Digidexo.com

urinlukt av pusten

Høyere høyde Effekter på pusten

Høyere høyde Effekter på pusten


Stor høyde av 5000 fot og oppover er preget av en økning i barometertrykk, noe som påvirker negativt puste. Virkningene av høy høyde på pusten kan forårsake alvorlige, potensielt livstruende sykdommer. Høyde sykdom stammer fra lave nivåer av oksygen og karbondioksid til stede i blodet på grunn av en reduksjon i oksygeninntak og en økning i mengden av karbondioksid utvist. Symptomene er hodepine, kvalme, svakhet og forvirring. Unngå rask oppstigning og la kroppen tid til å akklimatisere vil bidra til å normalisere pust og hindre de fysiologiske effekter som fører til høydesyke.

Hypoksi

Stor høyde gjør puste mindre effektive og resulterer i hypoksi, en tilstand som følge av oksygenmangel. I store høyder, lufttrykk øker, og mens oksygenmetning i atmosfæren holder seg på gjennomsnittet av 21 prosent, hvert åndedrag vi tar inneholder færre molekyler av oksygen. Denne lavere inntak av oksygen fører til svakhet og tretthet med normal fysisk aktivitet. Langvarig hypoksi sulter celler av oksygen og kan skade multi-organ-systemer, slik som det sentrale nervesystemet, og til og med føre til at disse organer til å mislykkes.

Hyperventilering

Når hjernen blir oppmerksom på hypoksi i blodet, reagerer det med hyperventilering, eller rask, dyp pusting, noe som fører til lungene til å utvise mer karbondioksid enn vanlig. Hjerne signaler puste basert på et normalt høyt nivå av karbondioksid til stede i blodet. Hvis nivåer slipp, vil hjernen ikke utløse lungene til pusten. Dette betyr at vi må gjøre det bevisst beslutning om å puste. Uavklart hyperventilering kan forårsake ørhet, svimmelhet, forvirring og hjerneslag.

Dyspné

Åndenød, eller kortpustethet, kan være forårsaket av panikk av hyperventilering. I et forsøk på å raskt ta i luft, kan puste forkortes slik at lungene ikke blir fylt opp under innånding. Dette skaper en følelse av å være ute av stand til å puste eller kveles, noe som øker angst og forlenger hyperventilering. Lavere mengder av luft resulterer i mindre oksygen blir tatt inn og absorberes, noe som bidrar til å senke oksygennivået i blodet.

Periodisk Breathing

Den manglende evne til å kontrollere pusten forårsaket av hyperventilering utløser periodisk pusting, odd puste mønstre som utvikler under søvn, som er preget av sykluser av uberegnelig puste. I løpet av en periode med normal pusting, begynner vår respirasjonsfrekvens å bremse gradvis. Denne perioden er erstattet av 10 til 15 sekunder for å holde pusten. Det siste trinnet i syklusen er en frisk periode på akselerert puste. Periodisk pusting kan føre til angst hvis personen våkner i løpet av de to siste etapper, enten "ikke puste" eller "gisper etter luft."

Hvordan bli kvitt alkohol pusten

Etter en natt med drikking, kan du føle selvbevisst om lukten av alkohol på pusten. Myten om å plassere en krone under tungen er ikke løsningen for å sikre lukt av alkohol ikke passerer dine lepper. Prøv noen av disse enkle hjelpemidler, eller piffe den opp med et farmasøytisk løsning.

Hvordan bli kvitt alkohol pusten

Eliminere alkohol pusten

•  Ikke bland drinker. Stikker med én drink vil gjøre eliminere alkohol lukter lettere, siden du bare må jobbe for å skjule en lukt i motsetning til en blanding av vodka, vin, øl og whisky alle sammen.

Suck på en menthol hoste dråpe. Denne sterke lukten vil skjule eventuelle sprit rester på pusten.

Spis mat med sterke smaker, for eksempel hvitløk eller løk. Vaske den ned med kaffe for å legge til en annen duft på toppen av allerede aromatisk pusten. Siden du sannsynligvis kommer til å rape, som vil bringe lukten av alkohol opp igjen, slik at du har mat i magen vil hjelpe.

Tygg tyggegummi med sterke mynte eller frukt smaker, eller suge på pusten fresheners som Altoids eller Listerine strimler.

Ta aktivert piletre trekull for å fjerne alkohol fra systemet, og dermed løse alkohol pusten. Bland den med bentonitt pulver og juice.

Hvordan friske pusten

Det er ingenting verre enn å våkne opp med dårlig ånde. Når møte noen nye eller vise deg selv i offentligheten, er det alltid lurt å ha frisk pust. Tross alt, ingen ønsker å bli kjent som en med dårlig ånde! Her finner du noen tips for å friske pusten.

Bruksanvisning

•  Husk alltid å pusse tennene to til tre ganger om dagen. Det hjelper spesielt å børste etter måltider og inkluderer bruk av tanntråd.

Unngå mat som vil gi deg fryktelig ånde som hvitløk og løk. Du trenger ikke å unngå disse matvarene helt, men hvis du vet at du skal møte opp med noen spesielle og ønsker ikke å fornærme dem, sørg for å unngå dem!

Ha en stokk med tyggegummi med deg til enhver tid. Gum kan bidra til å redusere dårlig ånde. Big Red og sterke peppermynte tannkjøttet fungerer best!

Ta en pust mynte. Jo sterkere, jo bedre. Holde pusten mints rundt er ofte en god idé for en rask løsning av dårlig ånde.

Rengjør tungen på en jevnlig basis. Det er bevist at tungen havner de fleste bakterier som vil føre til dårlig ånde. Rengjør grundig det hver dag, og du vil legge merke til forbedringer!

Bruk alltid munnvann! Munnvann kan gjøre underverker med dårlig ånde. Det vil også drepe bakterier som forårsaker det!

Hvordan holde pusten frisk hele dagen

Hvordan holde pusten frisk hele dagen


Kyssing mennesker, klemmer dem og generelt å komme nær dem og bare snakker er alle vanskelig å gjøre hvis pusten lukter - for både deg og de andre involverte parter. Noen ganger kan pusten fortsatt lukter selv om du pusser to ganger om dagen. Bruk disse tipsene for å holde pusten frisk hele dagen.

