke helsen gjennom hele denne prosessen er alltid anbefalt. Følge dietten plan følgelig vil gi et sunt vekttap diett som med modifisert spise vaner etterpå vil gi livet endrer resultatene.

HCG for fedme behandling

HCG for fedme behandling


Den Ardenneroffensiven har blitt utkjempet av mennesker i århundrer, og til slutt ser det ut bule er å vinne. Det finnes mange forskjellige typer av kjepphest dietter og slankepiller der ute lover å gjøre alt fra å hjelpe deg å miste vekt å senke kolesterolet, men oftest de ikke fungerer. En diett som tidvis gjør rundene er HCG diett som er panorert av American Medical Association og Food and Drug Administration.

HCG Oversikt

Humant choriongonadotropin er et hormon som produseres av kroppen hos både menn og kvinner som er oftest assosiert med graviditet. Når en kvinne blir gravid, går kroppen hennes i drive skape hormonet å forbrenne fett for barnet og styrke livmoren for svangerskap. Den kan også brukes som en tidlig test med hensyn til hvordan den går fremover svangerskap når synsprøver som ultralyd ikke kan brukes.

HCG har blitt godkjent av Food and Drug Administration for bruk stimulere eggløsning hos kvinner og i fertilitetsproblemer hos menn. Det er ikke blitt godkjent for bruk som et vekttap stoffet av organisasjonen, men det er godkjente medikamenter som er tilgjengelige for dette formål. Du bør kontakte legen din for å diskutere HCG og dets bruksområder, inkludert vekttap.

HCG Diet

Dietten ble opprettet i 1950 av Dr. A. Simeons i Afrika for behandling av fedme. Han injiserte HCG til sine undersåtter og sette dem på en ultra-lav diett på 500 kalorier per dag og undersøkt deres vekttap. Troen var at siden hormome forbrenner fett i mor og hastigheter opp forbrenningen hennes, ville det gjøre det samme for alle. Siden etableringen har dietten gått inn og ut av popularitet med flere vekttap institusjoner ved hjelp av kosthold og injeksjoner som en form for fedme behandling.

Både FDA og American Medical Association har panorert HCG diett, sier at hormonet har ingen betydning for vekttap oppnås og i stedet er det den ultra-lav-kalori diett som er årsaken. FDA krever merking av HCG å inkludere sin ineffektivitet i vekttap, men til tross for dette har det fortsatt blitt et populært program i mange diett institusjoner. Hormonet er tilgjengelig på resept bare og bør bare gis av en lege.

Typer av HCG

HCG, eller humant choriongonadotropin, er en type hormon som frigjøres under svangerskapet. Dens hovedformål er for utviklingen av embryoet. På grunn av sin evne til å programmere hypothalamus, det er mye brukt av slankere og de med hormonelle problemer. HCG bidrar til fjerning av overdreven adipose fett i kroppen for bedre mobilisering av fosteret. I dag kan HCG påføres i flere former, og alle typer kan anvendes for hormonelle og kosten formål. Distribusjon er tilgjengelig i både reseptbelagte-styrke og homøopatisk, en fortynnet form som ikke krever resept.

Homeopatiske HCG Drops

Denne typen HCG entret scenen rundt 2007. Fra 2011 er det en av de mest populære typer HCGs brukes til dietter, da det krever ingen resept. HCG dråper er produsert og distribuert i et gult flaske og er kjent for sine lett-å-følge retningslinjer. En effektiv blanding av ulike komposisjoner blir sendt til helsesentre og farmasøytiske butikker. Dette ferdigblandet produkt hindrer forvirring som kan oppstå når følgende blandeinstruksjoner. Det er en god idé å bestille homøopatiske HCG dråper i bulk siden skipsfart kan være ganske kostbare. Men ventetiden for transport er vanligvis under tre til fem dager, mye kortere enn for andre typer HCG produkter.

Sublingual Selv Blandet HCG Drops

Sublingual resept-styrke HCG dråper er smertefri og innebærer ingen injeksjoner. Den sublingual blanding blir sprutet under tungen. Den har samme absorpsjon rate som de ferdigblandet homeopatiske dråper, men ulempene inkluderer høyere kostnader - den høyeste av alle HCG typen, ifølge HCGWeightLoss.com - og dette medfører for mix-det-selv-formler. Fordi du må blande det selv, må du visse materialer og instrumenter for å effektivt bruke denne HCG type. Sprøyten er brukt muntlig, så Kosten trenger en ren sprøyte og bakteriefritt vann for å sterilisere sprøyten. Denne typen HCG må også være nedkjølt, og i likhet med homepathic dråper, bør bestilles i bulk på forhånd. Fordi sublingual selv blandet drops kommer ofte fra utlandet, kan det ta så lenge som 3-6 uker å få dem levert.

