Digidexo.com

midlertidig amnesi

Hva er årsakene til midlertidige minne opphører?

Hva er årsakene til midlertidige minne opphører?


Midlertidige minne bortfaller kan bli utstilt på flere forskjellige måter. Du kan være ute av stand til å huske fortiden minner eller kan ha problemer med å huske nye hendelser. Hukommelsestap som er dramatisk eller varer i en betydelig periode kan være et tegn på en mer alvorlig medisinsk problem.

Brain Trauma

Enhver type traume til hjernen kan føre til midlertidige minne bortfaller. Dette inkluderer hjernekirurgi, svulster på hjernen, eller en hendelse når hjernen er ute av oksygen, slik som hjertet har stoppet, når du slutter å puste, eller komplikasjoner under en operasjon med anestesi. Visse typer av sykdommer som Lyme sykdom kan forårsake hjerne infeksjoner som fører til minne tap.

Sykdom

Neurodegenerative sykdommer så som Parkinsons sykdom, Huntingtons sykdom eller multippel sklerose skade nerveceller som påvirker minne. Psykiske lidelser som depresjon, bipolar lidelse eller schizofreni kan føre til hukommelsestap enten gjennom ikke-behandling eller over-medisinering. Kreftpasienter får aggressiv kjemoterapi eller strålebehandling kan oppleve kortvarig hukommelsestap.

Aldring

Normal aldring kan ofte føre til minimale hendelser av hukommelsestap. Pensjonist kan midlertidig glemme navn på personer, steder eller være ute av stand til å huske tidligere hendelser, som er relativt vanlig på grunn av aldring. Seniorer som ikke har en sunn livsstil som inkluderer trening, riktig ernæring og søvn kan også ha hukommelsesproblemer på grunn av dårlig kognitiv helse.

Sykehusinnleggelse

En studie publisert i mars 2011-utgaven av "Journal of General Internal Medicine" sier at pensjonister som gjennomgår sykehusinnleggelse kan lide av korttidshukommelsen tap som stammer fra flere ulike faktorer, blant annet: desorientering fra nye og ofte kaotiske sykehus omgivelser; den sykdom eller tilstand som behandles; og mangel på søvn og avbrudd i en rutine på grunn av sykehusinnleggelse. Om lag 35 prosent av pasientene i studien scoret dårlig i kategorier av forståelse, anerkjennelse, repetisjon og navngiving når de ble utskrevet fra sykehuset. De fleste av dem rapporterte betydelig minne forbedring innen en måned av å være tilbake hjemme.

Midlertidig lindring av pinworms hos barn

Midlertidig lindring av pinworms hos barn

Midlertidig lindring fra Barnemark infeksjon symptomer involverer mange av de samme grunnleggende behandlinger bestemoren din ville råde. De fleste forslagene er basert på å forbedre renslighet og beroligende endetarms området.

Sug

Suge det berørte området i et badekar med havregryn for å lindre kløe og irritasjon. Suge bør følges av en dusj for å minimere overføring av egg fra hud til hud kontakt eller via sengetøy.

Fuktig Cloth

Legg en fuktig klut på området for å lindre irritasjon. Tørke av med en fuktig klut kan fjerne døde ormer og ferske egg som kan være årsaken til irritasjon, men kluten bør ikke brukes av andre familiemedlemmer som det kan bære levedyktige egg.

Cream

Påfør en kløe stillende krem ​​til området. En krem ​​eller salve som Lanacaine (en som også inneholder en aktuell bedøvelse eller er formulert for endetarms området) kan stoppe kløe, og trangen til å klø, pluss hjelpe med ubehag.

Rent Undertøy

Fersk sengetøy og en vanlig endring av underbukser kan bidra til å forhindre spredning av egg og gjøre den berørte personen føler seg bedre mentalt og fysisk. Endre undertøy to ganger om dagen, spesielt når du bruker en krem ​​eller salve.

Wash

Vask i morgen for å fjerne fersk lagt egg. Vær spesielt oppmerksom på huden på baken og anus, og bruke en egen klut for disse områdene for å hindre spredning av egg til andre steder.

Helserisikoen ved midlertidige tatoveringer for barn

Helserisikoen ved midlertidige tatoveringer for barn


Mens midlertidige tatoveringer er morsomt for barn, kan noen av de potensielle bivirkninger forårsake en levetid på elendighet. Pass på å sjekke hvilke typer fargestoff oppført som ingredienser brukt til å lage midlertidige tatoveringer og være på utkikk etter paraphenylenediamine (PPD). Dette kjemikaliet har blitt funnet å forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos barn og voksne.

PPD

Også kjent som sort henna, har midlertidige tatoveringer som inneholder minst 10 prosent av PPD kjemiske (brukes til å lage rød eller svart fargestoff for mange av disse tatoveringer) vært kjent for å forårsake en rekke hudsykdommer og arrdannelse. Siden barn er de vanligste mottakerne av disse tatoveringer, er det viktig å ta oppmerksom på hva barnet ditt bruker. Disse giftige nyheter kan ofte funnet på steder som er lett tilgjengelig for barn, inkludert kjøpesentre, lekesentre og kvartal maskiner i familien restauranter.

Hudproblemer

Vanlige hudirritasjoner og forhold forårsaket av svart henna inkluderer eksem, hevelse, blemmer, utslett og arr. Eksem er en smertefull hud problem som fører til hevelse, peeling og tørrhet i huden. Når denne tilstanden er diagnostisert, er det vanlig å ha regelmessige utbrudd hele livet. Hevelse og blemmer kan vanligvis løses ved å gå til legen, men ettervirkningene kan være alvorlige. Etter eksponering til disse, kan kryss-allergi oppstå etter å komme i kontakt med andre elementer som inneholder lignende kjemikalier, som hårfarge, solkrem og blekk.