Bruksanvisning

En børste to ganger om dagen. Bruk en program- eller mellom børste; de er mildere til overflaten av tennene dine. Velge en tannkrem med fluor, og et antibakterielt middel, slik som triklosan. Velg en forfriskende duft som mint - i stedet, sier en gutt bubble gum flavored tannkrem - for å maksimere behagelig ånde.

Pensle tungen når du pusser tennene. Det kan kile i starten, men raskt blir andre natur. Bruk en tunge skraper minst en gang i uken - hver dag hvis dårlig ånde er et problem.

Gurgle med munnvann i ca. 60 sekunder for å drepe eventuelle andre bakterier i munnen.

Vanlige drikke vann i løpet av dagen. Vannet vil hjelpe vaske ut bakterier og matrester i munnen. Swish vann rundt i munnen etter hvert måltid.

Tygg sukkerfri tyggegummi i løpet av dagen. Ikke bare mint fjerne lukt munnen, men gummien selv bidrar også til å fjerne matrester. Velg sukkerfri tyggegummi; sukker gir mat for bakterier som kan skade tennene.

Hint

  • Unngå mat med hvitløk eller løk smaker. Hvis du spiser dem, forbruke persille etterpå; rå persille frisker pusten.
  • Tygg noen fennikelfrø etter et måltid. Denne naturlige pust oppfrisker er tradisjonell i India.

Øvelser for å kontrollere pusten

Enten det er på grunn av stress, vane eller enkle uoppmerksomhet de fleste av oss ikke utnytter våre lungene til sin fulle kapasitet. Det hender puste luft inn i den øverste del av lungene, eller inn i den nedre del, eller i den midterste, men vi knapt noen gang å ta i en komplett pust til å fylle hele vår lungene. Med litt omtanke og praksis, men vi kan trene oss opp til å bli sunnere breathers. Dette vil gjøre deg i stand til å ta større nytte av livet fordeler pusten har å tilby, som rensing fordelen av å innføre større mengder oksygen inn i systemet ditt.

The Complete Breath

Den komplette pusten er den riktige måten å puste. Det puster på en måte som fyller lungene til kapasitet og deretter tømmer lungene av alt avfall. I yoga praksis av Pranayama (som betyr "pust kontroll), er den komplette pusten grunnlaget for alle senere spesialisert pusteteknikker og må mestres først.

The Resting Stage of Breathing

Som det er med alle former for trening, mye bra som foregår i periode med hvile som kommer etter selve aktiviteten. Hvile er det som gir forbedret restaurering. I tilfelle av pusteøvelser, er resten oppnås ikke ved å stoppe pusten, men gjennom å forlenge den naturlige pausen som følger hver inhalerer og hver puster. Det er en god grunn til at uttrykket "ta en pust i bakken" er synonymt med avslapning. Bevisst utvide pause stadium av pusten har fordelen av å bremse ned alt, avslappende nervene og lindre tretthet. Yogis trene seg til å øke varigheten av deres puste pauser bare ved å puste helt for en stund å bygge opp sin kroppens tilførsel av oksygen. Når behagelig begynner å strekke ut hvert trinn av pusten, med fokus på å forlenge pausen fase av pusten for bare så lenge det ikke føre til at du opplever ubehag. Husk, pausen er en naturlig del av pustesyklusen. Poenget er ikke å prøve å stoppe pusten ved å holde pause under press. Snarere er målet å bygge opp din evne til å enkelt utvide resten stadium av pustesyklus.

Mind Control

Breath kontroll og mental kontroll går hånd i hånd, fordi du er i hovedsak trene hjernen din for å trene pusten. Breath kontroll krever bevisst mental fokus ellers vil du gå tilbake til å puste som du har blitt tilvendt puste. Sinnet må bli avgjort, slik at din udelte oppmerksomhet kan gis til å være oppmerksom på pusten din. Å la hjernen din til å bli distrahert introduserer en konstant avbrudd i puste øvelse å gjøre forbedringer tregere til å komme. Prøv å lage en spesiell plass å øve på pustekontroll. Uansett hva du kan gjøre for å gjøre plass beroligende og bidrar til din evne til å opprettholde indre fokus, implementere disse strategiene. En annen teknikk for å bosette sinnet kan læres fra "flytte meditasjon" av tai chi. Det sies at de praktiserte enkle bevegelser av tai chi arbeid for å oppta det underbevisste, slik at ubevisste tanker er mindre sannsynlig å dukke opp og distrahere bevisste sinn fra et høyere fokus.

Lett Progress

Prøv aldri å tvinge pusten kontroll. Hvis pusteøvelse du utfører begynner å gjøre deg svimmel, svak eller ubehagelig - stopp. Ikke gjenopptas før du kan bosette deg selv igjen.

Hvordan bli kvitt røyker pusten

Røyking er en avhengighet som rammer millioner av mennesker, og resulterer i mange ubehagelige bivirkninger. En av de ubehagelige virkningene av røyking er dårlig ånde som resultat. Det er flere grunner til at røyking og dårlig ånde er relatert. Røyking har en tendens til å tørke ut munnen ved å redusere nærvær av spytt, som holder munnen fuktig og vasker bort matrester og bakterier. En oppsamling av bakterier i munnen vil resultere i illeluktende ånde. I tillegg er de kjemikalier som inhaleres av røkeren har en tendens til å klynge seg til det myke vev i munnen, og øke tilstedeværelsen av dårlig ånde. Derfor er det mange røykere finner seg som søker måter å eliminere deres offensive pusten.

Bruksanvisning

•  Puss tennene etter måltider og etter røyking, hvis mulig. Bruk en tannkrem som inneholder natron å bidra til å eliminere lukt.

Bruk en myk-stritter tannbørste og natron tannkrem å pusse tungen. Pensle så langt tilbake som mulig på tungen, for dette er området der de fleste bakterier har en tendens til å hope seg opp. Du kan også bruke en tungeskrape for å rense tungen.

Klargjør en naturlig munn skyll med vann og noen dråper peppermynteolje, og skyll flere ganger per dag. Sørg for at du bare skyll med denne løsningen; Må ikke svelges.

Legg en teskje av eple cider eddik, for sitt vakre frisket effekter, til et glass vann, og drikke det når du er tørst.

Tygg på noen anis frø, i stedet for å bruke kommersielle mints eller tannkjøtt.

Hint

  • Skylling med kommersielle munnvann er ikke så effektiv som du kanskje tror. Disse munnskyllevann inneholder ofte alkohol, noe som kan føre til at munnen til å være tørr.
  • Upåklagelig munnhygiene kan være effektive i å hjelpe redusere røyker pust.

