Digidexo.com

Jern supplement Foods

Jern supplement Foods


Jern er en viktig komponent i den menneskelige diett ved at den transporterer oksygen til cellene, som stimulerer celle vekst. To typer av jern kan bli funnet i mat. Heme jern finnes i kjøtt av dyr som en gang inneholdt hemoglobin. Nonheme jern finnes i grønnsaker, planter og korn. Selv heme jern absorberes raskere inn i våre systemer, er nonheme jern lettere funnet i vårt kosthold.

Chicken Liver

Kokt kyllinglever har den største jernkilde noe mat. Den inneholder 12,8 milligram jern, som utgjør 70 prosent av vår daglige anbefalte verdien av jern.

Ready-to-eat korn

Hell en 3/4 kopp tørr frokostblanding som er 100 prosent jern befestet, tilsett litt melk og du har en jern-rik frokost med 18 milligram jern, eller 100 prosent av anbefalt daglig inntak av jern.

Havregryn

Instant eller original, en kopp med havregryn er en stor kilde til jern. Forbered den over komfyr med varmt vann og du har en lett frokost med 10 milligram jern, som utgjør 60 prosent av det daglige verdi av jern.

Soyabønner

Kok modne soyabønner for en lett snack som inneholder 8,8 milligram jern og gir 50 prosent av det daglige verdi av jern. Soyabønner er også kalt edamame og kan bli funnet på hos din lokale matbutikk.

Linser

Kok en kopp linser i en varm suppe, tilsett noen grønnsaker, og du vil ha et måltid som inneholder mer enn 6,6 milligram jern med en daglig jernverdi på 35 prosent.

Kidneybønner

Disse små røde bønner kan kokes og kastet inn i en suppe eller salat å lage et måltid forsyne 5,2 milligram jern og 25 prosent av det daglige jern verdi. Mål opp en kopp av disse kokte bønner for den riktige delen.

Østers

Brød og steke opp seks østers og knaske på en sjømat med 4,5 milligram jern og 25 prosent av det daglige verdi av jern.

Beef

Tre gram magert, stekt biff chuck vil gi 3,2 milligram jern per porsjon og gir deg 20 prosent av det daglige verdi av jern.