Taking Action

Det bør bemerkes at ikke alle midlertidige tatovering bruke denne kjemisk. Mange barn har hatt noen problemer med å bruke disse, men hvis du merker noen endring i barnets hud tilstand etter påføring av en midlertidig tatovering, kontakt med familien din lege umiddelbart. Behandlinger for disse irritasjonene involverer typisk aktuell kremer eller antibiotika, men når et barn blir utsatt for dette allergenet, er sjansen stor for at han vil ha tilbakevendende problemer i hele sitt liv. Følg nøye med på hvordan barnet ditt er å behandle huden hans og alltid være klar over hva kunst han søker til kroppen hans.

Helserisiko av midlertidige tatoveringer

Helserisiko av midlertidige tatoveringer


Selv om de fleste midlertidige tatoveringer er ufarlig for barn og er ofte brukt uten problemer, det er en spesiell variant som er farlig for barn. Foreldre oppfordres til å lese denne informasjonen om svart henna midlertidige tatoveringer og ta de nødvendige skritt for å beskytte sine barn mot potensiell skade.

Problem

Svart henna, eller para-phenylenediamine (PPD), er den type blekk i midlertidige tatoveringer som kan forårsake alvorlige reaksjoner når de plasseres på barnets følsomme hud. FDA har faktisk forbudt bruk av PPD direkte på huden, men blekket er fortsatt blir blandet med andre blekk for å øke levetiden til midlertidig tatovering.

Årsak

Grunnen PPD reagerer med huden er fordi det er en sterk sensibilisator. Et allergen er noe kroppen din er naturlig allergisk mot eller kan bli allergisk mot. Et par andre eksempler på allergifremkall inkluderer myggstikk og Poison Ivy. Kroppens reaksjon på allergen vil øke jo oftere du er utsatt. PPD kan også bli funnet i sort hårfarge, som er der voksne oftere får eksponering. Barn har en tendens til å være overfølsomme overfor allergifremkallende, så en bout med PPD kan være spesielt smertefullt og vanskelig.

Effekter

Blemmer og kløe vil være de to første indikatorene for PPD eksponering. Kløe og blemmer vil oppstå hvor som helst fra tre til 13 dager fra den dagen av tatoveringen. Den blæredannelse vil finne sted direkte på den delen av det opprinnelige motivet. Kløen vil også bli lokalisert, men hvis svært allergisk du kan oppleve kløe og blemmer over hele kroppen. Som med alle blemmer, er det mulighet for infeksjon. Den blemmer vil også føre til arrdannelse. Arrdannelse kan føre til permanent hypopigmentering, eller tap av hudfarge. Infeksjoner kan også gå inn i blodstrømmen og forårsake en rekke andre helseproblemer. Den svarte henna blandingen noen ganger innbefatter også benzen (som også finnes i bensin). Benzen finner raskt veien inn i blodstrømmen og forårsaker alt fra et anfall av kvalme til og med døden i de mest alvorlige tilfellene.

Hvordan behandle Midlertidig Sekundær binyreinsuffisiens

Binyreinsuffisiens er en tilstand der binyrene, som er et par kjertler over nyrene, slutte å produsere nok hormoner. Dette kan føre til lavt blodsukker, vekttap, dehydrering, og, i noen tilfeller, en nødsituasjon tilstand kjent som adrenal krise. Sekundær binyrebarkinsuffisiens skjer når det er et problem med hypofysen, som produserer et hormon som stimulerer binyrene. Disse typer problemer kan være forbigående og forsvinne når den underliggende tilstanden har blitt behandlet.

Hvordan behandle Midlertidig Sekundær binyreinsuffisiens

•  Bestem årsaken. Midlertidig sekundær binyrebarkinsuffisiens kan være forårsaket av en rekke forhold, blant annet noen medisiner, immunsystem reaksjoner, eller andre forhold (for eksempel Sheehan syndrom). Ved behandling av midlertidig sekundær adrenal insuffisiens, er det viktig å være klar over den underliggende årsaken og for å overvåke det også.

Skru glukokortikoider. Den vanligste måte å behandle dette med administrering av hydrokortison (også kjent som Cortef), enten oralt eller via en IV.

Sett andre hypofysehormonene. Fordi sekundær adrenal insuffisiens kan også føre til unormalt lave nivåer av andre hormoner fra hypofysen. Disse hormonene kan også må byttes.

Vær påpasselig for en binyrebarksvikt. Binyrebarksvikt oppstår når nivåene av adrenalin hormoner bli faretruende lav, noe som kan føre til sjokk og veldig lavt blodtrykk. Dette kan oppstå tidlig i løpet av sykdommen eller når behandlinger blir justert.

Monitor nivåer av kortisol og andre adrenalin hormoner. Dette er spesielt viktig med temporær adrenal insuffisiens, som mengden av hydrokortison kan være nødvendig å justere eller til og med elimineres som den underliggende tilstand forbedres.

Midlertidig reduksjon av testosteron nivå

Testosteron er et overveiende mannlige kjønnshormonet som brukes av kroppen for muskelutvikling og vedlikehold, seksuell utvikling, libido og energi. For mye testosteron hos menn, men kan føre til tidlig innsettende pubertet, økt aggresjon, en høy seksualdrift, og mulig neuron celledød. For mye testosteron i en kvinne kan føre til kviser, tap av hodehår, veksten av overskytende ansikts-og kroppshår, overflødig svette og en økt risiko for eggstokkreft og ondartede svulster. , Senket heldigvis testosteron kan med en sunn livsstil, medisiner og til og med endring i kostholdet.

Måter å redusere testosteronnivå

Hold testosteron og andre hormonnivået i sjakk ved å spise en godt balansert kosthold, få nok søvn hver natt, gjør tjue minutter med moderat trening hver dag, og tar en multi-vitamin for å sikre at du får en tilstrekkelig mengde næringsstoffer.