Hvordan holde pusten frisk på skolen

Hvordan holde pusten frisk på skolen


En skoledag innebærer vanligvis en god del av å snakke. Enten snakker til læreren din, chatte med venner eller hvisker til en kjæreste, er pusten foran og sentrum hele dagen. Dårlig ånde er forårsaket av en rekke ting, inkludert biter av mat fanget mellom tennene, tørrhet i munnen, bakteriebelegg på tennene og tannkjøttet eller mer alvorlige problemer som tannråte eller tannkjøttsykdom. Adopter et par enkle vaner å holde pusten frisk hele skoledagen.

Bruksanvisning

•  Puss tennene etter å ha spist frokost. Ta deg tid til å pusse de ytre, indre og topp overflater av hver tann. Forsiktig børste også tannkjøttet og tungen.

Floss mellom hver tann. Pakk ca 10 inches av tanntråd rundt pekefingrene, forlater ca 2 inches av floss mellom fingrene. Skyv floss ned mellom tennene dine ved hjelp av en sikksakk bevegelse. Ta med floss ned til tannkjøttet og under hver tann deretter opp igjen.

Ta en capful av munnvann og swish den rundt munnen i 30 sekunder før du spytter det ut. Mange munnskyllevann inneholder alkohol, som kan tørke munnen. Tørrhet er en årsak til dårlig ånde så unngå overtørking ved å velge et alkoholfritt munnvann.

Sørg for at du drikker nok vann hver dag. De fleste trenger opp til åtte glass vann hver dag. Hold munnen hydrert ved å drikke vann hele dagen.

Snack på rå grønnsaker etter lunsj. Grønnsaker vil fjerne matrester og bakterier fra lunsj. De vil også stimulere spyttproduksjon, som holder munnen fuktig og frisk.

Ta med tannbørste og tannkrem til skolen. Puss tennene etter lunsj for å holde munnen frisk og tennene rene. Hvis du ikke kan børste, skyll munnen med vann etter å ha spist.

Tygg et stykke sukkerfri tyggegummi. Mynte eller frukt smaker formidle en frisk duft til pusten og tygging stimulerer spyttproduksjon, som holder munnen hydrert. Hvis lærerne ikke tillater deg å tygge tyggegummi i timene, tygge et stykke mellom klasser.

Besøk tannlegen regelmessig for rengjøring og helsen. Profesjonelle rengjør fjerne plakk og tannlegen din vil kunne fortelle deg om du er rengjøring tennene ordentlig, eller hvis du har noen underliggende tannproblemer.

Hint

  • Gå til legen din hvis din dårlig ånde vedvarer eller forverres. Du kan lide av en alvorlig dental tilstand.

Hvordan å holde pusten til Nedre Pulse

Hvordan å holde pusten til Nedre Pulse


Lære å puste riktig kan være gunstig for helsen. Ikke bare gjør det redusere stress, men det stimulerer også din auto immunforsvaret og senker blodtrykket og puls. Det kan også hjelpe deg å redusere angst og forbedre din søvn. Det er en av de enkleste og minst kostbare måter å forbedre din helse og velvære, og det er noe som du kan starte umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Ta pulsen ved å plassere midten og pekefingeren over indre del av håndleddet, med håndflaten vendt opp. Tell antall slag hjertet ditt gjør i 15 sekunder og deretter multiplisere tallet med fire. Dette er din stående hjertefrekvens.

Finn et komfortabelt sete og sitte og slappe kroppen din. Lukk øynene og trekk pusten langsomt gjennom nesen og ut gjennom munnen. Fokusere på pusten. Pust inn i fire sekunder.

Hold pusten i åtte sekunder, og slipp det gjennom munnen i fire sekunder. Igjen, inhalerer dypt gjennom nesen i fire sekunder, hold den i åtte sekunder og slipp det gjennom munnen i fire sekunder. Gjenta denne prosessen 15 til 20 ganger.

Plasser hånden på magen mens du puster. Du ønsker å føle magen raise mens du holder brystet ganske stille.

Fokus på lyden av pusten mens du puster og prøve å tømme sinnet for distraksjoner. Ta pulsen igjen når du er ferdig. Du bør ha en lavere count enn da du begynte.

Negative effekter av å holde pusten

Holder pusten er usunt, men det er ulike, tilsynelatende nyttige aktiviteter der kan du kan ende opp med å holde pusten. Folk har en tendens til å svømme i løpet av sommeren, og svømming er god kardiovaskulær trening. Likevel, å være under vann krever at du holder pusten. Også noen mennesker er pistol amatører. Det er skyting teknikker og treninger som krever at du holder pusten for momentan mål stabilisering. Selv noen yoga teknikker krever at du holder pusten. Holde pusten kan ha negativ effekt kroppen din.

Deprivasjon

Holde pusten fratar kroppen sin naturlige utveksling av nødvendige elementer. Det tillater ikke oksygen for å gå inn eller karbondioksid for å gå ut kroppen din. Nitrogenoksid er også forhindret fra å komme inn i kroppen når du holder pusten. Nitrogenoksid har en viktig rolle i immunsystemet, slik som bekjempelse av forskjellige sykdomsfremkallende infeksjoner. Dessuten er det en melding sender blant nerveceller, slik at du kan reagere riktig til enhver stimuli. Holde pusten forstyrrer din naturlige biokjemi. I stedet for å være mer alkalisk, kroppen blir surere og mer utsatt for sykdommen.

Temperaments atferd hos barn

En studie i "Indian Journal of Psychiatry» viser at barn som holder pusten har atferds komplikasjoner. Deres toleransenivåer eller bli lav, og dermed de handler ut eller slippe følelser best de ønsker. Holde pusten kan indusere overdreven gråt. Emosjonelle reaksjoner gjelder måten du puster. Barn er lett påvirkelig og lett frustrert. Samme sak studie i "Indian Journal of Psychiatry» viste at 56 prosent av barn som har breath-holding spells reagerer med raserianfall, noen til omfanget av banging hodet. Folk som holder pusten tendens til å være sint, irritabel og irritert. Det kan være vanskelig å roe eller distrahere dem når de er i dårlig humør. Hvis det ikke er noen puste forbedringer, kan disse trekkene overgang til ungdomsårene og voksen alder.

