Digidexo.com

hvad er fuchs endotel dystrofi

Hva er behandlingen for Fuchs 'dystrofi?

Fuchs 'dystrofi er en øyesykdom som er den ledende årsak til hornhinnetransplantasjoner i USA Det er en langsomt progredierende sykdom; leger kan noen ganger se de første indikasjoner på sykdommen i en pasients 30s eller 40s, men synshemning vanligvis ikke starter før hennes 50s eller 60s.

Hva er det?

Fuchs 'dystrofi kalles også Fuchs' endotelial dystrofi eller Fuchs 'korneal dystrofi, fordi det påvirker endotelet, som er et tynt lag av celler langs den indre side av hornhinnen. Disse cellene er ansvarlige for å bidra til å pumpe ekstra væske ut av hornhinnen. I en Fuchs 'dystrofi pasient, begynner disse celler å dø, noe som resulterer i en oppbygging av fluid, som i sin tur fører til hevelse og uklarhet av hornhinnen.

Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan det dannes små blærer dannes i endotel; disse blemmer kan bli større og pause, noe som fører til smerter i øyet.

Årsaker

Årsaken til Fuchs 'dystrofi er ukjent, men det kan være arvelig; hvis en av foreldrene har tilstanden, har deres barn en 50 prosent sjanse for å få det. Det påvirker litt flere kvinner enn menn.

Symptomer / Komplikasjoner

Symptomer på Fuchs 'dystrofi inkluderer smerter i øyet, tåkete syn, lysfølsomhet eller se farget glorier rundt lysene, og forverring syn hele dagen. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan komplikasjoner som synstap eller hyppige, sterke smerter også utvikle.

Diagnose

En spaltelampeundersøkelse kan bidra til en lege avgjøre om en pasient har Fuchs 'dystrofi. Denne undersøkelse anvender et laveffekts mikroskop og en tynn stråle med høy intensitet lys for å se på strukturer av foran øyet.

Andre tester, for eksempel pachymetry (måle tykkelsen av hornhinnen), speilende mikroskop undersøkelse (inspisere endotelceller), og en synsprøve kan bidra til å bestemme utviklingen av sykdommen.

Behandling

Det er behandlinger for å lindre symptomene på Fuchs 'dystrofi, slik som øyedråper som trekker væsken ut av hornhinnen eller kontakter eller kirurgi for å dekke sår som kan utvikle seg på overflaten av hornhinnen.

Den eneste herding, er imidlertid korneal transplantasjon, enten erstatte hele kornea eller, i tilfellet av dype lamellær keratoplasty, ved hjelp av donorvevet for å erstatte bare det indre lag av hornhinnen. DLK kan være et bedre alternativ for noen pasienter, da det krever ingen masker og har en raskere utvinning tid.

Eye Cell Sykdommer

Eye Cell Sykdommer


En rekke ulike sykdommer påvirker cellene i øynene og forekommer i ulike livsfaser - fra retinoblastom, en kreft som påvirker det meste små barn til våt og tørr makuladegenerasjon som vanligvis påvirker de 50 og eldre.

Fuchs 'dystrofi

Endotelet av hornhinnen er et lag av celler som linje ryggen overflaten og arbeide for å opprettholde sin åpenhet. Fuchs; dystrofi forårsaker disse endotelceller å svekkes bremse og til slutt dø. De endotele celler i hornhinnen også hindre overflødig væske fra samler, ifølge Mayo Clinic. Fordi Fuch sin dystrofi forårsaker ødeleggelse av disse endotelceller, bygger væsken opp i hornhinnen, og dette kan føre til smerter, tap av hornhinnen åpenhet, skyet visjon og hevelse, og kan til slutt føre til blindhet.

Makuladegenerasjon

Makuladegenerasjon forekommer i to former; våt og tørr, ifølge Medline Plus. Macula degenerasjon er en aldersrelatert kronisk øyesykdom som påvirker cellene i øyet der sentrale visjon oppstår. Tørr makulær degenerasjon, den mest vanlige form, innebærer celle forringelse i hvilket det er ingen blødning. På den annen side, oppstår våt makulær degenerering når nye blodkar lekke fluid under makula, tettpakket lysfølsomme celler i retina, som de vokser. De fleste personer første erfaring tørr makuladegenerasjon, som deretter utvikler seg til våt makuladegenerasjon.

Sarkoidose

Sarkoidose er en sykdom som kan være et resultat av en unormal immunsystem, i henhold til de Mayo Clinic. Det vises små klumper av betennelsesceller som utvikler og vokser, påvirker sarkoidose sykdom ulike områder av kroppen. Selv om ethvert organ kan bli plaget med sarkoidose øyne, lunger, hud og lymfeknuter er de mest vanlige. Hver person reagerer ulikt på sarkoidose, og symptomene vil ofte gå bort på egenhånd, men faktisk kan være for resten av en persons liv.

Retinoblastom

Retinoblastom er en form for kreft som rammer øyets netthinne, slimhinnen på innsiden av øyet. Retinoblastom sjelden påvirker voksne og det meste skjer i små barn. Netthinnen, sammensatt av lys-sensitive nervevev, sender gjennom synsnervesignaler til hjernen, der de blir grunnlaget for visjonen. Genetiske mutasjoner utvikle seg på nervecellene i netthinnen og fortsette å formere seg og vokse som danner en tumor. Retinoblastom-celler kan metastasere videre inn i øyet og spre seg til andre områder av kroppen.

Optikusnevritt

Visuell informasjon blir overført til hjernen gjennom den optiske nerven, som er en nervecelle laget av øyet. Optisk nevritt kan utløses av en viral infeksjon på grunn av en autoimmun lidelse. Multippel sklerose er noen ganger diagnostisert gjennom manifestasjon av optikusnevritt. Symptomer på optikusnevritt er midlertidig synstap og noe ubehag.

Hornhinneødem & Dry Eye Syndrome

Hornhinneødem er hevelse i hornhinnen i øyet som gir tåkesyn og visuelle forvrengninger. Årsakene til hornhinneødem inkluderer skade på øyet, forbi øyekirurgi og over-bruk av kontaktlinser, som kan tørke øynene. Tørre øyne syndrom kan føre til lignende synsproblemer som hornhinneødem, og milde tilfeller blir behandlet på lignende måter.

Hornhinneødem Symptomer

Tidlige symptomer på hornhinneødem tåkesyn som kan være verre når du først våkner om morgenen, sammen med visuelle forvrengninger som glorier og regnbuer rundt lys.

Hornhinneødem Årsaker

Kirurgiske prosedyrer som for eksempel grå stær, skader på hornhinnen fra en skade som et slag mot hodet, over-bruk av kontaktlinser og en sykdom i øyet kalles Fuchs 'endothelial dystrofi kan føre til hornhinneødem.

Tørre øyne Symptomer

Symptomer på tørre øyne inkluderer en manglende evne til å produsere tårer, kløe, svie, rødhet, tåkesyn og dobbeltsyn.

Tørre øyne Årsaker

Tørre øyne syndrom kan være forårsaket av kroniske allergier, røyking, over-bruk av kontaktlinser og redusert funksjon av tårekjertelen på grunn av alder.

Eye Behandlinger

Kunstige tårer kan brukes til å behandle milde tilfeller av hornhinneødem og tørre øyne syndrom; moderate til alvorlige tilfeller kan det være nødvendig kirurgiske prosedyrer slik som plassering av tårekanal plugger, korneal transplantasjon eller linse erstatning.

