Digidexo.com

Natural Urter Diet

Natural Urter Diet


Legge naturlige urter til kosthold er en utmerket måte å holde kroppen sunn og kjører til beste evne. Det er til og med urter som kan hjelpe deg å miste vekt. Det er viktig å diskutere bruken av noen urte kosttilskudd til din diett med legen din. Noen urter kan forstyrre visse medikamenter eller bør unngås på grunn av underliggende helsemessige forhold.

Legg Urter til maten

En måte å legge urter til kosthold er å legge dem til din mat. Ifølge Kjemper for Helse, Oxford Polytechnic Institute gjennomført en studie som viste at cayennepepper øker stoffskiftet med 20 prosent. Du kan også være lurt å vurdere å legge rød pepper, ginseng eller sennep til noen av rettene for noen lignende resultater.

Ta urte kosttilskudd

Du kan også legge til noen urte kosttilskudd som en del av din naturlige urter kosthold. Psyllium kan legge sårt tiltrengte fiber til kosthold, bidrar til å holde vekten i sjakk og hjelpe rense kolon. Psyllium kan vanligvis finnes i den lakserende delen av dagligvarebutikker.

Nattlysolje inneholder tryptofan, som forteller hjernen din at du er full, og derfor spiser du mindre. Denne urten kan bli funnet i kosttilskudd delen av de fleste butikker.

Drikk grønn te

The University of Chicago Medical Center fant at en "stor kjemisk komponent av grønn te forårsaket rotter å miste opptil 21 prosent av kroppsvekten sin." Også, "American Journal of Clinical Nutrition" gjorde en studie som viser "grønn te har thermogenic egenskaper og fremmer fettforbrenning utover det som forklares av koffein innholdet." The University of Maryland Medical Center sier at "en studie bekreftet at kombinasjonen av grønn te og koffein forbedret vekttap og vedlikehold hos overvektige og moderat overvektige personer." Grønn te har andre helsemessige fordeler også, som for eksempel å bekjempe frie radikaler og høyt blodtrykk.