Utilstrekkelig Body Function

Kroppen din fungerer fra puste. Du vil dø hvis du ikke puste. Ved å frata kroppen av luften og element overføring er nødvendig, trenger cellene ikke får tilstrekkelige mengder av oksygen. Milliarder av hjernecellene utføre minimalt fra mangel på oksygen. Så lenge pusten din blir forskjøvet eller holdes i intervaller, er hjernen din i utgangspunktet kjører på survival mode --- bare minimal vesen som gis. Kroppen din heller ikke oxygenate dine mange muskler og organer hensiktsmessig hvis du holder pusten. Det er viktig for deg å puste under aerobe øvelser. Oksygene er hensikten bak aerobic --- brenne kalorier og fett ved å få nok oksygen til kroppen og blodet. Hvis du holder pusten mens du kjører, vil du til slutt bli ør eller besvimer. Løping krever energi, som du raskt vil tape hvis ikke etterfylles med mer oksygen.

Toksisitet i Breath-Holding

Breathing utviser flere giftstoffer fra kroppen din. Holde pusten holder disse giftstoffene inni, slik at mer tid for dem å fordele seg rundt kroppen din og manifest. Mangelen på oksygen er bevist å være et hovedproblem blant personer med kreft eller andre alvorlige sykdommer. Toksiner ta unna den energien du kunne ha. De holder du ser alderen eller syk. Når du holder pusten, hold deg inn på sykdom, når du kan bare slippe den. Bedre pust forbedrer hudens utseende. Maksimer puste innsats ved å slippe uønskede giftstoffer for å forbedre helsen.

Hvordan holde pusten frisk hele dagen uten produkter

Hvordan holde pusten frisk hele dagen uten produkter


Ingredienser i felles pust frisket produkter er ofte tvilsom. De kan være skadelig for din helse ved inntak i store mengder. Natriumfluorid, for eksempel, er tilstede i tannpasta, men kan også bli funnet i rottegift. Alkohol i visse munnskyllevann kan tørke ut munnen og utløse tannråte. For å hindre komplikasjoner og lette ditt sinn, innlemme naturlige metoder for å hjelpe friske pusten.

Bruksanvisning

tygge på mynte eller persille blader når du trenger å friske pusten. Persille og mynte fremme fordøyelsen helse, noe som kan være årsaken til dårlig ånde. Når svelget, er duften av disse prakt frisket urter utåndet gjennom lungene.

Hydrate selv. Drikk vann gjennom hele dagen. Vann skyller naturlig munnen og fremmer fordøyelsen helse. Vann forebygger også tørr munn, som kan bringe på dårlig ånde.

Unngå mat rik på hvitløk, løk og andre sterke eksotiske krydder, fordi disse kan utløse dårlig ånde.

Få regelmessig mosjon for å holde pusten frisk. Gå løping, svømming eller sykle for å øke stoffskiftet og for å fremme fordøyelsen helse. Bad fordøyelse og forstoppelse kan utløse gass buildup som forlater kroppen gjennom munnen.

Sett din dusjhodet til en innstilling som gir en høytrykksvannstråle. Skyll tennene dine og munnen med vann. Matrester og rusk som er igjen mellom tennene og kan føre til dårlig ånde er skylt bort.

Unngå alkohol, koffein og tobakk, fordi alle disse negativt påvirke pusten. Spis et sunt kosthold som inneholder alle matvaregrupper; magre proteiner, hele korn, grønnsaker, frukt og magre meieriprodukter. Unngå å gå på dietter som begrenser karbohydrater, fordi disse kan utløse dårlig ånde, også kjent som keton-pust.

Slik holder du pusten Fra Stinking

Slik holder du pusten Fra Stinking


Ingen ønsker å være den personen med dårlig ånde eller snakke med noen som har dårlig ånde. Overdreven bakterier, fordøyelses forhold og forbruker bitter mat kan alle føre til dårlig ånde. Det er flere enkle, rimelige metoder du kan bruke til å holde pusten lukter godt som vil forlate deg med en sunnere munn.

Bruksanvisning

•  Puss tennene regelmessig. The American Dental Association (ADA) anbefaler børsting minst to ganger om dagen med en ADA godkjent fluortannkrem. Børsting blir kvitt matrester som samler bakterier i munnen og forårsaker dårlig ånde. Børste også tannkjøttet og tungen også, som mat kan samle seg i disse områdene også.

Følg børsting med tanntråd. Tanntråd fremmer de mat fjerningsarbeidet som tilbys av børsting, nysgjerrige sta matrester fra mellom overflatene på tennene.

Gurgle med munnvann. Gargling med en over-the-counter munnvann dreper munnen bakterier og etterlater deg med friskere pust.

Drikk rikelig med vann hele dagen for å holde seg hydrert. Noen tilfeller av dårlig ånde er forårsaket av tørr munn og en mangel på spytt.

tygge tyggegummi. Gum fører deg til å produsere spytt som kan bidra til å vaske bort noe av lukt bakterier i munnen.

Besøk tannlegen din om dårlig ånde vedvarer. Som en del av vanlige tannlege eksamener, vil tannlegen kunne sjekke munnen for mer alvorlige problemer som tannkjøttsykdom eller hulrom som også kan føre til dårlig ånde.

Hvordan kontrollere pusten for å hindre Hyperventilering

Hyperventilering er definert av Dictionary.com som overdrevent rask og dyp pust "som resulterer i redusert karbondioksidnivåer og økt oksygennivå som produserer besvimelse, prikking i fingre og tær, og hvis fortsatte, alkalose og tap av bevissthet." De viktigste årsakene er enten psykologiske forhold som for eksempel stress eller angst eller en rekke fysiske forhold fra graviditet til hjerteproblemer. Dersom legen din har bestemt at hyperventilering er et resultat av stress, angst eller panikk, og ikke fra en underliggende fysiske tilstand er det flere ting du kan gjøre for å kontrollere pusten.

Bruksanvisning

•  Forstå mekanikerne av hyperventilering. Hvis hyperventilering begynner man må heve nivået av karbondioksid i blodet ved å redusere mengden av oksygen som blir pustet inn. Dette betyr at man må puste langsommere for å redusere symptomene på hyperventilering, eller for å stanse en fullverdig panikkanfall.

Pust gjennom kniper leppene som om du blåser ut et stearinlys, eller puste gjennom bare ett nesebor ved å lukke den andre med hånden.