Orale prevensjonsmidler har vært kjent for å forårsake seksuelle helseproblemer, blant annet reduksjon av biologisk produsert testosteron. Hvis du er en kvinne som opplever høyt testosteronnivå, kan legen anbefale at du begynner å ta foreskrevet p-piller.

Østrogen er et naturlig hormon som er effektiv i å redusere testosteronnivåene. Men å ta østrogen setter deg på en økt risiko for blodpropp og brystkreft. Tenk på din helse og eventuelle risikofaktorer før du tar østrogen.

Saw Palmetto er en urt som reduserer effekten av dihydrotestosteron (DHT), en testosteron-basert hormon som stimulerer håravfall på hodet og hårvekst i ansiktet og kroppen. Saw Palmetto er tilgjengelig i tabletter, kapsler, flytende ekstrakt og infusjonsskjemaet. Bruk så Palmetto under veiledning av legen din, og se for bivirkninger som kan inkludere magesmerter, ømme bryster og senket libido.

Hvis du er en kvinne, er en av de enkleste måtene å midlertidig redusere testosteron nivå for å redusere mengden av raffinerte karbohydrater og sukker du spiser. Overflødig sukker og raffinerte karbohydrater øke blodsukkeret, noe som øker mengden av insulin i blodet, noe som igjen fører til at eggstokkene til å lage testosteron og andre mannlige hormoner. Lavere blodsukker og insulin til å effektivt redusere testosteronnivå.

Hvordan midlertidig lavere blodtrykk

Det er tider når vår blodtrykket kan være forhøyet, for eksempel når vi er nervøse eller engstelig. I tider som disse, må vi senke blodtrykket i det minste midlertidig, slik at vi kan utføre oppgaven.

Hvordan midlertidig lavere blodtrykk

•  kontrollere pusten. Noen ganger når vi er nervøse eller engstelig, starter vår blodtrykket til å stige og i sin tur, begynner vår pust til å bli uregelmessig - noen ganger til det punktet av hyperventilering. Du kan kontrollere pusten din ved å ta lange dype åndedrag gjennom nesen og puste lange, ut gjennom munnen.

Cool kroppen din. Varme har en tendens til å øke blodtrykket. Kroppen din må jobbe hardere for å bli kjøligere, noe som betyr at blodtrykket ditt vil begynne å øke. Hvis du begynner å føle deg selv begynner å svette enda mer, og du er i et varmt miljø, flytte til et kjøligere området for å hjelpe slappe av, kjøle deg av og senke blodtrykket.

Ro dine tanker. Ofte våre sinn er de største syndebukkene i å øke vår blodtrykk. Hvis vi har tanker i våre sinn som fører oss til å bli mer engstelig eller nervøs, prøve å tenke på ting som er mer beroligende. Tenk deg ting i tankene dine som får deg til å slappe av eller ta stress bort. Picturing ting som din siste avslappende ferie eller en fin dag på stranden bør bidra til å sette deg inn i rammen av tankene til å slappe av.

Drikk mer vann. Det er en direkte kobling mellom dehydrering og forhøyet blodtrykk. Hvis du knapt drikke noe vann og drikke mye drikker som inneholder koffein, som fungerer som et vanndrivende, kan det være lurt å begynne å drikke mer vann. Bor riktig hydrert vil bidra til at blodtrykket er lavere, og på et normalt nivå. Staying riktig hydrert til enhver tid også vil bidra til å holde kroppen fungerer på et optimalt nivå.

flytte til et roligere miljø for å bidra til å bringe blodtrykket nede. Noen ganger når vi er midt i en høy-stress miljø der ting er høyt og ting går gale rundt oss, vil vår blodtrykk naturlig stige. Fjern deg selv fra en slik rundt å bidra til å bringe stress nivå ned. Gå et sted hvor det er ingen rundt, der det er rolig og hvor du kan sitte og slappe av uten å bli plaget.

Hint

  • Se din lege om blodtrykket holder seg høyt.

Midlertidig lindring fra High Blood pressue

Midlertidig lindring fra High Blood pressue


Høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon, er når blodtrykket leser 115/75 eller høyere. Hvis du har høyt blodtrykk, kan legen anbefale at du tar høyt blodtrykk medisiner, noe som vil senke blodtrykket så lenge du tar medisinen. Men det finnes andre måter å senke blodtrykket midlertidig, som å spise riktig mat, trene og miste vekt.

Eat Right

Spise mer frukt og grønnsaker og færre fetende og stekt mat vil hjelpe din helse generelt, samt senke blodtrykket. Så lenge du spiser riktig, vil blodtrykket bli lavere. The Dietary Approaches to Stop Hypertension (DASH) Diet, som er anbefalt av de fleste leger samt Mayo Clinic, er en sunn spising tilnærming som hevder å senke blodtrykket betydelig i så lite som to uker. Dietten dreier seg friske grønnsaker, proteiner som magert, skinn kyllingbryst og magert svinekjøtt, og massevis av frisk frukt.

Trening

Trening kan senke blodtrykket, så lenge du får pulsen opp i minst 30 minutter om dagen, tre ganger i uken. Øvelsen bør inneholde mest aerobic aktivitet, som inkluderer kjører, spille idretter som tennis og basketball, gå raskt og dans. Selv 30 minutter med høy rengjøring kan betraktes aerobic aktivitet.

Gå ned i vekt

Hvis legen mener du overvektig eller overvektig, jo mer vekt du mister, jo lavere blodtrykket vil falle. Du kan gå ned i vekt ved å trene som nevnt ovenfor og redusere ditt daglige kaloriinntak. Vær klar over at de fleste ernæringsmessige etikettene er basert på en 2000-kalori diett, så ikke glem å beregne disse tallene for antall kalorier du ville faktisk liker å være forbruker per dag.