Bivirkninger

Kunstige tårer kan ytterligere redusere kroppens evne til å produsere naturlige tårer; kirurgiske prosedyren risikoer inkluderer synstap, sår eller infeksjoner i øyet.

Forebygging / løsning

Selv om det er ingen kur for hornhinneødem eller tørre øyne syndrom, kan komplikasjoner forebygges om regelmessig bruk av smøre øyedråper og regelmessige øye eksamener.

Definisjon av Fuchs 'dystrofi

Fuchs 'dystrofi er en tilstand som kan svekke en persons syn. I motsetning til grå stær som gjør en persons visjon skyet, opererer Fuchs 'dystrofi ved direkte påvirker væskenivået i hornhinnen og gjør visjon uskarpt.

Identifikasjon

Fuchs 'dystrofi er en tilstand som resulterer i skader på hornhinnen i øyet. Hvis ikke riktig behandlet, kan tilstanden føre til blindhet.
Hornhinnen er den gjennomsiktige dekselet som beskytter øyet. På baksiden av hornhinnen er et lag av celler kalt endotelium, og jobben til disse cellene er å holde øyet fri fra en strøm av fluid. Fuchs 'dystrofi er en gradvis ødeleggelse av endotel-celler, noe som tillater en oppbygging fluid i hornhinnen. Når hornhinnen fylles opp med fluid det begynner å svelle, og det er denne svelling som fører til at tåkesyn forbundet med Fuchs 'dystrofi.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke behandlinger som brukes til å håndtere Fuchs 'dystrofi. En vanlig behandling er bruk av øyedråper for å redusere mengden av væske bygger seg opp i hornhinnen.
I noen tilfeller kan pasienter oppfordres til å holde en hårtørker på armene 'lengde, og deretter langsomt å tørke overskytende oppbygging på hornhinnen.

I andre tilfeller kontaktlinser brukes til å bidra til å forbedre visjon og redusere ubehag, eller et beskyttende lag kan legges til hornhinnen for å bidra til å redusere væskeansamling.

Effekter

Fuchs 'dystrofi påvirker mindre enn 1 prosent av den amerikanske befolkningen.
Det er mulig for symptomer skal vises i folk yngre enn 40 år, men først og fremst tilstanden er funnet hos personer over 50 år.
Fuchs 'dystrofi kan begynne å utvikle så tidlig som 30 år, men tilstanden kan vedvare uten symptomer i mange år før den personen som lider av det innser de er rammet.
Utbruddet av Fuchs 'dystrofi er gradvis og merkbar. En person som lider av tilstanden vil finne at deres visjon er uklart når de først våkner om morgenen. Dette skjer fordi hornhinnen er hoven fra å samle væske under søvn, og det frigjør at væske i form av tårer når personen våkner. I løpet av morgenen, vil syn tilbake til det normale.
Men som Fuchs 'dystrofi fremskritt personen vil merke at deres visjon tar lengre tid å forbedre som i dag bærer på før det til slutt kommer til et punkt hvor det er konstant tåkesyn og smerte.

Betraktninger

En av løsningene som er anbefalt for personer som lider av Fuchs 'syndrom er en hornhinnen erstatning operasjon, også kjent som en hornhinne transplantasjon.
Denne typen prosedyren har vist seg å være svært positivt som en kortsiktig løsning til Fuchs 'dystrofi, men det er mulig at kroppen vil begynne å avvise den nye hornhinnen over tid og tilstanden kunne vende tilbake.

Typer

Fuchs 'dystrofi kan være vanskelig for legene å oppdage tidlig i sin utvikling. Et av tegnene leger bruker er følsomhet for lys, noe som kan motvirkes ved å bruke spesielle solbriller i løpet av dagen.
Men dette lysfølsomhet kan også gjøre å se om natten ekstremt vanskelig som frontlykter og opplyste gateskilt kan være vanskelig å se, og så mange mennesker med avanserte tilfeller av Fuchs 'dystrofi er ofte ute av stand til å kjøre bil om natten.

Slik unngår du at Fuchs dystrofi

Fuchs dystrofi er en øyesykdom hvor celler langs den indre overflate av hornhinnen, kalt endotelium, blir dysfunksjonelle og kan resultere i nedsatt syn. Sykdommen rammer vanligvis begge øynene og rammer kvinner mer enn det gjør men.A person med Fuchs dystrofi kan våkne opp med tåkesyn og smertefull hevelse i øynene fordi endotelceller har gradvis forverret seg. Det er en arvelig sykdom som hvis en av en persons foreldre har sykdommen, og at personen har en 50% sjanse for også å utvikle condition.Since dette er en arvelig sykdom, er det ingen måte å fullstendig forhindre sykdom. Det er noen skritt å ta for å holde sykdommen fra å bli alvorlig.

Slik unngår du at Fuchs dystrofi

Slik unngår du at Fuchs dystrofi

•  Besøk øyelegen regelmessig. Jo før legen finner symptomer på Fuchs dystrofi, kan jo mer legen gjøre for å hjelpe tilstanden. Leger vanligvis ikke begynne å finne tegn på sykdommen inntil en person er i deres 30-tallet eller 40-tallet. Synsproblemer begynner vanligvis i 50-årene.

I begynnelsen stadier av Fuchs dystrofi, drops bruk øyet. Konsentrert saltvann øyedråper kan dehydrere hornhinnen og bedre syn.

Hvis det fortsatt er symptomer på Fuchs dystrofi, tørke øynene kort med hårføner. Dette vil bidra til symptomer på Fuchs dystrofi blir verre.

Unngå grå stær kirurgi. Under fjerning av katarakt kirurgi, kan små biter av katarakt fragmenter treffer endotelium, som sammen med fluid som sirkulerer inne i øyet, kan føre til mer skade på corneal endothelium.

Hvis katarakt kirurgi ikke kan unngås, må du kontrollere at kirurgen bruker forholdsregel. En katarakt kirurg kan vurdere risiko og endre teknikken av katarakt kirurgi for å beskytte endotelceller.

Hint

  • Noen av symptomene på Fuchs dystrofi er smerter i øyet, øye følsomhet for lys, og følelsen av at noe er i øyet når det er ingenting der. En person skal ringe legen dersom disse symptomene er erfarne.
  • Komplikasjoner av Fuchs dystrofi inkluderer mild til alvorlig synstap til hyppige, sterke smerter som tilstanden blir verre.
  • Til slutt kan hornhinnetransplantasjon kirurgi være nødvendig for å gjenopprette visjon. Fuchs dystrofi er en ledende årsak til hornhinnetransplantasjoner i USA.

Slik Spot Symptomer på Fuchs dystrofi

Fuchs 'dystrofi er sykdom som påvirker corneal endothelium, vevet som dekker fronten av hornhinnen i øyet. Sykdommen fører til hevelse og blemmer på hornhinner, noe som kan resultere i smerter og alvorlig hemmer visjon, og vanligvis påvirker både øyne likt og på samme time.Treatment for Fuchs 'dystrofi kan variere avhengig av stadium sykdommen har nådd på det tidspunktet av diagnose. Hvis sykdommen er i en tidlig fase, kan det rett og slett bli styrt ved hjelp av saltvann dråper og spesielle kontaktlinser. I avanserte tilfeller kan imidlertid en hornhinnetransplantasjon være nødvendig.