HCG Selv Blandede Injeksjoner

Dette er den mest brukte typen resept HCG brukes av dieters. I 1950 da denne typen HCG ble først introdusert, var injeksjoner levert intramuskulært fordi denne metoden er svært effektiv i å gjenopprette HCG hormonnivået i kroppen. På grunn av sin lovende effekter, er det standardmetoden i å levere HCG hormoner for håpefulle slankere. Dette HCG injeksjon krever ofte kjøling og er rimeligere enn sublingual metoder. Blande prosess for injeksjon krever riktig blandingsmaterialer, også, slik at injeksjonen utføres effektivt. I likhet med selvblandet sublingual HCG, kan HCG blandede injeksjoner ta et par uker eller mer å sende.

Resept HCG Skin kremer og piller

HCG hud kremer er full styrke, og dermed krever en resept. Kremene vanligvis er omtrent samme pris som injeksjoner. Transdermal, eller på huden, HCG kremer er ganske ny på markedet i forhold til andre HCG typer; Derfor er denne metode ikke er like vanlig som andre former. Det sprer seg som håndkrem, har ingen lukt og er oljefri. Denne type av HCG vanligvis blir brukt av slankere. Reseptbelagte HCG piller er også tilgjengelig for rundt samme pris.

Hvordan er HCG brukes i dietter?

Hvordan er HCG brukes i dietter?

Starte HCG Diet

Hvis du finner deg selv overvektig og interessert i å bruke humant choriongonadotropin diett, bør du begynne reisen på ditt lokale legekontor. Siden HCG ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration til bruk i vekttap, vil legen din reaksjon sannsynligvis være negativ, men minst vil du få objektiv informasjon om hormon og dens virkninger på kroppen. HCG er i stor grad funnet i urinen til gravide kvinner, men produseres i mindre mengder i begge kjønn.

The Weight Loss Senter

Til tross for advarslene fra FDA og American Medical Association, er det fortsatt flere vekttap anlegg der ute som vil følge retningslinjene HCG diett. Siden HCG er et hormon og bidrar til å produsere østrogen og testosteron, er det tilgjengelig kun på resept av en lege. Anlegget vil plassere deg på en 500 kalorier per dag diett og gi injeksjoner av HCG eller oral medisin. Fasiliteter si at du kan miste 18 til 30 pounds per måned ved hjelp av deres kosthold.

HCG i kroppen

Enten du tar hormonet gjennom et skudd eller pilleform, er målet å stimulere kroppen til å begynne å brenne fett celler. Hos gravide kvinner, stimulerer hormonet kroppen til å brenne fett for å lage mat og forberede for barnet. Det styrker også livmoren for kommende fosteret også. Deres resonnement er HCG injeksjoner vil gjøre det samme til en mann eller ikke-gravid kvinne når det brukes med en ultra low calorie diett. Legen skal også måle produksjonen av østrogen og testosteron som hormonet har blitt brukt for å stimulere eggløsning hos kvinner, og å behandle visse mannlige reproduktive problemer.

HCG Myth

HCG diett først appeard i 1950 da Dr. ATW Simeons brukte den til å behandle fedme i India og hadde stor suksess. Siden den gang har populariteten ebbet og sluset gjennom flere tiår. Mens de ulike vekttap sentre vil prise kosthold, har både FDA og AMA fordømte hormonet bruk for vekttap fordi den er ineffektiv. Ifølge FDA, er vekttap forårsaket av ultra low calorie diett og ikke HCG. Du bør snakke med legen din for å se om denne dietten er riktig for deg eller om du ville være bedre tjent med en mer tradisjonell resept vekttap stoffet som har blitt godkjent av FDA.

Hvordan styrke Eyesight

Hvordan styrke Eyesight


Godt syn er en viktig del av din generelle helse og velvære. Øynene dine er stadig på jobb tar i informasjon om omgivelsene og deretter behandle den i hjernen din til å skape visjon. Vision svakhet kan oppstå av mange grunner, for eksempel aldring, dårlig kosthold eller øye stress. Hvis du har lagt merke til at synet er blitt svakere, er det mange morsomme og enkle måter å styrke og gjenopprette din visjon.

Hvordan styrke Eyesight

Gjør daglige øye øvelser for å stimulere og styrke øynene dine. Beveger øynene opp og ned, fra side til side, og sikksakk i ca fem minutter om dagen. Dette vil bidra til å holde øynene i god form.

Følg et sunt kosthold for å bidra til å styrke synet ditt. Spis mat rik på karotenoider som gulrøtter, papaya, appelsiner, squash, gresskar og søtpoteter. Karotenoider har kraftige antioksidant egenskaper som bedrer synet og hindre øyesykdommer.

Stirr ut vinduet på et fjernt objekt hver dag i minst 30 sekunder. Dette vil trene øynene dine til å fokusere på fjerne objekter og styrke synet ditt.