Spør en venn eller familiemedlem til å hjelpe deg. Har noen gjenta betryggende meldinger og forsøke å roe deg ned. Jo mer urolig eller engstelig du får jo mer sannsynlig er det at du hyperventilere.

Tren regelmessig. Det bidrar til å kontrollere deg puste på en langsiktig basis. Lære og øve pusteøvelser for å slappe av mellomgulvet. Yoga og annen trening rutiner undervise disse, eller du kan rett og slett øve "magen puste", som er å plassere en hånd på magen din og sørge for at hånden beveger seg bort fra kroppen din når du puster inn mens brystet og skuldrene for å ikke flytte.

Helium Effekter på pusten

Helium Effekter på pusten


Helium er en fargeløs gass best kjent for å fylle opp ballonger. Folk også spøkefullt inhalerer gassen, forårsaker stemmene sine til å bli forvrengt og høy. Dette er fordi lydbølger reise raskere gjennom helium enn luft, endre tonehøyde av stemmen din. Selv humoristisk for Alvin og gjengen inntrykk, kanskje mange lurer på om effekten av helium på å puste.

Helium Fakta

Helium, først oppdaget på sola, er oppkalt etter den greske guden for solen, Helios. I 1868, astronomen Pierre-Jules-César Janssen oppdaget dette ennå ukjent element mens han studerte fargene i solens spektrum under en total solformørkelse. Den ble først oppdaget på jorden i 1895 av skotske kjemikeren Sir William Ramsay. Flertallet av helium brukes kommersielt nå kommer fra naturlige gassbrønner i Texas, Oklahoma og Kansas. Den brukes til å blåse opp ballonger og luftskip, samt i superledere og kryogenisk forskning.

Helserisiko av Breathing Helium

Inhalere helium bærer flere risikoer siden kroppen din kan bare behandle oksygen inhalert i lungene. Hver pust av helium er beslektet med å holde pusten før neste innånding av vanlig luft. Dette kan føre til både små og store helserisikoer, fra svimmelhet til døden.

Oksygenmangel

Oksygenmangel forårsaket av innånding av helium kan føre til flere helseproblemer avhengig av mengden og lengden av tiden en person puster inn helium. Selv bare ett pust av helium kan la en person føler seg svimmel eller ør. Hvis mer inhaleres, kan en person selv besvimer. Hvis enda større mengder er innåndet, kan den resulterende oksygenmangel føre til hjerneskade eller død.

Aldri Inhale Helium Fra An Air Tank

Høytrykk luftflasker er mest brukt til å fylle helium ballonger. Men du bør aldri inhalerer fra en av disse beholderne. Den gass under trykk, ved innånding, har potensial til å sprekke en lunge og ville kreve øyeblikkelig legehjelp. Det kan også føre til luftemboli, etablering av gassbobler i blodet. Disse helium bobler ville føre til slag-lignende symptomer, og kan også føre til døden.

Tonisk-kloniske anfall hos barn

Tonisk-kloniske anfall hos barn


Tonic-kloniske, eller grand mal, kramper forekommer hyppigst hos små barn. Beslagene vanligvis føre barna til å miste bevisstheten, jord seg selv og bevege seg ukontrollert i flere minutter. Foreldre og andre omsorgspersoner må forstå hvordan å holde barn trygt under en tonic-kloniske anfall og vite når du skal søke medisinsk hjelp utover førstehjelp for et barn som har hatt et anfall.

Årsaker

Alle tonisk-kloniske anfall oppstår når en stor del av nettverket av synapser som sender elektriske signaler over, og fra hjernen feil. Årsaken til dette utbredt feil varierer fra person til person, og den spesifikke årsaken til en enkelt tonic-kloniske kanskje aldri fant frem. Leger klassifisere anfall uten kjent årsak som "idiopatisk". Anerkjent årsaker til tonisk-kloniske anfall inkluderer høy og raskt stigende feber (dvs. feberkramper), epilepsi, hjerneskade, infeksjoner, hjerneslag, nyresvikt, hjernesvulster, elektrolyttforstyrrelser, underernæring og alkohol eller narkotika overdose, eller akutt tilbaketrekning.

Prevalens

Statistikk utarbeidet av Epilepsy Foundation viser at barn er mest utsatt for idiopatisk, epileptiske og feberkramper. Av de 300.000 amerikanere som lider av en første anfall hvert år, 120.000 er barn yngre enn 18 år, mens så mange som 100.000 er barn yngre enn 5 år som opplever en febril anfall. Noen 45.000 barn under 15 år får diagnosen epilepsi hvert år, men ikke en eneste av disse barna lider tonisk-kloniske anfall. The Epilepsy Foundation påpeker at tonisk-kloniske anfall forekommer hyppigst hos barn yngre enn 10 år gammel.

Aura

Før utbruddet av et anfall, kan et barn klager over matvarer smaker eller lukter morsomt, blir svimmel eller ha tåkesyn. Leger kategorisere disse sensoriske endringer, samt milde hallusinasjoner, som "aura". Når et barn utvikler en aura, foreldre og omsorgspersoner må begynne å gjøre forberedelser for forekomsten av et anfall. Beslaget kan ikke forebygges, men barnet skal, om mulig, bli flyttet til et privat sted fritt for gjenstander som kan forårsake skade.

Anfall Symptomer

En tonic-kloniske anfall har to distinkte faser. I løpet av kort --- vanligvis mindre enn et minutt - tonic fase, et barn vil pusten langsomt og kan til og med slutte å puste. Dersom barnet gjenopptar puste etter beslaget, ingen resuscitative tiltak er nødvendig. Barnet vil også bli stiv til poenget med stivhet og vil nesten alltid gå ut. Tapet av muskelkontroll kan føre til et barn tisser eller avføring på seg selv.

Den kloniske fasen av et anfall er preget av raske, skarpe sammentrekninger av forskjellige muskler. Et barn kan bite tungen eller innsiden av munnen hans. Dette kan fortsette i to eller tre minutter, med krampetrekninger bevegelser blir mindre hyppige og mindre alvorlig som tonic fase passerer. Barnet kan forbli bevisstløs i flere minutter etter at han har sluttet å gripe.

