Digidexo.com

Hvordan behandle hodepine hos barn

Hvordan behandle hodepine hos barn


Hodepine er vanlig, uavhengig av alder. Faktisk, har mer enn 75 prosent av barn under 15 år opplevd eller vil oppleve en hodepine minst en gang. Det er mulig å behandle hodepine hos barn med mange av de samme behandlinger tilgjengelig for voksne. Behandling av hodepine hos barn bør gjøres med råd fra en medisinsk faglig for å sikre forsvarlig omsorg.

Hvordan behandle hodepine hos barn

Rapport ekstreme eller uvanlige symptomer til barnelege med en gang. Mens de fleste hodepine hos barn er godartet, er det noen som er symptomatisk for andre problemer. Se opp for oppkast, rastløshet mens du sover, hodepine etter en skade eller endringer i personlighet. Disse er symptomatisk for mer alvorlige problemer.

Snakk med legen din om smertene dine barn lider å fastslå alvorlighetsgraden så vel som årsak. Visse typer hodepine har visse typer smertemønstre (migrene er lokalisert mens spenningshodepine er bilateral). Herfra legen kan foreskrive den rette løpet av handlingen.

Få reseptbelagte medisiner for ekstreme hodepine eller migrene og cluster hodepine. Reseptbelagte medisiner vil lindre selv de verste hodepine symptomer. Imitrex og **** er vanlige reseptbelagte legemidler og kan være tilgjengelig for barn i lavere doser.

Endre dine barns kosthold. En av de mer fremtredende årsaker til hodepine er kosthold. Spise mat høy i natrium og fett vil øke blodtrykket og gjøre hodepine, spesielt spenningshodepine, mer vanlige.

Har dine barn får rikelig med mosjon. Trening bidrar til å øke blodgjennomstrømningen og forbedre den generelle helsen. Trening gjør også ditt hjerte slå til en lavere pris, som kan bidra til å redusere forekomsten av stress hodepine.

Diskuter muligheten til å ta enkle over-the-counter medisiner for å behandle hodepine hos barn. Mange medisiner som ibuprofen og paracetamol er helt trygt for barn, om enn i mindre doser. Les etikettene nøye for å avgjøre hva som er riktig dosering, og oppsøke lege bare for å være sikker på at det ikke er noen indikasjoner på større problemer.

Hint

  • Undersøke alternativ medisin alternativer for å hjelpe behandle hodepine hos barn. Ikke alle leger vil støtte alternativ medisin, men det er en god idé å spørre først å vite om det er mulighet for å unngå å bruke kraftige reseptbelagte legemidler.
  • Aldri gi barn mer enn doseringen anbefalt av en lege. Barnas systemer er mindre i stand til å håndtere bivirkninger av overdose eller overeksponering, så nøye overvåke deres medisinering inntak.