Bruk solbriller når du går utendørs. Ultrafiolette stråler fra solen kan forårsake øye svakhet. Beskytt øynene dine fra solens stråling ved å kjøpe briller med 100 prosent UV-beskyttelse.

Unngå stirrer på dataskjermen for lenge, noe som kan føre til øyeplager og svakhet. Få opp minst en gang i timen og refokusere øynene på noe annet i noen minutter for å hvile øynene dine og redusere belastningen på øynene.

Hint

  • Besøk din øyet lege regelmessig for en rutinemessig øyeundersøkelse. Dette vil bidra til å forebygge mot potensielle synsproblemer.

Styrking øvelser for Tendinitt

Senebetennelse er en betennelse i sener som utgjør en viktig del av leddene i skulder, albue og håndledd. Det er en tilstand som tennes etter hvert i en del av kroppen som er gjenstand for gjentatt bruk. Tendinitt kan begrense bevegelse og forårsake smerte, selv når du prøver å gjøre vanlig arbeid med de berørte felles. Øvelser for senebetennelse er utviklet for å pleie og styrke sener og returnere dem til normal funksjon.

Warm-Up

Før du gjør noen øvelser, varme opp og forsiktig strekke de berørte arm ved å la det henge løst mens bøyd i midjen, så svingende det sakte, holder det kort i luften og deretter la den slippe. Sakte bøye de berørte felles hvis du arbeider med senebetennelse i albuen eller håndleddet. Videre i en serie på 10 til 20 repetisjoner.

Arm Raise

Stå med den berørte arm holdes rett ned løst foran kroppen din. Løft armen inntil armen og hånden peker rett ut fra kroppen; deretter bøye albuen og fortsette å heve hånden til det danner en 45-graders oppover vinkel. Sakte senke armen til hvileposisjon, og gjenta 10 ganger eller til armen føles sliten.

Skulder Styrking

For å styrke arm, legg deg ned på ryggen på en seng med den berørte arm hengende over siden, bøyde 90 grader ved albuen, og hånden vendt ned. Sakte heve hånden til skulderen; la dem falle igjen. Fortsett i et sett med 10 repetisjoner eller til din arm og skulder blir lei.

Elbow senebetennelse

For senebetennelse av albueleddet eller "tennisalbue", er det flere strekker og bøyer øvelser tilgjengelig. I ett, holder du armene tett til kroppen i en bønn posisjon; deretter utvide dem sakte bort fra kroppen. En annen øvelse har du står nær en vegg, og deretter trykke hånden mot veggen og strekke underarm muskel ved å bøye hånden.

Wrist Work

For senebetennelse i håndleddet eller carpal tunnel syndrom forårsaket av repeterende skrive eller arbeide på datamaskinen, hold håndleddene foran kroppen, og forsiktig strekke, flex og rotere dem. Gjenta flere ganger om dagen, men aldri til et punkt der du forårsaker en forverring av smerte symptomer. Andre gode oppgaver omfatter å trykke på en hånd forsiktig ned på baksiden av den andre, strekker armen ut fra kroppen og strekker fingrene bakover ved hjelp av håndleddet, og som holder de deler ut mens sakte rotere dem.

Hvordan styrke en atrophied Calf Muscle

Hvordan styrke en atrophied Calf Muscle


Muskelatrofi, eller muskelsvinn, oppstår når muskelfibre ikke brukes for en periode eller nerve forsyne muskelen fungerer ikke ordentlig. Atrofi forårsaket av stillstand er reversibel. Styrke øvelser som er rettet mot en bestemt muskelgruppe resultat i veksten av muskelfibrene. Leggen er sammensatt av gastrocnemius og soleus muskler. Leggen er vant til å peke foten nedover eller ta deg opp på tærne. De bidrar også til din evne til å gå, flytte deg frem under push-off fasen av gangart.

Hvordan styrke en atrophied Calf Muscle

•  Innse trappa, og gå opp på det første skrittet. Hold på rekkverket for balanse.

Stå med hælene hengende på trinnet. Du kan gjøre dette på seg joggesko eller barbeint.

Senk deg mot gulvet, slik at hælene til å flytte under trinnet. Sakte heve deg opp til du står på tå hev.

Gjenta øvelsen 10 ganger. Du vil føle trekke eller brenning som kalv muskler arbeider. Utfør ett sett med denne øvelsen to til tre ganger per dag. Tillate flere timer mellom treningsøkter for å unngå skade.

Øk dine repetisjoner hver uke til du er i stand til å utføre tre sett av 20 reps. Deretter øke øvelsens vanskelighetsgrad ved å stå på ett ben av gangen.

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler


De rolige og flytende bevegelser av yoga effektivt kan strekke og styrke kroppen og roe ånden samtidig. Sittende yoga, eller positurer utføres mens i sittende stilling, rettet mot en hel rekke muskelgrupper inkludert setemuskler, eller rumpe muskler og hamstrings. Hamstrings er nettverket av tre store muskler som går fra kneet opp gjennom baksiden av låret. Yoga for setemuskler kan gi deg en mer tonet baksiden, mens sittende positurer løsne og styrke hamstrings.

