Digidexo.com

Hvordan kan du redusere vekten på lårene?

Hvordan kan du redusere vekten på lårene?


Redusere vekten på lårene betyr å redusere vekten overall. Spot reduksjon, eller målrettet vekttap til spesifikke kroppsdeler, er umulig uten fettsuging. De fleste av oss har problemer områder der fettet samler under vektøkning. Hvis lårene er et problemområde, mål for sunn langsiktig vekttap og å bygge muskler gjennom øvelser. Øvelser og kosthold programmer som hevder å hjelpe deg å miste vekt spesielt i lårene er myter.

Hvordan kan du redusere vekten på lårene?

•  Planlegg en legetime for å snakke om vekttap planer. Legen din vil fortelle deg hvor mye vekt du kan miste hver uke sunt, vanligvis ett til to pounds en uke.

Endre matvaner å spise en lav-fett diett. Spiser færre kalorier enn du forbrenner hver dag. For de fleste voksne er at anbefalingen 2000 kalorier om dagen. Unngå mat som er høy i mettet fett. Spis et balansert kosthold med protein, karbohydrater og rikelig med ulike typer grønnsaker.

Øvelse tre til fem dager i uken for mellom 30 og 60 minutter hver dag. Hvis du ikke er aktiv nå, begynner sakte og jobbe deg oppover. Kardiovaskulære øvelser, inkludert sykling, svømming og løping.

Løft vekter to til tre dager i uken. Målrette lårene med beinløft å bygge muskler i dette området og endre sammensetningen av lårene fra fett til muskler.