Post-Anfall Symptomer

Et barn vil vanligvis ikke husker hva som skjedde med ham under en tonic-kloniske anfall og vil nesten alltid være trøtt, svak og forvirret når han kommer til bevissthet. Generell svakhet kan vare i opptil to dager, og barnet kan klage over hodepine etter et anfall.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation advarer sterkt foreldre og omsorgspersoner unna å sette inn objekter i et barns munn under en tonic-kloniske anfall. Alt plassert i et gripe barnets munn med den hensikt å holde luftveiene åpne eller hindre biteskader er en kvelningsfare. Den beste metoden for å beskytte et barn under en tonic-kloniske anfall er å posisjonere ham på hans side, løsne noen tettsittende klær, kjempe mot trangen til å holde ham og sørge for munnen er uten hindringer --- ved å sette fingrene, hvis det er nødvendig. Utføre eneste redning puste hvis han ikke har gjenopptatt puste på egen hånd når den kloniske fasen har gått. Til slutt, som Epilepsy Foundation råder, "Vær betryggende og støttende når bevisstheten tilbake."

Søker Medical Care

Foreldre eller omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling for alle barn som nettopp har opplevd sin første tonic-kloniske anfall. Et barn med en historie med anfall bør se en lege hvis hans anfall varer lenger, eller bli mer alvorlig enn vanlig, hvis han opplever nye symptomer som oppkast eller hårtap, eller om han har mer enn ett anfall i rask rekkefølge.

Medisinsk Definisjon av tymektomi

Medisinsk Definisjon av tymektomi


En tymektomi er kirurgisk fjerning av thymus kjertel, som ligger bak brystbeinet og spille er en viktig rolle i kroppens immunsystem. Mer spesifikt, forvandler thymus kjertel hvite blodlegemer (lymfocytter) i T-celler som hjelper kroppen bekjempe virus og infeksjoner. Ifølge American Cancer Society, er en tymektomi den favoriserte behandling for thymus kreft og er mulig i de fleste pasienter med stadium I og II thymomas.

Historie

Den første dokumenterte tymektomi ble utført i 1911 av en lege ved navn Ernst Ferdinand Sauerbruch i Zürich, Sveits. Den tymektomi ble utført på en pasient med myasthenia gravis, en muskulær forstyrrelse, for å påvirke forløpet av sykdommen. Operasjonen ble møtt med positive resultater, og mellom 1940 og 1950, flere kirurger brukt denne prosedyren på myasthenia gravis pasienter.

Thymomas

Thymomas er de mest vanlige tumor av thymus, og de kommer ut fra thymus epitelceller som hjelpemiddel i utviklingen og utvelgelse av T-celler. Flere av autoimmune sykdommer, slik som erytroaplasi (unormalt lave nivåer av røde blodceller), myasthenia gravis, og hypogammaglobulinemi (unormalt lave nivåer av antistoffer), er knyttet til thymom - selv om dens nøyaktige årsak er ukjent. Belinda Rowland, en lege og medisinsk skribent for Gale Group Inc., rapporterer at thymom effekter både menn og kvinner i alderen 40 og 60 år.

Symptomer på thymom

Så mange som halvparten av pasienter med thymom er asymptomatiske. Symptomer i gjenværende pasientene er forårsaket av blodkar eller en forstørret thymus på luftrøret. Symptomer kan omfatte:

--shortness av pusten
--chest smerte
--dizziness
--coughing
--muscle tretthet
--weakness
--swelling av ansiktet

Myasthenia Gravis

For pasienter med nevromuskulære lidelser myasthenia gravis, hindrer immunsystemet muskel reseptorer fra riktig å reagere på nervesignaler. Muskeltretthet og svakhet er ofte resultatet. Thymus kjertel faktisk fører til at enkelte tilfeller av myasthenia gravis av skadelige thymus-produsert antistoffer som er rettet mot muskel-reseptorer. Thymus kjertel fjerning anbefales for de fleste pasienter med myasthenia gravis og kan drastisk forbedre symptomer hos noen pasienter, ifølge DoctorsofUSC.com.

Methods of Surgery

Det finnes i dag flere måter å utføre en tymektomi. En full sternotomi, den mest invasiv teknikk, gjør det mulig for et innsnitt ned på midten av brystet for å eksponere thymuskjertelen for fjerning.

En delvis sternotomi er når et mindre innsnitt er gjort ned på midten av brystet og bare halvparten av sternum fraskilles. Det er mindre dødtid forbundet med denne operasjonen, i motsetning til et fullstendig sternotomi.

Under thoracoscopic tymektomi, gjør kirurgen 02:58 små snitt på siden av brystet. Thymus kjertel er visualisert og fjernes med et lite teleskop og dissekere instrumenter.

En transcervical tymektomi er den minst invasiv metode for fjerning av thymus kjertelen. Et lite snitt på tvers av den nedre delen av halsen og små instrumenter benyttes til å fjerne thymus.

Post Kirurgi

Utvinningen perioden avhenger av hvilken type operasjon utføres og kan være hvor som helst fra to uker til tre måneder.

Hvorfor er det viktig å varme opp før du synger?

Hvorfor er det viktig å varme opp før du synger?

Stemmebåndene er tale musklene i halsen, og som alle musklene i kroppen, kan de bli forstuet og anstrengt, under sang. Varmer dem opp med lette øvelser, for eksempel strekke, puste og skalaer, vil slappe av og forberede dem for å synge.

Whole Body Stretch

Stretching kroppen først vil slappe av nakke, rygg og brystmuskulaturen, noe som åpner for bedre pust og pusten kontroll. Begynn med "rag doll." Bøye seg fremover i livet, la armene og hodet henger løst, deretter forsiktig svinge fra side til side som en "filledukke", gjør dette et par ganger. Deretter stå opp høye, armene langs siden, ta et dypt åndedrag som du heve armene over hodet. Reach for taket, deretter sakte puster ut mens bringe armene til sidene.

Lip Roll --- The Buzz

Denne øvelsen varmer lepper og svelg. Pust ut gjennom rynket leppene mens du oppretter en lyd som en motorbåt, gjør det et par ganger. Deretter må du gjøre buzz lysbilde mellom toner. Basen tone, opp en fjerde, og tilbake til basen i C-dur, (gjør-fa-do). Høres ut som "ee" eller "oo". Flytt opp et halvt trinn hver gang til D, G og E. Dette tvinger god pust støtte.

The Fifth Slide Warm-Up Scale

Neste er den femte lysbilde warm-up. Begynn på den femte tonen med stavelsen "wee" og skyv ned til basen, (så-do), i C-dur igjen. Gjenta på de samme toner med "zoo", deretter flytte opp et halvt trinn og gjenta, "wee-zoo." Fortsett å flytte opp i halve trinn.