Virkningen av Midlertidig høyt blodtrykk

Virkningen av Midlertidig høyt blodtrykk


Midlertidig høyt blodtrykk kan være forårsaket av stress, angst, overspising, koffein og traumer, blant andre ting. Selv om det er vanligvis ufarlig, kan kontinuerlig økning i høyt blodtrykk påvirke helsen din.

Definisjon

Blodtrykket måler styrken av blod blir presset utover i blodårene, ifølge American Heart Association. For mye kraft kan føre til svakere blodkar, økt risiko for blodpropp, plakk og økt arbeidsmengde på hjertet.

Midlertidig høy BP

Mange faktorer kan forårsake midlertidig høyt blodtrykk. Fysiske faktorer som traumer, røyking, drikking og overspising kan øke blodtrykket. Følelsesmessige faktorer som stress og angst kan også pigg blodtrykk.

Impact

Frekvensen av forekomsten kan være en stor faktor i hvorvidt midlertidig høyt blodtrykk påvirker din helse. Hvis du har korte anfall av stresset en gang eller to ganger i uken, kan du være i klartekst. Men hvis du merker høyt blodtrykk så mye som hver dag eller annenhver dag, må du kanskje oppsøke lege.

Skade

Hvis disse episodene av midlertidig høyt blodtrykk begynne å skje oftere, kan de føre til skade på blodårer og hjertet, akkurat som kronisk høyt blodtrykk kan.

Behandling

Snakk med legen din dersom du opplever tilbakevendende episoder av midlertidig høyt blodtrykk. Også prøve å redusere stress og eliminere risikofaktorer som kan forårsake blodtrykket pigger, som røyking, drikking og koffein.

Hvordan å drive en midlertidig Pacemaker

Hvordan å drive en midlertidig Pacemaker


Midlertidige pacemakere er ofte satt inn i en krise-plass situasjon eller i en pasients sykehusrom. Enheten er satt inn gjennom et lite snitt under kragebeinet. Hjerte-ofre eller enkeltpersoner som opplever betydelige endringer i rytmen av deres hjerteslag kan trenge den midlertidige pacemaker for å regulere sitt hjerte før videre behandling kan gis. Midlertidige pacemakere kan forbli installeres fra en til to måneder og kan være permanent, men ytterligere kirurgi kan være nødvendig for å fullt ut sikre enheten. For å sikre pacemakeren fungerer som den skal på en dag-til-dag basis, sjekk pulsen din, engasjere seg i trening og unngå visse typer utstyr.

Hvordan å drive en midlertidig Pacemaker

•  Sjekk pulsen daglig i minst en hel minute.Place indeksen og midtre fingrene på innsiden av håndleddet til du føler pulsen din. Teller hver slå deg føle ett minutt.

Oppgave moderat i minst 10 minutter om dagen. Dette fremmer et sunt hjerte, som igjen gjør at pacemakeren for å arbeide effektivt.

Unngå metalldetektorer på flyplasser, rettslokaler eller andre områder hvor tøffe sikkerhetstiltak garanteres. Også, ikke har sikkerhets wands feide over kroppen din, som disse enhetene kan alle påvirke den elektriske strømmen av pacemakeren. Forklar situasjonen din til sikkerhetspersonell.

Hint

  • Trening kan inkludere korte turer, yoga, pilates eller annen lav effekt plan.
  • Har legen din fortelle deg hva satsen pacemakeren er satt til, og hvis pulsen er fem slag lavere eller høyere enn den hastigheten, kontakte ham umiddelbart.

Indikasjoner for Midlertidig Pacemaker

Hjertets egen innebygde ledningssystem sender elektriske signaler gjennom hjertet til å opprettholde en normal hjerterytme. Når dette systemet fungerer som det skal, hjertet slår normalt. Men noen ganger en person kan utvikle en arytmi, eller unormal hjerterytme. En pacemaker bruker elektriske impulser for å hjelpe hjertet opprettholde en normal hjerterytme. En midlertidig pacemaker er en liten, batteridrevet enhet som forblir utenfor kroppen som brukes på kort sikt for å holde en persons hjertefrekvens stabil.

Bradyarrhythmia

Bradykardier er arytmier som forårsaker en unormalt langsom hjerterytme. Hjertet ikke klarer å pumpe tilstrekkelig blod gjennom kroppen. Den persons blodtrykk kan raser nedover. I en nødsituasjon, er en midlertidig pacemaker brukes til å fremskynde en persons hjertefrekvens for å unngå besvimelse, bevisstløshet eller død.

Midlertidig Arytmi

En midlertidig pacemaker behandler midlertidige problemer, for eksempel en langsom hjerterytme forårsaket av et hjerteinfarkt, hjerteoperasjon eller en medisin overdose. Personen er forventet å utvinne og ikke trenger en permanent pacemaker.

Pågå Care

En pasient på en midlertidig pacemaker vil bli innlagt til pacemakeren ikke trengs, eller en permanent pacemaker er implantert. I løpet av denne tiden, vil pasienten overvåkes kontinuerlig.

Permanent Pacemaker

En midlertidig pacemaker brukes når en pasient venter på å motta en permanent pacemaker. Personen kan være avventer kirurgi eller kan være for syk til å ha kirurgi på den tiden.

Hvordan å lære om Midlertidige Pacemakere

Hvordan å lære om Midlertidige Pacemakere


Dr. John Hopps oppfant pacemakeren i 1950 I 1958, pacemakeren var klar til å bli implantert i en menneskekropp. I dag er de mye brukt til behandling av arytmier. I motsetning til en tradisjonell pacemaker, som er festet til ditt hjerte inni kroppen din, er en midlertidig pacemaker slitt på utsiden av kroppen din, og er festet til hjertet via en ledelse som er satt inn gjennom en hals blodåre. Det er vanligvis anbefales for bruk i krisesituasjoner inntil en permanent pacemaker kan settes inn, eller på en pasient som er forventet å helbrede og som trenger en pacemaker midlertidig. Det er lett å lære om midlertidige pacemakere ved hjelp av Internett. Det er rikelig informasjon å lese samt videoer å se på.