Warm Up

Yoga kan øke fleksibiliteten når det gjøres riktig og konsekvent, men er mer effektive når kjernetemperaturen er forhøyet og musklene er varme. Varme musklene bevege seg mer jevnt og kan strekkes mer fullstendig enn kalde muskler. Før du begynner en yoga trening, varme opp i fem til ti minutter med en rask spasertur, en langsom jogge eller noen hopping knekt. Etter en kort oppvarming, med musklene dine være tilstrekkelig løs og klar for yoga.

Half Lord of Fishes

Hovedoppgaven til Half Lord of Fishes positur er å løsne hip flexor og øvre rygg muskler. Ifølge "Yoga Journal," nå disse målene er det som kan føre til sterk, fast setemuskler. Plasser en brettet teppe på gulvet bak deg til å støtte og beskytte baken og sittende bein som du utfører denne positur. Sitte med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. La ditt venstre ben å falle åpen på gulvet. Kneet vil fortsatt være bøyd, men peker til venstre. Skyv venstre fot under høyre ben og skyv venstre fot mot høyre rumpeballe. Holde høyre kne bøyd på brystet nivå, løft høyre ben over venstre beinet og plasserer høyre fot tilbake på gulvet, så nær din venstre hofte som mulig. Vri overkroppen til høyre mens du støtter kroppen din med høyre hånd på gulvet. Hvil venstre bøyd albue på høyre kne. Hold stillingen mellom 30 sekunder og ett minutt. Slapp av og gjenta positur med venstre fot ved siden av høyre hofte.

Sittende Forward Bends

Hamstring musklene er lett skadet under sport når de er for stramme og deretter trukket for hardt. Den Sittende Forward Bend og vidvinkel Sittende Forward Bend hjelper hamstrings slappe av, noe som åpner for et utvidet utvalg av bevegelse som kan forebygge skader. Sitt med bena sammen, strukket ut rett foran deg for Sittende Forward Bend. Støtt baken med et brettet teppe. Bøye seg fremover så langt du kan komfortabelt uten smerte med mål om å berøre brystet til knærne. Hvis det er mulig, plasserer underarmene på gulvet på utsiden av bena. En variant av denne positur er vidvinkel Sittende Forward Bend, hvor du plasserer bena fra hverandre på en 10 til 20 graders vinkel. Bøy og nå for tærne med fingrene mens du prøver å røre haken til gulvet.

Sikkerhet

Sittende yoga stillinger å strekke og styrke setemuskler og hamstrings er generelt kontraindisert for dem som har vedvarende lavere tilbake skader. Vridning og bøying av Half Lord of Fishes og sitter Forward Bend positurer kan legge for mye vekt på ryggen. Mark Stephens, forfatter av "Teaching Yoga: Essential Foundations og teknikker", understreker viktigheten av å fortsetter med stor forsiktighet hvis du har en herniated disk eller andre ryggproblemer. Hold hver bøy så lenge som ønsket, eller i flere minutter. Rådfør deg med lege eller yoga instruktør for forslag om hamstring og GLUTEAL styrke øvelser som kan utføres i en liggende stilling uten å skade ryggen din.

Jak działa wtrysku HCG działa?

Płodność - Kobiety

HCG, znany również jako ludzkiej gonadotropiny kosmówkowej jest często stosowany jako leki na płodność. Zastrzyki HCG działa przez wywołanie owulacji, gdy występuje co najmniej jeden dojrzały pęcherzyk jajnika. Może to nastąpić około 36 do 48 godzin po iniekcji hCG. Zastrzyki HCG są również wykorzystywane do ułatwienia ciąży poprzez utrzymywanie poziomu progesteronu.

Płodność - Mężczyźni

Zastrzyki HCG można również stosować w przypadku mężczyzn, gdy występują problemy impotencja. Może zwiększyć liczbę plemników. HCG zwiększa intratesticular testosteronu przez komórki Leydiga wyzwalania. Mężczyźni mogą wybrać zastrzyki HCG dla hipogonadyzmu.

Odchudzanie

Zastrzyki HCG były również stosowane do wspomagania utraty masy ciała, ale jest doświadczalnej i nie okazały się rzeczywiście pracuje. Może on również być niebezpieczne. Ewentualnie, HCG powoduje podwzgórza do zachowania masy mięśniowej i kierowania złogi tłuszczu zamiast. To jest teoria niesprawdzona.

