Digidexo.com

Positive faktorer av in vitro-fertilisering

Positive faktorer av in vitro-fertilisering


In vitro fertilisering (IVF) er en av de moderne utviklingen i fruktbarhet behandlinger som kan tillate par som ellers ville være infertile å ha egne barn. Det er først og fremst brukes enten når det er en svært lav sjanse for befruktning forekommer naturlig på grunn av feil med sperm eller egg, eller fordi kvinnens egglederne er tette. Som alle medisinske prosedyrer, bærer det noen risiko med det, men det har også noen klare fordeler.

Prøvd og testet

IVF er blitt brukt siden 1978, slik at det er blitt grundig testet og observert. Legene vet hva som er normalt og hva er ikke, og er i stand til å utdanne deg grundig på både risiko og fordeler. De fleste barn unnfanget på denne måten er sunt, selv om det er en liten økning i sannsynligheten for langvarige helseproblemer. Det er også jobber med kvinner som er kvalifisert for andre typer fruktbarhet behandlinger, for eksempel de som har skader på egglederne.

Suksess Rate

Som sammenlignet med andre fertilitetsbehandling, har IVF en meget høy suksessrate. Nøyaktige varierer i henhold til klinikken og til en alder av moren, men det kan være så høyt som 35 prosent. Det regnes som den mest pålitelige hjelp av forsøk på graviditet for par som har møtt betydelige vanskeligheter. Dette betyr også at det kan vise seg å være den mest kostnadseffektivt, så vel.

Donoregg eller Sperm

IVF er en prosedyre som gjør det mulig å omgå selv vanskelighetsgraden av komplett sterilitet på den ene foreldrenes side. Hvis du har spørsmål om genetikk, for eksempel, og en av dere er bærer genet for et spesielt ødeleggende fysiske tilstand, så du kan ha en løsning. Donor egg og sæd er allment tilgjengelig for anvendelse i IVF prosedyrer. En kvinne kan bære en baby som ikke er genetisk hennes eller ikke er genetisk sin manns side, men vil fortsatt være deres barn på alle andre måter som teller.

Flere fødsler

Du kan se denne muligheten som enten en positiv eller negativ, men mange par som har prøvd i årevis å ha en baby ønsker velkommen utsiktene til tvillinger eller trillinger. Ti til 25 prosent av kvinner som har IVF gjort har tvillinger, som er mye høyere enn i den generelle befolkningen. På den annen side, flere fødsler er mer kontrollerbar enn med noen andre typer fertilitetsbehandling, siden du kan bestemme hvor mange embryoer å ha overført på en gang. Jo flere embryoer, jo større er sjansene for at en av dem vil implantatet, men sjansene dine for at to eller alle av dem vil implantatet er også høyere.