Slik Spot Symptomer på Fuchs dystrofi

•  Kjenn risikofaktorer for Fuchs 'dystrofi. Kvinner er tre ganger mer sannsynlig å utvikle sykdommen enn menn. Siden Fuchs 'dystrofi er antatt å være en genetisk arvede lidelse, mange pasienter har familiemedlemmer som også har sykdommen; i noen få tilfeller, men Fuchs 'dystrofi har vært kjent for å dukke opp i folk som ikke synes å arve den genetisk. Symptomer oppstår vanligvis i berørte mennesker rundt alderen 50 eller 60, men noen ganger kan begynne å manifestere seg tidligere, rundt 30 eller 40.If noen av disse risikofaktorene beskriver deg, ikke anta at du har den sykdoms bare være klar over disse faktorene når du snakker med legen din, og sørg for å nevne them.If ingen av disse faktorene beskriver deg, kan du fortsatt utvikle Fuchs 'dystrofi. Selv om sannsynligheten er svært tynne, isolerte tilfeller av nesten enhver sykdom kan skje i helt usannsynlige omstendigheter. Igjen, bare være klar over dine lavere risiko for å utvikle sykdommen når du snakker med legen din.

Observer hvordan synet fungerer på ulike punkter i løpet av dagen. Er din visjon uskarpt? Når er din visjon den mest svekket: i morgen, eller om kvelden? Har uskarphet bli bedre i løpet av dagen? Folk som begynner å utvikle Fuchs 'dystrofi opplever ofte bedre syn senere i dag-en persons hornhinne er vanligvis tykkere i morgen, fordi det beholder væsker under søvn, men i løpet av dagen de væsker tørke opp. Når en person utvikler Fuchs 'dystrofi, kan en tykkere hornhinnen i morgen forverre hornhinnen problemer, men som hornhinnen tynner i løpet av dagen, kan synet improve.However, i de mer avanserte stadier av Fuchs' dystrofi, vil visjon forbli uskarpe alle dag, og vil ikke øke whatsoever.No rolle hva, hvis du opplever tåkesyn, bør du søke råd fra en lege.

Hvordan ser du gjenstander eller lese brevene? Pasienter med Fuchs 'dystrofi noen ganger se glorier rundt lyskilder. De har også ofte så lett å se eller lese liten eller fjernt print.

Hvordan føler øynene dine? Er du opplever noen smerter? Fuchs 'dystrofi forårsaker ofte smerter i øynene, samt vanning som kan vare i timer eller dager. Har du ofte føler at noe er i øyet? Pasienter med denne sykdommen ofte klager over en modig følelse i deres øyne, eller følelse som om noe sitter fast i ett eller begge øyne.

Se nøye i speilet. Hvordan ser øynene dine? Er de røde? Rødhet er ofte et symptom på Fuchs 'dystrofi. I noen svært avanserte tilfeller, øyelokkene selv kan være hoven og rød som well.If du har problemer med å se i speilet, planlegge en avtale med en øyelege, selv om du ikke tror du har Fuchs 'dystrofi. Slike dårlig syn må rettes, og kan også være et symptom på en annen type øyesykdom.

Hvis du merker noen av disse symptomene, ikke få panikk! Disse symptomene kan ofte være forårsaket av noe lett å behandle, som et øye infeksjon eller astigmatisme. Bare gjøre en avtale med din øyelege, og ikke bekymre deg-legen vil kunne diagnostisere problemet og hjelpe deg med å behandle disse symptomene.

Hint

  • Uskarpt, hindret, eller dårlig syn er et symptom på mange øyeproblemer. Hvis du finner ut at du ikke kan se godt, bør du se en øyelege for mer informasjon. Du kan bare trenger korrigerende linser.
  • ALDRI prøve å diagnostisere deg selv eller andre, eller for å behandle deg selv for enhver medisinsk tilstand som ikke har blitt diagnostisert av lege. Hvis du tror du er stille symptomene på Fuchs 'dystrofi, gjøre en avtale med en optiker eller øyelege så snart som mulig for å diskutere dine bekymringer. Bare en utdannet medisinsk faglig kan virkelig finne ut om du har Fuchs 'dystrofi.

Hvordan behandle Fuchs dystrofi

Hvordan behandle Fuchs dystrofi


Fuchs 'dystrofi er en arvelig øyesykdom som rammer hornhinnen. Personer med denne sykdommen vanligvis begynner å se symptomer rundt en alder av 50. Lidelsen begynner med tåkesyn på å våkne og visjon å bli bedre utover dagen før det er ingen visjon i det hele tatt. Det finnes flere behandlinger for Fuchs 'dystrofi som spenner fra kortvarig lindring til langsiktig lettelse.

Hvordan behandle Fuchs dystrofi

Purchase øyedråper eller salver som reduserer væskeinnholdet i hornhinnen.

Hold slag dyer på en armlengdes avstand og slå på å varme omgivelser. Blås luft over ansiktet to eller tre ganger daglig for å redusere væske.

Bruk myke kontaktlinser som kan redusere ubehag og forbedre din visjon.

Snakk med din lege om kirurgi. I noen tilfeller vil legen dekker hornhinnen med en tynn membran som vil redusere smerte.

Snakk med din lege om hornhinne transplantasjoner.

Fuchs 'dystrofi Relief

Fuchs 'dystrofi er en medfødt forstyrrelse korneal hvori lag av celler på baksiden av hornhinnen slutter å fungere på riktig måte. Dette tap av funksjon fører til hevelse i hornhinnen, smerter, tåkesyn og kan til slutt føre til synstap. Det finnes måter å håndtere symptomer og smerte - noen som kan utføres av pasienten hjemme og andre som har behov for involvering av en øyelege.

At Home Behandlinger

Den tåkesyn i Fuchs 'dystrofi er ofte verre om morgenen på grunn av hevelse i hornhinnen. Tidlig i sykdomsprosessen, er det mulig å minske svelling og forbedre synsskarphet ved hjelp av en hyperosmotisk middel for å trekke vannet ut av hornhinnen. Enten plassere 5 prosent natriumklorid øyedråper i øynene om morgenen eller 5 prosent natriumklorid salve i øynene ved sengetid kan brukes til å forbedre ødem eller hevelse. Også ved hjelp av en varm hårføner holdt på armlengdes avstand kan arbeide med hyperosmotisk agenter for å tørke ut hornhinner. Vær forsiktig når du bruker hårføner ved å sørge for at det er armlengdes avstand og ikke på høy effekt.

Midlertidige behandlinger av lege

Etter hvert som sykdommen utvikler seg, symptomer på Fuchs 'tendens til å bli verre og bli mer vedvarende. Legen kan tilby flere strategier for å minske symptomene på Fuchs 'dystrofi. Et annet symptom på at folk med Fuchs 'dystrofi har er smerte fra å bryte "blemmer" på overflaten av hornhinnen. Øyelegen kan plassere en løstsittende kontaktlinse på øyet; disse kan bli liggende på plass for en stund og kan redusere ubehag forbundet med å blinke. I mer alvorlige tilfeller kan øyelegen utføre et mindre kirurgisk inngrep for å plassere en klaff av konjunktival vev over hornhinnen for å redusere smerte. Denne klaff kan fjernes og ikke er holdbart i lang sikt slik at det ikke er en fast løsning.
Hvis trykket inne i øyet øker, fører det til hornhinnen hos disse pasientene å bli mer hoven. Øyelegen kan foreskrive øyedråper for å behandle øyet press hvis det blir forhøyet.