Hvordan å lære om Midlertidige Pacemakere

•  Les en bok som går i detalj om permanente og midlertidige pacemakere; du kan kjøpe en bok eller låne en fra ditt lokale bibliotek. Du vil lære alt fra bruken av en midlertidig pacemaker til hvordan du setter inn en. "Den muttere og bolter av hjertepacing" av Tom Kenny er skrevet i et språk for den vanlige mann. Mange sykepleie bøker har detaljerte seksjoner viet til midlertidige pacemakere, som inkluderer hvordan å lese kodingen på enheten, og hvilke komplikasjoner kan oppstå og hvordan de skal reagere.

Se en pedagogisk video. Bruke Youtube.com, type "midlertidig pacemaker" i søkeboksen. Klikk på videoen du ønsker å se. Før du ser på videoen, er det en god idé å sjekke kilden. Det bør bli lagt ut av en medisinsk faglig eller medisinsk institusjon.

Forskning emnet på Internett. Trekk opp troverdige medisinske nettsteder, som for eksempel WebMD.com og American Heart Association (heart.org.) I sine søkebokser, type "midlertidig pacemaker." Klikk på de publiserte artikler relatert til emnet fra den resulterende listen. Et annet alternativ er å søke individuelle Heart Hospital nettsteder, som for eksempel Oklahoma Heart Hospital nettsted (ocaheart.com).

Sjekk med en lege eller sykepleier om midlertidige pacemakere. Spør legen din eller sykepleier eventuelle spørsmål du vil ha besvart. Hvis de ikke kan hjelpe deg med en gang, vil de komme tilbake til deg med den informasjonen du har bedt om.

Midlertidig Pacemaker Feilsøking

Midlertidig Pacemaker Feilsøking


En midlertidig pacemaker brukes i nødssituasjoner for å regulere pasientens hjerteslag. Det er oftest brukt i behandling av bradykardi, dvs. en unormalt langsom puls, før en permanent pacemaker er plassert. Sikre at en midlertidig pacemaker fungerer riktig kan være et spørsmål om liv og død. Feilaktig pacing eller får feil resultat på elektro, eller EKG, kan føre til permanent skade eller feil behandling. Feilsøking kan forhindre disse komplikasjonene.

Midlertidig Pacemaker Feilsøking

•  Skift ut batteriene hvis EKG ikke viser noen pigger. Dette betyr ofte at batteriene er døde, som de trenger å skiftes ut hver to til tre dager. Sjekk også elektriske koblinger for å sørge for at de er sikre.

•  Skru ned følsomheten hjulet hvis EKG ikke viser noen pigger etter at batteriene har blitt erstattet. Dette betyr ofte pacemakeren er "oversensing" - det er, er pacemakeren lese flere muskelbevegelser i hele kroppen, selv om det skal bare være å lese hjerterytmen.

Plasser pasienten hvis den midlertidige pacemaker ikke fanger opp hjerterytmen. Hvis dette ikke fungerer, øke pacing pacemakeren.

Senk følsomheten av pacemakeren hvis EKG viser tilfeldige toppene. Dette er ofte et resultat av undersensing.

Se for en infeksjon hvis en pasient har en transvenøs pacer plassert i kroppen hans. Ifølge AmyAnderan.com, kan antibiotika profylakse bli administrert til pasienten for å bekjempe infeksjonen.

Sjekk pasienten for fysiologiske endringer som følge av interaksjon eller andre plager hvis EKG ikke viser QRS-komplekset. Ifølge AmyAnderan.com, kan plager som hyperkapni, hyperglykemi, hypoksi og alkalose hindre EKG evne til å vise QRS-komplekset. Bøte på fysisk sykdom vil løse dette problemet.

Hold deg unna gjenstander med sterke magnetfelt som de kan påvirke måten midlertidige pacemakere operere. Slike elementer inkluderer store husholdningsapparater som kjøleskap og oppvaskmaskiner, mikrobølgeovner, radioer og TV.

Hint

  • Ifølge nursingcenter.com ", vil du trenger en fungerende kunnskap om hjertets elektriske ledningssystem, pacemaker konsepter, og selve utstyret" for å drive en midlertidig pacemaker.
  • Se etter sporadisk bevissthet, uregelmessig pust og hudfarge for å avgjøre om pacemakeren fungerer som den skal.

Midlertidig Menopause

Midlertidig menopause er en tilstand som rammer kvinner under 40. I motsetning til menopause, der kroppen får tid til å justere seg, har midlertidig overgangsalder ingen forberedende periode. Noen kvinner, særlig hvis de ennå ikke har unnfanget, bekymre fremtidige fruktbarhet på grunn av denne tilstanden. Heldigvis tar deg tid til å lære om symptomer og tegn på midlertidig overgangsalder, kan mange kvinner får effektiv hjelp og behandling.

Definisjon

Midlertidig menopause er opphør av menstruasjon på grunn av utenforliggende faktorer. Fraværet er, som navnet tilsier, midlertidig, med gjenopptakelse av menstruasjon forventet når årsakssammenheng er fjernet. Midlertidig menopause kan også kalles indusert menopause. Gjennomsnittsalderen for en kvinne å nå overgangsalderen er 50 år gammel; midlertidig menopause oppstår vanligvis på 35 eller yngre alder.

