Digidexo.com

Ved å bruke Hydroxycut for best resultat?

Hydroxycut er en populær linje av produkter utviklet for å fremme vekttap, økt energi og bistandskroppsbyggere og andre utseende og ytelse bevisste mennesker. Selv nylig tilbakekalt i mai 2009, har de blitt sluppet fri igjen med nye formuleringer på markedet, og er igjen populær. Hvis du er interessert i å ta Hydroxycut-produkter, bør du vite hvordan og når du skal ta dem.

Produsentens anbefalinger

Produsentene av Hydroxycut-produkter, Muscletech, inkluderer anbefalinger om når du skal ta hver av sine produkter på etiketten. For eksempel etiketten på Hydroxycut Advanced (deres mest markedsført produkt) råder deg til å ta to caplets med 8 oz. vann tre ganger daglig og tar det ca 30 til 60 minutter før måltider. Det råder også en kaloriredusert diett, regelmessig mosjon, ingen snacking etter middag, og masse vann.

Andre hensyn

En ting å vurdere om å ta vekttap produkter som Hydroxycut er at disse påstander om energi og metabolisme øker er basert på høye nivåer av koffein i produktene. For eksempel hevder Hydroyxcut Hardcore X til å inneholde 300 mg koffein per porsjon, og etiketten krever to porsjoner om dagen. (Det er 600 mg, som tilsvarer nesten en liter Starbucks kaffe hver dag.) Hvis du skal ta et produkt som Hydroxycut, eller andre supplement for vekttap, ta siste dose timer før du planlegger å gå til sengs. Muscletech antyder ikke tar noen av deres produkt fem timer før sengetid. Vær også oppmerksom på at du kan oppleve en koffein krasj på kveldene.

Husk at vekttap produkter ofte virker ikke på grunn av deres ingredienser, men på grunn av hvordan de blir tatt. For eksempel å drikke store mengder vann før du spiser (som instruksjonene på Hydroxycut Advanced råd), vil du føle deg fyldigere og dermed er du sannsynligvis til å spise mindre. Tar noen form for koffein før arbeider ut har også vist seg å hjelpe folk trene bedre. En kalori-redusert kosthold, regelmessig mosjon, begrenset snacking og mye vann (spesielt før måltider) er alle sannsynlig å produsere vekttap, uavhengig av ingrediensene i den supplement.

Advarsler

Hydroxycut er et supplement. Som et supplement, det er regulert under et bestemt sett av regler av FDA, som betyr at den ikke har blitt godkjent for vekttap eller noen av de andre påstandene det gjør, og heller ikke det er godkjent for sikkerhet. FDA kun undersøker supplement beslutningstakere som problemer oppstår, noe som betyr at usikre produkter kan, og ofte gjør, gjør det til sokkelen uten sikkerhetssjekk. I mai 2009, FDA utstedt en tilbakekalling av Hydroxycut-produkter fordi de ble vist seg å forårsake alvorlig leverskade, og resulterte i en transplantasjon, leversvikt, og dødsfallet til en person. Hydroxycut-produkter nå på markedet er ikke det samme som de i tilbakekallingen, men det betyr ikke at de nødvendigvis er trygge. Som alltid diskutere alle kosttilskudd du tar med legen din.