Permanente behandlinger av lege

I mer avanserte stadier av Fuchs 'dystrofi, må en øyelege kan utføre en mer avansert kirurgi for å lindre symptomene. Den endelige prosedyren er en hornhinnetransplantasjon; den syke og arrete hornhinnen er fjernet og et nytt, sunt hornhinnen er podet på øyet. Hos noen pasienter, kan kirurgen kombinere hornhinnetransplantasjon med en kataraktekstraksjon. Disse rutinene sette en stopper for symptomene på Fuchs 'dystrofi; Imidlertid, er det fortsatt spesifikke pleie taktikker som alle pasienter med en hornhinnetransplantasjon vil måtte opprettholde over tid.

Cornea dystrofi & Dry Eye Syndrome

Hornhinnen dystrofi er en tilstand som påvirker endotelet. Den endotel er et tynt indre lag av hornhinnen i øyet. Endotelet jobb er å stadig flytte væske for å hjelpe deg å opprettholde klar visjon. Hornhinnen dystrofi fører til tap av celler av endotelet. Da antall celler minsker, er mindre fluid tilgjengelig. Dette fører til at hornhinnen å svelle og dugge, redusere din visjon.

Identifikasjon

Hornhinnen dystrofi er arvelig, og rammer vanligvis de mellom 30 og 40. Det rammer kvinner mer enn menn. Det oppstår vanligvis i begge øynene, og for tiden er det ingen kur. Det finnes flere typer av hornhinnen dystrofi.

Symptomer på Cornea dystrofi

Symptomer på denne tilstanden varierer med type dystrofi du har. De kan inneholde tåkete syn og lysfølsomhet. Øynene kan føle modig. Noen pasienter har ingen visuelle endringer og noen mister synet helt. Noen former kan også skape smerter i øynene.

Behandling av Cornea dystrofi

Denne tilstanden er vanligvis behandles med øyedråper og salver. Målet er å gi væske og redusere hevelsen for å forbedre visjon. I alvorlige tilfeller kan en korneal transplantasjon kirurgi være nødvendig.

Dry Eye Syndrome

Tørre øyne er en tilstand der øynene ikke produserer tårer riktig. Tørt øye i seg selv vanligvis ikke føre til tap av synet. Det er mange grunner til at du kan utvikle tørre øyne, hvorav den ene kan være hornhinnen dystrofi.

Symptomer på tørre øyne

Tørre øyne syndrom kan ha noen av de samme symptomene på hornhinnen dystrofi. Dette inkluderer en modig følelse i øynene, uklart syn og smerter i øyet. Tørre øyne syndrom kan styres gjennom øyedråper.

Hvordan takle Reflex Sympatisk dystrofi

Reflex Sympatisk dystrofi (RSD) er en ond, progressiv sykdom som påvirker det autonome nervesystemet. Det kan slå til enhver alder og medisinsk vitenskap har ennå å løse sine mysterier. Noen mennesker vil få RSD etter å ha skadet sin hånd eller fot. RSD er ikke begrenset til de lemmer. Det kan påvirke en hvilken som helst del av kroppen. Det kan utløses mine mindre skader, som en forstuing eller et kutt. Etter at skaden leges hjernen skal bare "glemme" smerten som du hadde. I RSD, det er en abnormitet sted i nervebanene. Dette skaper kaos i nervesignalene. RSD fører til en myriade av symptomer. Den berørte lem blir hoven og veldig følsom for den minste berøring. Andre symptomer inkluderer intens smerte, svetting, stivhet og fargeendringer. Her er litt informasjon for å hjelpe deg å takle dette frustrerende sykdom.

Bruksanvisning

•  Diskuter en medisinsk plan som er skreddersydd for din tilstand. Din lege vil hjelpe deg å finne den mest effektive behandlingen tilgjengelig. Han bør også gi deg henvisninger til smertespesialister.

Gjør en avtale med en smertebehandling lege. Han vil diskutere sympatiske nerve blokker med deg. Disse nerve blokker kan bidra til å forstyrre smerte signaler som blir sendt til de berørte lem.

Lær en ny hobby. RSD er en brutal sykdom, og du blir nødt til å finne måter å lufte følelsene dine. Før det går i remisjon, kan du alvorlig lide. Den uutholdelige smerten vil påvirke din livskvalitet. Prøv å finne en måte å overvinne disse vanskelige stunder. Noen pasienter male, tegne, sy, eller gjøre oppgaver. Målet er å distrahere deg fra den smerten som du føler.

•  Finn en online RSD kompis. Lag et vennskap med noen andre som har blitt diagnostisert med RSD Lag et løfte til hverandre at du vil prøve å være der for støtte når smertene blir alvorlig. En online vennskap er en flott ting å ha når du ikke får sove på grunn av smertene. RSD skaper mange søvnløse netter. Finn noen som du er komfortabel med.

Meld deg på en fysisk terapi program. Din terapeut vil gi deg øvelser som kan forebygge stivhet. Du bør bruke din RSD lem så mye som mulig. Hold deg forpliktet til din oppgave diett. Planlegg tid til å gjøre dine oppgaver. Dette vil sikre at din lem forblir like fleksibel og mobil som mulig.

Prøv å bruke den berørte lem så mye som mulig. Vårt instinkt når vi har smerter, er å ikke bruke den berørte kroppsdelen. Dette begrepet kan være skadelig når det kommer til denne sykdommen. Hvis du ikke bruker den RSD berørt lem, blir smerten mer alvorlig. Det kan skape alvorlige stivhet slik at det kan føre til sløse bort av muskler og vev. Leddene kan også vise tegn på osteoporose.

Følg medisiner tidsplan. Gå ikke glipp av doser av medisinen. Hvis medisiner ikke fungerer for deg, diskutere det med legen din. Det er mange muntlige medisiner som er nyttige når du arbeider med nevropatisk smerte. Diskutere narkotika med legen din. Noen pasienter er redde for å ta narkotika i frykt for avhengighet. Ved hjelp av narkotika har alltid vært kontroversiell fordi det fungerer hos noen pasienter, men ikke i andre. Vet at avhengighetsproblemet er usannsynlig når medisinen tas som foreskrevet.

Tips og advarsler

  • Ikke gi opp. RSD er en hard kamp for å gå gjennom, men det kan gjøres.
  • Hold en journal. Dette vil hjelpe deg til å lufte dine følelser når det føles som om ingen forstår hva du går gjennom.
  • Utdanne din familie. De kan ikke forstå hvordan du kan være i så mye smerte hvis det ikke er en skade synlig.

Hornhinne Disorders

Hornhinne Disorders


Hornhinnen er transparent og ytterste lag av øyet. Det er en klar, kuppel-formet flate som dekker forsiden av øyeeplet. Den er rik med celler og proteiner, men inneholder ingen blodårer.

Funksjon

Funksjonen av hornhinnen er å skjerme eller beskytte øyet fra bakterier, støv, skitt, såper og kjemikalier. Hornhinnen fungerer også som et vindu til å kontrollere nivået av lys inntreden i øynene og er den viktigste bidragsyteren til visuell fokusering.

