Digidexo.com

Slik unngår du at skjellete hud

Skjellete hud kan skyldes en rekke faktorer, inkludert hudsykdommer, eksponering for allergener eller giftstoffer, solbrenthet eller bare sensitiv hud. Uavhengig av årsak, kan skjellete hud være pinlig og ofte ubehagelig. Det kan føre til smerte, irritasjon og kløe. Heldigvis er det noen hjemme omsorg tips som vil hjelpe deg å hindre skjellete hud.

Bruksanvisning

En dusj i kaldt eller lunkent vann i stedet for varmt vann. Varmt vann strimler raskt huden sin naturlige oljer, forårsaker irritasjon og selv skjellete hud for de med sensitiv hud.

Bruk kremer, kremer eller salver så snart du kommer ut av dusjen. Flertallet av fuktigheten i huden fordamper så raskt som tre minutter etter at han forlot dusjen, men å bruke kremer og andre kremer raskt vil bidra til å holde fuktigheten i og hindre skjellete hud.

Soothe tørr, kløende, flassende hud med kaldpresset olivenolje. Bare gni oljen sjenerøst i berørte områder. Olivenolje kan brukes på hele kroppen, inkludert ansiktet, så hjelper det å fukte mens bekjempe bakterier som forårsaker infeksjon og akne.

Bruk en krem beriket med vitamin D som bidrar til å regulere hastigheten som skins cellene vokser på og hindrer skjellende flekker. Vitamin D, bør imidlertid ikke brukes på ansiktet.

Beskytt huden din med minimum 30 SPF solkrem, ikke bare for å redusere risikoen for hudkreft og solbrenthet, men også for å hindre over-tørking av huden på grunn av UV-stråler.

Tenk bilde terapi hvis du har en kronisk hudsykdom. Photo terapi behandling vil variere avhengig av din spesielle tilstand og hudtype og bør utføres av en profesjonell, kan imidlertid regelmessig behandling bidra til å hindre skjellete hud en gang for alle.