Tegn / symptomer

Tegn og symptomer på menopause midlertidig er lik de av overgangsalderen, men er av kortere varighet. Ett eller flere symptomer, eller i et sjeldent tilfelle ingen av disse manifest. Videre kan symptomene bli forverret av årsaken til den midlertidige menopause. Den mest åpenbare symptomet er fravær av menstruasjon. Mange kvinner opplever endringer i mental funksjon. Kan være vanskeligere å konsentrere seg og hukommelse husker kan bli redusert. Hårtap er ikke uvanlig i midlertidig overgangsalderen, og er også et symptom på alle de induserende faktorer. En nedgang i seksuell lyst er ofte nevnt. Hetetokter, som kan vare fra 5 til 15 minutter, er mer utbredt om natten.

Anoreksi

Ekstrem slanking kan føre til en midlertidig opphør av menstruasjon. Dette ses oftest hos kvinner i tidlig til midten av tjueårene. Når kroppen er ute av nok næringsstoffer for å opprettholde optimal helse det går inn i en shut-down modus. Alle ikke essensielle systemer slutter å fungere normalt. Den første tap av normalitet vil være fravær av en seksualdrift. Med gjenopptakelse av riktig næring bør det være en gradvis tilbakevending av menstruasjon. Imidlertid, jo større er perioden av underernæring, jo lenger kroppen vil ta å gjenoppta normale menstruasjonssykluser.

Kjemoterapi

Kvinner som gjennomgår kjemoterapi vil noen ganger oppleve midlertidig overgangsalder. Med chemo indusert menopause, er det ingen mønstre å gå etter. For noen kvinner kommer det med en gang, mens andre ser endringen først etter flere måneders behandling. De fleste kvinner på chemo vil oppleve noen endringer i menstruasjonssyklusen. Men de er avhengig av faktorer som alder, dosering av cellegift, generelle helse før starten av cellegift og hvor nær de var å starte naturlig overgangsalder. Gjenopptakelse av menstruasjon etter chemo kan noen ganger ta år, hvis den returnerer i det hele tatt.

Stress

Stress er nå sett på som en legitim årsak til mange forhold. Eliminering av stress kan være vanskeligere å oppnå enn bare å ta et dypt åndedrag for å slappe av. Når kroppen blir møtt med lengre perioder med stress, er den naturlige reaksjonen utgivelsen av adrenalin. Legemet føler at det er i overlevelsesmodus, og vil begynne å bevare sine ressurser. Symptomene vil være lik de for en person som lider av anoreksi. I tillegg kan det være en økning i væskeansamlinger, som til slutt vil reversere seg selv. Når årsaken til stress er fjernet, er det mulig å gjenoppta normal reproduktive funksjon.

Prematur eggstokksvikt og overgangsalder

Prematur eggstokksvikt (POF) er en tilstand der eggstokkene slutter å produsere egg før fylte 40 år, gjennomsnittsalderen er 27. Det er ikke kjent hva som forårsaker POF, men det synes å være en sammenheng med autoimmune sykdommer. Også har noen mennesker funnet hyppige virusinfeksjoner å være en begrensende faktor. Det er ingen kjent kur effektiv på dette tidspunkt for POF; Men det er begrenset suksess med hormon terapi. Uregelmessig menstruasjon er det første tegnet på POF, så er det viktig å rådføre seg med helsepersonell hvis du har noen bekymringer om din menstruasjonssyklus.

Behandlinger

Behandlingsplan for midlertidig menopause er avhengig av de faktorer som er ansvarlige. I tillegg til å ta opp årsaken, er et forsøk på å bedre symptomene. For nattesvette det bruk av løs, lette klær i et pustende stoff kan hjelpe. Hvis det er nødvendig, sove bortsett fra en partner for å regulere romtemperaturen til et behagelig nivå. Vaginal tørrhet kan hjelpes ved bruk av smøremidler som er laget for dette formålet som er allment tilgjengelig. Irritabilitet og humørsvingninger er ofte håndteres gjennom reseptbelagte medisiner. Men det er naturmidler som noen kvinner finne nyttig for moodiness. Unngå koffein og alkohol, spise en næringsrik og balansert kosthold, og moderat trening, er gode helsetips til enhver tid, og er spesielt relevant ved midlertidig overgangsalder.

Midlertidig lindring for Flat Foot Pain

Midlertidig lindring for Flat Foot Pain


Den gjennomsnittlige personen reiser mer enn 100.000 miles på foten i en mannsalder, men for folk som lider med flat fot smerter, er det en kamp bare for å stå eller gå for noen lengre tidsperiode. For den midlertidige smerten som tung aktivitet egger i flat fot lider, løsninger finnes som tilbyr lindring og hjelp mot skader flat fot fører til andre deler av kroppen.

Typer Flat Foot

De ulike former for flat fot alle en karakteristisk --- delvis eller total kollaps av buen. Det finnes to hovedtyper: 1) Fleksibel flat fot, hvor buen er synlig når foten ikke bærer noen vekt, og 2) Grave flat fot, hvor buen ikke er til stede i begge tilfeller.

Årsaker til Flat Foot

Fleksibel flat fot er forårsaket av lax leddbånd i foten, noe som resulterer i en flat bue. Tilstanden er arvelighet. Grave flat fot, men er forårsaket av unormal foten utvikling, på grunn av gener eller en annen tilstand, som for eksempel cerebral parese. En beinbrudd, revet eller strukket sene, leddgikt, eller en stillesittende livsstil utløser voksen angrep flat fot.

Effekter av Flat Foot

Flat fot kan forverre tilstander som tå drift (der tærne peke utover), hæl tilter, bunions, og hammertær. Flat fot kan også føre til forskyvning av andre strukturer i føttene, forårsaker smerte å utvikle seg i bue, kalv, og korsrygg.