Fem toneskalaen Warm-Up

Begynn på den femte tone og ned ved trinn til basen: så, fa, mi, re, gjør. Først gjøre stavelsen "na" og deretter "nei", "noh" og "noo" flytte opp et halvt trinn og gjenta skalaen på hver stavelse. Flytt opp et halvt trinn med hver rapport. Følger det med en synkende arpeggio: do, se, mi, gjøre på stavelsen "nah." Gjenta på "nei", "nee", "noh" og "noo", deretter fortsette å gå opp halve trinn og gjenta på hver stavelse igjen.

Oktav Slide Warm-Up

Bruk Buzz og begynne på basen notat; skyv opp en oktav og tilbake ned til basen: gjør, gjør, gjør. Repeat "oo," flytte opp et halvt trinn, gjør buzz, og "oo". Fortsett opp halve trinn. Utført på riktig måte en god oppvarming vil forberede deg for din sang praksis.

Fordeler og konsekvenser

Oppvarming av stemmebåndene forbereder dem for anstrengende aktivitet. Stemmebåndene er som muskler, de trenger blod flyte, avslapping og luft som strømmer glatte over dem, for å forberede dem for sang. Plus, varme-ups trene stemmebåndene og styrke dem for en sterkere stemme. Skade på stemmebåndene som en forstuing eller belastning kan forekomme, noe som kan føre til hevelse og heshet hvis du tvinge dem til å synge før de er varme.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi


I sin bok, "Yoga: The Path to holistisk helse," internasjonalt anerkjente yoga guru BKS Iyengar beskriver en serie med yoga for behandling av epilepsi. Forward fold positur, nedover-vendt hunden positur og liket positur er tre av de 18 viste stillinger. Epileptiske anfall oppstår når hjernen unormalt genererer elektriske signaler. Rytmisk yoga puste i frem fold, som peker nedover hund og liket positur øke blodstrømmen til hjernen din, beroligende hjerneceller og beroligende nervesystemet ditt.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

trinn på din matte eller håndkle med føttene hip bredde hverandre til å begynne yoga puste. Pust, forlenge ryggraden og fylle din rib bur med luft. Pust ut og trekke navlen inn ryggraden. Pust inn og se på himmelen eller i taket, så puster og slipper spenninger i kjeve, skuldre, korsrygg og hofter. Gjør pusten høyt, som vinden går gjennom en tunnel, og visualisere det varmer opp ryggraden. Fortsett å puste før hele ryggen føles varmt og tingly.

To Exhale magen ned mot hoftene for frem fold positur. Spenne motsatt albue til motsatt hånd eller nå høyre hånd til høyre ankel og venstre hånd til venstre ankel. Utforsk din tilbake fleksibilitet ved å bringe magen nærmere hoftene med hver puster du tar. Bo i frem fold posere for flere åndedrag eller mange. Gjenta utgjøre flere ganger hvis du vil.

Kom til hender og knær på din matte eller håndkle for å forberede seg nedover-vendt hunden positur. Plasser håndflatene under skuldrene, bredde skulder fra hverandre og knærne under hoftene, hip bredde hverandre. Pust inn og presse hoftene opp mot taket eller himmelen og brystet tilbake mot føttene. Kroppen din vil være formet som en omvendt V. Pust og forlenge ryggraden. Pust ut og og ta med navlen i ryggraden. Bo i nedovervendt hunden for fem dype åndedrag, deretter tilbake til dine hender og knær. Gjenta utgjøre et par ganger, hvis du vil, bor i den i flere åndedrag eller mange.

lå med ryggen på matten og knærne bøyd for liket positur. Utvid ben, ett om gangen. La føttene og armene falle åpen mot taket eller himmelen. La dine nedre tennene henge fra øvre tennene. La dine øyeepler flyte i sine huler. Tillate all spenning å smelte bort. Ditt sinn forblir i øyeblikket med kroppen din. La tilfeldige tanker drive gjennom din bevissthet og fokus på pusten. Bo i liket posere for to til tre minutter eller lenger.

Se mer yoga ved å delta på klasser ledet av en sertifisert instruktør. Forward fold, som peker nedover hund og liket positur er grunnleggende yoga posisjoner du vil finne i noen yoga klasse. Ifølge Mayo Clinic, yoga er en egnet behandling for å redusere bivirkningene av epilepsi behandling medikamenter inkludert tretthet, svimmelhet, vektøkning og tap av koordinasjon.

Hint

  • Du kan bruke opptil tre yoga blokker i frem fold. Stable dem under hendene for å redusere stress på skinke strenger.
  • Plasser et brettet teppe under halsen, korsryggen eller knær i liket positur for å redusere spenninger i disse områdene. Du kan også gjøre liket posere med knærne bøyd.
  • Ikke lås knærne i frem fold posere som dette legger press på korsryggen.
  • Trening med legen din godkjenning.

Teknikker som hjelper mennesker som stammer

Teknikker som hjelper mennesker som stammer


Måten du snakker påvirker hvordan andre tenker om deg. Hvis du stammer, kan du ha problemer uttrykk hvordan du føler deg, og din selvfølelse kan lide. Ta kontroll over din stamming og lære strategier, teknikker og metoder for å forbedre din tale og redusere eller eliminere din talevansker.

Flyt Shaping Therapy

Med hjelp av en logoped kan du lære hvordan å bremse ned din tale og bli mer flytende. Under behandling, sier du korte setninger eller setninger i en veldig treg måte og strekk vokaler og konsonanter. Over tid, den hastigheten som du snakker øker. Du lærer også å kontrollere og overvåke pusten din; hvordan du skal puste mens du snakker; og hvordan du kan formulere ved hjelp av lepper, tunge og kjeve.

Stamming Therapy Devices

Hvis du stammer og taler i samklang med noen andre, går din stamming bort og talen blir flytende. Ulike elektroniske tale enheter utnytte denne praksisen. Du bærer den elektroniske enheten i øret, som ligner på et høreapparat. Når du snakker, endrer enheten din stemme og spiller den tilbake til deg. Du lytter til din egen stemme med en liten forsinkelse i det eller i en annen tonehøyde. Du føler deg som om du snakker i kor, noe som gjør talen din mer flytende.