Ostrzeżenie

Możliwe skutki uboczne zastrzyki HCG to drętwienie; zaczerwienienie lub ból w nogach i ramionach; lub zawroty głowy, silne bóle głowy i dezorientacja. To są oznaki możliwego skrzepu krwi - skontaktuj się z lekarzem, jeśli wystąpi którykolwiek z nich. Następujące objawy mogą wskazywać na zespół hiperstymulacji jajników (OHSS): ból brzucha lub obrzęk, nudności, wymioty, ból w obrębie miednicy lub obrzęk nóg lub rąk. OHSS jest stanem potencjalnego zagrożenia życia; należy natychmiast skontaktować się z lekarzem, jeśli wystąpią takie objawy.

Vs HCG w surowicy HCG w moczu

Ludzka gonadotropina kosmówkowa, czy hCG jest hormonem, który jest wytwarzany i uwalniane do krwioobiegu podczas ciąży. Hormon ten można mierzyć zarówno w surowicy krwi i moczu.

HCG w surowicy

Badaną próbkę krwi mogą być stosowane w celu zrobienia testu jakościowego i ilościowego HCG testu HCG. Badanie krwi jest także podawać, czy niektóre nowotwory jajnika u kobiet lub u mężczyzn nowotworów jąder podejrzenia.

HCG w surowicy jakościowa

Jakościowych krwi HCG test sprawdza tylko, czy nie jest HCG we krwi. Wyniki będą albo pozytywne, jeśli pacjent jest w ciąży, lub negatywny, jeśli ona nie jest.

HCG w surowicy ilościowy

Ilościowe badanie HCG we krwi mierzy dokładną ilość HCG we krwi. Poziomy szybko zwiększa się podczas pierwszych tygodni ciąży test jest często stosowany w celu określenia, czy ciąża przebiega prawidłowo.

HCG w moczu

Próbka moczu może być również stosowane do badania na obecność HCG. Badania moczu są tylko jakościowe, w wyniku pozytywnego lub negatywnego, nie określone poziomy hCG. At-home są testy ciążowe HCG w moczu badania jakościowe.

Fałszywe lub nieprawidłowe wyniki

Jeśli podejrzewa się ciążę, ale wyniki któregokolwiek z tych testów są negatywne, należy powtórzyć badanie w ciągu jednego tygodnia, zgodnie z National Institutes of Health. Wyniki niższe niż normalne zagrożone może oznaczać poronienie lub ciążę pozamaciczną. Wysoki poziom, kiedy nie ma ciąży może oznaczać raka jajnika.

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?


Humant choriongonadotropin, eller hCG, er en av de hormoner som er nødvendige for å opprettholde svangerskapet. Den er produsert av cellene i corpus luteum; Disse celler danner grunnlag av placenta.

Misforståelse

Mange mennesker kan tro at en kvinne må ha et høyt hCG nivå for å bli gravid. I sannhet, en kvinnes hCG nivåene er ubetydelig før hun blir gravid. Graviditet er årsaken til økningen i hCG-nivåer.

Fertilitetsbehandling

Par som sliter med infertilitet kan omfatte hCG injeksjoner som en del av deres fruktbarhet behandlinger. På grunn av hormonmangler, kan noen kvinner ha nytte av syntetisk hCG for å hjelpe stabilisere og opprettholde en tidlig graviditet.

Viktigheten av Endre

Mer viktig enn mengden av hCG er økningen i nivået av hormon. Det er avgjørende for nivået av hCG å stige konsekvent gjennom tidlig i svangerskapet - dette indikerer cellene ansvarlig for å lage morkaken er å multiplisere og støtte fosteret.

Andre hensyn

Noen svulster skiller ut hCG. Ifølge American Cancer Society, er hCG en markør for "svangerskaps trofoblastiske svulster og noen bakterie celle kreft." Derfor kan en økning i hCG uten tegn på graviditet indikere tilstedeværelse av en svulst.

Bli gravid

Flertallet av kvinner vil ikke trenger supplerende hCG for å opprettholde en graviditet. Under normale forhold, et komplekst sett av triggere og balanserer tillate kvinnelige reproduktive system for å regulere seg selv og opprettholde en graviditet uten ekstra hormoner.

Hvor å få HCG

Hvor å få HCG


HCG er et hormon som produseres naturlig i legemet under graviditet som er godkjent for bruk i behandling av visse lidelser. Men i de senere årene har det blitt stadig mer populært som en vekt-tap supplement, enten tatt i muntlig drops eller ved injeksjon.

HCG

HCG er forkortelsen for humant choriongonadotropin. Det er et hormon som produseres naturlig i kroppen under svangerskapet, for det meste i mors placenta. Det er antatt å signalisere til hypothalamus å kvitte kroppen med overkant fettvev.

Historie

Dens opprinnelige talsmann var den britiske endokrinolog ATW Simeon, som i midten av forrige århundre utviklet en svært lav kalori diett (VLCD). Han fant at pasienter som han administrerte HCG var i stand til å følge dietten, å miste kroppsfett raskt samtidig bevare lean body mass. Han publiserte sine funn om dette i en 1971 manuskript kalt "pounds og inches."

