Digidexo.com

Slik bruker peroxide å teste for Salmonella

Slik bruker peroxide å teste for Salmonella


Salmonellabakterier innebærer en økt helserisiko for de med svekket immunforsvar, men kan være potensielt dødelig for enhver person som blir infisert. I hovedsak knyttet til fjærfe, kjøtt og egg, rengjøring alle overflater som kom i kontakt med disse produktene vil redusere sjansen for salmonella å spre seg. Hydrogenperoksid er en billig og miljøvennlig alternativ til å bleke. Ikke bare kan den brukes til å teste for salmonella, men det vil også drepe salmonella i løpet av få minutter. Rutinemessig bruk av denne metoden anbefales for boliger okkupert av eldre, spedbarn, eller en annen person med nedsatt immunforsvar.

Bruksanvisning

•  Tørk av hele overflaten på disken eller skjærebrett med papirhåndklær til å rengjøre av overflødig produkt eller avfall. Kast papirhåndklær og avfall i en papirkurv. Klem flere dråper antibakteriell såpe på overflaten. Spre såpe over overflaten med rene, tørre papirhåndklær. Fukt såpe håndkle i varmt vann, og vaske området grundig.

Påfør 3 prosent hydrogen peroxide løsning direkte til et tre, laminat eller Formica benkeplate eller skjærebrett. Spre løsning med en klut eller svamp over hele området. La den sitte i tre til fem minutter.

inspisere overflaten for tegn på bakterier. Tegn inkluderer fizzing eller skummende handling som hydrogen peroxide er best kjent. Vent til fizzing / skumming har beslaglagt før du går videre til neste trinn.

Skrubb benkeplate eller skjærebrett med en svamp, spesielt i områder der reaksjonen med hydrogen peroxide var merkbar. Fjerne overflaten av hydrogen peroxide løsning med en ren, tørr tørkepapir. Hydrogen peroxide vil tørke naturlig, og vil ikke la noen rester, noe som eliminerer behovet for ytterligere rengjøringsprodukter.

Vask hendene grundig med antibakteriell såpe og varmt vann etter å berøre noen potensielt infisert område for å hindre spredning av salmonella. Tørk hendene med et rent papirhåndkle, og kast håndkleet i søppelbøtta.

Gjenta trinn 3 og 4 hvis hydrogen peroxide boblet mye og behovet for å gjenta synes nødvendig. Det kan skje at en runde med hydrogen peroxide ikke få alle bakterier og bakterier fra overflaten, spesielt første gang denne metoden praktiseres. Trinn 1 til 4 kan gjentas hvis det gjøres i små seksjoner på et stort areal, som en kjøkkenbenk eller øy hvor rå mat eller råvarer er plassert.

Tips og advarsler

  • Bløt klut eller svamp som brukes til å rengjøre overflaten i en 50/50 vann og hydrogen peroxide blandingen å eliminere dvelende bakterier fra produktet. La det tørke helt.
  • Vær forberedt på store mengder skum på enkelte overflater. Hold papirhåndklær i nærheten av arbeidsområdet for mulig overløp off tellere eller skjærebrett.
  • Hydrogenperoksid kan være skadelig for kroppen din ved svelging. Aldri drikke rett hydrogen peroxide.