Digidexo.com

Hvordan behandle Kramper

Kramper er plutselige spasmer en person har, og er ute av stand til å kontrollere. Kramper oppstår når muskelen kontrakter og slapper av i en rask rekkefølge. Tilstanden kan bringes videre av en rekke ting, blant annet alkoholbruk, hjernesykdom, beslag lidelse, hjerneslag, lavt blodsukker og feber. Førstehjelp må administreres for å behandle kramper.

Bruksanvisning

Ring for medisinsk personell hvis noen opplever kramper. Hvis personen har et anfall lidelse, kan han være iført en medisinsk identifikasjon armbånd som vil gi informasjon om hvordan å behandle kramper.

Unngå at personen fra å falle. Hvis hun er på bakken, rydde området for eventuelle farlige eller skarpe gjenstander. Plasser et teppe eller pute under hodet hennes.

Frigjør halsen av stramme klær eller smykker. Under kramper disse elementene er choking farer.

Juster ham slik at han blir liggende på sin side for å unngå ham choking på oppkast. Oppkast er vanlig, mens en person er krampetrekninger.

Plasser en kald klut over persons hud. Dette er spesielt viktig dersom kramper resulterte fra en høy feber. En feber redusering, som paracetamol, kan også gis etter at kramper har sunket.

Vent med pasienten til hjelpen kommer. Hvis dette er det første beslaget, kan en lege forskrive anfalls kontrollerende medisiner, som fenobarbital.

Tips og advarsler

  • Aldri prøve å holde personen nede. Ikke legg noe i personens munn.