Betraktninger

I en dobbel-bling studie, American Journal of Clinical Nutrition viste at HCG i seg selv ikke akselerere vekttap. Det bærer helserisiko også, siden det er et hormon, og forstyrrer kroppens naturlige balanse av disse kjemikaliene. Hos menn er det spesielt farlig, med langvarig bruk slutt hemme naturlig testosteron produksjon.

Farene

HCG er bare tilgjengelig på resept, og er ikke godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for bruk som et vekttap narkotika. Mange Internett-apotek tilbyr HCG ikke gjøre dette klart, og gi forvirrende og feil dosering informasjon. I sin injiserbare form, innkjøpere også kjøre store risikoer i å injisere seg selv feil.

Tilgang

Hvis du bestemmer deg for du må prøve HCG for vekttap, forskning en lege i ditt område som fører tilsyn kurs av stoffet spesielt for dette formålet. Sørg for å få detaljerte instruksjoner om bruk og jevnlig delta på oppfølgingsbesøk.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett


HCG Rapid testkassett er en type graviditetstest som krever plassere urin i en testing også. Graviditetstester er tilgjengelig i et bredt utvalg av merker, stiler og emballasje. Mange tester er solgt i pakker på to eller flere i påvente av ønsket om å bekrefte resultater gjennom gjentatt testing. Alt over disk graviditetstester søke å bekrefte tilstedeværelse av humant choriongonadotropin (HCG), en graviditetshormonet som kan oppdages dager etter befruktning skjer. De fleste over disk HCG tester hevder å nøyaktig forutsi graviditet etter den første dagen av en savnet menstruasjonssyklus.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

•  Kjøp din HCG kassett test i butikken eller på nettet. Dette kan gjøres gjennom en online medisinsk forhandler eller gjennom din lokale pharamacy. HCG kassett tester er de som ikke har en absorberende spiss for urinsamling, men heller en samling godt. Dette er også den type HCG test oftest brukt av medisinske klinikker.

Samle urinen i en liten beholder. Urin samles tidlig på morgenen inneholder de høyeste nivåene av HCG og er den foretrukne testing tid.

Plasser urin i leseruten bruke dropper. De fleste pakkene inkluderer dropper og vil angi riktig antall dråper, vanligvis en til to.

Still timeren din til tiden skissert i pakken instruksjonene. Dette er vanligvis 3 minutter. Lese resultatene for tidlig kan føre til en falsk lesing. Ifølge womenshealth.gov har forskning antydet at ha ventet 10 minutter før avlesning av resultatet som er mest effektiv i å få en nøyaktig avlesning.

Les resultatene. En styreledning skal vises kort tid etter tilsetningen av urin. Dette bekrefter at en passende volum ble tilsatt og at testen fungerer. Dette er ikke en indikasjon på graviditet. En ny linje vises hvis HCG nivåer kan påvises. Selv om linjen er veldig lett dette er en indikasjon på graviditet.

Hint

  • Brukerfeil kan føre til unøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme og bekreftelse fra helsepersonell er viktig. Forekomsten av falske negativer er mye høyere enn falske positiver i hjemmet HCG testing.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse


Graviditetstester er i stand til å oppdage HCG, human chorionic gondaotropin, hos kvinner som er gravide. Følsomheten av SP merkegraviditetstest er 25 millienheter pr milliliter (MLU / ml), og det er 99 prosent nøyaktig. Resultatene er tilgjengelig direkte på test i løpet av tre minutter. Denne bestemt merke av graviditetstest er mest brukt i en medisinsk kontor setting. Alle resultater, spørsmål og bekymringer angående graviditet og graviditetstester, bør gjennomgås med helsepersonell.

SP Brand HCG Test Veibeskrivelse

SP Cassette Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

Sett plastpipetten inn i beholderen og klem før urin entrer oppsvulmede slutten.

Klem dråpetelleren for å sette urin på testen i området merket "S."

Se for kontroll linjen skal vises i rektangelet vinduet over "C." Hvis resultatene er positive, vil testlinjen vises i det samme vinduet, over "T."

Vurdere testresultatene etter tre minutter har gått.

SP Dipstick Test

urinere i en steril urinoppsamlingsbeholder.

•  Ta ut peilepinnen fra posen.

Sett peilepinnen, hvit side ned, i koppen.

Se for kontroll linjen skal vises. Det vil være en nærmest deg, og de potensielle test streker ved siden av.

testresultater etter tre minutter har gått.

Hint

  • Dersom testlinjen ser og ikke den styreledning, er testen ugyldig.

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot


The Human choriongonadotropin (hCG) er en injeksjon gis til kvinner som gjennomgår fertilitetsbehandling som IVF. HCG-injeksjonen stimulerer eggstokkene til å slippe egg. Dette utløser skuddet blir blandet ved å ekstrahere væske fra en ampulle med en sprøyte og deretter injisere at væske inn i en annen ampulle pulver. Når blandet, er injeksjon administreres i øvre del av låret eller baken. De fleste kvinner vil administrere hCG trigger skutt hjemme med hjelp av hennes ektefelle eller kjære.

