Digidexo.com

Hva er Hemp Oil?

Marihuana eller cannabis planter er brukt i en rekke ting som er produsert. Den cannabis stavia anlegget har lenge blitt tilskrevet marihuana bruk og regnes som ulovlig. Men selve anlegget har mange anvendelser, hvorav den ene blir hampolje. Andre gunstige bruksområder er medisin og fiber. Helsemessige fordeler av cannabis stavia er mange og omfatter hudpleieprodukter, matolje og en naturlig smertestillende.

Ernæring Fakta

Hamp frø er satt sammen av 40 prosent fett og 25 prosent protein i oljen som er produsert fra anlegget. Anlegget og olje er høy i omega-3-forbindelsene, den samme næringsverdi som kaldtvannsfisk. Hamp olje er laget fra frøene, og kan brukes til olje, kapselform og brukes i såper eller andre produkter til personlig pleie.

Industrial Hemp

På grunn av de psykoaktive effektene av cannabis stavia i form av marihuana bruk, industriell hamp planter ofte brukt i fremstillingen av hamp olje. Industriell hamp blir dyrket for å få mindre av de psykoaktive virkninger, noe som gjør hampolje psyko fri.

Terapeutiske effekter

Terapeutiske effekter av hampolje inneholder såper som har oljen i dem for å fukte tørr hud; brukes i kremer for huden, inkludert solflekker, rynker og forstadier celler og i sjampo for sunnere hår. Det er fordelaktig for å redusere risikoen for hjerteanfall og kolesterol oppbygning i venene. Anti-inflammatoriske egenskaper aide i lindring av smerte for kreftpasienter og de som lider av leddgikt.

Former Hemp Oil

Naturlig helsekostbutikker forsyne hampolje i form av olje og / eller kapsler. Hamp olje har ernæringsmessige egenskaper, og kan brukes som en salatdressing. Det er ikke anbefalt for matlaging som det har en lav røyk terskel og holdbarhet. Det må lagres kaldt eller på et kjølig, mørkt sted som det pleier å ødelegge ganske raskt.

Testing

Testing blir gjort på hampolje i de områder av flere spiselige produkter. Det kan fort bli tilgjengelig som en melk eller tofu erstatning. Hamp olje ble brukt i kvalitet maling før 1937 på grunn av dens tørkende egenskaper. Det blir testet i maling, vaskemidler og lakk og som en etanol (diesel) drivstoff.

Betraktninger

Hemp gjør et comeback i at det er en fornybar fiber kilde; i inngåelse av tøy og mat. Videre lesning om fordelene og bruk av hamp olje er viktig for leseren å bli kjent med de mange nyttige egenskaper av hamp.