Typer

Deler av hornhinnen omfatter epitelet (ytterste regionen), Bowmans lag (gjennomsiktig vevet under epitelet), stroma, den Descemefs membran og endotel (det innerste lag av hornhinnen). Typer av hornhinnen lidelser omfatter allergi, konjunktivitt eller rosa øye, infeksjon, tørre øyne, Fuchs 'dystrofi, nærsynt refraksjoner --- nærsynthet, langt-sightedness eller astigmatisme --- og Iridocorneal Endothelial syndrom, samt flere andre lidelser. Disse sykdommer kan påvirke hvilket som helst område av hornhinnen, inkludert sine nerver og nerveender, sin membran, eller vev, eller sine celler.

Effekter

Den samlede effekten av hornhinnen lidelser er synsforstyrrelser, forvrengninger og øyeirritasjon, men noen lidelser er alvorlige nok til å forårsake midlertidig eller permanent synstap. Fuchs 'dystrofi, for eksempel, kan føre til blemmer rundt epitel, som igjen kan føre til uklart syn og smerter i øyet. Iridocorneal Endothelial syndrom kan føre til grønn stær, en tilstand som oppstår når normal væske inne i øyet ikke kan renne riktig. Totalt sett er øyet mest motstandsdyktige mot ikke-traumatisk skader og irritasjoner og helbreder ganske raskt.

Fun Fact

Øyet består av nesten 2 millioner arbeider deler, kan behandle 36.000 biter av informasjon hver time og i et livsløpsperspektiv vil forsyne deg med 24 millioner bilder.

Hornhinnen Øyesykdom

Mange sykdommer påvirker hornhinnen, noe som er en klar ytre dekke av øynene. Hornhinnen øyesykdom kan være smertefullt og kløende og kan føre til hevelse, arrdannelse eller tap av synet. Noen av de sykdommer som involverer hornhinnen er mindre og behandles, mens andre er progressive. Hvis du opplever noen av symptomene forbundet med hornhinnen øyesykdom, gjøre en avtale med din optiker med en gang for å få en diagnose og riktig behandling. Alle bør ha en fast årlig synsundersøkelse av en utviklings optometrist å overvåke deres okulær helse og skarphet og for å utelukke og behandle binokulært syn lidelser.

Funksjon

Øynene er komplekse strukturer som samler visuell informasjon. Når hjernen behandler visuell informasjon, du gjør en visuell-motorisk respons overvåkes av hjernen. Begge øynene er dekket av en gjennomsiktig hornhinne som beskytter de indre delene av øyet. Det fungerer også som en linse for å innrømme lys. Ifølge National Eye Institute, til hornhinnen fungerer som et "filter" holde ultrafiolette stråler fra å komme inn i øyet. Tears holde hornhinnen fuktig og sunn. Hornhinnen øyesykdommer kan true en persons visjon i tillegg til å være smertefulle, kløende og irriterende.

Allergier, virus og infeksjoner

Allergier, virus og infeksjoner kan påvirke hornhinnen, noe som gjør det rødlig, kløende eller smertefull. Mens symptomene kan ligne, behandlinger for disse forholdene varierer så hvis du opplever dem, se din optiker. Bare en øyelege kan diagnostisere hva problemet er, og om du trenger å behandle symptomene, som med en allergi, eller årsaken.

Infeksjoner som keratitt og konjunktivitt kan ha en bakterier, sopp, eller viral årsak. Du trenger kanskje en resept på antibiotika, en anti-sopp medisiner eller et steroid. Ubehandlet øyeinfeksjoner kan føre til arr på hornhinnen og til nedsatt syn. Det er enda et meget alvorlig hornhinne sykdom som er antatt å være forårsaket av en allergisk reaksjon mot et legemiddel. Det kalles Stevens-Johnson syndrom og innebærer blemmer på hornhinnen som kan faktisk la en tåre eller et hull i vevet som resulterer i et tap av synet.

Okulær Herpes og tørre øyne

Okulær herpes er en viral tilstand som kan påvirke hornhinnen. Det starter med sår som utvikler seg på øyelokkene og kan øke med hevelse og smerter på hornhinnen. Tørre øyne er et resultat av endringer i produksjon av tårer og gjør øynene ubehagelig og kløende. Det kan føre til uklart syn og andre problemer. Begge forholdene må overvåkes og behandles lokalt.

Cornea dystrofi

Det finnes flere forskjellige hornhinnen dystrofi sykdommer, inkludert: Fuchs dystrofi, Karatoconus, Lattice dystrofi og Kart-dot-fingeravtrykk dystrofi. De er alle progressive kikkerten sykdommer. De forårsaker uskarpt syn, smerte, hevelse og noen ganger blemmer. Personer med hornhinnen dystrofi kan oppleve at hornhinnen "skyer" opp og er mindre gjennomsiktig enn den trenger å være for godt syn. Noen ganger er den beste behandling for hornhinnen dystrofi er en hornhinne transplantasjon.

Iridocorneal Endothelial syndrom

Iridocorneal Endothelial syndrom er en svært alvorlig hornhinne øyesykdom. Den har tre hovedsymptomer: synlige endringer i iris oppstå, hornhinnen sveller, og personen utvikler glaukom. Det blir behandlet med en resept for glaukom medisin og ofte krever en hornhinne transplantasjoner.

Mindre vanlige øyesykdommer

Øyet er et komplekst organ som har flere strukturer som er utsatt for sykdom, inkludert hornhinne, retina og makula. Hvis en eller flere av disse strukturene forringes, kan syn obstruksjon eller tap oppstå.

Eye Herpes

Eye eller okulær herpes er en kronisk infeksjon som fører til arrdannelse og betennelse av hornhinnen overflate, de indre lag av hornhinnen, eller inflammasjon av iris og omkringliggende vev. Behandlingen inkluderer øyedråper, anti-virus medisiner, skrape bort infeksjonen, kirurgisk fjerning av infisert vev eller hornhinnetransplantasjon.

Keratokonus

Keratokonus oppstår når hornhinnen, som er rund i formen, begynner å tynne, forandrer seg til en kjegle. Behandling omfatter briller, kontaktlinser, hornhinnen inserts, hornhinnen cross-linking kirurgi eller hornhinnetransplantasjon.

Stargardts Disease

Stargardts sykdom er en genetisk sykdom hvor de lysfølsomme celler på netthinnen forringes, forårsaker sentral synstap. Det finnes ingen kur, men behandlingsmålene bremse den progressive tap av syn gjennom solbriller og UV-filtrert kontaktlinser.

Fuchs 'dystrofi

Fuchs 'dystrofi er en genetisk tilstand, oppstår når hornhinnen beholder væske, forårsaker uskarpt syn og, til slutt, blemmer på hornhinnen. Behandlingen er en hornhinne transplantasjon.

Retinitis pigmentosa

Retinitis pigmentosa er en genetisk sykdom hvor stavene er skadet i løpet av en tidsperiode, noe som gir dårlig nattsyn, tap av perifert syn og, til slutt, sentrale synstap. Behandling omfatter bremse utviklingen gjennom solbriller.

Hvorfor kan jeg ikke se så vel to måneder etter en Cataract Surgery?

Katarakt representerer den vanligste tilstanden forebygges blindhet på verdensbasis. Katarakt kirurgi er også en av de mest vanlige og vellykkede operasjoner som utføres i verden. Mens resultatene er generelt svært tilfredsstillende, kan noen pasienter klager på forverring av syn etter katarakt kirurgi.

