Digidexo.com

To ukers diett Plan

To ukers diett Plan


The Center for Disease Control and Prevention i USA har konkludert med at ca 60 millioner mennesker er overvektige i USA. Folk som enten overvektige eller fete kan lykkes miste vekt i to uker med en nøye strukturert diett plan. Frekvensen av vekttap som er ansett som trygt er to pounds av vekttap per uke. Imidlertid kan strukturerte planer hjelpe enkeltpersoner trygt miste opptil fire pounds i to uker. De mest vellykkede vekttap planer kombinere slanking med daglig mosjon.

Lag et vekttap mål

Opprette et vekttap mål er kanskje den viktigste delen av enhver to-ukers vekttap plan. Du må bestemme hvor mye vekt du ønsker å miste i løpet av de neste to ukene. Når du har opprettet et vekttap mål du vil være i stand til å skape et kaloriunderskudd som vil tillate deg å nå dette målet. Men før du kan gjøre det du trenger for å bestemme din hviler metabolic rate.

Bestem metabolic rate

Antall kalorier som en persons kropp forbrenner på en dag uten trening er deres resting metabolic rate. Folk kan puste inn enheter som BodyGem å fastslå resting metabolic rate ekstremt nøyaktig.

BodyGem tester er tilgjengelig på mange treningssentre for ca $ 30. BodyGem tester kan hjelpe deg å beregne din hviler metabolic rate ved å måle oksygenforbruk. Hvis du ikke kan planlegge en BodyGem test så kan du bruke resting metabolic rate kalkulatorer funnet på nettet. Når du vet hva din hviler metabolic rate er du vil være i stand til å regne ut hvor mange kalorier og hvor mye trening du trenger for å møte din vekt-tap mål.

Kutte kalorier

Den Harvard School of Public Health har konkludert med at å spise en bestemt kombinasjon av karbohydrater, fett og proteiner har ingen effekt på vekttap. Imidlertid vil dietter som er lavere i kalorier føre til vekttap. Et individ må forbrenne 3500 kalorier for å miste en kilo fett. Hvis du ønsker å miste to pounds av kroppen fett i to uker da du må opprette en daglig kalori underskudd på 500. Men hvis du ønsker å miste four pounds av kroppen fett i to uker da du må opprette en daglig kaloriunderskudd på 1.000. Du bør kanskje vurdere å opprette halvparten av kaloriunderskudd gjennom trening og halvparten av kaloriunderskudd gjennom kosten.

Øvelse Kraft Every Day

Slanking alene vil hjelpe deg å miste vekt, men det vil ikke nødvendigvis hjelpe deg å bygge muskler. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og bygge muskler samtidig så må du trene. Øvelser som hever pulsen resultat i en reduksjon av kroppsfett og en økning i muskelmasse. Trening er ikke et must for vekttap, men trener vil sikkert hjelpe deg å miste vekt på en mye raskere hastighet.