Hvordan administrere et hCG Trigger Shot

Alternative sider i baken mellom injeksjoner. Finn stedet der skuddet vil bli administrert og tørk området med en spritserviett.

Før administrering av injeksjonen, trykk på nålen et par ganger for å fjerne eventuelle luftbobler.

Bruk en glatt og dart-lignende bevegelse for å sette nålen i en 90-graders vinkel. Sett det før ingen av nålen er synlig.

Sakte trekke tilbake på stempelet for å være sikker på at det ikke er blod i sprøyten. Hvis du ikke ser noe blod, skyv stempelet sakte for å injisere medikamenter deretter fjerne nålen. Hvis det er blod når du tegner tilbake stempelet, fjern nålen og starte prosessen over.

dekke injeksjonsstedet med en ren vattpinne og utøve press, masserer området i 30 sekunder.

6. Kast nålen i en bio-fare container eller en plastbeholder som kan forsegles

Hvor kjøpe HCG og HGH

HGH og HCG er hver naturlige kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling i tilfelle av HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pilleform eller intravenøst ​​via sprøyte. HGH og syntetiske versjoner er tilgjengelig lovlig på markedet, mens HCG er ulovlig uten resept som det er mer potensielt skadelig for produksjon av hormoner.

Human Growth Hormone

HGH eller Human Growth Hormone er et protein poly-peptid, som finnes naturlig i mennesker og dyr. Det produseres i det petuitary kjertelen. HGH er ansvarlig for vekst og utvikling av celler. Hvis noen opplever lavere nivåer av HGH naturlig, enten på grunn av en mangel eller aldring, og legger HGH til systemet kan øke celleproduksjon.

Det er derfor tatt av barn med vekst og utviklingsspørsmål, eller for å behandle sløse symptomer hos pasienter med autoimmune sykdommer som HIV. Mer typisk blir den pilleform brukt til å motvirke de tegn på aldring. Fordi menneskelige celler vokse og formere seg mindre og mer langsomt som vi blir eldre kan de få et løft ved å legge mer HGH til systemet. I tillegg kan det tas av idrettsutøvere for å øke muskelmasse, eller for å gå ned i vekt.

Humant choriongonadotropin

Menneskelig Choroionic Gonadotropin eller HCG er et glykoprotein hormon som faktisk er produsert hos gravide kvinner. Dens funksjon er å opprettholde progesteron produksjonen hos gravide kvinner, som er avgjørende for skade på fosteret. For annen bruk, har det å være hentet fra urin eller skapt av genmodifisering.

HCG, som HGH kan brukes til å hjelpe vekttap, selv om denne bruken er fortsatt kontroversielt, og enkelte studier viser fordelene med denne bruken å være ubegrunnet. Mer populært, er det brukt i forbindelse med anabole steroider for å reversere noen av de negative effektene av steroider. Hanner ta HCG etter anabole steroider for å øke testosteron produksjonen.

Kjøpe HGH

Du kan kjøpe HGH piller i person fra mange helse og supplement eller vitamin relaterte butikker. For å være sikker på at du får det du trenger for dine spesifikke formål, er det best å få en resept fra en "anti-aldring spesialist", en gryende ny sektor av leger som er spesialister i prosedyrer og kosttilskudd som forsøker å holde pasienter yngre. Dette er det beste alternativet for å anskaffe injeksjoner av ekte og syntetisk HGH, i stedet for de ulike typer piller funnet på nettet.

Hvor kjøpe HGH Online

Det er mange nettsteder på Internett i dag tilbyr HGH piller. Mange bruk kjøperen attester for å bevise at de er legitime selskaper, så vær klar over hva slags nettsted du ser på, og hva slags produkt de selger. Pass på å forske på dosering og form av HGH som er best for dine egne personlige mål og å oppsøke lege for å unngå bivirkninger. Når du kjøper på nettet, prøv nettsteder som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som spesialiserer seg på vitaminer og kosttilskudd, og vil være mindre partisk enn en HGH-eneste nettstedet.

Hvor kjøpe HCG

Mens det er mulig å finne nettsteder som selger HCG online i pille og form sprøyte, det er faktisk ulovlig uten resept. Hvis du føler at du trenger HCG for legitime medisinske grunner oppsøke lege. Upassende eller utvidet bruk av HCG kan sette kroppens naturlige produksjon av hormoner.

Eye-styrke øvelser for barn

Våre øyne er bygget opp av hundrevis av små muskler som kan styrkes og videreutvikles akkurat som alle andre muskler i kroppen. Eye-styrke øvelser for barn kan korrigere vanlige synsproblemer, hindrer behovet for korrigerende linser senere i livet. Den manglende evne til å fokusere synet og kontroll øyebevegelser kan gjøre det vanskelig å lære å lese og vedlikeholde oppmerksomhet i klassen.