Hevelse

Hevelse er kanskje den mest vanlig funn hos pasienter med redusert syn postoperativt. Svellingen kan forekomme på nivå av hornhinnen eller retina. Pasientene kan også være predisponert for å ha mer postoperativ svelling som følge av forhold som Fuch største endotelial dystrofi eller diabetisk retinopati. Hornhinnen hevelse vil vanligvis avta raskt. Hevelse i netthinnen kan kreve flere behandlinger (lasere og injeksjoner).

Betennelse

Mange pasienter er utsatt for overdreven betennelse etter kataraktoperasjon på grunn av pre-eksisterende medisinske tilstander. Kompliserte operasjoner av grå stær er mer sannsynlig å ha en økning i postoperativ betennelse. Langvarig betennelse kan føre til hevelse i hornhinnen / retina og intraokulært arrdannelse.

Skyet Vision

Av og til, klager en pasient at hennes visjon var stor rett etter operasjonen, men at det har stadig gått ned over mange måneder. I hovedsak rapporterer hun en film over hennes visjon. En eksamen kan avsløre en liten haziness til bakre kapsel av objektivets bag, referrred til som en sekundær katarakt eller bakre kapsel opasifisering. Dens forekomst har falt dramatisk med forbedrede katarakt fjerning teknikker og bedre linse implantatet materiale. Det er behandlet to til tre måneder etter operasjonen med en laser, vanligvis på legens kontor.

Intraoperativ Problemer

Før operasjonen vil legen din diskutere risikoen, fordeler og alternativer til fortsetter med katarakt kirurgi. Komplikasjoner kan variere fra små snitt lekkasjer til mer alvorlige funn som blødning (innenfor, rundt og bak øyet), kapsel ruptur, linse forvridning og netthinneavløsning. Implantatet linse som er plassert i øyet, beregnet til en forutbestemt resept, kan av og til ikke være korrekt beregning, eller den kan være plassert dårlig.

Infeksjon

En stor bekymring med en hvilken som helst endring i syn etter kataraktkirurgi er endoftalmitt, en alvorlig infeksjon i øyet. Symptomer inkluderer smerte, lysfølsomhet, flytere, rødhet og betydelig redusert syn. Det kan oppstå akutt etter kirurgi (med en uke) eller som en kronisk tilstand (etter fire uker). Dette er en nødsituasjon og krever umiddelbar vurdering og behandling. Din øyelege vil gi deg medisiner via dråper eller injeksjoner. Hvis synstap er alvorlig, kan umiddelbar kirurgi være nødvendig.

Co to jest RSD?

Dystrofię odruchową lub RSD, jest przewlekłą chorobą ból, który jest również nazywany zespół algodystroficzny. RSD jest z silnym i ciągłym bólu i została zdiagnozowana w setki tysięcy ludzi w samych Stanach Zjednoczonych. Wiąże się to poważne zakłócenie układu nerwowego, w których osoby nerwów nadal wysyłać sygnały wyzwalające bólu mózgu. Zazwyczaj pojawia się, gdy osoba poszkodowana lub ma operację.

Identyfikacja

RSD częściej zaczyna pojawiać się w opałach, który doznał kontuzji lub gdy operacja została wykonana. Jest słabo rozumiana stan i trudne do zdiagnozowania. Problemy takie jak infekcje, choroby stawów, oparzenia, skaleczenia, otarcia i ma gips na może wytrącić RSD. Wielu lekarzy ma trudny czas w identyfikacji RSD, jak jej objawy przypominają inne przewlekłe zaburzenia bólowe.

Efekty

Objawy RSD to ból, który może być nazywany najlepszym pieczenie lub ból poważne uczucie. Może być obrzęk w ból promieniujący od a przeguby mogą być bardzo miękkie. To może być trudne do poruszania rękami i nogami, a to może doprowadzić do tzw atrofia, gdzie mięśnie słabnąć z powodu braku pracy. Są możliwe skurcze mięśni i pocenie się w zagrożonym obszarze ciała, a skóra może zmienić kolor na czerwonawy lub nawet niebieski, pojawiające błyszczące. Wszystkie te objawy nie muszą wystąpić, ale gdy trzech lub więcej nie wtedy lekarze przyjrzeć RSD jako potencjalną przyczynę.

Ramy czasowe

RSD jest ujmowana w trzech odrębnych etapach. Ostra faza rysy palący ból, który trwa do etapu dystroficznego. Zmiany w kolorze skóry i temperatury wraz z możliwymi zmianami w kościach dzieje jak zaczyna dystroficznym etap. Podczas zanikowego etapie RSD ruchu danego obszaru może być utrudniony, ale ból może zmniejszyć. Ramy czasowe dla tych etapów jest sześć miesięcy dla każdego z nich, ale może to się różnić od pacjenta. RSD najczęściej dotyka ludzi w wieku od 40 do 60, ale zaobserwowano u osób w każdym wieku.

Ostrzeżenie

Kiedy RSD nie jest szybko diagnozowane i leczone w początkowej fazie, może przejść do bardziej poważnych objawów. Mięśnie mogą dokręcić i zanik może ustawić w, z możliwością palce i palce faktycznie zamawiających do stałej pozycji. RSD może rozprzestrzeniać się z oryginalnym obszarze korpusu, wpływając części ciała z dala od pierwotnej miejscu przejścia na przeciwległej kończyny, albo przy kontroli całego boku ciała.

Zapobieganie / Rozwiązanie

RSD mogą być złagodzone, gdy leczenie rozpoczyna się szybko po objawy pojawiają się. Leków przeciwbólowych, leków na receptę z ponad-the-counter typów, może bardzo pomóc. Formy sterydów są wykorzystywane i utrata kości suplementy są powszechnie stosowane na RSD. Zastępca wykorzystanie ciepłych i zimnych aplikacji i fizykoterapii są również zabiegi dla RSD. Blokowanie leki i do krótkich impulsów elektrycznych sygnałów bólowych Układ pomocy w podejmowaniu pacjentów RSD nerwów lepiej.

Znaki 4. etapu RSD

Dystrofię odruchową (RSD), znany również jako zespół złożonego regionalnego bólu, jest zaburzeniem neurologicznym, który zwykle przebiega w czterech etapach. Nie ma leku na tę chorobę, ale nie są do leczenia opanowywaniu objawów, które różnią się w zależności od stadium choroby. Jeśli uważasz, że cierpi na RSD, należy udać się do lekarza jak najszybciej, w celu uzyskania porady i leczenia.

Przyczyny

RSD może być spowodowane przez wiele różnych miejscach. Pacjentów rozwinęły się choroby po cierpienie złamane kości, powikłania po operacji, uszkodzenia nerwów, zawału serca, a nawet z posiadania kończyny ustawione w gipsie na dłuższy czas. W niektórych przypadkach nie można zidentyfikować przyczyny.