Forebygging / Behandlinger

Midlertidig flat foten smerte kan lindres ved å endre aktiviteter, unngå langvarig gå eller stå, og å miste vekt. Du kan også vurdere å få montert for orthotic inserts med en fot eller ankel kirurg. Presise former av konturene av føttene, disse tilpassede innsatser gi den beste støtten for buer. De kan flyttes fra ett par sko til en annen. Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), som ibuprofen, redusere smerter og betennelser. Andre behandlinger inkluderer ultralyd, fysioterapi, og velger for brede sko med god bue støtte. Flat fot lider bør også hvile føttene og bruke is til anbudsområdet.

Time Frame

De flestes buer utvikle gjennom hele barndommen, men noen aldri utvikle buer. Det er også mulig for buer å falle over tid.

Medvirkende faktorer

Helseproblemer, slik som revmatoid artritt eller diabetes, kan øke risikoen for å utvikle flat fot. Vektige voksne også ofte lider flat fot.

Årsaker til midlertidig blindhet

Årsaker til midlertidig blindhet


Midlertidig blindhet, også kjent som flyktig blindhet, kan være forårsaket av en rekke problemer. Noen er fysisk eller psykisk, og andre kommer fra eksterne elementer som kjemikalier eller rengjøringsmidler.

Hjerteproblemer

En rekke hjerteproblemer kan forårsake midlertidig blindhet. En tilstand kjent som aortadisseksjon fører blod til å strømme inn i veggen i aorta. For mye viskositet i blodet kan også være en skyldige.

Kjemikalier

Mange kjemikalier kan forårsake midlertidig blindhet. Dette kan skje med vilje, som med pepperspray eller septer, eller ved et uhell, som med rengjøringsprodukter. Hvis øynene er vasket ut raskt, blindhet ofte går unna.

Kranietrykk

Hvis fluidet bygger seg opp rundt de membraner i skallen, kan det øke trykket mot nerveender eller den optiske kanalen i seg selv.

Konvertering Disorder

Når en person opplever ekstrem psykologisk eller følelsesmessig ubehag, kan en situasjon kalt konvertering oppstå. I praksis svinger hjernen de psykiske effekter til en fysisk symptom, noen ganger i form av blindhet.

Planter

Ulike planter innenfor Euphorbiaceae familie av blomster kalt spurges inneholder alkaloider og glykosider som kan føre til en nedgang i syn eller generell blindhet ved svelging. En annen plante som kalles Daphne inneholder et giftstoff som heter daphnin som vil forgifte en person med bare en smak. Langvarig forbruk vil til slutt føre til døden.

Helvetesild

Helvetesild er en sykdom som er assosiert med en gjentakelse av vannkopper. En viral infeksjon forårsaket av herpes zoster kan reaktivere sykdom, uansett hvor mange år siden det oppstått, ved å fjerne immunitet mot en persons kropp. Dette fører også til midlertidig blindhet.

Årsaker Midlertidig Double Vision

Årsaker Midlertidig Double Vision

Oversikt

Fungerende

Å se en eneste klart bilde er noe de fleste av oss tar for gitt. Vi åpner våre øyne i morgen forventer at alt skal være i orden. Men å se en eneste klart bilde er et resultat av flere komplekse deler av kroppen din som arbeider sammen perfekt. Denne prosessen begynner med hornhinnen. Hornhinnen er den ytterste plate som dekker øyet. Dens oppgave er å tillate lys inn. Objektivet, som ligger bak eleven, fokuserer så at lyset på netthinnen. I mellomtiden blir musklene i øyet slik at øyet for å flytte og nerver bærer visuell informasjon til hjernen. Når hjernen mottar denne informasjon, er flere forskjellige områder som brukes for å behandle informasjonen. Midlertidig dobbelt syn er kjent som dobbeltsyn og kan være et resultat av en av disse prosessene går galt.

Hjerneslag, hodeskade, hjernesvulst, Brain hevelse eller Brain aneurisme

De mest alvorlige forhold som kan være årsaken dobbelt syn inkluderer: hjerneslag, hodeskade, hjernesvulst, hjernen hevelse, eller en hjerne aneurisme. Disse problemene er alvorlige fordi de har sin opprinnelse i hjernen. Ifølge Dr. Richard Windsor, har hvert øye seks muskler som beveger seg sammen i et forsøk på å fokusere på et enkelt bilde. Skade på kontrollsentrene for III, IV, VI og kranienerver, som et resultat av en av de ovennevnte forhold, kan bevirke kontroll av ett eller flere av de seks musklene, noe som resulterer i dobbelt syn.

Alkoholbruk

Ifølge Dr. Bruce Martin, en fysiologi professor ved Indiana University, kan alkoholinntak føre til dobbelt syn. Martin forteller at alkohol bremser ned hjernen og nerver som styrer dine øyebevegelser. Som et resultat, tar det lengre tid for dine to øyne til å smelte sammen bilder slik at du får et enkelt bilde.

Hornhinnen Uregelmessigheter

Noen ganger kan skyggebilder forveksles med dobbelt syn. Uønskede bilder er generelt et resultat av corneale uregelmessigheter, slik som forringelse av hornhinnen. Dette problemet kan vanligvis løses med spesielle kontaktlinser eller øyedråper. Men; i noen tilfeller vil mennesker med hornhinnen uregelmessigheter trenger kirurgi.

Hva gjør en Midlertidig arbeid Restriction Permanent?

Hva gjør en Midlertidig arbeid Restriction Permanent?


"Midlertidig" og "permanent" beskrive arbeids restriksjoner fra en lege på din evne til å arbeide etter en skade eller sykdom. Det avgjørende er tid - kan du til slutt gå tilbake til din gamle jobb, eller må du finne en annen jobb du kan gjøre med disse restriksjonene? Arbeids begrensninger er ofte svært individuell og minutt bestemt.

Midlertidige begrensninger

Disse kvantifisere slike ting som hvor mange timer du kan jobbe, hvor lenge du kan sitte eller stå, hvor mye vekt du kan løfte, hvilke stillinger du kan ikke anta (knelende, huk, krypende og så videre) og andre faktorer. De gjelder inntil funksjonen er fullt restaurert eller du kommer til en scene kalt "permanent og stasjonære" (P & S), som betyr at du ikke er sannsynlig å få mye, om noen, bedre.