Selv barn med 20/20 visjon kan lide av udiagnostiserte synsproblemer som gjør læring vanskeligere. Utføre noen enkle øye-styrkeøvelser hver dag kan gjøre en forskjell.

Prakke

Slapp øynene dine mens du sitter ved bordet. Stable puter på foran deg helt til de når en høyde som gjør det mulig å komfortabelt holde håndflatene rett foran øynene dine. Lukk øynene og lett dekke hvert øye med håndflatene, slik at du blokkerer noen lys. Pust dypt og sakte mens du holder håndflatene over øynene dine, være forsiktig med å legge press. Gjør denne øvelsen i 10 minutter to til tre ganger om dagen.

Swinging

Begynn denne øvelsen ved å lukke øynene og slappe av dem. Neste, stå opp, åpne øynene og finne et fjernt objekt å fokusere på. Se fra side til side på en skånsom, svaiende bevegelse. Blinke øynene dine mens du svinger for å holde dem rene og godt smurt. Dette er en av de beste øye-styrkeøvelser for barn som bruker datamaskiner.

Color of the Day

Velg en farge og har barnet se opp for det i løpet av dagen. Barnet vil bli mer bevisst på et objekts farge enn sin form. For eksempel, dersom fargen på dagen er gul og barnet ser en gul skolebuss, vil hun mer oppmerksomhet mot fargen enn det faktum at det er en buss.

Se klart Metode

Den se klart Method er en serie av øye-styrke øvelser designet for å hjelpe til med synskorreksjon. Ideelt disse øvelsene bør gjøres i 30 minutter om dagen for å styrke og forbedre øyet fleksibilitet. En øvelse oppfordrer endre fokus fra nær til fjerne objekter. Dette gjøres ved å holde en gjenstand foran barnets ansikt og langsomt bevege den ytterligere bort, og deretter langsomt å bringe det lukke igjen. Denne øvelsen trener øyet å følge og objekt og skifte fokus på en gang.

Den se klart Method har også øvelser som kan gi merkbare resultater raskt. En teknikk kjent som "uklarhet avlesning" er en. Start med å ha barnet holde et magasin opp ned, holde den på avstand hvor ordene er ikke lett å kjenne igjen. Barnet vil velge ett ord, og fokusere på å prøve å gjenkjenne hver bokstav.

Immune Styrking Vitaminer og Lyme sykdom

Immune Styrking Vitaminer og Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av bitt av en flått. De første symptomene kan virke som en influensa, eller det kan være hevelse på bittstedet. Kryssene er gjennomført av hjort og befolke New England, men sykdommen er funnet rundt om i verden, inkludert Europa og Asia. Behandling med antibiotika er vanligvis kurativ, men bruk av immun øke vitaminer kan øke hastigheten utvinning og bidra til å redusere symptomer.

Immun forsterke Vitaminer

Mange vitaminer har vist seg å øke immunitet og bidra til å kurere sykdom. Vitamin C, vitamin D, B12, og glutation har alle vist seg å hjelpe lider av Lyme-sykdom.

Vitamin C

Ifølge Gary Null, er vitamin C en "rart arbeidstaker." Dens viktigste funksjon er å avverge fremmede celler og eliminere giftstoffer i kroppen. Vitamin C er en komponent i de fleste celler i kroppen, inkludert blod, hud og nervesystemet. Det bidrar til å helbrede Lyme sykdom ved å styrke nervesystemet og hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer.

Vitamin B12

Ifølge Dr. Ken Singleton, mange Lyme sykdom pasientene har en vitamin B12 mangel. Vitamin B12 er ikke lett å absorbere og må tas under tungen eller ved injeksjon. Han anbefaler methylcobalamin eller oxycobalamin forberedelser enn cyanokobalamin. Dosering for sublingual B12 er 1000 til 2000 mgs per dag og injeksjonsdose er 1000 mgs uken.

Vitamin B6

Dr. Singleton også foreslått å tilsette vitamin B6 i doser på 50 og 100 mg per dag. Også kalt pyridoksin, er vitamin B6 del av mange metabolske prosesser i kroppen og legge den til kosthold hjelper hastighet helbredelse for Lyme sykdom pasienter. Testen av vitamin B6-mangel er en blodprøve som ser for forhøyet homocystein.

Diet

Ifølge naturlig helse ekspert Dr. Merola, kosthold er den beste måten å legge immun støtte vitaminer til kosthold. Han foreslår å legge propolis fra bier, grønn te, hvitløk og lakris å bidra til å styrke immunforsvaret.

Advarsel

Konsultere med en medisinsk ekspert hvis du tror du har symptomer på Lyme sykdom.