Objawy

Najbardziej charakterystycznym objawem RSD jest ostry ból w odpowiedzi na bodziec, który powinien generować tylko łagodną postać bólu. Typowe zabiegi często nie działa na ból powodowany przez RSD. Inne objawy ogólne to: poplamiona czerwony lub fioletowy kolor skóry, uczucie pieczenia w obrębie stawów, obrzęk i sztywność stawów. Wiele innych objawów będzie zmieniać się w zależności od stadium choroby. Etap jeden z RSD zazwyczaj trwa jeden do trzech miesięcy. Drugi etap może trwać od trzech do sześciu miesięcy. Trzy i cztery etapy mogą trwać w nieskończoność. Podczas gdy wiele z objawów na początku kariery są do opanowania z leczenia, skutki z etapów trzy i cztery są trudniejsze do zarządzania, i są nieodwracalne w wielu przypadkach.

Etap czwarty Objawy

Podstawowym objawem czwartym etapie jest, gdy choroba zaczyna wpływu narządów wewnętrznych. Jak wrzód zmiany skórne zaczynają pojawiać się na dotkniętych obszarach ciała. Wiele zabiegów, które są skuteczne we wcześniejszych stadiach choroby pojawiają się znacznie mniej skuteczna w tym etapie. Zgorzel może tworzyć w obszarach dotkniętych z powodu ograniczonej cyrkulacji. Czwarty etap RSD może trwać dowolną ilość czasu.

Czwarty etap Controversey

Istnieje pewna różnica zdań na temat tego, czy czwarty etap RSD jeszcze istnieje. Błąd rozpoznawania konkretnego stadium choroby jest, że każdy przebiega w różny sposób, i może dojść do objawów innych etapów, nie może wykazywać wszystkie objawy choroby. Przyczyny promocja i specyficzne dla tej choroby wciąż nie są całkowicie zrozumiałe, a ponieważ wielu pacjentów nigdy nie sprawiają, że do czwartego etapu, to jest trudne do zdiagnozowania i etap badania.

Typene RSD

Typene RSD


Sympatetisk dystrofi, RSD, har blitt erstattet med begrepet Complex Regional Pain Syndrome, CRPS. Ifølge Reflex Sympatisk dystrofi syndrom Association, RSDSA, har denne kroniske nevrologiske syndrom symptomer som alvorlig brennende smerte, patologiske forandringer i bein og hud, overdreven svetting, vev hevelse og ekstrem følsomhet for berøring. CRPS er en feil på en del av nervesystemet. Når nervene feiltenning, er hjernen sendes konstant smertesignalene og de resulterende smerte varierer fra milde til alvorlige.

Type I og Type II

CRPS er beskrevet som en skade på en nerve eller mykt vev som ikke følger den normale bane for helbredelse. De to typer av CRPS er type I og type II. Hver type blir differensiert av hvorvidt det er identifiserbar eller om den har en årsak. Dersom nerveskade er et resultat av en uidentifiserbare årsak, enn det anses Type I. Imidlertid er kausalgi eller Type II karakteriseres som å ha en distinkt "stor" nerveskade forekomst. Så, hvis nerveskade skjedde etter en operasjon, enn kirurgi regnes som årsaken.

Diagnose

Begge typer CRPS er bemerket av den pågående og ofte nådeløse nervesmerter som skyldes den endeløse smerte signaler mottatt av hjernen. Dessverre, kan en enkel fall eller invasiv kirurgi føre samme alvorlighetsgrad av nerve smerte. Rocky Mountain CRPS / RSD stater, "CRPS / RSD er en av de mest smertefulle lidelser kjent for medisinsk vitenskap." Endringer som ødem, kan temperaturen i huden og hudens synlige abnormaliteter være basis for diagnose av dette syndrom. Imidlertid er diagnosen gjort av utelukker andre forhold som forårsaker lignende smerter og dysfunksjon; vurdere og dokumentere medisinsk historie; og fysisk å undersøke en pasient.

Behandling

Ifølge RSDSA, er CRPS dårlig misforstått av pasienter, familier og for helsevesenet. Pasienter rapporterer å se et gjennomsnitt på fem leger før en nøyaktig diagnose er gjort. CRPS behandlinger inkluderer medisiner, fysioterapi, psykisk støtte, sympatisk nerve blokker og / eller ryggmargen stimulering.

Fakta

Mellom 200.000 og 1,2 millioner amerikanere er rammet av alvorlig og nådeløse smerte. Av denne statistikken, kvinner er to til tre ganger mer sannsynlig å bli diagnostisert med CRPS. Selv om gjennomsnittsalderen er 42, melder RSDSA det er å se symptomene på unge jenter og barn så unge som tre år. Det bør også bemerkes at CRPS er ikke et psykologisk syndrom; Imidlertid kan pasienter utvikle psykiske problemer fordi de ikke er antatt av familie eller leger. Tidlig og korrekt diagnose samt riktig behandling er nøkkelen for gjenoppretting.

Kalsium Innskudds Symptomer

Kalsium Innskudds Symptomer


Opphoping av kalsium innskudd i løpet av de myke vev i kroppen er kjent som calcinosis. Det finnes flere hovedtyper av calcinosis; hver kategori er antatt å være forårsaket av ulike forhold, og hver har sitt eget sett av karakteristiske symptomer, selv om noen kan være lik. Calcinosis lider har en rekke tilgjengelige behandlingstilbud; Imidlertid, er den beste behandling for ethvert individ bestemmes av omfanget av hans eller hennes tilstand.

Aspekter

Kalsium avleiringer oppstår når store mengder av kalsiumfosfatkrystaller klumpe seg sammen i kroppen. Disse avleiringene kan forekomme i en hvilken som helst mykt vev i kroppen, og ofte samle seg i nærheten av organer, ledd og direkte under huden. De vanligste stedene for kalkavleiringer er under huden på fingrene, og i nærheten av skuldre, knær eller albuer, men innskudd kan oppstå hvor som helst. De klumper, som er myk og små i begynnelsen, herde og gradvis vokse over tid. Avhengig av deres plassering, kan de forårsake en rekke ubehagelige symptomer.

Plasseringen, alvorlighetsgrad og symptomer forbundet med innskudd i stor grad avhenge av type calcinosis. Det er to hovedkategorier av calcinosis: metastatisk og dystrofe.

Metastatisk calcinosis symptomer

Metastatisk calcinosis forekommer hyppig hos personer som lider av nyresykdom, active parathyroid kjertler (som resulterer i unormalt høy kalsium nivåer) eller underactive parathyroid kjertler (som resulterer i unormalt høye fosfatnivåer). Pasienter som lider av metastatisk calcinosis kan utvikle hvitaktig kalkavleiringer under huden; Hvis huden knuses, kan et hvitt, kalkholdig væske fremstilles. Forekomstene i denne formen for tilstanden kan også oppstå nær ledd, spesielt skulderleddet, og alvorlig skulder smerter og betennelse kan oppstå som innskudd blir større.

Dystrofiske calcinosis symptomer

Dystrofe calcinosis oppstår, ikke på grunn av unormale kalsium eller fosfat nivåer, men på en del av mykt vev som nylig har blitt skadet, enten gjennom kirurgi, skade eller fra autoimmune sykdommer som revmatoid artritt. I tilfeller av dystrofe calcinosis, kan kalkavleiringer ikke være smertefullt i begynnelsen, men kan føre til store smerter og betennelse som klumper vokse i størrelse. Hvis forekomstene ligger i nærheten av et organ, kan de forårsake smerter og symptomer som er spesifikke for orgelet de trykker mot.

Årsaker

Metastatisk calcinosis er forbundet med systemiske helseproblemer, men årsaken til dystrofe calcinosis er ukjent. Kvinner mellom 35 og 65 har en tendens til å bli diagnostisert oftere med sykdommen enn menn, og noen studier tyder på at arve unormalt i metabolismen av fosfat kan også spille en rolle.