Teknikker på Home

Foreldre til et barn som stammer kan innlemme ulike teknikker som vil gjøre deres stamming barnet føler seg vel med sin måte å snakke. I stedet for å bli sint på barnet ditt for stamming, gi ham tid til å fullføre sine ord og setninger, fordi noen ekstra stress bare gjør stamming verre. La barnet vet at det er greit å stamme og at han kan fortsatt ha en normal samtale. Skape en avslappet hjemmemiljø og unngå å presse barnet til å snakke. Snakk langsomt når du snakker til barnet ditt, og sette den rette eksempel.

Tale Modification Therapy

Modifisering av stamming er en teknikk som ikke bli kvitt din stamming, men justerer den måten som du stammer, som krever mindre innsats. Etter å identifisere følelser og atferd knyttet til stamming, inkorporerer terapeuten desensibiliseringskurer teknikker. Stutterer seirer hans angst og frykt for å snakke ved å konfrontere vanskelige ord. Han stammer med vilje og lærer å ta en pause og gjenta ord. Til slutt, frykt og angst avta og stutterer tale blir mer flytende og stamming oppstår bare av og til.

Hvordan Stopp Søvnløshet

Hvordan Stopp Søvnløshet


Søvnløshet, også referert til som søvnløshet, er en tilstand der lider har problemer med å sovne og forbli sovende. Ifølge New York Times, lider omtrent 10 prosent av den amerikanske befolkningen fra søvnløshet. Lidelsen kan komme av forskjellige ting, alt fra depresjon og stress til din livsstil og visse medisiner. Ikke får tilstrekkelig søvn påvirker kvaliteten på livet ditt, fordi du er mindre produktive og ute av stand til å konsentrere seg fullt ut i løpet av din våkne timer. Gjøre endringer i ditt daglige liv for å få søvn kroppen din trenger.

Hvordan Stopp Søvnløshet

En trening i minst 20 minutter hver dag for å bidra til å fremme god søvn om natten. Planlegg dine treningsøkter omtrent fem timer før sengetid. Ta en tur, ta en joggetur eller sykle. Hvis du gjør øvelsen sent på kvelden, unngå å øke kroppens temperatur; utføre noen lys strekke eller yoga.

Følg en daglig sengetid rutine. Ta et bad, lytte til rolig musikk eller lese en bok, før sengetid. Nyt avslappende aktiviteter fordi disse signalisere hjernen din at det er på tide å trappe ned.

Unngå sentralstimulerende midler, som for eksempel alkohol, koffein og nikotin etter lunsjtid, fordi disse kan bringe på søvnproblemer og påvirke kvaliteten på søvnen din.

Spill av en CD med naturlyder eller slå på en fan. Konsekvent hvit støy disse skaper maskere andre lyder som kan vekke deg om natten.

innlemme puste teknikker for å hjelpe deg å slappe av. Sitt opp eller ligge i en avslappende stilling. Pust ut all luft fra lungene gjennom munnen. Pust gjennom nesen for en fire teller. Hold pusten i sju punkter før du slipper det gjennom munnen for en mental åtte teller. Lytt til lyden av luften som forlater kroppen. Gjenta dette pusteteknikk fire ganger.

Ta melatonin eller vendelrot kosttilskudd for å bidra til å fremme søvn. Kosttilskudd er naturlige beroligende midler som induserer søvn. Prøv disse naturlige sove hjelpemidler før ty til reseptbelagte sovepiller, fordi din kan vokse avhengig av disse, til det punktet hvor du ikke kan sovne uten dem.

Ta kontakt med legen din dersom din søvnløshet er utløst av depresjon. Legen din kan foreskrive noen antidepressiva som kan hjelpe deg å sove bedre om natten, og han kan foreslå å se en psykiater.

Hvordan muntre deg opp når du er sint

Hvordan muntre deg opp når du er sint


Sinne er en naturlig følelse, og du kan la det overvelde deg med negative følelser mot noen eller noe på en måte som ikke er konstruktiv. På den annen side, kan du oppleve sinne som noe konstruktivt og la det motivere deg til å finne løsninger på dine problemer. Ifølge American Psychological Association, kan et overskudd av uovervåkede sinne ha en negativ effekt og utløse irrasjonelle tanker samt en økning i blodtrykket. Mange hendelser kan utløse sinne, inkludert mindre ting, for eksempel en trafikkork, eller mer alvorlige problemer, for eksempel tidligere traumatiske opplevelser. For å administrere sinne og muntre deg opp, lære å kontrollere den før den styrer deg.

Hvordan muntre deg opp når du er sint

•  Hold sinne i sjakk så det ikke kan kontrollere deg. Avstå fra surring ut i sinne eller uttrykke deg selv på en destruktiv måte. I stedet for å øve på å puste teknikker bidra til å roe deg ned slik at du kan bestemme den beste måten å svare, hvis i det hele tatt. Puster luften fra lungene gjennom munnen. Pust gjennom nesen for en mental teller til fire. Hold pusten for fire teller før du slipper det gjennom munnen for fire teller. Gjenta dette pusteteknikk fem ganger.

2 Fokuser på noe som er behagelig for deg eller på en konstruktiv måte å svare på hva person eller hendelse har ført til sinne. Gi deg selv tid til å slappe av og la sinne avta. Ta et 5 til 10 minutters pause når du føler deg sint. Sett deg ned i en komfortabel stilling og lukk øynene. Tenk på et ord, bilde eller element som ikke stresse deg ut eller sinne deg; kanskje bildet er av katten din spiller eller av en fargerik solnedgang. Pust dypt som du fokuserer på denne tanken. Etterpå kan tankene dine være klarere og din vrede mindre intens.

Lytt til musikk for å muntre deg opp. Ifølge Web MD, musikk, uavhengig av type, kan forbedre humøret. Unngå å spille musikk som du forbinder med traumatiske tidligere erfaringer fordi denne atferden kan ha motsatt effekt.

Ta ditt sinne i treningsstudioet. Løper på tredemøllen, traff en boksesekk, ta en yogatime eller løfte vekter. Når du trener, dine kroppen frigjør endorfiner, som kan gi deg en generell følelse av velvære.

Spis et stykke mørk sjokolade når du er sint. Bortsett fra å nyte smaken, kan sjokolade muntre deg opp, fordi det stimulerer frigjøring av endorfiner og utløser feel-good hormonet serotonin.

Skriv ned fem ting som gjør deg glad og som du er takknemlig for. Se på stykke papir i tider med sinne å minne deg selv på dem. Innse at sinne er bare midlertidig, og at du har mange ting å være glad for.