Digidexo.com

MRI NO2 Svart Vs. Platinum

MRI NO2 Svart Vs.  Platinum


Medical Research Institute (MRI) er kosttilskudd selskap grunnlagt i 1997 MR som mål å produsere høykvalitets kosttilskudd ved hjelp av nye aktive ingredienser og state-of-the-art leveringssystemer, noe som kan forbedre idrettslige prestasjoner. To av de mest populære kosttilskudd på MR linje er NO2 Svart og NO2 Platinum, som begge er ment å øke din naturlige nitrogenoksid nivåer. I teorien, ved å gjøre dette, er dine arbeidende muskler oversvømmet med næringsstoffer under trening på grunn av kosttilskudd hemodilator (utvidelse av blodårene) ingredienser.

NO2 Platinum

Ifølge MR, er NO2 Platinum markedets første hemodilator ved hjelp av nøkkelen ingrediens arginin alfaketoglutarat (A-AKG). Dette er en modifisert aminosyre som er en kombinasjon av L-arginin og alfaketoglutarat. L-arginin er en aminosyre som bidrar til produksjon av nitrogenoksid, og alfa-ketoglutarat er brukt i Krebs syklus (produksjon av energi) og for fjerning av avfalls biprodukter, som for eksempel ammoniakk. Avgivelsessystemet, pHylex9, er et patentert forlenge frigjøringssystem som langsomt frigir A-AKG inn i kroppen. Dette kan føre til en langvarig hemodilation effekt.

NO2 Svart

NO2 Black er den nyeste hemodilator fra MR, som overgår forgjengeren med tillegg av det nyeste levering system, ACTINOS og alpha liponsyre (kraftig antioksidant). ACTINOS ble utviklet for å øke nitrogenoksid syntase (NOS). Jo flere NOS molekyler i kroppen, jo mer total nitrogenoksid. MR hevder at NO2 Svart skaper 950 prosent mer nitrogenoksid enn det som var tilgjengelig før. NO2 Svart omfatter også utvide release system pHylex9.

Fordeler

Fordelene med begge produktene er en økning i nærings transport, vascularity, glukose metabolisme, muskel hardhet, og raskere gjenoppretting. Dette er påstander om MR.

Teorier / Spekulasjoner

MR relaterer produktets mulig effektivitet på et universitet Baylor studie på A-AKG og øke utgangseffekt. Selv om Universitetet i Baylor fant en korrelasjon på økning effekt med A-AKG tilskudd, studien var på A-AKG, men ikke et produkt produsert av MRI. I teorien kan NO2 Sort og Platina ha positive effekter.

Advarsel

Ta kontakt med din lege eller lege før du tar kosttilskudd. Det er en mangel på forskning som sier effektiviteten av NO2 Svart eller NO2 Platinum. Arginin har milde bivirkninger i store doser over 10 g / per dag, inkludert gastrointestinal ubehag og forkjølelsessår.