Behandlinger

Medisiner og kirurgisk fjerning er de to viktigste behandlingstilbud for personer som lider av kalkavleiringer, men verken er effektivt for å forhindre nye innskudd fra forming i fremtiden. Antikoagulerende medikamenter kan redusere størrelsen på små avleiringer, mens anti-inflammatoriske medikamenter kan bli brukt til å redusere smerte forårsaket av avleiringer i området leddene. Når kalkavleiringer blir svært store eller true et organ, er kirurgisk fjerning den raskeste og mest effektive alternativet.

Den beste terapi for droppfot

Fot dråpe er en tilstand karakterisert ved vanskeligheter med å løfte den fremre del av foten. Det er imidlertid ikke en sykdom i seg selv, men symptom på en underliggende tilstand som er muskulær, nevrologisk eller anatomisk i naturen. Droppfot kan vanligvis kureres ved å behandle den underliggende tilstand; Imidlertid, skal tilstanden være permanent, er den beste behandling og terapier som eksisterer sentrert rundt forbedre mobiliteten.

Årsaker og symptomer

De potensielle årsaker til droppfot er utallige. Uspesifikke tilstander kan omfatte en skade som forårsaker skade på musklene i anklene og tærne eller nerveskader i nedre rygg eller ben, sistnevnte som kan skyldes diabetes (nevropati). Midlertidig droppfot kan skje gjennom noe så enkelt som å sitte med bena krysset for en lengre periode, som det kan skade nerver i ankelen.

En rekke konkrete forhold kan føre droppfot også. De inkluderer muskulær dystrofi, hjerneslag, multippel sklerose, cerebral parese, Lou Gehrigs sykdom og syndrom rommet (komprimering av nerver og blodårer), blant andre. I tillegg kan kjemoterapi narkotika og legemidler som brukes til å behandle multippel sklerose føre til droppfot.

De vanligste symptomene på droppfot er den enkle manglende evne eller vanskeligheter løfte fremre del av foten. Når du går det kan dra langs bakken, fører til stepping gangart, hvor låret løftes å gå. Det kan påvirke en eller begge føtter og kan noen ganger være ledsaget av smerter, nummenhet eller prikking i foten.

Terapi

Det første skritt i behandling av droppfot er å bestemme den underliggende tilstanden og behandle det. Sekundær behandling fokuserer på å lindre ubehag og forsøker å gjenopprette mobilitet. Den vanligste årsaken til dette er gjennom skoen setter inn eller ben bukseseler kjent som ankel-fot orthotics. Dette kan ofte være kombinert med fysisk behandling og trening for å forbedre styrken av benet og foten, så vel som for å bidra til å forbedre pass gangart.

Stimulere nervene med en liten elektrisk-enhet som stropper til eller er implantert i beinet kan være nyttig. Når vandre, er en liten elektrisk strøm påføres peroneal nerve, som er ansvarlig for å løfte foten med hvert trinn. Dette kan være effektive for dem som droppfot er et direkte resultat av et slag. Ifølge en studie publisert i januar 2008 nummer av American Journal of fysikalsk medisin og rehabilitering, pasienter som brukte NESS L300 ™ Foot Drop System i løpet av et år opplevd betydelig bedring i sin gangart og generell mobilitet. Systemet registrerer når benet er i luft eller i kontakt med bakken, og sender signaler til en mikroprosessor implanteres like under kneet, som stimulerer nervene.

Kirurgi

I det tilfelle at foten fallet er forårsaket av skader i ryggmargen eller visse nerver, så som de i den nedre del av ryggen, kan kirurgi være nødvendig å reparere skaden. I noen tilfeller ankelen og foten leddet kan være smeltet sammen, eller en sene fra et leggben, kan overføres til ankelen.

Dr. Rahul K. Nath av Texas Nerve og Lammelse Institute er en ledende droppfot kirurg som har pioner en form for kirurgi som er effektiv hos pasienter med droppfot er forårsaket av hofteprotesekirurgi eller andre tilknyttede skader. Det innebærer overføring av nerver fra tilstøtende tibial nerve til det påvirkede området, med de beste resultater som kommer fra kirurgi utført lenger enn åtte måneder etter utbruddet av sykdommen.

Om Morning leddstivhet hos barn

En rekke forskjellige problemer kan føre til smerter i leddene i enkelte barn i morgen. Leger kan vanligvis hjelpe barna gjennom behandling som kan lette et barns lidelse. Behandlinger kan så enkelt som en over-the-counter medisiner og hvile; Imidlertid, i andre tilfeller er årsaken og behandling kan være langt mer alvorlig.

Fremdeles sykdom

Når barn klager over leddstivhet eller smerter i morgen, kunne en av grunnene være Fremdeles sykdom. Likevel er sykdommer symptomer inkluderer høy feber og utslett. Behandlingen for fortsatt sykdom kan noen ganger være anti-inflammatoriske medisiner.

Inflammatorisk leddgikt

Inflammatorisk leddgikt kan forårsake barn å lide morgen stivhet og hevelse i leddene. Disse symptomene kan fortsette til tider i løpet av dagen, noe som gjør spille og enkel gang vanskelig. Ibuprofen er ofte anbefalt for barnet å redusere smerte og hevelse i leddene.

Hypermobilitet syndrom

Et vanlig problem i leddene i ankler og knær av noen tenåringsjenter er kjent som hypermobilitet syndrom. En lege diskusjon med foreldrene kan avsløre at tenårings jentas mor hadde svært fleksible ledd i tenårene også. Barn generelt vokse ut av tilstanden, i mellomtiden kan Tylenol være nyttig.

Ortopediske lidelser

Ulike ortopediske lidelser kan føre til barn å oppleve stivhet om morgenen. Stivhet i hofte eller kneledd kan være forårsaket av slike syndromer som Perthes sykdom og Osgood-Schlatter sykdom. Disse lidelser vanligvis påvirke noen kvinner i tenårene på grunn av fysisk aktivitet.

Lupus

Lupus er en sykdom som kan føre til at barn skal føle daglige smerter i sine fingerledd. Denne sykdommen er tenkt å bli gitt videre genetisk, men noen mennesker kan bli diagnostisert med lupus uten genetiske bånd til sykdommen. Barn som kontrakten lupus kan vise symptomer så tidlig som i en alder av 10. På denne tiden er det ingen medisinsk svar for lupus, men symptomene kan lett behandles.

Pain All Over syndromer

Enkelte barn kan føle smerter i leddene i hele kroppen sin. Disse barna kan ha det som kan bli kjent som "refleks autonom dystrofi." En lege vil vanligvis undersøke barnet for mange helsemessige problemer å oppdage den spesifikke underliggende sykdom som må behandles.

Lyme sykdom

Hvis et barn er plaget med Lyme sykdom er det fordi barnet ble bitt av en flått som er bærer av sykdommen. Lyme sykdom kan forårsake artritt i leddene i knærne, noe som kan føre til smerte for barnet i morgen, så vel som andre ganger i løpet av dagen. En forelder bør ta med barnet sitt til en lege for å diagnostisere og foreskrive behandling for Lyme sykdom. Hvis venstre ubehandlet, kan Lyme sykdom føre til mer alvorlige langsiktige helseproblemer.