Permanente Restriksjoner

Disse restriksjonene gjelder når du når maksimal medisinsk forbedring (MMI), som betyr mye det samme som P & S. De kan ringe for mindre justeringer i ditt arbeidsforhold (en spesiell stol, flere hvileperioder), men de kan bety en endring av status i feltet fra aktiv til stillesittende (utøver til sportskommentator) eller til og med en helt ny karriere.

Juridiske implikasjoner

Bestemme arbeidsrestriksjoner i on-the-job og personskade tilfeller kan innebære omfattende forhandlinger som involverer medisinske spesialister, advokater og forsikringsselskaper for å avgjøre om du er midlertidig eller permanent deaktivert, nøyaktig hvordan funksjonshemmede du er og hvordan du kan bli kompensert for disse begrensningene, fra finansielle ordninger til yrkesrettet omskolering.

Hvordan midlertidig lindre forstoppelse med Soap (hjemme Remedy)

Det er mange mennesker som lider av hard og smertefull avføring minst en gang i sin levetid. Mange avføringsmidler er tilgjengelig over disk og som reseptbelagte medisiner. Men folk har en tendens til å utvikle avhengighet av disse stoffene. Denne artikkelen snakker om et hjem rette for midlertidig å avlaste forstoppelse effektivt ved hjelp av såpe.

Hvordan midlertidig lindre forstoppelse med Soap (hjemme Remedy)

Dette hjem middel er for midlertidig avlaste forstoppelse bare. Det vil stimulere anus området for å hjelpe defekt. Det vil ikke kurere kronisk forstoppelse. Imidlertid er vaskeri såpe bar svært effektiv på å hjelpe pasienten raskt slippe avføring i løpet av kort tid.

Velg en merkevare av vaskeri såpe bar som Zote merkevare såpe; ikke bruk duftende såpestykker beregnet for vask av hendene og kroppen. Vaskemiddel barer bør brukes til det formål som er beskrevet nedenfor.

•  Skjær såpe inn et lite stykke som er tykkelsen på pasientenes lillefinger. Fukt det med vann for å myke kantene. Det er viktig å sørge for at såpe er vått for lett innføring i endetarmen.

forsiktig fukte åpning anus med litt vann eller vannbasert smøremiddel og langsomt inn såpe inn i endetarmen. Hold såpe i det i flere minutter, slik at kroppstemperaturen smelter såpen for korrekt stimulering og bollen bevegelse.

Som såpen smelter, vil du begynne å føle smerter i magen området, og du vil ønske å gå på do med en gang. Det er viktig å holde den i en stund før du vet at du ikke kan holde det lenger.

Kan jeg bleke tennene mine mens Iført Midlertidige finer?

De fleste tannleger vil tilby midlertidige skallfasetter mens du venter på ferdige skallfasetter å komme tilbake fra laboratoriet. De midlertidige skallfasetter brukes til å beskytte tennene og for å forhåndsvise hva det endelige utfallet vil være som når permanente veneers er på plass. Hvis du midlertidige skallfasetter bli misfarget du bør ringe tannlegen, fordi tannbleking produkter ikke anbefales i løpet av denne midlertidige fasen.

Teeth Whitening

En av grunnen til ikke å bleke tennene mens iført midlertidige skallfasetter er fordi tennene under skallfasetter er sårbare på grunn av tann reduksjon og fjerning av deler av det ytre tannemaljen som kan ha blitt utført før påføring av de midlertidige. Tannlegen bør gi vaskeanvisningen. Dr. Jay M. Azling, DDS, råder sine pasienter å skylle nattlig med fortynnet hydrogen peroxide - 50 prosent peroxide og 50 prosent vann - for å hjelpe til med flekker og misfarging. Men forlater bleking og blekemiddel på midlertidige skallfasetter i lang tid kan gjøre mer skade enn godt ved å gjøre dem altfor sensitiv.

Midlertidige skallfasetter er kun laget for å bli brukt for et par dager opp til to til fire uker. En felles klage om dem er at de blir frittliggende fordi sement som brukes til å binde dem til tennene er ikke det samme som det er for permanente veneers. Plasseringen er heller ikke så presis eller sikker som de faste veneers.

Mat og spytt kan lekke mellom tennene og midlertidige finer, ifølge Dr. John Rubin, DDS, og flekkene vil bli fjernet før installasjonen av den nye permanente veneers. Dessuten kan betennelse i tannkjøttet føre til misfarging langs tannkjøttet fra en reaksjon på de midlertidige materialer, som skal gå bort etter de midlertidige erstattes. Hvis tannkjøttet er betent bleking produkter bør ikke brukes.

Midlertidige skallfasetter er laget av en akryl bonding sammensatt; denne typen materiale ikke svare på tannbleking eller bleking. Materialet som brukes bør poleres for å oppnå en ønsket farge av tannlegen din før du forlater kontoret; hvis du er misfornøyd med fargen er det mulig at du trenger å gå tilbake og få dem polert igjen.

Mange tannleger vil råde deg til å bruke tannbleking produkter før de midlertidige eller permanente veneers er på plass. Ellers er det best å vente til permanente veneers er på plass før du vurdere bleking de omkringliggende tennene.

Betraktninger

Snakk med tannlegen din om eventuelle bekymringer du har om whitening dine midlertidige skallfasetter. Det er svært viktig å kommunisere dine bekymringer om dine midlertidige skallfasetter med tannlegen din. Å ha en aktiv stemme gjennom hele prosessen kan redusere komplikasjoner som kan komme fra farge problemer eller eventuelle bekymringer om utfallet av dine faste veneers.